| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
Biluška
to nechytíš zkus to auto, kdyby mohla chodit tak by byly vhodný schody, ale když chodí špatně tak ji svez
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:11
- Nahlásit
kejtlin
Zkusím ji vzít na procházku, to mi zatím vždycky zabralo.
Kurňa proč nemá stahy? Je to celý od začátku divný. Otevřená je, to štěně je fakt hned u kraje a za celou dobu ani jeden jediný stah. A fena si tu úplně nezúčastněně olizuje pacičku a tváří se, že se jí to fakt vůbec netýká
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit
Biluška
může bejt první mrtvý, tak jí to neprovokuje ke stahům
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:17
- Nahlásit
kejtlin
taky si myslím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:18
- Nahlásit
kejtlin
Ráno na ultrazvuku byli živý všichni. Mě to taky napadlo,proto jsem tam jela. Žijou a jedno se velmi akčně hýbalo. Ale to je tak všechno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:23
- Nahlásit
Biluška
zkus procházku a auto, když nazabere ani auto tak pak oxitocin a pak už jen císař
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit
kejtlin
když nazabere ani auto tak pak oxitocin a pak už jen císař
Sory, ale pichat fene, ktera neporodila prvni stene oxitocyn je debilita prvniho radu. Jela bych okamzite za vetem, jen doufam, ze si tu zase delate naky srandicky!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:27
- Nahlásit
Fifi
jen doufam, ze si tu zase delate naky srandicky!!
já ne, taky bych hned jela
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:28
- Nahlásit
Fifi
V klidu, ona je Biluška s vetem v kontaktu a jsou na císaře domluvení.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit
Fifi
myslela jsem u veterináře samozřejmě ten oxitocin at´ to posoudí on, ne aby ho píchala biluše
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit
Fifi
nemá píchlý oxytocin a nikdo jí ho nepíchá, neboj. Má napíchané kalcium a donutila jsem ji vypít nějaký glukopur. Vet tu byl před chvilkou a řekl "čekat". Toš čekáme essi si to nerozmyslí a nezačne rodit. Císaře můžem udělat kdykoliv, na veterině jsou na to připravení a budou kvůli nám mít dneska pohotovost.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit
Biluška
super, budu to sledovat, tak informuj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit
Biluška
a nikdo jí ho nepíchá, neboj.
tak ja vim, ze ty bys ho nepichla, reagovala jsem na radu od Kejtlin, kterazto nedodala, ze myslela u veta, coz dodala az posleze. Drzim palce, rozhybat fenu opravdu pomaha, stara dobra rada zkusenych chovatelu, chodit s ni, at se rozproudi. Ale jestli ani nehrabe, nefuni, je otevrena... to by se mi nelibilo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:50 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
kejtlin
může bejt první mrtvý
snad nebude nám se to taky jednou stalo, že bylo první mrtvý v porodních cestách a nešlo rodit, ale ta fenka to dávala hodně najevo svým chováním a tak musel proběhnout císařskej řez. Věřím, že to nakonec proběhne vpododě, držím jí fakt palce aji u nohou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:02
- Nahlásit
Fifi
hrabat nemůže, má ty přední nohy tak blbé, že při pokusu o hrabání by prostě spadla. Funět nefuní.
Procházka lehce pomohla, když chodí tak má něco jako kontrakce. Slaboučké, ale má. Okamžitě po příchodu domů zaplula do pelechu, tak snad.... dám info až se to nějak vyvine
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
Biluška
tak co?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit
Biluška
Jak to vypadá??Su napnutá jak malý trencle. Krz to netlačení esli to chuděra něměla už potrhaný z nějakých nepodařených pokusů z bůchvíodkud.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit
kejtlin
danajasa
Nic se neděje, čuba spokojeně spí a nehodlá vyvíjet vůbec žádnou aktivitu. U veta jsme byli asi před hodinou, štěňata jsou živé a taky nevyvíjejí žádnou aktivitu. Budem prostě čekat dál.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit
Biluška
a to jedno je furt zaseklé v těch porodních cestách?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit
makrel
Nevím na kolik je zaseklé a na kolik se tam hodlá trvale uhnízdit, ale jo.
Mimochodem, Sabině evidentně nikdo neřekl, že fena před porodem nežere páč do sebe tlačí už třetí kuřecí stehno.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit
Biluška
ty nemůžeš mít nic normálního, co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Biluška
Nic se neděje, čuba spokojeně spí a nehodlá vyvíjet vůbec žádnou aktivitu
Tak teda rodite nebo ne? Pred polednem se fena otevira a zacina rodit, v pet nahmatas stene 2 cm od kraje, ve ctvrt na 6 je fena otevrena, celou dobu zadny kontrakce, zadny chovani ala rodici fena... Vet je v klidu, vy ste v klidu, fena je v klidu, nejak moc klidu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit
Fifi
Tak teda rodite nebo ne?
No já teda určitě ne. Fena taky ne.
vy ste v klidu
Já teda ne. Fena a vet jo. Co mám jako podle tebe dělat? Začít čarovat? Mávat nad ní březovými proutky a zaříkávat? Nebo použít tachyony?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit
Biluška
Nebo použít tachyony?
no konečně nějaká konstruktivní myšlenka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit
Fifi
Máš mail.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
Biluška
Já teda ne. Fena a vet jo. Co mám jako podle tebe dělat? Začít čarovat? Mávat nad ní březovými proutky a zaříkávat? Nebo použít tachyony?
Bezva napady, vsechny. Este bych zkusila vymytace dabla a pozvat si Constantina. Ten je sikovnej. Palce drzim dal.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit
Fifi
pozvat si Constantina
Paní taky ste včéra trávila večér s popcornem a tv,že jo už sem se bála,že su ojedinělý exemplář.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
Este bych zkusila vymytace dabla
žádnýho neznám . Máme tu teda faru, dost často u ní potkávám chlápka v černý sukni a bílým límečku. Pokud to není transvestita mohl by to být farář. Přinejhorším zkusím jeho
a pozvat si Constantina.
Gdo je Constantin? Toho fakt neznám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:58
- Nahlásit
Biluška
Gdo je Constantinvymítač dáblů práve
černý sukni a bílým límečku.
To je tučnák-
|