Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

Marush
no dříf mi řikali zvoníku...no nic to už zase jinde jsme je to jíná vesnice
ty si blbááááááááááááááááááááááá
správně,jen do báby!!!
od tý doby už nám klepala na topení, jen, když jsme si pustili televizi po osmý hodině nijak hlasitě, prostě normálka, asi si myslela, že budeme každý večer držet černou hodinku a drát peří
byla s ní děsná prdel, třá se muselo vytírat ve středu a v sobotu, když jsme jeli na víkend pryč dělala hrozný zle, tak jsme vbždycky po návratu v neděli tak za 10. min. 22. hod. začali uklízet na chotbě a dělali jsme u toho strašnej vyrvál, ale jen těch 10 minut, aby bába nemohla prudit kvůli nočnímu klidu hrozně jsme se u toho nasmáli, jako s ní byla fakt prdel

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

Alexa
Tak sem přemejšlela, že zavolám Biluši essi teda jako rodí, no ale pak sem si fspomněla že v nedělu přijede a že by mě mohla něco provést, tak sem jí rači nevolala
To si dobře udělala Sem poslední dobou tak permanentně fsteklá, že už se mi vyhýbá gde gdo. Aj Mášenek a ten vydrží jakékoliv zacházení Ti volající kreténi to tu nejspíš čtou, páč od včerejšího večera nigdo nevolal Takže jim vzkazuju "vydrž Prťka, vydrž, jen tak dál"

Jo a Sabáka pochopitelně stále nerodí, tipuju, že Bonka to vyklopí dřív než Sába . Bona má termín 15.6. aby bylo jasno

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Eldoguero
že budeme každý večer držet černou hodinku a drát peří

jo,jo na to sázela a ještě taky že si dáte tichou poštu

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

Biluška
Jo a Sabáka pochopitelně stále nerodí, tipuju, že Bonka to vyklopí dřív než Sába . Bona má termín 15.6. aby bylo jasno
to už by byla Sabča fakt slonice

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit

Marush
tak tak, nebo jsme se mohli bavit jinou kultivovanou zábavou, třá k nim chodit na bílou kávu nebo odpolední čaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Eldoguero
Ad Kašparová. Takovouhle sousedku měla kámoška. Bydlela v asi pětipatrovém činžáku plném starých důchodců. Oni tam byli jediní mladí. Ještě bezdětní tehdá. Taky bezpsí. Měli jenom malokrálíka v malokleci. V zásadě ničím neprovokovali, byli takový až nudný pár, nepořádali žádné pařby a nic takového. Ovšem jedné sousedce strašně vadili. Ta si stěžovala furt a na všechno. I na to, že si Marcela u vaření pustila rádio a otevřela okno Nakonec se jí zdárně podařilo je z tama vyštípat. Pomáhali jsme jim při stěhování a pak jsem v tom prázdném bytě udělala pařbu . Kámoš tam dotáhl apsolutně šílenou zesilovací aparatůru. Přesně za pět minut deset (aby na nás nemohli skrz noční klid) jsme natočili repráky ke zdi a nakotlili jsme tam jakýsi metal. Fakt děsně. Sme seděli fšichni s rukama na uších . Taky jsme otevřeli okna a křičeli jsme z nich. Dupali jsme a skákali. Podle očekávání během asi tří minut zvonila u dveří. Tak jsme to zase fšechno vypli a šli jsme otevřít. Držela jsem se s kámošem kolem pasu, nechala jsem psy vyběhnout na chodbu a doufala jsem, že by se tam některý z nich mohl pochcat (bohužel to neklaplo). Puma na ni vrčela a cenila zuby. Honza se jí vysmátě zeptal co jako potřebuje a essi se chce přidat. Baba zbrunátněla a začala po nás řvát co jsme jako zač. Sem jí podala ruku (ona ji nevzala, sfině jedna nevychovaná), představila jsem se a řekla jsem jí, že jsme noví nájemníci. Že se právě stěhujem. Infarkt myžokardu ji neskolil hned na místě, stihla se ještě odpotácet do svého bytu

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit

Tak jsem volala vetce a zejtra ráno se staví. Prej hot-spot. Tže něco, jak jste říkali.. Uvidíme, co mu s tím provede. Mu asi amputuju hlavu a bé klit.

Huž jste četli časák?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

impact
Huž jste četli časák?
Si potřebuješ vydělat na toho veterináře, co? Odpo si ho prolistuju v trafice na nádraží

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

Ahoj fšem,
jsem nasratá, půjčila jsem auto, že prý na hodninu, už čekám 2 a půl hodiny, otec v koloně. sere mě moc neb mám být už zas někde jiinde, akorát budu zas děsně spěchat! Sakra!!!
Jo a Áres včera kulhal na zadní nohu, a to tak, že ji přitáhl k tělu a nepostavil se na ní, dneska ráno zase... Je to divný, když hlídá nevadí mu a ani neodlehčuje, když vstane z lehu tak ji má přitaženou k tělu. Viditelně i hmatatelně ho vůbec nebolí. Takže, co to mlže být?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit

Biluška

tak se na ně musí
Tohle byl soukromej činžák, zákaz jakýchkoliv domácích zvířat, tehdá jsme měli muš NO služebáka jen, tak ho nechával v práci a já čubu NO, tu jsem měla u mužových rodičů na zahradě, takže to šlo, později jsme si pořídili sbírku hadů, včetně několika jedovatých exemplářů, jako třá zmije gabunská atd. ale ty nevadili, protože neštěkali
byli jsme taky v pohodě, žádný pařby krom jednoho jedinýho silvestra, kterýho dle očekávání baba nerozdýchala a nám to bylo fuk tak průměrně 2 krát do týdne měl muš od majitele domu telefon co, že jsme to jako dělali (příklad, že k nám chodí furt návštěvy - normoš přes den, Honzovi rodiče, bráchové, občas i nějaký kamarádi, ale prostě normálka jako u kohokoliv jinýho), to ho tenkrát Honza poslal do prdele, jako co je komu po tom, kdy k nám chodí jaká návštěva
nebo třá když jsme jeli na cvičák, tak vzal muš psa sebou a venku před barákem na mě čekal, až se oblíknu a vylezu (10 minut cca) - stížnost, že jsme měli psa doma
nebo s tím uklízením striktně ve střebu a v sobotu, průser byl třá když jsme měli oba noční ve středu a vytírat se pochopitelně muselo až po 19. hodině, kdy už jsou všichni slušní lidi doma (říkala paní Kašparová), což jaksi nešlo, páč tou dobou už jsme byli oba v práci - ihned telefonát majiteleli domu, že neuklízíme ... no takhle pořád dokola, jednou mu baba nabulíkovala, ani nevím co že to máme doma a on se dožadoval vstupu do bytu normálně chtěl Honzu odstrčit kdo viděl mého muše ví,že to není úpa jednoduché, tenkrát mu muš prostě jen zastoupil cestu a řekl mu, že pokud má nějaký důvod ke vstupu do bytu, ať si sežene policejní asistenci, policajty, že domů pustí, ale jeho ne
Tak aspoň prudil, že máme pračku na chotbě (páč se nám dva dny před jeho "návštěvou" rozbila a ještě jsme ji neodvezli - nebetičná trestuhodnost, že )
Jooo tam byla fakt sranda

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit

zdar,venku je už zace hic,psiska vylítaný a vykoupaný v raní stromajdě a ted jukáme na znalce psí duše qa dastík chrápe,horší než páník a sindy tu chytá mouchy

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit

Eldoguero
Biluška
Ty jooo, mě byste za sousedku nepřežili, já nenávidim hluk dupání. Hluk rádia, hudby, mluvy, to mi neva, páč to nerezonuje. Ale dupot nenávidim, normálně sem z tý mojí dupiny byla tak na nervy, ze nesnášim už jakejkoli dunivej zvuk nade mnou, úplně mě z toho bere fantas, a taky sem byla ta hnusosousedka, co šla na pani nade mnou zvonit )) Ale je fakt, na mou obhajobu, že začínala v jedenáct a frčela do jedný, dvou, asi ani nevěděla, že tak strašně dupe, teď už si dává majzla, nicméně vstávám s ní, i o víkendu v 6.30 )))

impact
Huž jste četli časák?
ještě ho nemááám ani. Musím zakoupit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

Gerda
Jenže pani, mi právě žádnej rachot nedělali, páč sami to taky nemáme rádi, Kašparová prostě prudila, páč s manželem neměli co dělt, mě prostě nepřijde normální, aby si někdo zapisoval v kolik a kdo ke komu jde na návštěvu a pak to za tepla večer bonzoval majiteli baráku, páč každýmu je hovno po tom koho si zvu na kafe, zvlášť když doma NIC neděláme (jako hluk apod.). Ona si stěžovala i na lidi co bydleli nad nima, páč ti byli taky mladší a asi ta skutečnost jako taková jim stačila k tomu, aby je nenáviděli

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

Eldoguero
Hele ale to jste měli megapeklo, soukr činžák jako nebrat. Fakt hustý.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
hele ty alergodupko, skovávám ti ty plata, chceš je ještě vůbec??? už jich mám docela hodně

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit

Gerda
blahopřejí k platce a co foto?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit

Eldoguero
Ona si stěžovala i na lidi co bydleli nad nima, páč ti byli taky mladší a asi ta skutečnost jako taková jim stačila k tomu, aby je nenáviděli
zapšklej soused je nejvíc peklo. Ale je dobře, že jste se nedali, mě by to rozhodilo, ale s takovejma lidma se čék nesmí srát. Je dobré k tomu mít velkého muže, ideálně tetovaného.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit

Alexa
skovávám ti ty plata, chceš je ještě vůbec???
chci je, jsi zlatá, vzala bych si je na žumpamítynku?

Lola1
blahopřejí k platce a co foto?
nejde vyfotit, furt se děsně mrská, telefony to nezvládnou nafotit, jsou to jen rozmázlé fleky. Ale je boží, krásně si s Korinkou hrajou, u toho je obě ojíždí Bufík.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit

Gerda
zala bych si je na žumpamítynku?
jo tak ti je vemu. Myslíš že by v Kralupech v útulku chtěli molitanový matrace zašitý do hadru cca 2cm tlustý??? Likvidujem starý děcký lehátka, tak že bych je v tu sobotu kdyžtak hodila do kufru

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit

Alexa
Myslíš že by v Kralupech v útulku chtěli molitanový matrace zašitý do hadru cca 2cm tlustý??? Likvidujem starý děcký lehátka, tak že bych je v tu sobotu kdyžtak hodila do kufru
ty vado, si piš, že jo, to je moc dobrá věc, můžou to dát pod starý psy, aby neměli otlaky, vem to určitě, já bych možná taky jeden chtěla, ale ne že bych ho ubírala útulkáčům, pouze pokud bys jich měla hodně. Vem je v každém případku, rozhodně se udaj, je to dobrá věc.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit

Alexa
pani a hrníček, prosím!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
rodiče pronajímaj byt a jednou měli jako nájemníky cikány (jako fakt byli tak nějak přirozeně hlučnější, to zas jo), ale tos měla slyšet ty stížnosti, že pořád perou a tak. Je zajímavý, že na kamaráda, co tam bydlel před nima a prej ale vůbec nebyl tichej jich bylo minimum.
Ale na celkem slušný cikány, kde oba pracovali a děti studovaly, to si troufli, češi jedni naši, snášenliví
Pak to vzdali jak rodiče, tak oni ještě během prvních třech měsíců.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:35 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Eldoguero
jsem měla takového souseda prudiče. Říkala jsem mu Ekzém, páč byl v zásadě neškodný,ale děsně otravný. Ti, co chodili do žumpy cca pět let zpátky ho ještě pamatují . To byl fakt hajzl první třídy. Neustále mi dělal hrozný věci. Třá mu vadil kočárek na chodbě. V každém patře měli na chodbě různé botníky, stojany s kvítkama a tak - to mu nikdy nevadilo. Můj kočárek vadil děsně. Přitom byl v rohu a fakt nezavazel. On byl domovník a vymýšlel takové kraviny, jakože tu probíhala kontrola od hasičů a ti nařídili odstranit všechny kočáry z chodby, z důvodu bezpečnosti.Já nasraně volala na hasiče kam mám jako ten kočár dát a hasiči čuměli jak puci páč a) nikdy nebyli u nás v baráku nic kontrolovat a za b) je jim jakýkoliv kočár naprosto u pr... . Když mu neprošlo tohle tak mi ten kočár pochcal (asi třikrát) a nakonec ho rozřezal Stran úklidu prudil taky neskutečně, chodil po mě kontrolovat essi jsem uklidila dostatečně. Jeho manželka vytírala chodbu neředěným savem. Fakt naprosto neředěným, nalila litr sava do kýblu a šla tím vytřít. To bylo o nervy, člověk vylezl na chodbu, hrkly mu slzy do očí. Děcka a psy jsem přenášela v náručí. Domluva s nima veškerá žádná Nebo jednou prudil na byťáku, že prý moji psi smrdí tak, že jemu (bydlel vedle mě) leze ten smrad až do bytu. Přitom v chodbě měl klec s fretkou, která páchla přes celý barák. Když otevřel dveře tak ten smrad by se dal krájet. Donesla jsem na byťák štos výstavních posudků svých psů, mrskla jim to tam na stůl a řekla jim ať mi vysvětlí jak je možné, že když ti psi vyhrávají cca co tři týdny nějakou výstavu, že takhle neskutečně smrdí . KUpodivu to úřadové dokonce i uznali. Ale prudilo mě to hrozně, fakt. Kvůli němu jsme se stěhovali sem na barák dva měsíce před koncem školního roku a holku ty dva měsíce dennodenně vozili osmdesát kiláků. Naši mě nutili napřed barák vymalovat, opravit a tak...já řvala, že radši budu bydlet i s děckama ve stanu na zahradě, ale vedle toho vola už ani den

Edit: Jo jsem zapoměla to nejlepší proč jsem ti to vlastně psala . když jsem odjela na tábor tak mi chodila kámoška zalívat kvítka a krmit činčily. A samozřejmě v sobotu vytřít chodbu, páč přesto prostě nejel vlak, bych asi musela přijet uprostřed tábora domů a vytřít tam . On mě po příjezdu seřval jak se opovažuju dát někomu klíče od baráku. Jsem mu říkala co je mu jako do toho kdo má klíče od mého bytu. Prý byt je mu jedno, ale klíč od baráku nemá co kdo mít. Když chce jít někdo ke mě tak má na něho zazvonit, on ho pustí. Normálně teror, to se prostě jinak říct nedá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit

Gerda
Né, tak mi to brali hodně s humorem, ale je fakt, že znovu bych do toho nešla ani za zlatý prase, tenkrát jsme prostě scháněli první bydlení a tohle bylo jediný co jsme sehnali. Ono těch "incidentů" tam bylo hrozně moc, fakt aspoň jeden týdně a minimálně půlka byla vymyšlená zcela a zbytek byl zveličen nebo náležitě dobarven (viz. pes doma, který stál dole před barákem u zvonků, kde na mě Honza zvonil, jakože už jsem tady, tak pojď)
Dneska bych je poslala do prdele hned za čerstva při první píčo... tenkrát jsme si s tím prostě vůbec nelámali hlavu.

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit

Eldoguro, Biluška tak to my jsme tu měli cvoky fakt občas odjeli do lázní do Bohnic a byl tu svatej klid a pokoj. Když jsme tuten byt kupovali tak se nejdřív musel zrekonstruovat takže jsme tu asi 2 měsíce nebydleli. Pak hned první noc asi kolek 1 strašlivej řev a volání o pomoc a takový ty zvuky jako když někoho škrtěj oba jsme vylítli co se děje na chodbu po chváli vyšel soused a upozornil nás že je to normální. Bába taky vyhazovala nádobí z oken - jezdí tu tramvaje a jsme hned u zastávky taky si občas za stejným účelem nanosila šutry a dlažební kostky jednou jsem jí potkala jak řídila provoz na křižovatce - v noční košili bez spodního prádla. Naštěstí se pak odstěhovali ale bylo to placama náročný

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit

hancaw
jednou jsem jí potkala jak řídila provoz na křižovatce - v noční košili bez spodního prádla.

))))))))))))))))))))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit

Biluška
To je strašný tohleto, já fakt nevím co ty lidi vede k tomu, aby dělali peklo na zemi těm ostatním, podle mě to je banda zakomplexovanejch zmr..., který se nedokážou jinak realizovat,nedejbože, aby ještě dostali funkci, jak ten tvůj soused - domovníka
Kašparová se sama jmenovala domovnicí, tuto funkci si vyložila tak, že musí 24 hodin denně šmírovat ostatní a následně na ně bonzovat, není-li co, pak je třeba si něco zajímavého vymyslet
Třeba se nám stalo, že volala Honzově mamce (čert ví, kde na ni sehnala číslo), že jsme JEŠTĚ v baráku nevitírali ona na to: "No, ale panií Kašparová, vždyť se stěhovali včera a ještě ani nespali na posteli, protože ji ještě nemají ani složenou, navíc byli oba na dnešek na noční v práci." Kašparová, když nepochodila u ní, ihned volala majiteli domu, ten mužovi ... takže jsme začali v podstatě už druhý den moc hezky.
To jsme fakt měli nábytek uprostřed místností a malovali jsme, páč stěny byly silně hnusné a mi se báli, abysme něco nechytli spali jsme na matracích vedle složeného nábytku.
Ale, tak jak říkám, nic moc jsme si z toho nedělali, prostě jsme začali dělat naschváli mi jí. Třá jednou jsme šli za ní večer ve 22. 05, zazvonili, baba vylezla a Honza, že se omlouváme, že otravujeme tak pozdě, ale že jsme právě dorazili domů a proto jdeme teprve uklízet tu chotbu, páč "To víte, pani Kašparová, pořádek bejt musí."
Baba to moc nepobrala, ale po čase jí došlo, že to byla prdel z naší strany
ale co mohla dělat, že jo

Pochcanej kočárek bych opravdu asi nerozdýchala a chlapa bych i s jeho manželkou tím neředěným savem při první příležitosti polila

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit

Biluška
ad extrém soused

Tý brďo my měli podobnýho v dejvích v činžáku...lil nám pod dveře čpavek,,to bylo jeho hobby a tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit

kachna_
jo věřim tomu, že to tak mohlo bejt, i u nás v domě se na schůzi odhlasovalo, že se byty nebudou prodávat vjetnamcům, cigánům, ukrajincům i arabům. Přesto největší šrumce tam dělal dorost bílý. Já sama se snažim bejt hodně tichá, abych někoho nesrala, páč vim, jak to sere mě, když je na mě hlučeno. Ale přes den, o víkendě nebo v normální čas si na to žádnýho velkýho majzla nedávám, to vlastně doma moc nejsem. Ani neperu večer, protože prostě panelák je panelák a rušit to může. Na mámu vletěla nová sousedka o patro níž, že jako proč luksuje, když ona se ani neslyší se svou návštěvou, že si nemůžou povídat. Tak jí máma poslala do kopru, že ať vážně neřeší její luksování v pracovní den, že si měla bydlení v paneláku dobře rozmyslet, že tam je halt slyšet všechno a chce to dávku tolerance ze všech stran.

Biluška
Ekzém kauza - peklo na zemi, když se soused vydaří, pocuchá mnoho nervových buněk.

Eldoguero
Dneska bych je poslala do prdele hned za čerstva při první píčo... tenkrát jsme si s tím prostě vůbec nelámali hlavu.
nejlepší je hlavu si nelámat, protože špatný sousedský vztahy fakt můžou vést až ke stěhování...takhle ti vlastně úplně cizí člověk zkazí radost z bydlení. A teď si vem, kdyby to byl byt na hypotéku, tvůj třeba vysněnej, a soused byti udělal takovýhle peklo ze života....

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit

hancaw
jednou jsem jí potkala jak řídila provoz na křižovatce - v noční košili bez spodního prádla.
Takže ty se s davítkovou znáš už vlastně dlouho....

<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání