| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit
Marush
pěstování kokotůch je mi neznámé
simtě normálně pohnojíš kokota a von vyroste, jasný jak facka!
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit
nemethova5
haja uz nechodi vubec do prace,dnes jsem byla na veterine,ma artrozu nejhorsiho stupne,prej movalis dobrej proti bolestem,ale chce to jeste neco
Chudáček My jedeme ve čtvrtek na konzultaci na kliniku do HK taky ohledně total artrozy kyčle u naší NO Zatím tedy "jen" kulhá, ale RTG byl jasnej.
Monty
Byl krásnej Westíci jsou bezva, taky jeden exemplář máme (Krásný sen)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:42 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
já koňskej dávám a myslím, že má dobrý účinky
edit: střídám s lidským hyalgelem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit
zuzanarosakovajo,dej mi odkaz,diky moc!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit
Bajkofka
Já mu jak krerén nabídnu, že mu ty jeho fotky s Myšákama, co jsem nafotila v nedělu i vytisku. A on mi napíše, že prej si mám radši vytisknout ty s veverkama a na canis zkouškách je rozdávat jako omalovánky!!!
)))))) je strašně vtipnej ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
No určo tam budou ještě někde raslíci.
Ne, popravdě vůbec netuchám, co tam bude za psy. Neviděla jsem nic než svoje články.
Jo a máš něco na FB ode mě.
zuzanarosakova
Proč ses ptala?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:43
- Nahlásit
hancaw
co mě týká použijte i těžké a tvrdé předměty !
O.K. Takže traverzu, jak je tady dobrým zvykem .-)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
zuzanarosakova
normálně pohnojíš kokota a von vyroste, jasný jak facka!
pohnojíš jo?????? noooo každej tomu řiká jinak žejo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mám možnost sehnat movalis (teď už se to jmenuje Melovis, ale to je pořád to samý) na člověčí předpis. Měla jsem na něm Rozárku . Jestli ho normálně kupuješ tak písni, seženu ti ho ať ho nemusíš platit.
Cigi
jo pořád, už je to fakt k zešílení . Aspoň se teda naučili volat ve dne a ne v noci.
hancaw
Nekupuj ho,nebuď blbá. Jestli už chceš koně tak si kup nějakého normálního, zdravého, hodného...nechoď do žádného mrzáčka, budeš toho litovat.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
dej mi odkaz,diky moc!!!!
na co konkrétně??
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
páč eště nejste provdána
to nejsem no,to je k tomu potřeba,jo?Tak škoda,chtěla jsem bejt velkopěstitel kokotůch..velkokokotárium mít
Baysha
čáu,kdes byláááááááá?!žes tu vůbec nebylááááá
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
impact
Proč ses ptala
asi páč to nevěděla )))
Cigi
do HK taky ohledně total artrozy kyčle u naší NO
no nevim..nic moc se s tim nedá dělat asik..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:46
- Nahlásit
Biluška
hancaw
Nekupuj ho,nebuď blbá. Jestli už chceš koně tak si kup nějakého normálního, zdravého, hodného...nechoď do žádného mrzáčka, budeš toho litovat.
třá hucula Břeťu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:46
- Nahlásit
kejtlinani nevis jak me to sere!kdyby ten pes nedostaval prvni posledni tak nereknu,ach jo vzdycky jsem se snazila,aby meli psi jen to nejlepsi.
Cigino ti ovcaci jsou tim prokleti a jeste hajan ma fakt dost hrubou kostru,amin ma podle nej polovicni kostru!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit
impact
Proč ses ptala?
jen tak, že seš tak akční v tý skupině na fcb hele a Filip Matušinský do něj fotí??
Biluška
Mám možnost sehnat movalis
to spíš bylo pro Nemetku ne? Já dávám Alavis
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
je strašně vtipnej
Evidentně mě chce nastrat tak, aby mi to vydrželo až do nedělních obran
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Woe.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
hancaw
jo a už mi ho i vybrali jsem obklopena bandou nebezpečných šílenců usilujících o můj život!
Zase nějakýho v tak príma stavu jako seňor hřebec Boban? Abys mohla budit všechny veterináře a strašit je svým nočním úborem a kanadama?
impact
jdu se tedy kouknout, co posíláš )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mám možnost sehnat movalis (teď už se to jmenuje Melovis, ale to je pořád to samý) na člověčí předpis. Měla jsem na něm Rozárku . Jestli ho normálně kupuješ tak písni, seženu ti ho ať ho nemusíš platit
to já taky a mám to blíž..menuje se furt movalis aspon u nás nedávno sem si ho brala jaxem biluši vobjednávala ty fety..ale neni to taková darda i tak,sotjí kolem 70kč,akorát je na předpis,tak nevim esi by ho dali normálně..ale dlouhodobě bych to teda nedávala!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
impact
davidkova renata
zuzanarosakova
Alexa
kejtlin
nemethova5
holky díky, dneska mám pořád slzy v očích, po práci jsme tam se Sophčou a s mamčou byly, donesla jsem mu kytičku a zapálila Monťáskovi svíčky
Alexa
ale poslal ti za sebe Fejtku
doufám, že to bude druhý Monťas - byl to totiž moc skvělý hafan, jak říká mamka - PÁN PES
vím, že už žáden nebude jak Montík, ale snad z něho něco Faith bude mít, když mi jí seslal
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Alexa
třá hucula Břeťu
Sem před chvílí krásně vykecávala s Davídkovou, najednou přiběhl Mášenek a křičel "polož ten telefon a poď si chytit koně". Byl zase zdrhlej na pastvě u rybníka Opět klasika - kůň doveden z pastvy domů a zavřen do ohrady usoudil, že tráva v ohradě nic moc, na pastvě je lepší jetelíček, vyboural se z ohrady, prorazil bránu a odcválal na ten jetelíček Takže jo, ať si Hancaw koupí hucula. Ještě by si jednoho měla koupit jébat a nejmíň dva Bajko
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:49
- Nahlásit
Biluška pani vy to nechápete já už žádnýho nechci přece nejsem blázen úplnej! Chci si jít občas zajezdit ale jinak mám na příštéch 16 let fakt jiné plány proto tady prosím o mlácení do hlavičky abych nááááhodou čirou nepodlehla
Alexa přestávám tě mít ráda!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:50
- Nahlásit
nemethova5
kdyby ten pes nedostaval prvni posledni tak nereknu
hele to neřeš, my do psů už vrazili a vrážíme neskutečný prachy a Rambík má ve dvou letech artrozu, některý věci prostě neovlivníš, buď ráda, že Hája jí má až v 11ti letech..
davidkova renata
asi páč to nevěděla
vole
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
nyxina má zase nějakou bouličku na tváři,novou tu starou už má vyléčenou zas asi ty sliny
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
hancawlidskej hyalgel jsem davala dost dlouho,zadny oucinek,zkusim ten alavis a uvidim no,tosak se dozil ctrnacti let jo????neni mozne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
hancaw
Dobře, to není problém. Tak já ti teda z pozice šéfky zakazuju pořídit si dalšího kopytnatce. Stačí to takhle? . Gdyž tak tě v neděli ještě můžu ztraverzovat
Zuzanarosakova
jo, sorry, to mělo být na nemetku.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
hancaw
jůůů budeš mít zas koníka? )))) to se těšim zas se svezu jo?, .-)))))
odjebávám sa neš mi hancaw zabyje do hlavy NEPYŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Biluška
nejmíň dva Bajko
A budu je moct mít u tebe? Protože nemám doma vůbec žádné koňárium
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nooo, nefotí. Fotil akorát šéfredaktorku. Jinak pséky fotíme my.
Gerda
Až přestane xichtbůk zmatkovat, taxi ten komentář přečtu. Včil mě to nechce zase pustit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit
impact
Tyyy vadečku - ťuťuťuťu ňunuňuňu muclíky malinký, rozhodně ho cííí vidět f prahéééé - myslíš, že by se s námi byla ochotná vidět?
|