Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:30
- Nahlásit

Alexa
ta nízká je každopádně paráda, ale zas ty hovna můžou pséky rozhodit, zvlášť jestli to jsou třá jako začátečníci (myslím např. to ZMT), na druhou stranu vysoká tráva je na prd, páč pes jde akorát s vysokým nosem já teď čuchám zásadně na vysoký, páč jestli teda v sobotu na tu zkoušku pojedu, tak vím dobře, jak tam ty terény vypadají, tráva je tam vyšší než u nás, taky dost stopujeme na těch pampeliškách, je to úpa na houby jak musí pes pořád vyfrkávat ty humusáky bílý z nosu, ale vím prd jestli tam nebudou taky že jo

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit

Eldoguero
ta nízká je každopádně paráda, ale zas ty hovna můžou pséky rozhodit, zvlášť jestli to jsou třá jako začátečníci (myslím např. to ZMT), na druhou stranu vysoká tráv
no asi to necháme na tu vyšší páč se v tý stopě aspoň neztratim

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit

Alexa no asi to necháme na tu vyšší páč se v tý stopě aspoň neztratim

zas ten koridor pak uvidí i rozhodčí a pozná, že jsem to křivolace nenašlapala, ale čuba že chodí jak s vopicí

Mějte se tu zítra krááásně, já přijuchám zas až v pátek kolem poledního, až se po práci vybráníme s Cryskou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:48
- Nahlásit

Alexa
no dálnice pravda zůstávají ještě cca 2 hodiny ale lepší to teď asi nikde nebude

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:49
- Nahlásit

Pomoc!!

Co mám dělat s Rambíkovou nohou ( vyholil mu ji vet při odběru krve) ??? Furt si to líže a oproti Kokynovi mu to nezarůstá srstí (nebo zarůstá ale pomaaaaluu) a toho 12.6 chcem jít na tu výstavu a co když mu to nezaroste?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
do 12. 6. by mu to mělo zarůst aspoň tak, aby to nebilo moc do očí, ale když si to bude oblizovat, tak tomu moc nepomůže - zmlať ho za to traverzou do hlavy

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:00
- Nahlásit

Eldoguero

zmlať ho za to traverzou do hlavy

Tak to samože dělám, ale hned jak mu přestanou lítat hvězdičky kolem hlavy, začne si to zas lízat mám mu to něčim mazat?? Nebo zavázat??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:04
- Nahlásit

3 roky nic a najednou mě chtěj všichni zaměstnat
zuzanarosakova
já bych mu to nevázala ani nemazala, dala bych mu velkou kost at´ si ji hlodá a vykašle se na nohu, nějakou fakt velkou kost aby ji neměl šanci rozkousat a aby mu vydržela na dlouho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:07
- Nahlásit

kejtlin

nějakou fakt velkou kost aby ji neměl šanci rozkousat a aby mu vydržela na dlouho

Jako třá tejden? on si to prece nemůže mít furt kost jinak gratulace k zaměstnàní, kde teda budeš pracovat??

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:09
- Nahlásit

zuzanarosakovamám mu to něčim mazat?? Nebo zavázat??

klidně, něčím, hnusným, mě na psy zabíral Chlumského obklad "chlumák" (takovej ten kentus smrad co se dává třá u zubaře, nebo na podebraný věci). Ale zas bé smrdět i doma.
Nebo do třeba indulony dát chilli a tím mu to potřít, nebo převázat těma samolepícíma fáčema.
Ale z flíčku po odběru na noze bych si na maličký výstavě zas až takovou hrůzu nedělala. Kup mu nějakej biotin nebo něco na podporu růstu srsti a počkej až ho přestane svědit to vyholený místo. Je to stejný jako když se voholí čék a pak mu někde třeba zarůstá zpátky chloupek, nebo je to prostě nezvyk mít to voholený.
Nebo zkus ještě odpoutat jeho pozornost nějakejma třá morkovejma kostma, ať na to tolika nemyslí.

ALL A teď už fakt dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
bud´ v cyklistických potřebách nebo v chovatelských potřebách-tam teprv jedu na pohovor, ale dost si věřím v tomto, nebo ve slepičárně kousek od nás to by bylo úplně nejlepší.
co by nemohl mít kost třeba 2 dny, pak ji vyhodíš a vyměníš za jinou, já to takhle řešila s tessou když měla rozkousaný stehno a léčili jsme to atb a pořád si to lízala, jak je dlouhá-jezevčík standart, tak si tam dosáhla i přes límec, tak prostě celý dny hlodala kosti

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jako třá tejden? on si to prece nemůže mít furt kost
Mám v mrazáku jednu velkou od krávy klidně ti ji věnuji a jako správná anorektička se za ní mužeš i schovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
taky bych mu to nevázala ani nemazala, na vzduchu se to zahojí líp
to samože dělám, ale hned jak mu přestanou lítat hvězdičky kolem hlavy
no tak to je v pořádku, tímto jsi pro jeho uzdravení udělala maximum
kejtlin
super, taky gratuluju k zaměstnání, snad budeš spokojená

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:16
- Nahlásit

kejtlin

tak prostě celý dny hlodala kosti

Zkusim to no, to teda musim dát kost i Kokynovi, jenže Rambik je hroznej žrout, je schopen sežrat vepřovou stehenní kost za hoďku. Mužu jim ještě rozmrazit hovězí stehení, ale nebude mít pak zácpu, když to sní celý??

nebo ve slepičárně kousek od nás to by bylo úplně nejlepší.

Tak super a co ve slepičárně konkrétně? Jinak ty chovatelský potřeby vypadaj pěkně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:17
- Nahlásit

laguna
měla jsem kravskou pánev úplně celou, ale přiblblá ovčounomalina ji vůbec nepobrala, jen ji trochu po krajích okousal a nechal ležet měla jsem ji dát dogám, nezbyl by ani kousíček a ty by se zbláznily blahem z tak velkýho dárku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Eldoguero
jako nemusí taky vyjít ani jedno, ale už to, že mě pozvali na 2 pohovory, ptala jsem se v těch cykl. potřebách kolik bylo uchazečů-prej kolem 2000 a to že pozvali mě, vybrali 10 lidí, už mi dodalo trochu sebevědomí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
to by mohl mít zácpu, nevím jak je citlivý na kosti.
ve slepičárně bych sbírala vejce a počítačem krmila kuřata za 15000 a 5 minut autem a 10 minut přes pole na kole od domu....

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:20
- Nahlásit

Eldoguero
Tyhle kosti ani lvice nedokážou rozkousat sežerou obr kloub a týden jim je necham na zahradě a zbytek pak vyhazuju. Jsou to obr kosti jak z mamuta.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:21
- Nahlásit

Eldoguero
to nerozkouše ani Kyra

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:24
- Nahlásit

laguna

Tyhle kosti ani lvice nedokážou rozkousat sežerou obr kloub a týden jim je necham na zahradě a zbytek pak vyhazuju. Jsou to obr kosti jak z mamuta.

Jj ty mám v mražáku, tak je možná vytáhnu
kejtlin

Budeš sbírat vajíčka jak v Honzíkově cestě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:29
- Nahlásit

laguna
kejtlin
dogy dostaly stehenní hovězí, měly je asi celý dvě hodiny, zbytek (malý kousek středu) jsem vyhazovala
pánev jsem jim už dávat nechtěla, aby se taky vy... ale příště ji dám jim, páč oni ji sežerou, narozdíl od žlutýho psa a na 100% z ní budou mít větší radost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
Budeš sbírat vajíčka jak v Honzíkově cestě

nevim jak se sbíraly vajíčka v Honzíkově cestě??

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:54
- Nahlásit

kejtlin

nevim jak se sbíraly vajíčka v Honzíkově cestě??

Ste nečetli ve škole povinně? jak Honzík u babičky na vesnici celej divej neznalej chlapec z města sebral vajíčko ve slepičárně a bylo mu promptně vysvětleno, že je to vajíčko DRUŽSTEVNÍ takže na něj nemá chmatat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ste nečetli ve škole povinně
nečetli
nj na družstevní se sahat nesmí......

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 00:27
- Nahlásit

Tak to jsme my...

Včera tak:

Každopádně ráno dojede vetka, tak uvidíme.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 00:36
- Nahlásit

impact
co myslíš, je to to samé?

a mrkni na sem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_11845_0.html
Každopádně mi doporučii betadinu nebo řepík

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 00:40 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

kachna_
Jo, no. Je to to asi samé.
Hele já uvidím. Ráno dojede vetka, zkoukne to a domluvíme se na postupu. Řepík mám v merku. Ale chci počkat, aby viděla, jak to vypadá.

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 04:38
- Nahlásit

Jé, tady ještě nikdo nemaká! Co si mají chudáci kolemjdoucí po ránu číst?

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 05:48
- Nahlásit

Fstávat a makat, na kolemjdoucí prdím, ti mají taky makat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 06:46
- Nahlásit

jo, fstávat a makat, kolemjdoucí taky, aspoň nebudou mít čas vymýšlet kraviny

<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání