Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit

Oujeeeee, koukám, že na Mije se vše nevhodné, nedejbože kriticky proti členkám řečené, maže jako na běžícím páse.
By to asi vypadalo blbě, když si tam chodí veřejnost číst.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

Nestíhám tak vám to sem kopíruju z žumpy:

Sabáka nerodí, sme dojeli na veterinu, tam stál nachystaný celý tým - dva dochtoři,sestra a tři nějaký holky, asi studentky na praxi. Jo a uklízečka tam ještě byla . Dochtor hodinu zkoumal ščeňata na sonu, pak hodinu zkoumal Sabinu a pak řekl "dneska porodí, děte dom" . Toš sme šli. Sem zvědavá, už by to fakt porodit mohla, mě deptá gdyž nemůžu pokřtít ščeňata těma krásně vybranýma ménama

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

Biluška
laskavje podávej kompletní info! Co říkala ta uklízečka?

Prosím Sábě vyřiď, že už mne ten triler neba, ať sebou hodí

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

gabifi
Co říkala ta uklízečka?
Říkala "opatrně, je to vytřený" a zabíjela mi přitom pohledem, že jí po tom šlapu

Prosím Sábě vyřiď, že už mne ten triler neba, ať sebou hodí
Mě taky ne, ale jí je to u...u zadku

Cigi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit

impact
.....taky jsem to teď zjistila. Ač se počítám na miju tak: no comment

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit

Biluška
Říkala "opatrně, je to vytřený" a zabíjela mi přitom pohledem, že jí po tom šlapu

to je jedinej soudnej čék f týdle kauze!

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit

Cigi
Teda, já to dopsala ještě na Miju pod tu tvoji prosbu o zamčení tématu. Že jako drbky na czpes zůstanou, kritika na členku Miji se mázne. To mi poaej záda.

Ale už mlčim. Ať už tu jede jen Sabinka.

Cigi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

impact
No já Ti chtěla odpovědět a uzemnilo mě, že je to o tom, jak odě mě opisuješ smázlé což mě tedy jaksi hnulo žlučí a už mě to fakt neba. O někom jsem si poopravila mínění a víc na to kašlu.
Už jen přeji Sabče, ať ty dárečky zdárně vyklopí

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
to je jedinej soudnej čék f týdle kauze!
Ty seš zaujatá tak se nepočítáš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

Sabáka nerodí,
Je ten pes normální? Asi jí dělá dobře publikum.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit

boooože booooože

MRK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit

Je Sabinka v pořádku? Žádné zprávy už tak dlouho....

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit

MRK
je, proč by nebyla?

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit

Ahoj Biluško. Tak nás nenapínej a napiš co aspoň dělá. To snad není možný, takhle napínat....

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:39
- Nahlásit

Jsem to psala ráno do žumpy, myslela jsem,že to tam čte každý . Tak to teda zkopíruju:

fstávat a makat. A nedráždit mě, su tak chronicky nevyspaná, že to asi v životě nedospím Večer ta čůzice vypadala, že se snad fakt chystá k porodu. Nežrala, asi třikrát zafuněla a pětkrát hrábla do deky. V devět jsem to zalomila a natáhla si budíka na jedenáct, abych ji zkontrolovala. O půl jedenácté mě vzbudila Bageta, která venku řvala na kočky. Vstala jsem, dala jsem přes dršku Bagetě ať nehuláká a zkontrolovala jsem Sabinu. Seděla v pelechu a vrtěla na mě ocasem. Nařídila jsem ji ať okamžitě rodí, že už toho jejího trileru mají fšichni plné zuby. Natáhla jsem si budíka na půl jedné a šla jsem spát. O půl dvanácté mě opět vzbudila Bageta, dostala přes dršku víc. Sabina byla velmi šťastná, že jsem za ní zašla a chtěla ať ji mazlím. Bela byla velmi nešťastná, že si jí nikdo nevšímá a dostala z toho jeden ze svých štěkacích záchvatů. Řvala do jedné. Dalšího budíka jsem měla nataženého na tři - Sába byla opět ráda, že mě vidí, nicméně byla trošku zpruzená, že ji furt budím Dala jsem jí do dršky za to, že neposlechla moje nařízení o okamžitém porodu. Beztak to dělá schválně O půl šesté někam odjížděl soused, to znamená, že Bageta musela řvát no a o půl sedmé je budíček, abych stihla dřít. Dneska budu děsně zlá

Sabina se prostě rozhodla, že bude jako slonice a bude to nosit do nekonečna. Na jedenáct jsme opět objednaní na veterinu tak se uvidí. Začínám mít pocit, že s tím vetem už prakticky žiju Jsem s ním víc než se svojí rodinou

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit

Jejda...pěkný. Prosím tě, co to je ta žumpa? To slyším prve a nevím kam do ní vlézt

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

Lucie Novotna
Žumpa je tady - http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_7800.html . Pojď k nám, tam zapadnou všichni blázni . Máš doma akvárko?

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit

Biluška
Máš doma akvárko?
Ty si blbáááááá!!
Nemusí mít přece nutně akvárko,ale může to bejt prakvárko,terátko a jako já knihárko(ale vod fčera sme pořídili i terárko).

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit

EEE NEMÁM...MÁM JEN DVĚ POTRHLÝ ŠELTKY )

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:55
- Nahlásit

Lucie Novotna
Máš aspoň mražák? Pokud v něm totiž máš nějakou rybu tak se to počítá jako zimní verze akvárka

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

JO TAK TO JOOO....NĚCO TAM LEŽÍ..KUS TOHO A KUS ONOHO... A MÁM I LEDNICI..HEČ ....ALE V NÍ JE JEN ZIMA A VLASTNĚ KECÁM..JSOU TAM RYBIČKY PŘICHYSTANÉ NA POMAZÁNKU

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

Biluška
Pokud v něm totiž máš nějakou rybu tak se to počítá jako zimní verze akvárka
mám mražák s kuřecími řízky. Ona je to vlastně zimní slepičárna

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

Lucie Novotna
JSOU TAM RYBIČKY PŘICHYSTANÉ NA POMAZÁNKU
No tak to máš akvárko-zimní verzi light, to je jasný

gabifi
mám mražák s kuřecími řízky. Ona je to vlastně zimní slepičárna
Ježiš nekomplikuj to

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit

gabifi
mám mražák s kuřecími řízky
simtě kdo to kdy viděl strkat do akvárka ptáky??? žijete v nějakym mooc divnym kraji pani

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit

Jste volové.
Vzhledem k opětovné absenci výplat mám v lednici akorát tak vobješený myši. To je jaký -árko?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit

já jsem měla v akvárku, nebo spíše to bylo asi terárko, králika, takže je to králikárium? Můžu mezi vás?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit

impact
vobješený myši. To je jaký -árko
máš tam vodu v pevnym skupenství, tudíž akvárium. chceš-li terárium na myši míti, odmraž mražák

helps
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit

a rybenky ve vaně se taky počítají za akvárko?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

ty vole vono to expandovalo...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání