Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:00
- Nahlásit

já makám odvčera ani jsem nešla spát, ale půjdu, už za chvíli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:21
- Nahlásit

čus bus, už jste porodili????????

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:24
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Alexa
Nechci louku s hovnama na čuchání! To radši tu vyšší trávu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:29
- Nahlásit

pawLINka
ne, momentálně řešíme kdy asi tak byla ta slonice přeoperovaná na šeltii a kolik to tak mohlo stát

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:34
- Nahlásit

bré ráno

Biluška
to už není možný

Baico
veverka je nádherná

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:49
- Nahlásit

Biluška
ne,

Tak aspoň jsem o to nepřišla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:51
- Nahlásit

čus dyzdebylové,nestíííhám,nepyšte
alexa
nechci hovna ani ofčí ani jiný na stopje..cííí v zásadě koridor ze kterrýho ten čokl nebé moct vybočit ani dyby chtěl,jakože chtít bude
a poslední místo máme tuty my,tagže se na nás nigdo necpěte laskavě!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit

Biluška
ne, momentálně řešíme kdy asi tak byla ta slonice přeoperovaná na šeltii a kolik to tak mohlo stát
No určitě to bylo drahý. Ale vidím v tom obrovský komerční potenciál. Víš kolik lidí se teď jezdí dívat na slony do Ostravy? Takže šup s cedulí na vrata a platící návštěvníc se jen pohrnou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:56
- Nahlásit

volal něgdo biluši essi uš rodí????????

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:56 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
a poslední místo máme tuty my,tagže se na nás nigdo necpěte laskavě!
To teda nene, na posledním místě sedíme my s Bajkonůrem už od podzima a chcem za to zase ten vaječňák, mňam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:58
- Nahlásit

Baico
To teda nene, na posledním místě sedíme my s Bajkonůrem
no tak to si povíme,děfče uš mi sereš jaxe nás snažíš furt předbjehnout a poškodit! si děsně amybycyjozní!
vaječnák samo můžu taky!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:01
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to si povíme,děfče
Cheš se prát? Tak pojď ven. Sejdeme se na Václaváku u koně a uděláme trochu rozruch

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit

davidkova renata
volal něgdo biluši essi uš rodí????????
Ne, sem rafinovaně eště nezapla telefon

Baico
No určitě to bylo drahý. Ale vidím v tom obrovský komerční potenciál. Víš kolik lidí se teď jezdí dívat na slony do Ostravy? Takže šup s cedulí na vrata a platící návštěvníc se jen pohrnou
NO dyť právě . Zvažuju, že gdyby šel ten proces i obráceně tak bysem některé šelmyje nechala přeoperovat na slonice

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:05
- Nahlásit

Kráný ráno,

impact
na tom samým místě a na pohled ten stejnej problém jsme řešili
taky. Vždycky když vyrostly listy, něco takovýho jako u křenu.
Dával se na to takovej žlutej prášek. Myslim Dermaden, nebo tak nějak.
Pak nám novej vet dal Betadinu mejdlo a nic jinýho se uš nedávalo.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit

Biluška
Zvažuju, že gdyby šel ten proces i obráceně tak bysem některé šelmyje nechala přeoperovat na slonice
Hele to neni zase tak ekonomicky výhodné. Šelmyje přeoperovaná na slonici toho sežere mnohem víc než slonice přeoperovaná na šelmyji. To by se fakt nevyplatilo, když si k tomu i připočteš cenu za ty operace, i když by jsi měla určo množstevní slevu

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:08
- Nahlásit

@LL
Tak je to hotspot. Dostali jsme Cortizeme a máme mazat.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:09
- Nahlásit

čus dezoláti, vokamžitě mi řekněte proč zrovna já musim mít čokla autistu? Ovec je totálně v dyzkomfortu z kotěte, nejdříf na tu fazoli půl hodiny čuměl, klepal se jak drahej pes a pak z toho celej večer foukal, klepal se a sežral si nohy.
Včera sme byli v dyzgomfortu voba, páč sme museli vzít sebou PZ ven, mohla sem volit mezi jednim a druhym zlem - necham ho samotnýho doma a za ty 2h bude po baráku, nebo ho budu vláčet s sebou. Dostal teda nařízeno držet hubu a krok, ovec z toho stejně byl úpa v hajzlu, že s náma de někdo navíc a měl několik záseků kdy se vodmítal pohnout, foukal a klepal se a chtěl se radši vracet domu, zabít se a tak. Což vedlo k tomu, že se opět vodmítal napít i z rybníčka ze kterýho už to umí, musela sem mu velmi zle sdělit "VODIČKA!!!!" než byl vochotnej aspoň smočit rypák.

Sabáka je divnopes, asi se jí něgdo hrabal v ympryntyngu že je přesvědčená že to musí tahat aspoň rok

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:10
- Nahlásit

Baico
Šelmyje přeoperovaná na slonici toho sežere mnohem víc než slonice přeoperovaná na šelmyji.
To je fakt. Tak budu turistům říkat, že jsou to fšechno přeoperované slonice . Žádám Kejtlin, aby mi okamžitě půjčila nějakého jezevčíka, toho budu vydávat za přeoperovaného krokodýla. Lilátko nebudu vydávat za nic, to by mi beztak nigdo nevěřil

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit

Biluška
Lilátko nebudu vydávat za nic, to by mi beztak nigdo nevěřil
To je taky devíza. Na tu se lidi budou jezdi dívat jen proto, že je.
Bereš mě jako pokladní? Vybírat prachy umím, jak to jistě potvrdí účastnící obran ve Zlofsi

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit

Baico
Vemu, ale nesmíš házet jídlo do lesa, to by mě dost zdyskomfortilo. Ale do lesa je stejně daleko, tam nedohodíš, tak přijeď

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:19 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Biluška
Vemu, ale nesmíš házet jídlo do lesa, to by mě dost zdyskomfortilo.
O.K. beru. Dávám, jen co přijde šéofvá do práce, výpoveď a v nedělu domluvíme podmínky. Ješě bych do nově vzniklé přeoperované zoo mohla poskytnout dva lední medvědy. Máš alespoň nafukovací bazének, aby to bylo autentycký

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit

Biluška
Ta tvoje slonice rozpoutala epydemyji a na dálku mi nakazila králici. Má břicho jak balón a tváří se velmi spokojeně Nevim jak se bude tvářit, až zase porodí sedm spratečků a bude si je muset pěkně všechny vodkojit (je to zakrslík a ti mívají v průměru 3-4 mladý, jsem jako trapně předpokládala, když už jí je pět, že jich bude mít míň).
Žádám urychleně Sabinu, aby porodila a nezanášela sem takovýhle manýry!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:23
- Nahlásit

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ LIDI PREJ STE ME DLOUHO NEVIDELI TAK VAS DU POZDRAVIT ZE ZIJU

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:25
- Nahlásit

Baico
áš alespoň nafukovací bazének, aby to bylo autentycký
Mám. Žlutej, bude s nima ladit Taky mám nafukovací kosatku, takovou tu velikou Ale budem muset sehnat ještě jeden bazének, raději větší, ta kosatka je fakt veliká

Lidi, nemáte něgdo na půjčení bazének?

kachna_
Žádám urychleně Sabinu, aby porodila a nezanášela sem takovýhle manýry!!!
Tu už žádalo takových lidí a furt nic Jediná změna nastala v tom, že když čůrá tak už se neudrží ve dřepu, takže si do toho sedne. Tím pádem děsně smrdí a furt ji musím koupat

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit

Biluška
Mám. Žlutej, bude s nima ladit
Výborně. Konečně budeme bohatýýýý! Hurá!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit

Biluška
To eště furt neporodila nebo co? Asi se jí teď už nechce, když to není onlajn a jedno fórum se kvůli ní vymazalo a jedno zamklo

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit

Baico
Výborně. Konečně budeme bohatýýýý! Hurá!!!
Bylo na čase, viď? . Asi tu ZOO nainstalujem v Žumpalandu, tam je na ni víc místa :d

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:39
- Nahlásit

impactak je to hotspot.
Jsem si to myslela jak jsem to uviděla. Mám s tím véélmi moooc zkušeností.

Doporučuju po namočení dávat zásadně kovový obojek, bacha i na náhubek, měli jsme to i pod ním už. A když je vlhký, tak usušit venku, nenechat ho, aby si třeba lehl a usnul. Tak se rychle zapaří.

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit

ketty
kóónečně

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit

Brýtro dyzgomforti!

Sme měli fčéra báječnou prochásku s Atušovejma po lese našem, samej cyglysta a bjěžec, prostě samej ouchyl. Tak sme se pak museli zaparkovat v hospodě.

ketty
A co ty? Jak se máš, co děláš, co dělá outěžek a kdy už bdueš rodit? Tady se rodí se zpožděním, budeš tedy také asi tak rok přenášet.

<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání