| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:55
- Nahlásit
kejtlinasi víš jak přišla o děcko loni v 8mém měs. těhotenství tak to vůbec nefím já tam jezdím opravdu tak přes tábory, že tam párkrát přijedu, ale za konkrétníma lidma, nedomorodejma, pak tréninky co tam máme, tak tam krom předsedy moc lidí nepříjde a když, tak ani nevím jaxe kdo jmenuje.. ani bych si to nezapamatovala i kdyby mě to řekli..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
Bayshano taky zvažuju, že si zejtra půjdu koupit kolo
kup si rykšu, vem si dovolenou a bé z tebe mylyjonář během jednoho dne sice se ušlapeš, ale vyšlapeš si megabakšiš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:00
- Nahlásit
Crysa
my na tréninky vaše nesmíme proto tam moc lidí nejezdí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:04
- Nahlásit
kejtlinmy na tréninky vaše nesmíme proto tam moc lidí nejezdí
woe rači nou cement..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:08
- Nahlásit
Crysa
no karel krupka z toho byl tenkrát vydřenej, když to slyšel......
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:16
- Nahlásit
Bože co drásáte huž makám zatím gut ovšem co přinese tma netuchám páč mám za plotem azyláč no je terno teda a páč sem si nevzala nášlapné miny
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:25
- Nahlásit
danajasapáč sem si nevzala nášlapné miny
tak tam kol plotů s pakoněm vytočte ňáký pěkný nášlapný miny vlastní výroby, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:30
- Nahlásit
Crysa
pěkný nášlapný miny vlastní výroby
To zajisté,leč kus plotu jaksi néni,naštěstí rozloha jest přehledná pakůn je velmi uřvaný pes doufám,že to pochopí.Páč jednou sem došla k bezdákovi co si něco cpal do pytle,posvítila sem nan halogenem a von se f klidu otočil a řek mi"píí...o zhasni"jako to byl vrchol už jak sou voprsklý dyž nemaj na chlast(seme ho vyhnali a druhý den sem mu přichystala moc hezoučký destičky z hřebíčkama po cestičce zakrytý igelitkem určitě byl rád zpíval hlasité písně dlouho)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:32
- Nahlásit
Baysha
no já to zase mám 22 km od domova a musim se proplést okolo Karlova mostu a tak... hnus
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:32
- Nahlásit
danajasa a tak hovno na gatích, pro někoho kdo se němá kde umejt, je záležitost na dýl jak dirka v noze co zaroste
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:36
- Nahlásit
Crysa
pro někoho kdo se němá kde umejt
Mám obavu,že maj vlastní sylnější parfum tohle by bylo pro ně celkem zanedbatelné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
kejtlin
kamarádce narodila zdravá holka-někteří ji znáte z mlíkošů-markétě
jooo vim! ta s Taminou? tak že gratulacééééé!!
Crysa
ale Věrce od nožních malin se narodila včééra Kačenka
bezvááááá!!! malou kačenku zaslíbíme DDZetku a máme super kinologickej párek!!!
MRK
hele až dorazí biluše nebo někdo...nevim to jistě ,ale neni z budějek Dagmar Fišerová?? ta by mohla poradit..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
davidkova renata
jooo vim! ta s Taminou?
jj to je ona
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:43
- Nahlásit
hele až dorazí biluše nebo někdo...nevim to jistě ,ale neni z budějek Dagmar Fišerová?? ta by mohla poradit..
jo jo, je. A ta by to určitě zmákla. MRK písni mi mejl, pošlu ti telefon na Dášu. Mejlovat jí nemá smysl, skoro vůbec není na netu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:45
- Nahlásit
Držte mě palce děvy, bo vezu autí švagroj a zítra sa ukáááže.. po cestě z5 se vyprocházkujem s Crysou, neboť Asca pajdá na zadní nohu!! jako nevim proč si to vymejšlí taký věci, když na výstavu neshodí chlupy do hnusného plešata (i když se letos taky snaží) nebo nezačne hárat (taky oblíbený trik), taxi aspoň hnátu roz..tudlentí abych jako viděla woe, jak děsně trpí.. ale pajdá jen když myslí že jí vidím, jinak si v poho přeskočí 1,10m do výběhu ke Cryse, vyžere jí dlabanec co tam má mlsání a pak si to z5 z tý nižší strany těch 1,25cm hodí flopem zpátky, po deseti krocích co zjistí, že stojím v kuchyni za voknem a piju kafe, tak okamžitě hrabě De Pejrák
Jedu autem pá, přídu na pohátku, tak nepyšte nikde se neřežte jinde, bo nemáte víza a byla by to emígrace!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:52
- Nahlásit
Crysa
ale pajdá jen když myslí že jí vidím, jinak si v poho přeskočí 1,10m do výběhu ke Cryse, vyžere jí dlabanec co tam má mlsání a pak si to z5 z tý nižší strany těch 1,25cm hodí flopem zpátky, po deseti krocích co zjistí, že stojím v kuchyni za voknem a piju kafe, tak okamžitě hrabě De Pejrák
pak že ty sfině neuměj dělat vjeci naschvál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
davidkova renata
MRK
Stejnej nápad, huž jsem písala sovu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
Crysa
to samý dělal ricky, starej krysařík, nikdo mi to nevěřil pokud to neviděl
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 18:14
- Nahlásit
Héééj, toto jsem objevila na Štouračově poradně, mazec dotaz!
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat co dělat s tím když máme jen jedno varle.Je nám 8 měsíců. A také máme suchou kůži a dělají se nám lupy.Moc děkuji za odpověď.Macháčková
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 18:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baysha
jako dneska sem vyloženě monotematická,ale ty seš debil ))))))))))))))))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
já?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 18:52
- Nahlásit
Bože to je kretén tak já mu vláčím larisu at má pakůn pohodlí a von si nastele vedle na beton,před chvilkou zahučel do něčeho co vypadalo jak kaluž a byl to maskovaný bazén takže je uražen že nemůže do bunky no ale mokrý pakůn to by ta bunka do rána lehla popelem,slíbila sem mu,že si večer až zapadne slunce a nikdo nás neuvidí uděláme na dece mazlící picnic(jako poškrab bříško ááá krčééék a ééště bříško)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:01
- Nahlásit
ZASRANÁ STÁFKA!!!
právě mi bylo oznámeno, že musím bejt v pondělí v práci místo ve 13:00 už v 10:00 a to bez přidání platu, jelikoš cituji "jste placena paušálně za den" !!!! se na to fakt vykašlu!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
Čus paka, už su domki a krááásně si peru, Mařena něco chce a asi neví, co. Tak si tak vykničuje, asi se nudí, bo tento týden jsme prochajdám moc nedali krs počasí a únavu psí. Sem teda dneska taky dost pofidérní.
Grin
nám řekli, že když to nepůjde, nemáme chodit do práce a všichni si máme zřídit přístupy zvenčí, máme hodný menežment. Já ale do práce půjdu, neboť se těším na nervozitu a hysterii na ucpané silnici do centra, budeme všich ni nadávat, přejedeme demonstranty, pak se popereme, mezitim se nám uvařej auta, srazíme se s tramvají, bude děsná scéna. A taky mám rozdělaný nějaký věci, takže do práce stejnak musim.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:16
- Nahlásit
Gerda
nám řekli, že když to nepůjde, nemáme chodit do práce
no já v tom zpravodajství prostě naopak v takovejhlech situacích prostě v práci mám pohotovost Takže jsem ani nečekala že to bude jinak.. ale že za to nedostanu zaplaceno tak to mně teda s...
.. a do práce pojedu na kole neboť mi to určo bude trvat kratší dobu než ta ranní tláča
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
sem doma, dala bych si víno, ale nemám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:28
- Nahlásit
kejtlin