Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit

Marush
jako beze srandy já nevěřim že to tady někdo všechno čte...celou žumpu!!! To neni snad ani fyzicky možný,natožpak psychicky....to by musel bejt ten kolemjdoucí naprostej kovanej ultra magor fšech švětůch co by dělal jen to....

a víš, co je nejhorší? že to nedělaj jen kolemjdoucí, ale i přispěvatelky někerý. a pak si eště připadaj úpa normální, když to na tebe vytasej.
jj, i takoví jsou mezi náma.
no a pak je tu ještě Psíček...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

Crysa
chuďátko Maryjovatý černobílečkovatý nepřihlášený.. snad to ta panička stihne, aby byla Maryje v katalogu, mezi kelebrytama vostatníma..
napraveno, přihláška poslána

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

kolemjdoucí naprostej kovanej ultra magor fšech švětůch co by dělal jen to....
MarushPaní víte kolik jich je???Pak si vyměnují info skládají to jak pucle a pak vznikají informace-Znááásilnila medvědáá,latinsky rakovina je v překladu rýýmáá,epilepsije je optický klam posunu v čase krz prekvárko atd atd

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit

Gerda
pani, prosím vás, od koho se teda dozvím, jestli vystavuju nějakýho útulkáče? jestli nevystavuju útulkáče, vystavím si svýho Hata a seru na to, zas že bych se jako musela vnucovat, to ani ne...

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit

danajasa
jbat
bonc

Pak si vyměnují info skládají to jak pucle a pak vznikají informace

takže my chcete říct že se jako Rododendron může dozvědět že ho MILUJU? nebo dokonce že už to ví?!!!!!!! V tom případě ale nechápu,že se ještě neozval

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit

Marush
si myslím, že se asi stydí, něco jako PéŤa bušák třá

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit

Marush
Rododendron může dozvědět že ho MILUJU
tak to si buď jistá, že taková zásadní informace mu 100% neunikla! to poddaný hlásej jako první, vosobní vohrožení

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

bonc
tak to si buď jistá, že taková zásadní informace mu 100% neunikla! to poddaný hlásej jako první, vosobní vohrožení

no počki počki, essi to zachytila essi, tak to jistě nedoputovalo vůbec nikam ty vado...

Marush
asi mu pro jistotu napíšu, aby to věděl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

Marush
Si piš, že jsou tady mraky kolemjdoucích co to čtou poctivě fakt fšechno. Bych chtěla mít jejich volný čas a Róčildovy peníze Ale za živýho boha by nepřiznaly, že to tady čtou . Maksimálně jdou náhodou kolem

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit

jbat
no počki počki, essi to zachytila essi, tak to jistě nedoputovalo vůbec nikam ty vado

Chceš říct že si tady někdo dovoluje mi líst do zelí?! to se mi vůbec nelíbí...
Ale jako to je švanda jestli vopravdu to čtou tak moje koláže různý by mohly jako mít úspěch...

makrel
si myslím, že se asi stydí, něco jako PéŤa bušák třá

aha...já myslela že je alfa samec...se stydí jo,tak to mě neba...

bonc

No je fakt,že jestli viděl nějakou mou fotografii,tak by to tak pochopit moch no

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
Maksimálně jdou náhodou kolem

a staví se nám říct, že je vůbec nezajímáme a vůbec se s náma jako nebudou bavit!!!!

danajasa
Člen
- Nahlásit

dozvědět že ho MILUJU
Marush
Problém je f tom,že se musíte postavit do velmi velmi dlouhé čekací fronty a pak projít testem věku ochoty a výše konta převelice přísná kritéria.Nebo sehnat fakt zlýho vořecha s rakem pak béte mít nárok na slavnostní chvilky.

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
pani, prosím vás, od koho se teda dozvím, jestli vystavuju nějakýho útulkáče? jestli nevystavuju útulkáče, vystavím si svýho Hata a seru na to, zas že bych se jako musela vnucovat, to ani ne...
no máš jet s Aleksandrovozem a vystavovat to, co si v kralupech nabereme...Davítková je na tom hlavní informátor, mluvila snad s kralupama či co, měli bychom od nich mít 4 psy na vystavení. Jak je to s přihláškama outulkáčů furt nevim. Ale zavolám teda davítkový, co ví. Sama počítám s tim, že si tam vemu nějakýho čokla do páru s Maryjí. Jako jen na vystavení.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit

Gerda
Jako jen na vystavení.

dost zásadní doplňovací info.

no máš jet s Aleksandrovozem a vystavovat to, co si v kralupech nabereme...Davítková je na tom hlavní informátor, mluvila snad s kralupama či co, měli bychom od nich mít 4 psy na vystave

ok tedy, já si teda beru i hada, kterej vystaven nebude, ač je velmi krásný a vystavován bude vořech jiný. ok ok.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit

Šíš ted scháněla náká paní bráchu-prej kde je-říkám na novým zélandu a vona co tam dělá,říkám zbírá kiwi a vona nedělejte si ze mě srandu a vyřite mu blablabla no a já fakt nekecala.Nic pádím něco dělat

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit

danajasa
Problém je f tom,že se musíte postavit do velmi velmi dlouhé čekací fronty a pak projít testem věku ochoty a výše konta převelice přísná kritéria.Nebo sehnat fakt zlýho vořecha s rakem pak béte mít nárok na slavnostní chvilky.

tak test věku a ochoty k čemukoli bych dát mohla ...to by snad eště šlo...konto to už by bylo slabší,dyžtak dám výpis z Alibabova no , zlýho vořecha s rakem nemám teda...mám malýho spícího vofčáčka s bouličkou na tváři,to je asi málo,co?

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit

Marush
vofčáčka s bouličkou na tváři,to je asi málo,co?
dokud někoho nezabije, tak nemáš šanci

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit

Marush
zlýho vořecha s rakem nemám teda...mám malýho spícího vofčáčka s bouličkou na tváři,to je asi málo,co?
neztrácej naději, když budeš důsledně uplatňovat fšechny Rudíkovy rady, pověsíš na ni kilometr stopovačky a třikrát denně se jí arogantně vysměješ tak zajisté zlá a kousavá bude

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit

makrel
dokud někoho nezabije, tak nemáš šanci
mě určitě jednou ale zabije vo to nemám strach!

Tag nic teda...jsem chtěla romanci ve stylu Romeo a Jůlije...znepřátelený strany a mezi nima my dva v maringotce..alfa pár se vomlouvám směju se vlastním vtipům už...to je jasnej sygnál jít do pryč,mějte se všichni i kolemřvoucí čus

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit

Biluška
třikrát denně se jí arogantně vysměješ

já se normálně teď málem pochcala ale...už na to nemám a všem se vám právě velmi arogantně vysmívám a du

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:12
- Nahlásit

All co je? jsem tu chvíli nebula a je tu dráma? Jste mi jako vynechali jo? to ale není hezký od vás? Chci výcuc!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit

hancaw
jedeš v sobotu do závodu k Aleksandře? Mám místo v autě a můžu tě vzít? A jak v neděli na kanystry a žumpu? A Zloves?

Marush
znepřátelený strany a mezi nima my dva v maringotce..alfa pár
ty si debíííl ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
jasně,že jede na kanystry, gdyž se jí tam kanystruje pes s mamkou přece

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit

Marush
znepřátelený strany a mezi nima my dva v maringotce..
kdž tak můžete bejt v kadibucde a pomenovat ji romeoajuliárium

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:19
- Nahlásit

Marush
jsem chtěla romanci ve stylu Romeo a Jůlije...znepřátelený strany a mezi nima my dva v maringotce..alfa pár
ty už to máš ale promyšlený viď, sis to dlouho chystala že jo a vono to nakonec kiksne na tom že nemáš vhodnýho vořecha... tomu se řiká pech

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit

makrel
romeoajuliárium

budu teď muset k dochtor, zlomila sem si na tom jazyk, máš mě na svědomí - humřu hlady když budu mít v hubě sádru

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

Biluška
jasně,že jede na kanystry, gdyž se jí tam kanystruje pes s mamkou přece
super, výborně, takže nás bude chybět docela málo, teď se musíme modlit, aby to nějak vyšlo eldorádu, kdyžtak rpostě halt až mlíkoše, no. Tintička je sláááááááá, ostatní sou mimo republiku, takže těm se to promíjí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit

Gerda
mělo by se zjistit essi přijede v létě Lejenda a gdyž tak začít organizovat další internešnl

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit

Jen pro upřesnění v sobotu jsou v Jílu závody a v neděli canystři? A ti tam jsou až odpoledne? Nějak to tu nestíhám sledovat

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:33
- Nahlásit

Gerda

no vím, dyž mně se po vás stejská a mám málo času.....

<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání