| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit
impact
nepleť si soudy s dokladama o plné moci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit
já teda nevím jak vy, ale já si NIKDE nevšimla toho, že Biluška nechce vrátit psa, spíš že je nevhodný, aby se pes kterej ani tak není v super kondici převážel ještě se skoro čerstvejma štěnatama.
takse tu přestaňte hádat a logicky se zamyslete nad tím, co je pro fenu těsně po porodu a x štěnat lepší, klid nebo převozy na 250 km? Vám z toho hrabe, všichni chcete pro psa a štěňata to nejlepší, navíc ještě fakt že ten pes není nikoho z vás ale vlastně je "zapůjčen" tomu asi nepřidává, ale zkuste dát pryč emoce a použít čistej selskej rozum.
Já su hlavně zvědavá jestli už rodí a tady v těch příspěvkách se zorientovat, je děs. Kdyby porodila marťany, tak to tady přehlídnu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:26
- Nahlásit
cernej caj
Kdyby porodila marťany, tak to tady přehlídnu
Huž se narodily - http://www.novinky.cz/veda-skoly/233429-vedci-nato cili-okamzik-zrozeni-tisicu-malych-chobotnic.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:35 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
cernej caj
jestli myslíš k Vlčáčkové, tak to v žádném případě. Jestli myslíš k paní S. tak tam bych ji byla ochotná dát - od BILUŠKA
nevšimla toho, že Biluška nechce vrátit psa
no, nechce....Vlčáčková jí ho svěřila a paní S. je majitelka, Vlčáčkové ho vrátit nechce a paní S. "je ochotná"...
to mi teda připadá, že moc nechce....
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:40
- Nahlásit
Eninka
Prosím tě můžeš se mi ozvat na email Kulawiak.t@seznam.cz, popřípadě napsat na sebe telefon. Chtěl bych stebou mluvit. Dík
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit
Lájoš
máš mail...
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
Souhlas.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
snažila jsem se tady najít info - bylo to trošku těžší - Sabi přeju zítra hodně štěstí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit
Biluška
ahoj, poslala jsem tvýho maila slečně, co by měla případně zájem o jedno štěně. snad nevadí a snad se nějak domluvíte.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit
Jedním slovem......BORDEL!
|
bea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:19
- Nahlásit
Tak si živě představuju, jak se do diskuze zapojuje Psíček
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:29
- Nahlásit
bea
Drž mlč.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:32
- Nahlásit
impact
OK, radši jo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:38
- Nahlásit
impact
bea
Mezi námi děfčaty....není už tuhej,gdyž nekrmí zrovna tuhle tému?!?!?!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:39
- Nahlásit
lituju Bilušku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
jablunka
O kom se mluvívá, nedaleko bývá.
Aneb:
My o hovně, hovno na patě.
Shelticka
Tak nějak. Aji bych si přála, aby ju květinky dostaly a pěkně se z toho poealy.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 23:55
- Nahlásit
Shelticka
lituju Bilušku
Bilušku nelituj,nebude jí to nic platný.
impact
Aneb:
My o hovně, hovno na patě
U nás se říká "na botě",ale furt se divím,že tu Bafák nejni.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:21
- Nahlásit
impact
Aji bych si přála, aby ju květinky dostaly a pěkně se z toho poealy
Já myslím, že z Květinek o ní nikdo zájem neměl a nemá. Nebo se mýlím? To že byla Věra požádána, už dávno více Žumpistkou Vlčáčkovou než Květinkou Evou (Vlčáčkovou) o dání Sabinky na úvod, jak bylo původně domluveno, že pomůžeme Sabče hledat domov až bude moci od Bilušky do adopce, to přece neznamená že o ní má někdo z Miji zájem. Jesli má o ní zájem Vlčáčková laskavě nevztahuj na miju, to nemá absolutně žádnou souvislost. To, že Věra opsala přesně text co jí napsala Eva, že má stáhnout Sabču z inzerce, není chyba Miji, jen se jaksi unáhlila, vůbec neměla tucha o co go, jen vyhověla Evě a zkopírovala její text. Taky když pročetla, ač nerada, tuto diskuzi, ihned vše smazala a dala ruce od těchto tahanic pryč.
Sleduju to tu od začátku, absolutně se mi nechtělo do toho tady míchat, ale miju do toho netahejte. Bilušce se divím, že všechny hned, jak začaly ty nesmyslné diskuze, neposlala do pr... Biluška udělala to, co se od ní všeobecně očekávalo a pak je ještě napadána, popravdě jsem doteď nepochopila proč, a o co jde Evě jsem tedy sama popravdě nepochopila taky, když sama hledala pro Sabču umístění na porod a odchov štěňat, protože sama na to nemá, jak často píše, ani čas, ani peníze ani prostředí. Vždyť sama Biluška už na začátku žádala, že bude ale akutně po těch ca osmi týdnech potřeba intenzivně pomoci hledat domovy pro štěnda i Sabču.
Celá tahle diskuze je postavená na hlavu, divím se diskutujícím, že ztrácí drahocený čas, stejně to nikomu hlava nebere.
Jo a Biluš, dík za Sabču , jsi formát ! Jen škoda, že tě toto jistě od další pomoci asi odradí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:39
- Nahlásit
Paní S. mě probudila telefonátem v 6,08 ráno. Po pravděpodobné včerejší masáži od Vlčáčkové a Eninky změnila názor a fenu i se štěňatama chce zpátky, najednou se o ně postarat může. Nakecala toho tolik (a tak moc ty informace nesedí s tím co bylo uváděno na začátku diskuze), že nevěřím už vůbec ničemu.
Jsem neskutečně zpruzelá tím jak mě neustále omíláte, vyhrožujete a nenecháte vyspat. Jsem nasraná. Poslední zbytky zdravého rozumu mě ještě drží u toho,abych tu fenu nechala tady porodit. Serte mě ještě chvilku, o tu poslední mozkovou buňku přijdu a začnu Sabinu ne bránit, ale požadovat abyste ji odvezli hned. Klidně i rodící. Už mi to začíná být jedno.
Cigi
Jen škoda, že tě toto jistě od další pomoci asi odradí
Máš naprostou pravdu. Po téhle zkušenosti, i kdybych našla rodící fenu v kanále tak ji překročím a půjdu házet Pumě ragbyč
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:40
- Nahlásit
souhlas s posledníma příspěvkama... jak na hlavu někteří opravdu. Biluška z vlastního financuje a stará se o fenu i porod atd. a někteří to zase budou převracet a najednou že nutně toho psa musejí mít... někdo by si měl rozmyslet, co teda vlastně chce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:43
- Nahlásit
Maky a Trix
určitě pošli.
jablunka
Nejspíš zase nezaplatil a střihli mu elektriku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:54
- Nahlásit
Biluška
no paní máte můj obdiv...a pro jistotu so vypínejte telefon. jinak nabídkyna facky stále platí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 06:57
- Nahlásit
makrel
jinak nabídkyna facky stále platí
děkuji, fakt to potřebuju. Požadavek na ně stále platí, cca tak na nejbližších pět let. Pak možná začnu někomu posílat stovku měsíčně na nějakou záchranu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 07:17
- Nahlásit
Biluška
někomu posílat stovku měsíčně na nějakou záchranu
tak to můžeš začít hned..třeba mi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
Mija Facebooku jako to už mi příjde trošku na hlavu: ,,Šeltie Sabinka byla z našich stránek smazána. Byla umístěna v depozitu pro odchov štěňat a neví se, jestli se z něho ještě vrátí...vzhledem k lživým a nedodrženým domluveným podmínkám...nevíme co se Sabinkou bude dál...))´´
15.5. 2011 - ze stránek smazána Šeltie Sabinka. Je v depozitu pro odchov štěňat a neví se, jestli se z něho ještě vrátí....
Dobrý den, vesele si čtu, jak se tady vyvíjí situace ohledně fenečky a jaká situace nastala. Jsem si vědoma, že internet nedokáže přenášet emoce a proto někdy vznikají situace, které se dost často vyhrotí a to jen proto, že se špatně pochopí dané psané slovíčko, ale došla jsme až sem a koukám, jaký hnus velebnosti se začal psát a šířit dál a tohle je opravdu už hodně i na mě.
Tak, že paní pokud se Vám něco nelíbilo, měla jste si to zařídit jinak a ne se vymlouvat na všechny strany, že nemáte absolutně čas, že nestíháte, že máte hem tam toto a tam toto musíte vyřídit a tam toto se vám nakupilo. Pokud se někdo chce angažovat v záchraně psů je důležitá první věc MUSÍ BÝT NA TO ČAS těm tvorečkům nevysvětlíte, že máte nějaké faktury a ble…..ble atd…, ale tohle jste opravdu přepískla. Tohle co jste předvedla dokáže snad jen dítě 12leté na veřejném internetu které opravdu neuvažuje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:30
- Nahlásit
Cigi
Já bych to možná v rámci Miji neřešila, kdybych v rámci Miji nebyla řešena já a Biluška. Pokud se do nás vedle budou navážet (a nebyla to jen Vlčáčková), tak to tady prostě okomentuju. A proč ne tam? Páč by se tam na mě sesypaly jako vosy. Bylo by fajn si uvědomit, že to nebyli žumpisti, kdo se začal navážet jako první. Takže proslov super, ale zkus to zopakovat i vedle. Aby to bylo trochu fér, ne? Páč číst si o tom, že jsme retardi a podobně není moc fajn.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:33
- Nahlásit
Darina1
Znuvu o p a k u j i : Vlčáčková n e r o v n á s e m i j a !! To jsou slova Vlčáčkové ne Miji!!!!!!!!!!!!! Bylo pouze neuváženě převzato a po zjištění situace smazáno!! Panebože! Za co?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit
Cigi
Ivuš nechceš schládnout trochu? Vždyť Darina1 nikde o Mije nemluví a podle mě mluví přímo na Vlčáčkovou.
|
MRK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:36
- Nahlásit
Dobrý den, jsem jedna z webmasterek kolií v nouzi, Markéta, do diskuse zasahuju až teď neb jsem neměla zatím přístup, ale i tak jsem sem občas zašla mrknout co se kolem Sabči děje, jelikož jsme to byli my, kdo začal ponejprv Sabče hledat nový domov a tak si teď vyčítám, že jsem to kdy kam vůbec dávala, když potom čtu tohle všechno!!! Upřímně taky jsem úplně nepobrala proč vlastně vznikl konflikt takových rozměrů, že je tu p. Vlčáčková schopna požadovat odvoz téměř rodící feny, když ji tam dobrovolně odvezla a tak předpokládám, že věděla ke komu fenu veze a věřila že tam o ní bude postaráno lépe než u p.S.! Ne opravdu nepobírám to, že někdo takhle najednou obrátí, a místo aby šlo o Sabinku a o její pohodlí a defakto asi i o život řeší se tu nějaký nesmysl..Prosím tedy vykašlete se na nějaké blablabla, a dělějte to co jste původně chtěli, teda společně se postarat o Sabču a její štěníky! Nevím jak tohle všechno může dopadnout, nabralo to dost špatný směr..Jinak stále komunikuji s jednou zájemkyní o Sabinku, která se mi jeví jako velice seriozní a zodpovědná, myslím, že by se u ní Sabinka mohla mít dobře, je ochotná stavit se několikrát na seznámenou-ovšem teď něvím na koho ji odkazovat?- Četla jsem i o nějaké studentce veteriny a taky, že si jí snad nakonec vezme p. Vlčáčková. Prosím tedy aby jste začli řešit to co jste původně chtěli, abych případně neztrácela zájemce o Sabinku, jelikož takto nemocného pejska si taky nevezme každý...díky M.
PS: Sabinko drž se!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:18 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Vždyť Darina1 nikde o Mije nemluví a podle mě mluví přímo na Vlčáčkovou.
Ano přesně tak je to tady na tuhle paní. Impact mě pochopila. Děkuji. To jen na vysvětlenou.
|