| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Písám z mobila, tže bez citací. Si to přeberte.
Mazat bych mazala, ale zcela zbaběle se přiznám, že jsem zvolila bezpracnější a rychlejší řešení - kortikoid. Vetka mi navrhla aj hypermangan a ty postupy, co navrhujete vy a měla jsem možnost se rozhodnout. Páč když jsem viděla, jakým tempem se to rozlejzá, tak to chci prostě zarazit hned.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:45
- Nahlásit
Baico
Takový lidi jsou fakt na zabití
Jo, to fakt jsou
Ještě víc se mi líbilo když jsme ještě jezdili na chatičky na Paramon. Bydleli jsme de facto v hotelu, jedli jsme třikrát denně v hotelu a cena podle toho vypadala. Když k tomu připočtu náklady na přepravu překážek, nějaké ceny do různých soutěží a náš, byť absolutně minimální plat tak bych se dostala na cenu kolem osmi až devíti tisíc na děcko. To bych fakt chtěla vidět kdo by to zaplatil Ale když spí ve stanech a je to tím pádem podstatně levnější tak se jim zase nelíbí, že spí ve stanech. Chtěli by interhotel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
Biluška
Jen to zkouší, co projde a co neprojde, nebrala bych si domů děti lidí, co se takhle chovaj, byly by s nima potíže, zbytečný nervy, ještě pak hádky s rodiči, že to neproběhlo tak, jak bylo napsáno, atd. Furiantská náplň mi přijde fajn - co jako máš s těma dětma dělat? Seriózně sedět na lavičkách před domem, aby náhodou nědělali nějaký nedůstojný kašpařinky? Naopak, maj řádit, vyšťavit se během dne tak, že večer jsou rádi, že už můžou jít spát a při odjezdu domů maj slzu a ještě dva dny dospávaj ten hukot. Takovej gulak považuju za plnohodnotnej. My jezdili z táborů znavený jako koťata, děsně hubený, páč sme se 3 týdny nezastavili, černý od slunka, v kufru velmi ušpiněné věci, potrhané tepláky, chybějící boty, k tomu ale plno medajlí, diplomů, zážitků, adres novejch kámošů, který už sme pak vyhlíželi na další letní turnusy. Šňůry s uzlama, jak nás učili uzlovat, fakt jako nebohý malý únavou zdechlý dětičky s kufrem plnym zážitkůch. Takže jestli se pani zdá náplň tvého gulaku furiantská, nechť přihlásí děcko na tábor šachistů.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
impact
Páč když jsem viděla, jakým tempem se to rozlejzá, tak to chci prostě zarazit hned.
hele to se vůbec nedivim, vypadá to hnusně, může se teda do toho chytit ten kok, čim dřív se to poléčí, tím líp. Můžeš ty metody aji kombinovat? Můžeš k tý kortikojdě ty hypermangánový koupání přidat? On vážně moc dobře zabírá, jsem hypermangánovej nadšenec.... ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit
Zdravim vas, zumpicky
Vubec nemam cas se zucastnit vasich uzasnych debat, obcas nakouknu, ale vetsinou nestihnu ani docist jednu stranku, natoz pak chapat o cem je rec
Tak jen abyste vedely, ze ziju a myslim na vas
Biluška
na tebe mi dost sedi "za dobrotu na zebrotu", at se to tyka bezprizornich psu nebo cizich pezetek...A utvrzuje me to v tom, ze delam dobre, kdyz jsem egoista
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
impact
tak já bych to na základě vlastních zkušeností udělala tak, aby stafylokok (kterej se běžně vyskytuje na čoklí kůži) neměl šanci se rozmnožit ... no uvidíš jak ti zabere ten sráč (ve kterym je krom kortikoidu a antibiotika navíc ještě ropa ) - já teda myslim, že to pomůže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
Gerda
Přesně takhle odjíždějí děcka z Gulaku a já jsem za to velmi ráda. Jsem ráda když mi v srpnu volá maminka Sáry a říká "prosím vás, naše Sára pořád brečí, že se jí stýská, můžu vám ji dát k telefonu?" . Teda nejsem ráda, že Sára brečí, ale že se jí u nás tak líbilo. Jsem ráda když děcka zvonící mobil zvedají slovy "mami nemám čas, já ti zavolám potom" a když večer volá ubrečená matka a říká "paní Kotková, Dominik mi pořád nebere telefon, co se tam děje?"
Myslím, že málokteré děcko má možnost strávit prázdniny se smečkou psů, s koněm, s učením se dojení kozy a sousedovic krávy, s koupáním v rybníku hned za barákem a s duchem Květošem co se v noci plíží kolem stanů .
Lituju ty dvě chuděry, které matka pošle někam do interhotelu kde budou na nudném škvárovém hřišti hrát celé odpoledne míčové hry a v devět bude večerka, přes kterou nejede vlak, protože vedoucí si musí posedět dole v baru. A děcka budou brečet pod peřinou a počítat dny, kdy už se pojede domů páč se jim stýská
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
Biluška
máš jediný štěstí že bydlíš na druhym konci světa, byse ti poslala na gulak naše pz aji by sis mohla vybrat kterýho čokla mu přibalim s sebou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
leyenda
ahooooj paní
Tak jen abyste vedely, ze ziju a myslim na vas
to je dobře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
Tinta76
Ropa? To je slabej vodvar proti vlasům čínskejch vězňů v koblihách. Ne hele, mě neodradíš ani ropou.
Gerda
Hypermangánový mák. Sušit to nemám, když mám mast. Mám to odrbat od hnisu až na kref a namazat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
Biluška
opravuju, nemohla by sis vybrat, přibalila bych mu rovnou Bonici a ono by tě to konečně vyléčilo z dobročinejch akcí, byl by to poslední gulak kterej bys pořádala Neprodyšně bys uzavřela svý vrata všem pézetkům a jejich čoklům, navěky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Sem si dala tu práci a spočítala jsem, že gdyž odečtu jídlo, elektřinu, vodu a ceny co těm děckám kupujem do těch soutěží tak mi vyjde, že OBA s Mášenkem pracujeme za 14,81,- Káčé na hodinu za to máme neustále plnou zodpovědnost za děcka i za psy Ty woe, proč to dělám? Kdo pracuje za sedm korun na hodinu? Mě to nikdy nenapadlo takhle spočítat A ještě se za to nechat urážet od matek, kterým se to zdá drahé Myslím, že Gulak zruším
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
impact
však já tě nevodrazuju, naopak si myslim, že to zabere a taky si myslim, že kdybysme onehdá dostali tenhle sráč (a ne advocate na svrap), nemusel jít Rexouš loni v létě dohola
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
Biluška
Přesně takhle odjíždějí děcka z Gulaku a já jsem za to velmi ráda
No tak jako podle mě má takhle dětskej tábor vypadat...jinak smýšlející rodiče bych na tábor nepřipouštěla, teda jeji děcka. Ti to pak pokazej všem, ostatním dětem, nebo tobě náladu. Ona to neni vůbec žádná prča udržet ty děti v neustálý aktivitě, trošku rozumě jim nadávkovat odpočinek, furt je hlídat, aby se někde nezabily....musej taky trošku poslouchat...jako když sme měli na táboře možnost spát ve stanech, který sme si sami postavili, byl to vrchol dobrodružství. Takže si ty lidi fakt vyber, ať je to parádnický pro všechny strany.
leyenda
jéééé pani, nazdárek, jak vám roste baobábek? A co děláte? Už máte Divokou část zahrady divokou?
impact
Sušit to nemám, když mám mast. Mám to odrbat od hnisu až na kref a namazat.
Jako vet je doktor, to já nejsem, je sdělanej, chytrej čék, jenom mi fakt přijde divný na mokváč dávat masť. Zkus uděla pokus - půlku rány máfoj škrábej a masti, půlku rány suš. Jesi ho to nebolí, zkus udělat nějakej pokus, co to udělá....chudák, hlavně ať se mu to nerozleze dál.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Biluška
Moc dobře to s těma táborama znám. Už nějaký pátek taky nějaké pořádám... Moooc ti rozumím. Matky nasrané, že neděláme tohle a tamto, že by to chtěly takto... A že mají mít děcka večerku atd...
Čék to dělá téměř zadarmo (ještě za míň, než zůstává tobě), vybírá si na to vlastní dovolenou a ještě je nakonec špatnej...
Z tohoto důvodu jsem skončila s aerobikem. Tam to bylo ještě horší. Tady je aspoň čék s těma děckama skoro pořád sám. Rodiče jezdí jen na chvílu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
Tinta76
Ahá, jsem tě blbo pochopila.
Gerda
Vem Máňu, nech ju zapařit a pak pokusuj. Ty te, to se rozlezlo o půl až cenťák za noc, do všech stran. Fakt na něm nebudu nic nacvičovat.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
leyenda
.A utvrzuje me to v tom, ze delam dobre, kdyz jsem egoista
Máte naprostou pravdu paní . Ale dovolte abych vám připoměla, že tady něgdo táhl loni dvě cizí pézetka přes půl Evropy
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ty vé ten váš tábor berete i jakoby dospělý ale děti duchem,bych jela hned Já byla jako malá na jednom táboře,kterej jak jsme se pak dozvěděli vedla nějaká divná sekta,furt jsme se měli modlit a myslim,že tam byl i divnej pedofilní kněz/vedoucí....já jakožto malý rebel jsem se modlit vodmítla a psala domů pohledy typu:Hlavní vedoucí je kretén,tak pro mě nakonec rodiče přijeli )))ale až po dlouhý době,ségra jim furt našeptávala a´t mě tam nechaj , jinak vostatní tábory byly super,ale tendle se nějak nepoved!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
Gerda
my měli taky sušit betadinou a až když se udělal suchej stroupek, tak jsem dostala mastičku na mazání.
A hlavně Batynu to strašlivě bolelo, do dneška se bojí přijít, že jí budu matlat, že bych jí to měla odrbat, si neumim ani představit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:16 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Zdar lidi,
uvařila jsem si kafe a co myslíte, hnusná debilní masařka se mi v něm utopila, ještě že jsem si toho všimla dřív než jsem se napila,páč bych šla vyhodil celou snídani
Biluška
Pani, cena mi přijde velmi rozumná, pošli babu do kopru, páč některý lidi mají prostě jako životní náplň prudit a prudit ...
Vys... se na ni a všechny jí podobné
impact
Hele to s tím aloe, jak píše Tinta76 můžu potvrdit, je to takový všelék, skoro na všechno. Má ho doma kde kdo, zkus se poptat, ale bacha nespleť si to s agave, to by se ti mohl pesan pěkně vosypat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
impact
Vem Máňu, nech ju zapařit a pak pokusuj.
to může klapnout jedině, až poleze do vody aji davítková, můj pes plave jen s ní, teda je donucen plavat, jinak do vody nejde. Navíc strašně dobře schne, má srst, co je za chvilku suchá, báječný to bylo v moříčku, to měla přenádhernou srst a zahojilo se jí úplně všechno, škoda, že neni moříčko někde blíž pro tebe. Hlavně ať se pan sabyják zahojí co nejdřív, horko bez možnosti plavby je děs.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:19
- Nahlásit
Marush
Ty vé ten váš tábor berete i jakoby dospělý ale děti duchem,bych jela hned
Přijeď, tebe vezmem ty seš prokazatelně děcko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit
kachna_
A hlavně Batynu to strašlivě bolelo, do dneška se bojí přijít, že jí budu matlat, že bych jí to měla odrbat, si neumim ani představit.
no takhle si Máňa už nechce moc nechat ošetřit nohy, tak musí s donucením, jen to ale vystříháme a okoupeme. Ještě jsme na to dostali od veta pyjoderm nebo jak se ten šampon jmenuje, tak když měla zásah noh největší, koupala sem jí nohy v šamponu. Já ty věci dycky vyzkoušim na sobě, jestli mě to pálí a štípe, nebo ne, pak to dávám jí. Třá vim, že ten novikov pálí, ale na její hnáty je šikovnej, hojí děsně rychle, resp zasušuje, takže se jí to snažim aplikovat co nejrychlejc, pískne, ale hned pak může normálně chodit bez kulhání. No, ale taky už nechce operovat nohy. Teď jí tim i strašim, když zlobí, řkenu jí - mařeno! Umeju ti nohy!!! A vona se jde skovat.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit
Biluška
Přijeď, tebe vezmem ty seš prokazatelně děcko
že,jo? tak super du balit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
Gerda
a co má máňa s nohama?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
Marush
essi se tam může chlastat a jsou tam chlapi, tak jedu taky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit
čau dezoši, už se rodilo???
co novýho? asi nic, co? )))
proč máte všichni zapařený čokle furt??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit
ti psi to maj všichni asi stejně. už asi 14dní dáváme ATB. prvních 5 dní si pes nechal otevřít tlamu snadno, na malý tlak ji měl jak krokodýl. další týden už ji teda neotvíral vůbec nadšeně a poslední tři dny, jak si ho po žrádle volám sice přijde, ale tlamu už drží pevně sevřenou su zvědavá, jak se to vyvine za dalších 14 dní
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit
makrel
essi se tam může chlastat a jsou tam chlapi, tak jedu taky
přísnej zákaz navštěv klučičí ubykace platí pro tebe hlavně!!!
Jéééééééééé,já chci na tábor, ty jo kdyby někdo dělal tábor pro dospělý,ale jako s tim dětskym programem,já bych jela
jbat
proč máte všichni zapařený čokle furt??
já zatim ne...ale dudu má furt nějaký boule,čimš mě taky dost nasejrá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit
Marush
tak super du balit
no počki, do Prahy to nemam tak daleko, tak já ti přivezu naše pz a ty ho vezmeš s sebou na gulak jo?? to by bylo super, takový radosti na všech frontách
|