Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit

Gerda
děkuji paní

Cigi
byl
krásnej, skvělý a nejlepší
dupa moje milovaná

taky jeden exemplář máme (Krásný sen)
jo, ti jsou kousek od Ostravy - krásné pole

nemethova5
paní, to mě moc mrzí
snad se najde něco, co by Hajánkovi pomohlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit

Baico
koňárium

chudák mařka,ta dneska neusne.-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:53
- Nahlásit

Baico
A budu je moct mít u tebe?
V žádným případě ne A nezapomeň, že hned po výzu ti posílám děcko i s koněm na prázdniny . Přijedu si pro ně třicátýho srpence

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Montyhele ja taky nikdy nezapomnela na mojeho prvniho psa,vzdycky si taky pobulim.
zuzanarosakovano jo,ale vis jak cloveka to jako dost nase.e,pac druzi se nestaraji a psi maji jen zbytky a psi jsou zdravejsi nez ti nasi,no hele movalisu mam jako dost ten nepotrebuju,mam dobrou zasobarnu.

Cigi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no nevim..nic moc se s tim nedá dělat asik..
endo... ale mám z toho hrůzu, je jí už ca 9-10, tak nevím jestli by to už nebylo lepší ji nechat na analgetikách. Ale nevíme o tom nic, tak jedem zatím na konzultaci a ortovyšetření Pak nastane hrozné rozhodování

Alexa
Člen
- Nahlásit

hancaw
přestávám tě mít ráda!

ale símtě podívej jakej s ním má Biluše pestrej život, no i když některejm historkám s Bobánkem to zatím nesahá ani po kotníky

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:54
- Nahlásit

My dem ven s Filátkama, nazdar, zkusim se napojit z domku.

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:54 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Biluška potřebuju to písemně abych to odevzdala k přezkoumání díky
PS jedinej kůň kterýho bych si fakt nikdy v životě nepořídila - ani na smrtelný posteli je hucul to fakt nehrozí

Gerda Boban byl nejlepší a nejbáječnější kůň co jsi kdy potkala a mělas velký štěstí že jsi měla tu čest

Davídková f poctatě si mrtvá - vyber si způsob usmrcení a o vejku se těš!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:54
- Nahlásit

Montyno nevim,si myslim,ze uz se s tim nic delat neda!!jen tlumit lekama.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit

Cigi
endo... ale mám z toho hrůzu, je jí už ca 9-10, tak nevím jestli by to už nebylo lepší ji nechat na analgetikách.
cože ?? a za kolik proboha, stejně to neni ta klasická jak u lidůch ,to je v řádu statisíců a ani se to tu nedělá snad..osobně bych do toho nešla,ale to je na vás,to je jasný

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit

Biluška
A nezapomeň, že hned po výzu ti posílám děcko i s koněm na prázdniny
O.K já jí přepošlu o vesnici dál ke kamarádce, která má koňárium a je na rozfíl ode mě na mateřský, tak bude mí čas se děcku a Břeťovi věnovat.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit

Gerda
Huž ti to zjišťuju.

Monty
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Monty nebyl první, byl druhý, prvního Ronyho jsem taky měla moc ráda, ale Monťas - to byl, je a bude moje srdeční záležitost

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Cigihele nezlob se na me,ale ja bych do endoprotezy nesla v takovem veku,z toho bych mela strach,ze se pes neprobere z narkozy,sorry,ze to tak pisu na rovinu,ale ja bych mela strach.

Biluška
Člen
- Nahlásit

hancaw
Boban byl nejlepší a nejbáječnější kůň co jsi kdy potkala a mělas velký štěstí že jsi měla tu čest
Ne, že bych chtěla polemizovat, ale kdyby na to přišlo mohla bych ti připomenout nějaké výrazy, kterými jsi ho častovala. Nejlepší a nejbáječnější kůň se tam myslím nevyskytoval

potřebuju to písemně abych to odevzdala k přezkoumání díky
Není problém, chceš to naskenovat, nebo bude stačit až v Jílovém?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

nemethova5
jo,ale vis jak cloveka to jako dost nase.e,pac druzi se nestaraji a psi maji jen zbytky a psi jsou zdravejsi nez ti nasi,

no to je fakt, ale já o tom radši nepřemejšlim, prostě dělám, co můžu a nazdar, zbytek už je osud..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit

Montyjj,je mi to jasny,kazdy pes ma v sobe nejake charizma.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit

zuzanarosakovajj presne,cim vic se staras,je to jeste horsi!jak pises nebudu nad tim premejslet,pac mam pak z toho hlavu jak patraci balon!

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda
Tak to máš tu. Doufám, že si to tu dočteš.
http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&id_pobocka=2 70

Jo a na FB máš vzkaz.

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit

Biluška jo do Jílu do počká. Já si o něm můžu říkat co chci ale ostatní o něm můžou mluvit jen v superlativech

Alexa po 16 letech soužití se ti to holt nastřádá... a proto Biluši fakt nezávidím a huculové jsou dlouhověcí tam 30 let žádná míra
PS v poctatě zvažuju že tě taky zabím do hlavičky - domluf se s Davídkovou

nemethova5 jo Clancy vydržel dlouho ale jemu ten Hyal zabíral dobře sice taky pajdal ale furt vpřed

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit

nemethova5
zuzanarosakova
dřív prostě byly choby zdravější než jsou ted´ co je geneticky daný tak prostě nepřetlučeme sebelepší péčí, stravou, doplňkama.....

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:07
- Nahlásit

davidkova renata
cože ?? a za kolik proboha
Zatím vím jen předběžně, že 35 t. "obyč" univerzál velikost na NO a ta lepší, štelovací na přesnou velikost od 60-ti hore.... Taky se mi do toho nechce, nemyslím kvůli penězům, ale mám strach aby to zvládla. Ale mě jde hlavně o tu konzultaci, o pořádné vyšetření ortopedem, vyzvědět co se dá dělat jinak, myslím jaké léky, aby to nějak zvládla chodící ještě nějakej ten rok, doufám, že alespoň čtyři...pět...
V pátek podám raport, abyste byli v obraze

nemethova5
Člen
- Nahlásit

hancawkurnik,ale to je vek na tak velke plemeno,no hajan pajda s tim stylem,ze cupita malinkymi krucky a pak jak chce bezet tak skace jak klokan,no a predni pravou s tou ma problemy od tri let,to mel tu pacinu vykloubenou a od te doby mel furt nejake problemy,ted na tu packu stabilne kulha a to fest.
kejtlinjj,to mas pravdu no bohuzel

Alexa
Člen
- Nahlásit

hancaw
poctatě zvažuju že tě taky zabím do hlavičky - domluf se s Davídkovou

seš ňáká hysterická to bude tím žes určitě fčera nekoukala na taťku Peťku a Bušila co dobušil

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit

Cigiatím vím jen předběžně, že 35 t. "obyč" univerzál velikost na NO a ta lepší, štelovací na přesnou velikost od 60-ti hore.... Taky se mi do toho nechce, nemyslím kvůli penězům, ale mám strach aby to zvládla. Ale mě jde hlavně o tu konzultaci, o pořádné vyšetření ortopedem, vyzvědět co se dá dělat jinak, myslím
hele víš co, já ti nevím, ale představa tý šílený bolesti, kdy ten pes neví co se s ním děje a v jeho věku, vím že je to šíleně těžký rozhodnutí, ale asi bych do toho nešla
nemethova5
zkus ten koňskej alavis

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit

nemethova5
hele nezlob se na me,ale ja bych do endoprotezy nesla v takovem veku,z toho bych mela strach,ze se pes neprobere z narkozy,sorry,ze to tak pisu na rovinu,ale ja bych mela strach.
Jo taky mám strach, ani ne z operace, ale jak by to dala po operaci....
V pátek písnu co jsme se dozvěděli.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

Šmarjá dneska zas bé rekord v drásání na trilogiju čico????Jako chtěla sem si dát na záda ten gelovej polštářek nahřála sem si hi v mikrovlnce a von mi kuwa praskl v posteli MÁM PLNOU POSTEL TEPLÝHO SLIZŮŮŮŮŮŮ

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

nemethova5 hele třeba má jen špatný období to měl Clancy taky - je vlhko třeba mu to nedělá dobře věk je holt sviňa

Alexa právěže viděla a indentifikovala jsem taťku Peťku jako individuum co se flákalo kolem koní asi tak před 15 lety ve stáji kam jsem chodívala ale jako strašlivá smažka opilec a tak byl velmi rychle odejit jsem ho hned nepoznala bo přibral

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit

hancaw
právěže viděla a indentifikovala jsem taťku Peťku jako individuum co se flákalo kolem koní asi tak před 15 lety ve stáji kam jsem chodívala ale jako strašlivá smažka opilec a tak byl velmi rychle odejit jsem ho hned nepoznala bo přibral

ajo vlastně, tak to je taaaaaa nostalgije

danajasa
máš slizárium

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit

Alexa
danajasa
máš slizárium

debiléééé

<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání