| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit
Eninka
protože ten spor vznikl mezi váma dvěma
No to sice vznikl, ale už delší dobu tu prudí jenom jedna strana.
a pak se Sabča event. i štěnda, které nenajdou hned od tebe nové pániky, vrátí zpátky na jižní Moravu?
jestli myslíš k Vlčáčkové, tak to v žádném případě. Jestli myslíš k paní S. tak tam bych ji byla ochotná dát, ale paní S. ji zpátky nechce a přála by si, abych jí našla nové majitele. Ty nakonec nemusím ani až tak moc hledat, protože se ozvala nějaká studentka veteriny, která by ji chtěla. Která se na ni již tento víkend chtěla jet podívat. Ovšem to by jistá slečna Vlčáčková nesměla stopit její kontakt s tím, že si ji ASI nechá sama Naštěstí se to ke mě dostalo jinou cestou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit
Biluška
Biluško, rozumně... paní zmocnila Vlčáčkovou k tomu, aby našla nový domov šeltičce, co ti paní řekla nevím, ale bez v potaz, že Vlčáčková ti ji předala a jí ji musíš vrátit. Není důležité v tomto okamžiku, co ti kdo říká do telefonu, nejsi vlastník, aby jsi převedla do vlastnictví "věc", jíž nejsi vlastníkem, prosímtě, mně jde stále jen o psa, co potřebuješ za doklady k tomu, aby jsi vydala zpátky Sabinu Vlčáčkové? Řekni mi to na rovinu, já ty doklady doložím, protože já byla též angažovaná v tom předání k tobě na porod, sama jsem utvrzovala Vlčáčkovou, že to je to nejlepší, co může v daný okamžik udělat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:40
- Nahlásit
Eninka
nevrátím Sabinu Vlčáčkové, protože si myslím, že se o ni nedokáže adekvátně postarat. Kdyby ode mě chtěla Vlčáčkové moje štěně, nebo psa, kterého dávám do adopce tak bych ji ho taky nedala.
Prosím, přestaň mě s tím dál obtěžovat, už na to nebudu reagovat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit
Biluška
Paní Sláčiková mi nyní říká, že ti řekla, že sama si jí nechat nemůže, ale pokud si jí nevezmu já, tak je tu studentka veteriny.
Tys jí řekla, že mě nedoporučuješ, že studentka by byla lepší.
.....
Doslova takto.
Nekomentuju to, že mě nedoporučuješ. Ačkoliv já Tebe paní vřele doporučila. Ale žádný kontakt jsem nezašantročila. Mám ho já a má ho i paní Sláčiková.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:44
- Nahlásit
Eninka
Poslední informace, snad už v mozku Vlčáčkové ustálená je, že se bude hledat nový domov jak Sabince, tak štěňatům. Je nějaký důvod, proč ji stresovat opětovným převozem na další dočas místo hledání majitele přímo od Bilušky? Notabene když paní původní majitelka si přeje, aby se k ní Sabča nevrátila, alébrž našla nové - trvalé majitele?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
Vlčáčková
Nepřekrucuj. Paní S. řekla, že se přihlásila ta studentka, že by se jí moc líbila a že by chtěla, aby Sábu měla ona, páč by měla zadara ošetření a tak a to bude vzhledem ke svému stavu potřebovat často. Ale že tys jí prý řekla, že si Sábu ASI necháš sama. Obě jsme se shodly na tom, že studentka by byla lepší vzhledem k výše uvedenému. A už nepruď, už na tebe nemám náladu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
Biluška
Biluško, kdybys jí nechtěla dát své štěně,nebo psa, tak na to máš právo, ale nemáš právo nevrátit psa tomu, kdo ti jej svěřil,
prosímtě nenuť mě udělat kroky k vrácení psa, je to zbytečný...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit
Biluška
Paní jsem přečetla Tvůj text, paní se zasmála, něco řekla, já to napsala, přečetla jsem jí svůj text, ona ho odsouhlasila.
Nazdar.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit
Eninka
Pes patří paní S., ta ho zpátky nechce neb na ni nemá podmínky. Kroky si dělej jaké chceš, já je dělám běžně taky, teď zrovna z kuchyně do obýváku . Nevyhrožuj mi laskavě, beztak mi to nic nedělá, už jsem dávno zvyklá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit
Eninka
Biluško, kdybys jí nechtěla dát své štěně,nebo psa, tak na to máš právo, ale nemáš právo nevrátit psa tomu, kdo ti jej svěřil
Má právo se jakkoliv dohodnout s majitelkou psa a jednat podle jejího přání.
A nevyhrožuj.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:50
- Nahlásit
impact
Poslední informace je, že si Vlčáčková Sabinku nechá, nikdo ji nechtěl stresovat opětovným převozem na dočasné místo. Poslední a definitivní varianta je, že Sabinu si bere Vlčáčková a adoptuje ji, doklady o dohodě s paní S. budou zaslány mailem a originály předány Bilušce při vracení Sabiny Vlčáčkové...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit
Eninka
Btw. essi si myslíš, že jsi jediný policajto-právník na světě, tak jsi teda pěkný popleta. Nevím, jak Bilu, ale já mám díky svojí prořízlé pusince taky právníka. A docela dobrýho. Už mě vysekal z mnohem horší kakanců, než je nějaká směšná tahanice o Sabinku. A ten bude samozřejmě k dispozici i Bilu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit
že vás to do prdelel baví!
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Vy si tady ze mě snad děláte srandu. To je Kocourkov.
Taháte se tady o fenku kterou do nedávna nikdo nechtěl a teď jí chtěj všichni a ještě se tu oháníte soudy.
blijícísmajlík
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
impact
Už vidím vašeho právníka, jak vás zastupuje v případě, že nechcete vrátit psa jeho majiteli, potažmo jeho zástupci...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:04
- Nahlásit
Eninka
Už vidím vašeho právníka,
Budeš mít prostor.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit
impact
nepleť si vyhrožování s tím, že chceme vrátit psa, který byl svěřený do péče někomu, kdo jej nechce vrátit!!!
když ti někdo ukradne třeba auto a najde se a ty jej budeš chtít vrátit, jak se ti bude poslouchat, že když ho nedostaneš zpátky a budeš na vrácení trvat, že vyhrožuješ???
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit
Jste fakt jeblé na hlavu. Jak píše laguna, nejdřív toho psa nikdo nechtěl a ted se o něj budete soudit? To je fakt hnus humus. Je mi z vás zle. To vyhrožování soudama je jasný důkaz toho, že od chvíle kdy jste se tady pourážely kvůli totální vymatlané píčovině, už o psa vůbec nejde, jde jen o uraženou ješitnost a dokazování si něčeho.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
nebaví... ať Biluška vrátí co jí bylo svěřeno a bude klid. Co by jsi udělala ty, kdyby jsi dala někam fenku odrodit a oni ti ji pak nevrátili???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:10
- Nahlásit
Eninka
nepleť si vyhrožování s tím, že chceme vrátit psa, který byl svěřený do péče někomu, kdo jej nechce vrátit!!!
To máš ale hodně pomotané, viď? Masáž od Vlčáčkové musí být důkladná. Ale kdo chce kam...
Martinna
Souhlas..
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit
Eninka
Doprdele, ten pes ještě ani neporodil!!! Jste normální, nejdřív tady rozhazujete sítě, kdo se o ní postará, a za dva dny ho zase chcete zpět? To je jak u blbečků na dvorečku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit
impact
máš smůlu, nikdo mě nemasíruje, vše co říkám, říkám sama za sebe.... hlavně z toho důvodu, že jsem Vlčáčkovou ponoukla, aby dala Sabču na porod k Bilušce, mmch. chtěla bych vás všechny tady vidět, co byste dělaly vy, kdybyste se dostaly do situace Vlčáčkové, už všechny vidím, jak v konání Bilušky se vším souhlasíte... nebavím se o tom, že se pohádaly, ale o tom, že nechce vrátit psa!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit
Eninka
Vím že otázka je pro Davídkovou Co by jsi udělala ty, kdyby jsi dala někam fenku odrodit a oni ti ji pak nevrátili???
Já bych fenu nikam odrodit nedala.O co ti tady jde?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit
laguna
o psa.....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
Eninka
Já se bavím o tom, že jí chce nechat v klidu porodit a najít štěncům i feně nové a vhodné majitele. A do situace Vlčáčkové? Do té bych se nedostala, páč kdybych svěřila nalezenou březí fenu, páč nemám možnosti na odchov, tak bych ji svěřila s vědomím, že ona se o všechno nejlépe postará. Což byl původní záměr. Ale pak začala naprosto dementní tahanice o jména štěňat, na kterých si místní internetoví válečníci zkusili vytyčit hranice, kdo do čeho bude zasahovat a pak už se to zvrtlo v jeden velkej průser. Biluška se chce o fenu i štěnce postarat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a Vlčáčková není schopna skousnout, že se Bilu může domluvit s původní "majitelkou", mimo názor Vlčáčkové. Což je pro Vlčáčkovou prostě problém.
Čímž se naprosto stírá původní záměr fenu nechat v klidu odrodit a najít jim všem nové a stálé majitele.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
Eninka
O psa jo? Prosím tě nebuď směšná, už dlouho o psa nejde. Hádáte se tady jako malé děti na pískovišti o lopatku. Vrať mi tu lopatku nebo to požaluju mamince !!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit
Martinna
nevím kdo se chce soudit o psa, já teda ne, chci jen zpátky psa pro toho, kdo jej svěřil k porodu...máš pravdu, tady už nejde o psa ale o ješitnost... ani se nedivím, že nás silnější pohlaví nazývá slepicemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit
Eninka
nevím kdo se chce soudit o psa, já teda ne
vs.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit
Martinna
nikdo ho za dva dny zpět nechce, od začátku byla domluva, že pes bude vrácen, tak nechápu, proč je měněna domluva o vrácení psa se štěňaty po odstávce....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit
Eninka
Co by jsi udělala ty, kdyby jsi dala někam fenku odrodit a oni ti ji pak nevrátili???
hele já nevim...
ale vystihla to laguna..tolik povyku pro jednoho starýho nemocnýho a bezvýznamýho čokla se hned tak nevidí,to je fakt k neuvěření
ale podobnejch čoklů je asi miliarda,tak si každej může najít toho svýho a hrát s nim tudle prima hru..jen do toho ,vážení
|