Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:24
- Nahlásit

Fenka je narozená v červnu 2004, zlaté barvy. Byla prodána do rodiny kynologů, kteří chovali i jiná plemena, fenka byla miláček hlavy rodiny. Další informace o jejím životě nejsou k dispozici.
V současné době byla zachráněna z romské rodiny, žijící na již. Moravě. Tuto zimu byla březí, vrhla štěňata, která byla utracena, což se podepsalo na jejím zdravotním stavu.
Nálezkyně se o ni dobře stará, v současné době je fena pod veterinární péčí, její stav se zlepšuje, dokáže již vyskočit na křeslo. Ev. další březost není vyloučena ani potvrzena.
Je velmi milá a hodná, zvyklá v bytě i na cestování v autě. Jmenuje se Sabina.
Hledáme pro ni hodné páníčky, u kterých by strávila již pěkný zbytek svého života.
Kontakt, p. Sláčiková, která má fenu u sebe: 737682064, nebo na maj. CHS, kde se fena narodila: P. Fialová 603 202 242
inz. z Facebooku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

VEMTE SI JÍ NĚKDO!
Nebo si jí budu muset vzít já. A já jí nechci!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit

Vlčáčková
vidíš, a já bych chtěla ale nedokázala bych už zvládnout dalšího psa. dost obdivuju lidi jak jich můžou mít třeba 5, to živit, věnovat se a jezdit třeba na dovču už je fakt záhul... ale přeposlala jsem ji aspoň dál, je nádherná

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

cernej caj
Dík. Posílej, posílej. Páč já mám už 3 psy a 4. zamluveného. Potřebuju, aby mě někdo od tohoto psíka zachránil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

Vlčáčková
jdi do ní!!!!! je krásná

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin
Jo. Nemůžu sebrat každýho psa z celé ČR.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo. Nemůžu sebrat každýho psa z celé ČR.

tohle není ale každej pes,je to šeltka, kterou jsi vždycky chtěla!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:29
- Nahlásit

kejtlin
Chtěla. Ale plesnivou. A tu mám domluvenou, ostudně však od chovatelky - ač tedy starou a vykastrovanou, ale pořád z chovky, no.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit

Vlčáčková
4 nebo 5 pejsků, to už vyjde na stejno, přimlouvám se za ni taky!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit

Vlčáčková
A tu mám domluvenou, ostudně však od chovatelky - ač tedy starou a vykastrovanou, ale pořád z chovky, no.
Prosím tě, kecáš o tom co tě znám a pořád ji nemáš. Tak se nevymlouvej a ber tu co je a co to potřebuje. Ta z chovky tam klidně může dožít, ta zachraňovat nepotřebuje

Ale plesnivou
Šiš tak ji na chvíli vem do nějaký špíny, ona chytne nějaký demodex nebo něco a máš to hned

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit

Vy jste všichni blbí!!!!!!!!!!!!!!! Zejtra se na ní jedu podívat. Minimálně jí vyfotím, podívám na tetování (prý to asi špatně přečetli) a hodím dotaz na klub šeltií.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit

Vlčáčková
vyfoť ji až u sebe doma, chudina byla u našich "spoluobčanů" tak si zaslouží hezkej život a ty budeš mít takto jistotu, když si ji vezmeš, že jej mít BUDE!!! - a ještě k tomu je tak kráááásná..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Zejtra se na ní jedu podívat. Minimálně jí vyfotím

My když sme jeli vyfotit psa na spice v nouzi, tak sme si ho taky odvezli

proc se krasny psi naskytnou vzdycky kdyz clovek zadnyho nechce ale kdyz se ohlizi, tak zasadne kulovy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

cernej caj
Jenže já jedu zítra do jižních Čech. A co si budeme povídat, už tak se tam sáčkuju se třema psama ... Trpělivost hostitelů taky není nekonečná a obávám se, že toho čtvrtého neschovám tak, aby nebyl vůbec nikdy vidět! Takže zítra si ho určitě ale určitě neodvezu ani omylem.
Potřebuju nutně, ale VELMI NUTNĚ, byt v Jindřichově Hradci a okolí! Nebo barák. Nebo celoročně obyvatelnou chatu. Nebo tak něco.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:02
- Nahlásit

cernej caj
to já ani fotit nešla a při rozhodnutí pořídit BŠO kamarádku borderku jsem se jen úplně nezávazně přimotala k jedné australačce, která si mě výslovně "vybrala" a při odchodu mě tahala za nohu a lezla mi do náručí...tak jsem si ji odvezla hned taky, no a pak teda přišla na řadu ta borderka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vlčáčková
se chceš stěhovat?

no minimálně hafa vyfoť a uvidíš, když zbude i potvém návratu, tak je to jasný že čeká na tebe

Eninka
však občas to tak vyjde já zásadně přes 2 psy nepudu, protože i tak sme na hraně zvládnutelnosti a uživitelnosti a v tomhle případě reálně vím, že ačkoli bych šeltku brala hned, ještě že mám ten rozum občas nicméně bylo by fajn, kdyby se jí někdo ujal

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

Eninka
Takhle mě taky jednou prudilo jedno štěně. Furt za mnou, do náruče, na klín, když jsem si sedla na bobek, udělalo si pelech ze sukně, jak jsem vstala, tak jsem ho vyklopila... Bohužel jsem ho tam musela nechat, protože moje hysterická matka psa nesnesla.
Nakonec matinka si začala nakupovat po cca 15 letech naši fenečku, jenže ta jí neměla ráda, tak se matka zatvrdila a pak dělala hrozné scény kvůli psům.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

Vlčáčková
ty chces utéct od Brna???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

cernej caj
se chceš stěhovat?
Ale nechci.
Mám v J. Hradci nemocnou matku, půjde do DD a svůj byt dala mojí ségře, která není na rozdíl ode mě její dcera, ale to nevadí, že? - přece ho nedá mě. No a ségra mě neráčí nechat přespat, když za mojí matkou přijedu, ačkoliv v tom bytě mám stále své osobní věci. Takže já se potloukám po kamarádech, když tam jedu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to je drsný, jo jo, vztahy mezi nejbližšíma bývaj zapeklitý, mnohdy....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

Vlčáčková
prestehuj matku ale je to na prd tohleto, predpokladam ze segra na mati zvysoka, co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

Eninka
cernej caj
No, my měly celej život dobrý vztahy. Než ...
Matinku přestěhuju dost ztuha, páč v jiných DD není místo. Ani není jisté, že v J.H. bude místo. To bude prča. Ale o to žádala ségra, tak jsem zvědavá, jestli si mojí matinku pak vezme s sebou do Ústí n. L. Termín odvozu z LDN, kde je teď, je 10.5.2011. Zatím se soudíme o opatrovnictví.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:26
- Nahlásit

Vlčáčková
když dostala byt , tak ať se stará no ne??? aspoň z morálního úhlu pohledu by teda měla...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:29
- Nahlásit

Eninka
Jo, měla. Ovšem její zájem nejspíš skončí odložením do DD a inkasování peněz na opravy bytu. Protože moje matka podepsala, že jí byt dává, ale že je povinná platit opravy, údržbu a škody.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit

Vlčáčková
to jako že maka je povinná??? to snad ne!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
To Ti říkám, že ano. Věnují se tomu v darovací smlouvě dva bodíky - jeden na údržbu a opravy a druhý na ty škody. Z titulu věcného břemene bezplatného dožití. Takže tak bezplatné to není, že? Zvláště, když si vzali i dispoziční práva k jejímu účtu a mě je odebrali. Takže matka bude v DD a přitom jí to věcné břemeno zůstane a bude platit opotřebení někým jiným tím, že si to prostě zaplatí z jejího účtu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to čučím, a mamka to podepsala za plnýho vědomí? protože kdyby ne, tak se tento úkon dá pro neplatnost soudní cestou prostě zrušit. To jako švica ještě dostane prachy od mamky a až to opraví, tak to ještě prodá za víc peněz a ty si pak nechá jen pro sebe a basta, aspoň to tak vypadá...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:42
- Nahlásit

Eninka
Jistě, že to tak vypadá, taky to tak bude. Matka byla dementní, ale to neprokážeš. Takže napadnout se to asi nedá. Spíš určitě nedá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit

Vlčáčková
to si piš, že dá.... nehledě k tomu, že sestra může docílit zrušení věcného břemene soudem, což v případě, že bude třeba v tom domově důchodců, což je zajištění náhrady, tak tohle zákon i připouští a může toho docílit. Mj. i po mnoha letech znám případy, kdy byly anulovány třeba kupní smlouvy na nemovitosti, kdy bylo tvrzeno, že dotyčný konal ve stavu ne zcela plně způsobilém k právním úkonům a stačily třeba posudek, že v té době pil a mohl se v tom stavu nacházet a pak třeba nějaký svědek, který to potvrdil, že to tak bylo... je to případ od případu. Věř, že přesně to se stane s bytem, co píšeš, to je děs běs...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

Eninka
Ty se v tom nějak vyznáš? Já o tom mluvila s právničkou a ta to příznivě nevidí.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání