Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit

Eninka
Jaký pokus? Jsem jí pochopitelně ublížila, ještě na tom nejsem tak špatně, abych se netrefila

A na oční chodím jinam, nicméně děkuju za odkaz a ty to zkus tady

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit

Biluška
tady normálně chodí se smečkou na zahradu a zpátky, chodí po baráku, neschovává se vůbec nikam a smutné očička teda taky nevidím
To se mi snad zdá! Tady se schovávala před mýma psiskama za auto a doma za krabice, u paní pod židli, ven chodit nechtěla a tvářila se jako největší chudáček. Možná jí dělá dobře větší smečka malých psů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit

Vlčáčková
To se mi snad zdá! Tady se schovávala před mýma psiskama za auto a doma za krabice, u paní pod židli, ven chodit nechtěla a tvářila se jako největší chudáček. Možná jí dělá dobře větší smečka malých psů.
nemám tucha, ale tady se fakt neschovává. Kofa z toho pelechu normálně nadrzo vyhodila V noci, když jsem ji chodila kontrolovat tak mě vítala vrtěním ocasu. Dokonce už jsem ji slyšela se smečkou štěkat když šli lidi kolem plotu. Je to normální pes a chová se jako normální pes, akorát teda blbě chodí. Chvilku vydrž, nabíjím baterky, ti ji foťnu .

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit

Biluška
Na mě taky vrtěla, ale holky na ní byly asi moc velké nebo co. Bekynka jí pajdala přivítat a Sabča vzala roha za auto. Dvě pajdy se "honily" kolem auta, to byla sranda, docela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:32
- Nahlásit

Eninka
určitě jela jako ďas a za ní to nějakej chudák nedobrzdil
To se fakt pozná policajt .

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:42
- Nahlásit

Biluška

To se fakt pozná policajt
někdo tady musí dohlížet na pořádek, to by tady byl jinak pěknej /jak to říct slušně/.. nepořádek

A na oční chodím jinam
sakra, asi máš blbou pojišťovnu, když se to nelepší

děkuju za odkaz a ty to zkus
máš tam nějakou osobní zkušenost? aby to nebylo nějaký pochybný zařízení, to bych nerada

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Eninka
máš tam nějakou osobní zkušenost?
Jo mám, dělám tam canisterapii

někdo tady musí dohlížet na pořádek, to by tady byl jinak pěknej /jak to říct slušně/.. nepořádek
No já to myslela spíš jako narážku na tvou logiku . Páč asi kdybych jela jak ďas tak bych tomu za mnou ujela a nemohl by mi nabořit do kufru, že ano. Ale páč nabořil do kufru on mě a nikoliv já jemu tak to znamená co? No že jako ďas jel on, že ano. Dedukce Mesány

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

Biluška
Kofa z toho pelechu normálně nadrzo vyhodila

Zdravíme Kofču!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

Já bych tomu i věřila, že jí prospělo, že se s ní Biluše nesere, prdla ji do smečky a hotovo.Někdy to psům pomáhá víc, než nějaké ohledy a litování.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit

Biluška
Heleď. A zavolala jsi na to číslo, které jsem Ti sem zkopčila a seřvala šéfa, jak mu jezdí zaměstnanci???

makrel
Však já jí taky lupla do smečky. A ona s nima hrála na schovku za krabicema.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit

Biluška
Ale páč nabořil do kufru on mě a nikoliv já jemu tak to znamená co?
že couváš jak ďas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:53
- Nahlásit

makrel
Já bych tomu i věřila, že jí prospělo, že se s ní Biluše nesere, prdla ji do smečky a hotovo.Někdy to psům pomáhá víc, než nějaké ohledy a litování.

přesně tak to dělám taky

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit

kejtlin
já ne a je to chyba

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit

Biluška

Páč asi kdybych jela jak ďas tak bych tomu za mnou ujela a nemohl by mi nabořit do kufru

mohl, když před ním prudce zabrzdíš, to je ta má logika...

Jo mám, dělám tam canisterapii

tak to tam budu mít protekci, to je dobrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

kachna_
že couváš jak ďas
No to jo, onehdá jsem přecouvala popelnici Snad je mi omluvou, že to bylo když měla Ora ten záchvat, pálila jsem s ní na veterinu a byla jsem rozklepaná jak sulc, aby to přežila

Eninka
tak to tam budu mít protekci, to je dobrý
Jistě, budeme tě s šelmyjema chodit terapeutit,ale nesmíš na ně slintat Slintající klienty vyřazuju ze skupiny

Vlčáčková
Však já jí taky lupla do smečky. A ona s nima hrála na schovku za krabicema.
Nechci vířit nějaké zbytečné emoce, ale tvoje lupnutí do smečky a moje se dost diametrálně liší. Nebudu se hádat o tom co je lepší a co horší, ale je to prostě jiné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:19
- Nahlásit

Najdi si svoji šelmyji

Oprava. Najdi si svoji týranou šelmyji

Zbytek na rajčeti

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:22
- Nahlásit

Eninka
mohl, když před ním prudce zabrzdíš, to je ta má logika...
Když mi někdo (nebo něco) vběhne před auto, když mám v protisměru např. šíleného motorkáře, když mě něco oslní a nevidím, když leží někdo na silnici, když prudce zabrzdí auto přede mnou....tak hlavně nemám brzdit, jo? To je teď oficiální policejní stanovisko, nebo jenom tvůj názor?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit

Biluška
co je to kudrnatý? jak vypadá jak leekenois? jinak lilátko se šklebí všude, ono se nerado fotí??

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

Biluška
chceš můj názor? jestli ne, tak máš smůlu. Ten co jede jako druhý mám mít takový rozestup, aby při rychlosti, kterou jede stihl zabrzdit.To že to nikdo nedodržuje je druhá věc

impact
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

makrel
Tak s tím zcela souhlasím.

Je to podobný jako třeba se stresem z jízdy v MHD. Čím víc psa lituju a přistupuju k němu jako k chudáčkovi, tím horší stav mu přivodím. Nejlepší je vzít, postavit do smečky a funguj. Samozřejmě ale s tím, že mám psa stále v dohledu a v případě jakékoliv nekalosti okamžitě a střelhbitě zasáhnu. Aby si jako někdo nemyslel, že ho v tom chudáka nechám plavat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Biluška
brzdit máš, akorát když jedeš jak ďas a zabrzdíš, tak ten za tebou už nestíhá, snad už to je jasný, jaká je ta má logika
kašli na brždění, máš krásný fotečky, tak už aby byly i se štedama, jsem fakt zvědavá kolik jich bude, ne aby jsi nějaký zašantročila, nebo je u Vás někdo sežral (myslím psy)...

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

makrel
Ale jak zjistíš jestli když ten před tebou prudce dupne na brzdu ve vyšší rychlosti ty zabrzdíš? Předepsané 2sekundy? Myslím, že na reagování to stačí, na prudké brzdění nikoliv.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:40
- Nahlásit

Atusch
tak jistě nemáš jistotu nikdy, ale logicky se nebudu lepit někomu na prdel a budu předpokládat, že ten přede mnou zabrzdit může....

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:40 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Atusch
Myslím, že na reagování to stačí, na prudké brzdění nikoliv

proto taky ne vždy ten, kdo narazí zezadu je vinen, to se jen tak obecně říká, že vždy je vinen, kdo nedodržel vzdálenost, ale zase ten, kdo jede před ním nesmí bezdůvodně prudce brzdit
a když prudce brzdí, tak může být vina půl napůl, protože ten první nepřizpůsobil rychlost jízdy, nepředvídal, atd..... záleží případ od případu..

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit

makrel

Já se tě zeptám jen jednou jsi normální? Když Biluška zabrzdila a on ji vletěl do kufru tak za to může?

Eninka
Tebe bych měl rád za vyšetřujícího policistu u nehody kterou jsem evidetně zavilil já. Proč? protože vždy zato může někdo jiný. V tvém případě ten koho nemáš ráda že?

Vlčáčková
By mě zajímalo jestli ta fenka nebyla traumatizovaná u tebe? Protože tu je úpa normální. Ale je fakt že u člověka co jí nedokáže ani ostříhat hovna od prdele se toho moc ocčekávat nedá že?

Ps. byl bych rád kdyby se tahle debata obrálila v normální. Jinak to nevidím moc dobře.

Děkuji

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:43
- Nahlásit

Lájoš
ten za ní? ano, ten za to může, nebo ty jako tvrdíš, že za to může Biluše??

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit

Lájoš
Hele, víš co? Já si jí vezmu zpátky.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit

Eninka
ne aby jsi nějaký zašantročila, nebo je u Vás někdo sežral (myslím psy)...
Když máš takový strach proč nerodí u tebe?
A seřeru je já tak co?

záleží případ od případu..
Jsem rád že jsi tam byla víš jak dopadlo šetření že?
Nech si ty moudra laskavě pro nějaký pitomce tam okolo tebe.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit

Vlčáčková
nenech se vyprovokovat nějakým, co nemá smysl pro humor,
ignoruj jej, přece mu neuděláš radost tím, že budeš reagovat na jeho kecy

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevím jestli ti jí můžu dát nechci tě traumatizovat, když jí nedákážeš sundat hovna, jen píšeš aby to někdo udělal.

makrel
Samozřejmě za to může ten co jen za ní. I policaj, teda normální, ne tady ten náš to viděl stejně. Dokonce pojištovna platí nahrádní auto.
Ale tady podle tech správ za to může Biluše

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání