| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit
Marush
já zatim ne...ale dudu má furt nějaký boule,čimš mě taky dost nasejrá
je to superbowl dog asik.
Jéééééééééé,já chci na tábor, ty jo kdyby někdo dělal tábor pro dospělý,ale jako s tim dětskym programem,já bych jela
a vy letos z Bohnic nejedete, Maruško?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit
jbat
to bys o tom měla vědět taky, ne?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
bonc
no počki, do Prahy to nemam tak daleko, tak já ti přivezu naše pz a ty ho vezmeš s sebou na gulak
dítě?!!!!!!!! Fantasto,se dětí bojim moc...proto asik nakonec na gulak nepojedu,by mě tam šikanovali ty děcka
jbat
je to superbowl dog asik
demente
a vy letos z Bohnic nejedete, Maruško
ale jistě,ale to jsou spíš lázně..já chci tábor s bojofkou atd,tak doufám že v těch mlíkojedech bé něco takovýho
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
makrel
to bys o tom měla vědět taky, ne?
ne ne, letos jedu hlídat mentosky k Ostravě, možná se potkáme...
Marush
ale jistě,ale to jsou spíš lázně..já chci tábor s bojofkou atd,tak doufám že v těch mlíkojedech bé něco takovýho
no jasně, Davítková bé strašit v lese...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
jbat
ok, budu mít cígo a zvony
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:38 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
Biluška
Já jí tam ty děti odvezu, jen zjistím cenu pražských taxíků na 1 metr , vynásobím krát metry směr gulag bejrút nebo jaksetotamjmenuje, dám jí slevu 3 Káčé na 1 km . Samozřejmě jí budu počítat i cestu zpátky nevytíženou, to jí dám slevu 3, 50.
A pak pojedu do tohopravdovýho oryjentu a ještě mi zbydou kačky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit
cernej caj
se mu to chudákovi furt nelepší? Nebo máte ATB na určitou dobu, kvůli zahubení nějakejch odolnejch breber?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit
jbat
makrel
Já bych chtěla jet jednou jako vedoucí na tábor kde by byli klucí nějaký sportovcí ve věku třá 17 a vejš...rugbisti nejlíp..to by mě asi bavilo ale takový tábory nejsou moc...a je to škoda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit
Marush
to je moc mladý
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit
Marush
sportovcí ve věku třá 17 a vejš...rugbisti nejlíp..to by mě asi bavilo
ty vado tak to jo, to bych jako jela hned. a dělala bych dozor ve sprchách.
makrel
ok, budu mít cígo a zvony
takže jako vždycky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit
Gerda
Pani mám tady jednu fotku specielně pro vás
Takhle krásně růžový jsou, dokud je doga malodogou, později zpuntíkatí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
agáta12
Já jí tam ty děti odvezu,
nevíš co činíš... v autě je to úpa asi nejhorší páč nemůžeš PZ poslat obíhat barák, dřepovat nebo podobný aktivity na lehké uklidnění... já to i za ty prachy beru, ale musíš dojet! Jak nedojedeš, nedostaneš nic. A nezapomeň že je ještě musíš v gulagu předat, když tě Biluše s Bonicí vyrazí tak taky nedostaneš nic (dítě vezme, vono se zvládne tak 5 vteřin tvářit jako blonďatej andílek). Ale bíbla neutajíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
agáta12
Já jí tam ty děti odvezu, jen zjistím cenu pražských taxíků na 1 metr , vynásobím krát metry směr gulag bejrút nebo jaksetotamjmenuje, dám jí slevu 3 Káčé na 1 km . Samozřejmě jí budu počítat i cestu zpátky nevytíženou, to jí dám slevu 3, 50.
jo tak takhle se vydělávaj prachy a já si furt myslela, že se musí makat a vono stačí dát ty správný slevy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit
Eldoguero
Takhle krásně růžový jsou, dokud je doga malodogou, později zpuntíkatí
to je jistě Bombónek )) růžový kulky )))))) Ste strašně praštěná )) Hele a co vůz? Už s váma mluví aspoň ta klika?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit
kachna_
máme to na 20 dní s tím, že pak k veterináři a uvidí, jestli nasadí ještě další, právě kvůli jistotě aby se vše zahubilo, už sme s tím přece jen byli na podzim...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit
makrel
to je moc mladý
no to je,ale starší už asik na tábor nejezděj,jinak bych taky jela radši s 30ti letejma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit
Marush
Já bych chtěla jet jednou jako vedoucí na tábor kde by byli klucí nějaký sportovcí ve věku třá 17 a vejš...rugbisti nejlíp..to by mě asi bavilo ale takový tábory nejsou moc...a je to škoda
Tak tady je kluků spousta . Hned v protějším baráku maj dva, tak kolem dvacítky. Jeden teda nic moc, ale druhej by se ti líbil. Pak v sousedním baráku žije mladej chlap,je ženatej, ale to není tělesná vada, že jo . No a o barák dál žije velmi početná rodina, dospělých je v tom baráku asi patnáct a mezi tam těma chlapama by sis taky určitě vybrala . K Hornímu dědkovi jezdí občas jeho syn, je blbej jak tágo, ale hezkej, to zase jo . A Eva co bydlí o dva baráky směrem dolů má syna, tak třicet plus mínus, dost chlastá, byste si rozuměli . hele výběr tu je, určitě přijeď
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit
Gerda
Tohle zrovna je Born to hunt, Bonbonek se stále kroutil, tak jsem vyfotila druhý kulky ale mají je skoro stejný, no, Bonbon možná trošku větší. Mám mu je přeměřit?
Vůz - snad není v háji náprava, zatím to tak vypadá, takže se musí vyměnit nějaká ta listová pružina co je prasklá či co. Museli ji objednat, doufám, že přijde co nejdřív,páč čím dřív přijde, tím dřív bude auto a tím dřív se mnou bude doma někdo mluvit a prý by to nemuselo být ani moc drahý, tak prosím stále držte palce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
já asi prasknu, jsem přežraná k prasknutí, je toho ještě více jak minule
Jo jinak chovatelka nechala fenkám, Francis, Fergie a samo, že Faith a kluk se jmenuje Falco
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
Eldoguero
tak prosím stále držte palce
držíme vše co máme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit
Monty
a už víš, která bude tvoje?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit
Monty
děkuju moc
jak jste se domluvily nakonec s chovatelkou?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
Biluška
ad chlapi
Ty jo máš to pěkně zmáklý teda , to je chlapůch!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
makrel
včera jsme přišly domu až ve čvrť na devět a už na FB nebyla, ale dneska jí tam snad odchytnu a zeptál se už, stejně potřebuju vědět jestli si jí můžu vzít toho 8.7. ať můžu napsat šéfce maila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit
Eldoguero
jako s čím, s tím výběrem? dneska se jí na to zeptám, potřebuju se ji zeptat na více věcí, datum odběru a cenu atd.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:15
- Nahlásit
Monty
pořizuješ dalšího psa? (nemám nervy to tu číst 40 stran zpět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:22
- Nahlásit
cernej caj
jo to chápu jo jo, Sophi bude mít sesřičku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:25
- Nahlásit
Monty
predpokladam, ze taky westika? tak to uz se tesite, ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
cernej caj
jo je divná, zas si bere knírače a bude ho vydávat za westíka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit
cernej caj
jj, zase westík
co těšíme? se nemůžeme dočkat
to bude mít Sophinka takový opožděný dáreček k prvním narozkám (24.6) štěně si bereme 8.7.
makrel
cssss, jsem divná no a co? musíš to všude roztrubovat????
zas si bere knírače a bude ho vydávat za westíka
neser
|