| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
Oujeeeee, koukám, že na Mije se vše nevhodné, nedejbože kriticky proti členkám řečené, maže jako na běžícím páse.
By to asi vypadalo blbě, když si tam chodí veřejnost číst.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit
Nestíhám tak vám to sem kopíruju z žumpy:
Sabáka nerodí, sme dojeli na veterinu, tam stál nachystaný celý tým - dva dochtoři,sestra a tři nějaký holky, asi studentky na praxi. Jo a uklízečka tam ještě byla . Dochtor hodinu zkoumal ščeňata na sonu, pak hodinu zkoumal Sabinu a pak řekl "dneska porodí, děte dom" . Toš sme šli. Sem zvědavá, už by to fakt porodit mohla, mě deptá gdyž nemůžu pokřtít ščeňata těma krásně vybranýma ménama
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit
Biluška
laskavje podávej kompletní info! Co říkala ta uklízečka?
Prosím Sábě vyřiď, že už mne ten triler neba, ať sebou hodí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
gabifi
Co říkala ta uklízečka?
Říkala "opatrně, je to vytřený" a zabíjela mi přitom pohledem, že jí po tom šlapu
Prosím Sábě vyřiď, že už mne ten triler neba, ať sebou hodí
Mě taky ne, ale jí je to u...u zadku
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
impact
.....taky jsem to teď zjistila. Ač se počítám na miju tak: no comment
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
Biluška
Říkala "opatrně, je to vytřený" a zabíjela mi přitom pohledem, že jí po tom šlapu
to je jedinej soudnej čék f týdle kauze!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Cigi
Teda, já to dopsala ještě na Miju pod tu tvoji prosbu o zamčení tématu. Že jako drbky na czpes zůstanou, kritika na členku Miji se mázne. To mi poaej záda.
Ale už mlčim. Ať už tu jede jen Sabinka.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
impact
No já Ti chtěla odpovědět a uzemnilo mě, že je to o tom, jak odě mě opisuješ smázlé což mě tedy jaksi hnulo žlučí a už mě to fakt neba. O někom jsem si poopravila mínění a víc na to kašlu.
Už jen přeji Sabče, ať ty dárečky zdárně vyklopí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
to je jedinej soudnej čék f týdle kauze!
Ty seš zaujatá tak se nepočítáš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Sabáka nerodí,
Je ten pes normální? Asi jí dělá dobře publikum.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit
boooože booooože
|
MRK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit
Je Sabinka v pořádku? Žádné zprávy už tak dlouho....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit
MRK
je, proč by nebyla?
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit
Ahoj Biluško. Tak nás nenapínej a napiš co aspoň dělá. To snad není možný, takhle napínat....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:39
- Nahlásit
Jsem to psala ráno do žumpy, myslela jsem,že to tam čte každý . Tak to teda zkopíruju:
fstávat a makat. A nedráždit mě, su tak chronicky nevyspaná, že to asi v životě nedospím Večer ta čůzice vypadala, že se snad fakt chystá k porodu. Nežrala, asi třikrát zafuněla a pětkrát hrábla do deky. V devět jsem to zalomila a natáhla si budíka na jedenáct, abych ji zkontrolovala. O půl jedenácté mě vzbudila Bageta, která venku řvala na kočky. Vstala jsem, dala jsem přes dršku Bagetě ať nehuláká a zkontrolovala jsem Sabinu. Seděla v pelechu a vrtěla na mě ocasem. Nařídila jsem ji ať okamžitě rodí, že už toho jejího trileru mají fšichni plné zuby. Natáhla jsem si budíka na půl jedné a šla jsem spát. O půl dvanácté mě opět vzbudila Bageta, dostala přes dršku víc. Sabina byla velmi šťastná, že jsem za ní zašla a chtěla ať ji mazlím. Bela byla velmi nešťastná, že si jí nikdo nevšímá a dostala z toho jeden ze svých štěkacích záchvatů. Řvala do jedné. Dalšího budíka jsem měla nataženého na tři - Sába byla opět ráda, že mě vidí, nicméně byla trošku zpruzená, že ji furt budím Dala jsem jí do dršky za to, že neposlechla moje nařízení o okamžitém porodu. Beztak to dělá schválně O půl šesté někam odjížděl soused, to znamená, že Bageta musela řvát no a o půl sedmé je budíček, abych stihla dřít. Dneska budu děsně zlá
Sabina se prostě rozhodla, že bude jako slonice a bude to nosit do nekonečna. Na jedenáct jsme opět objednaní na veterinu tak se uvidí. Začínám mít pocit, že s tím vetem už prakticky žiju Jsem s ním víc než se svojí rodinou
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit
Jejda...pěkný. Prosím tě, co to je ta žumpa? To slyším prve a nevím kam do ní vlézt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
Lucie Novotna
Žumpa je tady - http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_7800.html . Pojď k nám, tam zapadnou všichni blázni . Máš doma akvárko?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
Biluška
Máš doma akvárko?
Ty si blbáááááá!!
Nemusí mít přece nutně akvárko,ale může to bejt prakvárko,terátko a jako já knihárko(ale vod fčera sme pořídili i terárko).
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit
EEE NEMÁM...MÁM JEN DVĚ POTRHLÝ ŠELTKY )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:55
- Nahlásit
Lucie Novotna
Máš aspoň mražák? Pokud v něm totiž máš nějakou rybu tak se to počítá jako zimní verze akvárka
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
JO TAK TO JOOO....NĚCO TAM LEŽÍ..KUS TOHO A KUS ONOHO... A MÁM I LEDNICI..HEČ ....ALE V NÍ JE JEN ZIMA A VLASTNĚ KECÁM..JSOU TAM RYBIČKY PŘICHYSTANÉ NA POMAZÁNKU
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
Biluška
Pokud v něm totiž máš nějakou rybu tak se to počítá jako zimní verze akvárka
mám mražák s kuřecími řízky. Ona je to vlastně zimní slepičárna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
Lucie Novotna
JSOU TAM RYBIČKY PŘICHYSTANÉ NA POMAZÁNKU
No tak to máš akvárko-zimní verzi light, to je jasný
gabifi
mám mražák s kuřecími řízky. Ona je to vlastně zimní slepičárna
Ježiš nekomplikuj to
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
gabifi
mám mražák s kuřecími řízky
simtě kdo to kdy viděl strkat do akvárka ptáky??? žijete v nějakym mooc divnym kraji pani
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
Jste volové.
Vzhledem k opětovné absenci výplat mám v lednici akorát tak vobješený myši. To je jaký -árko?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
já jsem měla v akvárku, nebo spíše to bylo asi terárko, králika, takže je to králikárium? Můžu mezi vás?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
impact
vobješený myši. To je jaký -árko
máš tam vodu v pevnym skupenství, tudíž akvárium. chceš-li terárium na myši míti, odmraž mražák
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
a rybenky ve vaně se taky počítají za akvárko?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
ty vole vono to expandovalo...
|