Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit

Atusch
V sobotu jsou v Jílu závody. V neděli od rána do cca čtyř jsou kanystři a potom je žumpamýting

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit

Biluška
děkuju paní.
Ještě mě napadá, dá se být u toho když kanystři skládají kanyszkoušku? Docela bych chtěla vidět jak to probíhá

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit

Biluška
mělo by se zjistit essi přijede v létě Lejenda
nepřijede, nechystá se do čr. Kdyby se nějak zachystla omylem a nečekaně, dá určitě vědět.

Atusch
Jen pro upřesnění v sobotu jsou v Jílu závody a v neděli canystři? A ti tam jsou až odpoledne? Nějak to tu nestíhám sledovat
v sobotu je vložeňák v Jílovském talíři, jak si měla jít s Atíkem, ale možná bude pro něj dost nevhodný počasí, má bejt mco horko, aby to chudák vůbec zvládl. V neděli žumposraz až po kanystrech, cca kolem 15.00, někdo jede předtim ráno do Zlovse

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit

Gerda
no Atík by jít nemohl v žádném případě, chtít po něm v dnešním nebo horším počasí aby cvičil je dost nemyslitelné. I já jsem venku málem humřela vedrem,...

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Jedu do studentáryja hrát si na učitele, tak nepyšte!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

Atusch
no Atík by jít nemohl v žádném případě
přesně, to neni počasí pro něj, ono možná nebude ani pro Máňu, ale to se uvidí, kdyžtak cvičit nebude.

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

Atusch
no Atík by jít nemohl v žádném případě, chtít po něm v dnešním nebo horším počasí aby cvičil je dost nemyslitelné. I já jsem venku málem humřela vedrem,...
výborně, takže já a můj pes nejsjme divní, když je nám vedro, pes se vleče co noha nohu mine a mi je nejlíp uvnitř se zataženýma žaluzkama?????

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit

makrel
vůbec ne, jsem se psema v baráku je tu chládek a ven nás nikdo nedostane ještě tak 2h

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit

Gerda
no právě, však už na to mají svůj věk, on to odchodí, ale s nechutí, jazykem venku, příšerným dýchání a to nemá zapotřebí..

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit

Atusch
si právě připadám blbě, když při teplotách nad 20 stupňů chcípáme a všichni ostatní se radujou

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

makrel
akže já a můj pes nejsjme divní,
ste divný tančim oslavné tance že slunko konečně dorazilo i na výdrholec, čokl zase bude s nadšení s rozběhem skákat do rybníka a budeme dva šťastní blázni. Nebudem tři, ovec v tom s náma nejede, neumí se venku ani napít, natož vykoupat.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:08
- Nahlásit

makrel
jak všichni ostatní??? já se taky neraduju, když je vedro

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

makrel
výborně, takže já a můj pes nejsjme divní, když je nám vedro, pes se vleče co noha nohu mine a mi je nejlíp uvnitř se zataženýma žaluzkama?????
jsem taky v tý partě, kdy chcípám vedrem a pes vypadá, že již brzy skoná, lezeme pak ven brzy ráno a až pozdě večer, mezitim jen čůračka kol bloku. Víc ani prd, zejména i proto, že máma venčí v košíku, sice si v něm máňa hubu vodevře, ale žádná hitparáda, takže v létě maj nakázáno chodit jen kolem bloku a jen jednou. Máma má dilatačku, pes srdce pomalý, tož tak nic velkého.

Atusch
příšerným dýchání
no jako to mě minule docela teda vyděsilo děfče, jak ten nebožák dejchal.

bonc
tančim oslavné tance že slunko konečně dorazilo i na výdrholec
však tančete pani, přichází vaše období, davítková tančí už od února, aby bylo horko horčíčko. my sme spíš jako vovec, neplavaje ))

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Marush
takže my chcete říct že se jako Rododendron může dozvědět že ho MILUJU? nebo dokonce že už to ví?!!!!!!!
Někdo tady má novýho ctitele? No co je to za vořecha? Jestli je to ten, co mě napadl, tak to potěš.
Nestačím to sledovat i u kejtlin jsem zamrzla u třetího v pořadí pozpátku.

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

makrel
si právě připadám blbě, když při teplotách nad 20 stupňů chcípáme a všichni ostatní se radujou
nepřipadej, nejste sami, můj černej pes má jazyk na vestě a je hotovej, přišli jsme domů a jdeme si číst na balkon do stínu.

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:22
- Nahlásit

Lola1
Někdo tady má novýho ctitele?
Maruš má prd páč si myslí příliš vysoko

Gerda
zvonice taky neni moc plavací, je spíš kachněcí, zato důkladně. Plove jen ve velmi velkém horku, což je 30+, ale ani to největší vedro jí nemůže zabránit v běhání.. vaří se jí teda pak mozek a neposlouchá vůbec vůbec, ale běhá dál. U nás to teda je o něčem jinym než mezi panelákama ve městě, to výhoda výdrholce, i v největšim parnu je u nás tak ňák svěže. A když je 30+ taxe maximálně spokojeně válíme na zahradě a venčíme až k večíru, do tý doby si spokojeně vopalujem břichy.... no prostě pohoda džes.

Letim pro PZ, čus bambus

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

bonc
Maruš má prd páč si myslí příliš vysoko
Máš pravdu, už si hraje i na psíčka.

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

[b]Gerda[/b
]no jako to mě minule docela teda vyděsilo děfče, jak ten nebožák dejchal.
A to si představ jak mi tehdy dýchal když se vrátil z toho honění té srny. To vyděsil i mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit

Gerda
makrel
výborně, takže já a můj pes nejsjme divní, když je nám vedro, pes se vleče co noha nohu mine a mi je nejlíp uvnitř se zataženýma žaluzkama
ste velmi divné i vaši psi bo nanynka se dnes zase opalovala a chrápala nahlas na slunku))) asi chce mít lepčí barvu neš já

du dřít..uš je mařka alfapár??

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:05
- Nahlásit

Gerda nevím že je v sobotu závot u Alexandry! Ale mohla bych se stávnout nějak bjehem dne .... v neděli jsem přihlásila maminku na skoušky canystrový k Biluši takže tam budem celá famílije asik....pokud se teda maminka nebé cukat že tam nepojede ale řekla jsem jí že to stálo děsně moc peněs a že mi je Biluška nevrátí takže tam musí tímto prosím Biluši aby mi v neděli dělala alibi

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:06
- Nahlásit

hancaw
no to je naprosto samozřejmé, jak mohlo vůbec někoho napadnout, že bych vrátila prachy

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:09
- Nahlásit

Biluška zejména ty co jsem ti ještě nedala

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit

hancaw
ti je strhnu z výplaty

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Biluška správně! Víš co jsem zjistila? Smlouvu nosil drahý sameček 14 dní v brašně na poštu......

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:45
- Nahlásit

fůůůj za půl hodiny do hokny

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:45
- Nahlásit

Eště že jsem přišla ty jo,jak mě tu pomlouváte furt Tak blbýho čokla asik mám,furt mu řikám buď víc diskomfort ať máme záminku ject na Vlčáry a vono furt nic,jen spí, papá,kaká, běhá po lese a mazlí se...na hovno vořech fakt

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:47
- Nahlásit

kejtlin
fůůůj za půl hodiny do hokny

máš tam net v práci? Ty jo ty noční to je strašný...

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:51
- Nahlásit

Nechápu lidi, co v tomhle vedru HRAJOU TENIS a psy, kteří BĚHAJÍ.vypněte to někdo!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:52
- Nahlásit

Marush
A ty se divíš? Máš čevéčko nemáš, to mluví za vše.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit

Marush
na hovno vořech fakt
tak jí vrat..meleková to pochopí,víš jak má RD ráda))))

<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání