Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit

hancaw
Jako koukám, že proti vašim sousedům pani, teda je Kašparová heřmánkovej odvárek
Biluška
Jo ještě s těma klíčema, nám zalíval kytky Honzův bratr, při prvním zalívání si naivně nechal otevřený dveře od bytu, baba samozřejmě vlezla natvrdo dovnitř a jako co se to tu děje?
No, Pavel jí nepříliš slušně poslal do prdele, ihned si zavolal Honzovi o číslo na majitele domu a za čerstva, dřív než to stihla baba, si na ní stěžoval, jakože co to má za nájemníky, kteří lezou bez pozvání do cizího bytu, že jestli se to bude ještě jednou opakovat má od nás instrukce, že má ihned volat PČR
Za to měl tenkrát u mě jedničku podtrženou i s hvězdičkou, páč tohle je dostalo všechny a majitel domu se nám dokonce omluvil (poprvé a naposledy teda )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit

Gerda
nejlepší je hlavu si nelámat, protože špatný sousedský vztahy fakt můžou vést až ke stěhování...takhle ti vlastně úplně cizí člověk zkazí radost z bydlení. A teď si vem, kdyby to byl byt na hypotéku, tvůj třeba vysněnej, a soused byti udělal takovýhle peklo ze života....
Ehm, no... řekla bych, že momentálně jsme právě v této situaci
Jako stěhovat se kvůli krávě nebudu, kdybych měla půl megáč, udělám kolem zahrady dvoumetrovou kamennou zeď a Kikina by mi mohla políbit šos, takhle to budu muset řešit alespoň neprodyšným živým plotem, páč už jí mám fakt plný zup
Faktem je, že ona neprudí jen nás, dokonce bych řekla, že mi s ní máme nejmíň konfliktů ze všech lidí, kteří s nimi nebo jejch pozemky nějak sousedí, jeden fakt pohodovej chlap co má barák obšancovanej jejich pastvinama s ovcema má naprosto hrozný peklo díky ní

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit

všechny zdravím.....

vůbec nemám čas sem zajít a počíst, navíc jsem mimo mísu, dyž vám to tak kecá.....
co je zde nového?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit

Eldoguero
řekla bych, že momentálně jsme právě v této situaci
fakt až takhle??? Plot/zeď je šíleně drahá sranda, to je bez debat, ale pokud to jinak nepůjde....jako stěhovat se kvůli bábě z domku...NIKDY!!! Aspoň že je jasný, že konfliktní je bába, přece je ale strašný, že jedna bába může otrávit život všem, co bydlej v její blízkosti. Kolik je bábě? A je sama?

Pumpa
co je zde nového?
si normální, Víš, jak dlouho si tu nebyla? To by byl megavýcuc )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

Marush
Tý brďo my měli podobnýho v dejvích v činžáku...lil nám pod dveře čpavek,,to bylo jeho hobby a tak
Tenhle lil do zámků vteřinový lepidlo. Měla s tím zkušenost asi půlka paneláku Fakt bomba když přijdeš večer domů, utahaná, s unavenýma (a tím pádem logicky protivnýma) děckama, těšíš se na to jak je vykoupeš, nakrmíš a padneš k televizi....a místo toho dvě hodiny čekáš na hasiče, aby ti otevřeli byt...pak další dvě hodiny sháníš zámečníka, aby ti tam zase nějaký zámek namontoval, abys ráno mohla odejít do práce...po první téhleté zkušenosti se pokaždé vracíš domů se sevřeným žaludkem essi se dneska vůbec do bytu dostaneš... Fakt chuťovka

Eldoguero
To je strašný tohleto, já fakt nevím co ty lidi vede k tomu, aby dělali peklo na zemi těm ostatním, podle mě to je banda zakomplexovanejch zmr..., který se nedokážou jinak realizovat,nedejbože, aby ještě dostali funkci, jak ten tvůj soused - domovníka
Přesně to, co říkáš - zakomplexovaný zmrdi. U nás v baráku dělal peklo třem ženským - mě, jedné vdově a jedné co měla chlapa kdesi v Americe za prací. V bytech, kde žil normálně chlap ani nevěděli, že v baráku nějaký Martínek bydlí. Ale tam kde byla samotná ženská se vyžíval. Začal jakoby přátelsky hned jak jsem se nastěhovala. Že jako když jsem sama s těma dětma tak mi musí pomoc. Namontoval petlici na sklep, pověsil nějaké poličky, garnýže...super, jsem si říkala jak mám fajného souseda. Pak začal vyloženě obtěžovat. Po obědě malé děcko spalo, on přišel zazvonil (samože ji vzbudil) a řekl mi, že mi večer donese vyúčtování za plyn. Já nechápala proč mi to chodí říkat, tak ať prostě donese vyúčtování, nebo ať ho hodí do schránky, ne? Cca po měsíci jsme se dostali k tomu, že skrz jedno vyúčtování přišel čtyřikrát - napřed mi oznámil, že to brzo bude, pak že ho večer přinese, pak ho přinesl a další den se přišel zeptat essi mi to sedí se stavem na elektroměru. případně to zdůvodnil tím, že paní XY to nesedí tak se to kontroluje. Jelikož si zásadně vybíral dobu kdy děcka spali tak už jsem začínala být lehce nasraná. Potom mi začaly chodit anonymy, že jako moji čokli serou kolem baráku a tak. To mě sralo hodně páč jsem asi jako jediná z celého sídliště (dost tmavě obydleného) uklízela. No a pak začal přitvrzovat s tím kočárem, s tím lepidlem v zámku...do toho neustále chodil a otravoval s těma různýma vyúčtováníma, peticema (to byl jeho koníček, dokázal sepsat i tři petice denně, proti čemukoliv a běda jak mu je někdo nepodepsal, to se mohl spolehnout, že další měsíc se nedostane domů ) . Vydržela jsem to asi dva roky. Dva strašné roky, xkrát jsem brečela, měla jsem strach vycházet z bytu, že se už nedostanu zpátky, než jsem vylezla tak jsem třá deset minut koukala kukátkem, jestli není na chodbě, nebo jestli se nechystá vyjít z bytu, pak jsem rychle běžela o patro níž a až tam čekala na výtah...no fakt troska Pak jsem se nějak sebrala a začala mu to všechno vracet. Zvonila jsem u něho o půlnoci s tím, že jsem se právě vrátila ze závodů a že se jdu zeptat jestli je všechno v pořádku a jestli se v baráku nic zvláštního nestalo S každým vyúčtováním jsem se přišla osmkrát zeptat, že nějaké kolonce nerozumím. Chodila jsem si půjčovat sůl, cukr a kafe a zase jsem to chodila vracet (brzo ráno, nebo pozdě večer) . Rohožku přede dveřma jsem mu máchala v savu...Asi osmkrát jsem na něho zavolala policajty a jednou hasiče když griloval na balkoně. Myslím, že jsem mu docela lezla na nervy a že byl taky velmi rád když jsem se odstěhovala . Ale stejně mu ty dva roky nikdy nezapomenu

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit

impactHuž jste četli časák?
jo, celou nekřesťanskou skorodvacetikorunu jsem za to dala, abych zjistila, že tu od ledna klavíruju Štětskym vořechem, aby se nedostal do přehledu akcí na přelom květen/červen

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Biluška
soused bývalé tchyně (dlouholetý prorektor ČZU) se pokusil dva dny po smrti jejího manžela, kdy zůstala sama se dvěma dětma 7 a 4 roky, na sebe podvodně přepsat její byt.

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

TO Štětí, je to to Štětí u Roudnice?? Za Mělníkem??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

Gerda
Bohužel,nejhorší je, že jí je něco přes 30 má jedno až tři děti (fakt nevím, protože je nepouští ven - jako vůbec, krom nejstaršího kluka, kterýho bere jeho otec do traktoru,když jede vedle na pastvinu k ovcím ), vzhledem k tomu,jak vypadá, je těžko odhadnout, kolikrát byla březí
Její muž je podpantoflák, sám o sobě by s ním nebyl problém asi vůbec žádnej, ale ona je fakt pí...
Chtěli jsme původně jen pletivo, ale přehodnotili jsme to, fakt musíme mít pevnej plot a k tomu ještě živej plot z nějaký stále zelený rostliny co má velký přírůstky (asi ta hlohyně), protože mě fakt nebaví koukat se na ten hnus fialovej, jak neustále šmíruje cokoliv se u nás (všude, nejen u nás) pohne.
Víš, co, ona ví,kdy jsem šla pověsit prádlo a kdy jsem ho šla zase sundat, přesně na hodinu
Perfektně ví, kolik aut v kolik přijelo k jejich dolním sousedům, kteří mají autodopravu, kolkrát jel soused Jeepem pryč a že asi musí mít hodně peněz,když může třeba 5 krát denně vyjet s takovýmhle autem nebo, že zas jiný soused dělal do 23.hodin ten a ten den v dílně něco - "Co tam asi dělá, že jo..." takhle ona mluví, jak kdyby tam vraždil a porcoval manželku
Přitom sama řve na muže, děti, psy (zavřený v jakýmsi výběhu už 4 roky), děti vůbec nechodí ven (malý děti bych fakt nepřeslechla, vím jak dokáže být hlučná naše Viktorka a to je jí teprve rok a půl.
Navíc všechny pomlouvá před všema - prostě klasika vesnická buranka. Netuším sice kam na to chodí, ale třá o Honzovi vypráví, že prej měla někde (nevím kde) dělat nějaký erotický vystoupení a já prej jezdím autem do hospody, auto nechávám stát před hospodou s malou a psama tohle mě pobavilo velmi moc, páč jsem si to představila v praxi

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Crysa
krysko, kolik je startovné? já všude platím kartou, tak mám zas nervy, kolik si vzí s sebou peněs.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit

boncTO Štětí, je to to Štětí u Roudnice?? Za Mělníkem??
jj, je to i na mapce, i s popisem vč. čísel silnic a spojení z různých směrů na stránkách voříškiády
http://www.zkosteti.tix.cz/

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

Biluška
ad nejhorší psycho soused!!!!!!!!!!!!

Pane bože to byl magor nejhorší,bych ha asi zabila a šla si sednout!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

Biluška
vole, na tohle už se fakt nedá nic říct
my se naštěstí takhle daleko nikdy nedostali a doufám, že ani nedostaneme, protože naprosto chápu, že jsi z toho musela být v prdeli, asi bych se začala pomalu hroutit

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

jbatkrysko, kolik je startovné? já všude platím kartou, tak mám zas nervy, kolik si vzí s sebou peněs.
tak to pošli z karty na účet, jeden pes do první uzávěrky 200Kč, dva psi do první uzávěrky 300Kč (200+100). Jen jako VS uváděj tel. č. stejný jako uvedeš jako kontaktní na přihlášce. Takže pokud máš možnost bankovnictví v počítači, tak to všechno můžeš vobstarat od počítače, přihlášku stahnout, vytisknout, naskenovanou zas s podpisem odeslat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

Psíček
Hej ženský, vy jste některý tak moudrý
a jak se to konkrétně pozná prosím

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

Crysa
jj,
to sem nechtěla slyšet zas to mam 150km... mno ještě to promyslim, jestli ty kurwy zase zdražej benzín tak už fakt budu muset jezdit na vodu. Nebo na tříkolce.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Crysa
No a posílal to tam někdo?

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Crysa
tak to pošli z karty na účet, jeden pes do první uzávěrky 200Kč, dva psi do první uzávěrky 300Kč (200+100). Jen jako VS uváděj tel. č. stejný jako uvedeš jako kontaktní na přihlášce. Takže pokud máš možnost bankovnictví v počítači, tak to všechno můžeš vobstarat od počítače, přihlášku stahnout, vytisknout, naskenovanou zas s podpisem odeslat.

no když já nevim, jestli teda nějakýho vořecha útulkovýho vystavuju, svýho nebudu, tak nevim...

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit

Psíček
Hej ženský, vy jste některý tak moudrý, já vám tak moc zavidím, že ani nevíte!

Myslíš mě doufám...díky,vim to ale i tak díky

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit

impact No a posílal to tam někdo?
já ne, pže jsem o tom nějak nevědíla že to jde.. jsem koukla z5 do předchozího čísla a tý titěrný věty jsme si všimla až když jsem věděla že jí tam asi najdu, že je možnost avizovat akcíí ..

jbatno když já nevim, jestli teda nějakýho vořecha útulkovýho vystavuju, svýho nebudu, tak nevim...

a tak to zas dávaj dohromady nějak holky, ne? Jako Kralupy jsou aktivita Gerdy a hlavně Davítkojc, že tam prej někoho zná a že to zařídí přes někoho jánevymkoho a outulkáři jako přímo z útulku to maj zvýhodněný startovný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit

čus, pohovor celkem dobrý, jinak se mi ozvali z těch chovatelskejch a chtěj mě na pohovor, ale bohužel v úterý od 13 hod a to je v koze poněvadž jdu do zasranýho cukrovaru

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit

Od nějaké paní (vůbec neznám) mi právě přišel mail s velmi cennýma radama jak mám postupovat při "záchraně" těch psů po tom bezdomovci jak sem dávala Ketynkana. Zčásti mě to naštvalo a zčásti rozesmálo (páč ty rady jsou fakt úžasné. možná to ani nepsala paní, možná to psalo nějaké dítě). Byla bych velmi ráda, kdyby všichni kolemjdoucí vzali na vědomí fakt, že JÁ UŽ PSŮM NEPOMÁHÁM. Děkuji za pochopení.

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit

Jak se v Rusku z psích konzerv dělá hovězí první jakosti
URL

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Marush
No počkej, já myslela, že píše o mě je tam množný číslo, tak asi myslel nás obě
Hele, máš to taky tak, že jsis sice musela chvíli zvykat na to být nejlepší, ale nakonec člověk si zvykne na všechno

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

Crysa
tak to zas dávaj dohromady nějak holky, ne? Jako Kralupy jsou aktivita Gerdy a hlavně Davítkojc, že tam prej někoho zná a že to zařídí přes někoho jánevymkoho a outulkáři jako přímo z útulku to maj zvýhodněný startovný.

aha.

Gerdo a Mamko
jak to teda je, kolik psů vystavuju?? vystavuju vůbec nějakého??

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit

Biluška
já to cíííí číst!!!!!! já se těma radama klidně budu řídit.

Eldoguero
No počkej, já myslela, že píše o mě

všichni víte, že psíček nejvíc miluje mě, i na žmpamýtink se mnou chtěl jet, takže nevim, co tady debatujete jako...

máš to taky tak, že jsis sice musela chvíli zvykat na to být nejlepší, ale nakonec člověk si zvykne na všechno

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, máš to taky tak, že jsis sice musela chvíli zvykat na to být nejlepší, ale nakonec člověk si zvykne na všechno

přesně,něgdo to holt voddřít musí že jo....ale já nejsem arogantní, já jsem jen lepší než všichni vostatní

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

jbat
všichni víte, že psíček nejvíc miluje mě, i na žmpamýtink se mnou chtěl jet, takže nevim, co tady debatujete jako...

chtěl ject neplatí..platí jede a já ho zvala první,takže vůůůůbec okamžitě se vodgesti někam do ztracenýho jébatova a zapomeň na něj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

jbat
Jasně, že to fšichni vědí a nigdo vo tom vůbec nepochybuje, v tomto ohledu tě rozhodně nechci připravit o prvenství
Marush
Jooo já to říkám taky tak, co naděláš, nás dokonalých je prostě málo

Lidi, du ven, oběd už mi slehl, páč jsem měla jen rohlík a ten moc nezatíží, tudíž se aspoň budu moct hejbat
Tak zatím, zdar

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Marush
chtěl ject neplatí..platí jede a já ho zvala první,takže vůůůůbec

Jako že odmítnutý pozvání je víc než přijatý pozvání, jo?? no to asi nééééé, že, takže v míru odejdi do Nyxária a tam si nalej vodu a doufej, že to není prakvárium.

<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání