Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

Vlčáčková odvezla šeltičku v dobré víře jí pomoct, aby měla kvalitní péči a našel se jí dobrý domov, Biluška se nabídla, že fenku odrodí, čímž pomohla taky hodně. Úplně zbytečně vznikl konflikt a pokračuje.. na každý straně byla chybka, kvůli níž ten spor vznikl, ale spory jsou od toho, aby se urovnaly. Paní ví, co se Sabčou je, Sabča čeká na porod, Biluška určitě dodrží původní dohodu s Vlčáčkovou, že pak se Sabča vrátí zpátky k Vlčáčkové a že se pro štěnda bude hledat s pomocí fóra domov. Chci věřit tomu, že se zakope válečná sekera a vše bude jak má být, udělejte tlustou čáru za tím!!!

bea
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit

Nechte sporů a držte tlapky Sabče

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit

Z Mija Facebooku jako to už mi příjde trošku na hlavu: ,,Šeltie Sabinka byla z našich stránek smazána. Byla umístěna v depozitu pro odchov štěňat a neví se, jestli se z něho ještě vrátí...vzhledem k lživým a nedodrženým domluveným podmínkám...nevíme co se Sabinkou bude dál...))´´ jako osobně neznám jak Bilušku, tak Vlčáčkovou, ale tak trošku nechápu o co tady jako doopravdy šlo. V čem nejsou dodržené domluvené podmínky? Příjde mi to jak nějaká uměle vytvořená špína nebo co. Nepřijde už vám to moc?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit

Martinna
vzhledem k lživým a nedodrženým domluveným podmínkám...nevíme co se Sabinkou bude dál...))
To je kde?

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Na zdi Mija Facebooku, jako promiň ale to už je asi moc ne?

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

Vlčáčková
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1000015 99587286

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit

Martinna
Dík. Mě se tam teda zobrazuje nějaký slovenský text o myslivcích, ale to je fuk.

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

Ty jo možná, že mám zkreslený pohled na věc, protože o této situaci vím jen reakce z fóra, jen jako pozorovatel. Ale pro mě je to další šokující zkušenost, ohledně pomoci psům.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit

Martinna
Taky jsem to před chvílí četla. Ovšem koukám, že už text zmizel. Tak to je už fakt trapné!

Ovšem ten samý text je na Mije i v novinkách:
http://www.mija.estranky.cz/clanky/novinky.html
15.5. 2011 - ze stránek smazána Šeltie Sabinka. Je v depozitu pro odchov štěňat a neví se, jestli se z něho ještě vrátí....

Ale musíte si to přečíst dřív, než to máznou.

Myslím, že je zde opravdu zřetelně vidět, komu o co jde.

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:46
- Nahlásit

To je fakt hnus.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

impact
Máš problémy s logikou?
Pes byl dán do nabídky, když jsme nevěděli jistě, že je těhotný. Teď bude po dva měsíce mimo možnost adopce. Nevíme, dle vyjádření Biluše, jestli se o ní nepostará jinak. Takže pes je stažen s tím, že se třeba už z depozita nevrátí. Pokud ano, půjde znova do nabídky spolu se štěňaty. Zatím nebude zbytečně zabírat místo na stránce, která nemá neomezenou kapacitu.
Je to tak těžké pochopit, nebo musíte pořád na někoho plivat?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

impact

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale proč tam píšete vzhledem k lživým a nedodrženým domluveným podmínkám...nevíme co se Sabinkou bude dál...)) , víš co příjde mi, že je to totální humus, a taky že asi tak ani o psa nešlo nebo co.
A hlavně i to, že nevíš co vůbec chceš.

Martinna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:57 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

A na facebooku to bylo, mám to dokonce i uložené.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit

Martinna
impact
Když se podíváte i do návštěvky, tak tam je jasná a slušná prosba Vlčáčkový, aby se to smazalo.
Vlčáčková
pes je stažen s tím, že se třeba už z depozita nevrátí. Pokud ano, půjde znova do nabídky spolu se štěňaty.
teda, teď to bude vypadat tak, že do tebe reju i já, ale netvrdilas že si Sabinu vezme ta paní, u který byla?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit

kachna_
tak tam je jasná a slušná prosba Vlčáčkový, aby se to smazalo.
A taky cosi o lehce retardovaných....velmi slušně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit

OT z wiki
Teorie chaosu.
V matematice a fyzice se teorie chaosu zabývá chováním jistých nelineárních dynamických systémů, které (za jistých podmínek) vykazují jev známý jako deterministický chaos, nejvýznamněji charakterizovaný citlivostí na počáteční podmínky (viz motýlí efekt). V důsledku této citlivosti se chování těchto fyzikálních systémů, vykazujících chaos, jeví jako náhodné, i když model systému je deterministický v tom smyslu, že je dobře definovaný a neobsahuje žádné náhodné parametry. Příklady takových systémů zahrnují atmosféru, solární systém, tektoniku zemských desek, turbulenci tekutin, ekonomii, vývoj populace.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Obula impact? Děvčico, tvoje kopání všude kolem sebe už je fakt směšný. Proč se radši nepostaráš o pořádnou nabídku štěňat a matky? I když odpověď je nasnadě - ještě sis nebyla schopna ujasnit, jestli má šeltie zůstat u Bilu, nebo se vrátit k tobě a zůstat u tebe, nebo ji chce vlastně majitelka a nebo teda půjde znovu do adopce.

Ty, a nejen ty, by ses měla vážně zamyslet nad syndromem vyhoření. Týká se především pomáhajících profesí a v drtivé většině se úzce dotýká i Mija spolku. Výsledkem vaší práce potom je, že více škodíte než pomáháte, aniž byste byly schopny si to uvědomit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit

jablunka
Aha, tak to tam ale, když jsem se koukala nebylo.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Tak tady ještě jeden webík. Proběhla jsem ho jen v rychlosti, ale nejeví se špatně. Syndrom vyhoření je sice úzce spjat s prací s lidmi, ale čím dál více ho sleduju i u rescue projektů stran zvířat. Nejhorší na tom je, že si to zjevně uvědomují i členky Mija spolku. Některé.. Které mají přímo před očima ty kmenové - již totálně vyhořelé.

http://www.syndrom-vyhoreni.psychoweb.cz/

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška
Vlčáčková

holky, myslíte, že byste dokázaly anulovat ve svých myslích těch pár stránek zpátky??? pokuste se o to...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit

Eninka
Nechceš se ukázat taky tady?: www.mija.estranky.cz
V návštěvce se můžeš seznámit se členkami. Je to něco jiného než tady - dělají se sbírky, inzerují psi z útulků a jako právnička bys mohla pomoct s některými akcemi, za což by Ti byli všichni vděční, neb to nám tam dost chybí.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit

Vlčáčková
Je to něco jiného než tady - dělají se sbírky, inzerují psi z útulků
No, ještě že czpes je tímto nedotknutej.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit

ALL

Takže tohle je konečná. Dále pouze Vážně bez ironie a pošťuchování. Děkuji, protže bych to asi opět nepochopil.

Takže mám pár dotazů a chci ať mi odpoví jen ti kteří nebudou měnit závěry a stanoviska jak se jim to hodí.

1. Kdo chce Sabinu zpátky?
2. Kdo se postará o Sabinu a štěnata až porodí a štěnata budou k odběru(kdyby dříve tak pokud budou dostatečně velcí a schopní převozu)
3. Kdo a do jaké míry se podělí o náklady spojené s porodem a očkováním štěnať.
Náklady které jsme měli do teď samozřejmě platíme my s Biluškou a to včetně dojezdu veterináře.
4. Prosím Vlčáčkovou, aby se postarala o případné útoky ze stany miji. A prosím aby se uváděli na Vašich stránkách pouze podložené informace.

Dále pro všechny: Na přijaté sms neodpovídáme pokud něco chcetě vědět zavolejte, lae berte v potz to že člověk chce taky někdy spát a nenechat se pořád budit telefonnem. Takže pokud se nedovoláte na poprvé zkuste to později.

Děkuji Tomáš Kulawiak

PS: Kdyby někdo nevěděl kdo tak přítel od Bilušky

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:59
- Nahlásit

Lájoš
já se hlásím k bodu 3, což jsem již přislíbila na prvopočátku diskuse, nevím, jak vyčíslit tu míru, není znám počet štěňat a způsob porodu, tak jestli stačí třeba info, že zaplatím očkování, event. k tomu přispěju na porod, tak s tím počítejte.. doufám, že bod 1,2 bude též vyřešen, ten není v mé moci....

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:01
- Nahlásit

Vlčáčková
ráda pomůžu se vším, co se týká pejsků...

Lájoš
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit

Eninka
já se hlásím k bodu 3, což jsem již přislíbila na prvopočátku diskuse, nevím, jak vyčíslit tu míru, není znám počet štěňat a způsob porodu, tak jestli stačí třeba info, že zaplatím očkování, event. k tomu přispěju na porod, tak s tím počítejte

Děkuji přesné informace taky zatím nemám Sabina se ještě nevyjádřila. Momentálně spokojeně pospává vedle mě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:28
- Nahlásit

Sába je na pondělí dopoledne objednaná na císař. Pokud se teda do té doby nerozhoupe k něčemu sama. Vypadá to, že ne, chodí si po zahradě, čuchá si kobylince a rozhodně nevypadá, že by pracovala k porodu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:01
- Nahlásit

Eninka
holky, myslíte, že byste dokázaly anulovat ve svých myslích těch pár stránek zpátky??? pokuste se o to...
Proč jsi k tomuto příspěvku dala moje jméno? Já něco dělám? Já označuju někoho, že lže a nedodržuje podmínky? Píšu někde něco o retardovaných? Obtěžuju lidi v noci sms, nebo jim přikazuju, aby někoho okamžitě kontaktovali?

Mimochodem, přála bych si nebýt někde označovaná jako nějaké depozitum, zejména pokud ani nevím o tom, že depozitum jsem. Je to jasné i těm lehce retardovaným?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

Biluška

Proč jsi k tomuto příspěvku dala moje jméno?

protože ten spor vznikl mezi váma dvěma, není to o tom, co kdo dělá, říká nebo píše, přece v mnoha případech se lidé usmíří ať už se mezi nima stalo cokoliv, tak jsem si myslela, že by bylo nejlepší se o to pokusit i teď a tady, asi to byl blbej nápad. Jen mi přišlo, že to celý je zbytečný a protahovat to je nahouby.
Chci se tě zeptat sama za sebe, chápu správně, že odrodíš Sabinku, postaráš se o následnou péči její i štěňátek a pak se Sabča event. i štěnda, které nenajdou hned od tebe nové pániky, vrátí zpátky na jižní Moravu? Jen to bych chtěla vědět, protože mi na tom, co bude s pesanama, záleží, děkuju za odpověď...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání