Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

danajasa
Gdo je Constantinvymítač dáblů práve
Jo? Mám nějaké mezery ve vzdělání, musím občas kouknout na bednu

To je tučnák-
A kurňa Já mu furt říkám "dobrý den", to mě má asi celá dědina za vola, co?

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit

Biluška
ty vole komu říkáš dobrý den? a proč se tučňákovi nesmí říkat teda dobrý den, abych neudělala nějaké fopá

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit

makrel
ty vole komu říkáš dobrý den?
No tomu tučňákovi. Ale sem myslela, že je to farář, nebo transvestita

a proč se tučňákovi nesmí říkat teda dobrý den, abych neudělala nějaké fopá
Neznáš Guta-Jarkovského? Mladší zdraví staršího, muž zdraví ženu, podřízený zdraví nadřízeného...máš tam něgde tučňáka? Tučňák má určitě zdravit první To je děsný společenský trapas Sem úplně znemožněná

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:07
- Nahlásit

Biluška
ty vole no to jo a nevíš jak to je třeba s tuleněm? mám ho zdravit první?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

makrel
ty vole no to jo a nevíš jak to je třeba s tuleněm? mám ho zdravit první?
Tuleňa nevím, ale mrože bysem určitě zdravila, páč má děsně velký zuby

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:10
- Nahlásit

Biluška
jo a žahnutý nahoru k tomu,. tak já budu zdravit pro jistotu všechny, kdo váží víc než já

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit

Biluška
Ach boze, neznas Constantina?

Já mu furt říkám "dobrý den", to mě má asi celá dědina za vola, co?
Zdravim i kozy s kuzlatkama, tuhle se mi soused chechtal, ze sem si ho vsimla az za dyl.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:14 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Tučňák má určitě zdravit první
Biluška
Jak kerý V roce 1913 založila jedna norská známá rodina zoo. Ozdobou se stal královský tučňák. Před 36ti lety pak rod tučňáků získal první hodnost - svobodník, když ho jako maskota Norské královské gardy adoptoval voják Nils Egelien.

Nyní se, za přítomnosti novinářů, stal Nils Olav oficiálně Sirem.
http://www.youtube.com/watch?v=zZXSVOp9G4Q

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:20
- Nahlásit

danajasa
ale jaká je pravděpodobnost, že ten tučňák, co je v oryjentě, je právě ten sir????

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit

makrel
ale jaká je pravděpodobnost, že ten tučňák, co je v oryjentě, je právě ten sir????
Podle Marfyho zákonů velká, radši ho pozdrav

Fifi
Ach boze, neznas Constantina?
No fakt neznám Se na to teda podívám až budu mít příležitost.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 08:05
- Nahlásit

Biluška
rači napyš kolik máš štěňat ty tučńáku

bea
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit

Biluška
Tak co????????????????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit

Furt nic. Sabina je furt spokojená jak želva, válí si pupek a tyranizuje Kofíka. Vet je taky v klidu, řekl mi, že mám přestat panikařit, že ty štěńata v ní nevyrostly za den, tak taky nemusí být za den venku.Prý dokud nemá kontrakce tak se nic neděje. Až bude mít kontrakce a štěňata nepůjdou ven tak prý začnem něco dělat. Nevím jak on, ale já začnu panikařit Sem netušila, že porod trvá taky devět týdnů jako březost

Fšechny ty, co mi celou noc posílali esemesky a opět mě nenechaly vyspat jsem proklela do patnáctého kolene a při nejbližší příležitosti jim to vrátím Počítejte s tím

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

Biluška
Fšechny ty, co mi celou noc posílali esemesky a opět mě nenechaly vyspat jsem proklela do patnáctého kolene a při nejbližší příležitosti jim to vrátím
na dobrotu na žebrotu co? ty se ujmeš těhotné feny a oni tě ještě ani nenechají vyspat, to jsou lidi...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

Biluška
MOhla bys laskavě odpovědět paní Sláčikové, co je se Sabinkou, když se Tě ptá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Když na to přijde tak mohla. To je některá z těch třiceti sms co přišli v noci? Přijde ti normální psát někomu, de facto cizímu zprávy ve tři ráno? V neděli? Na rovinu - asi po páté sms jsem vypla zvuk a ráno jsem to všechno nasraně smazala bez toho, abych to vůbec četla. To, že se ujmu cizí feny a vrážím do ní prachy a čas ještě neznamená, že mě kde kdo může celou noc otravovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit

Biluška
Všechny prachy jsem Ti slíbila proplatit, psa jsem Ti přivezla až pod nos a taky jsem Ti pro psa dala nějaké žrádlo - pardon "šrot" jak ses vyjádřila posléze - tak si ty řeči o vrážení laskavě nech.
Ona Ti prý psala ráno. Když jsi to nečetla, jak můžeš tvrdit, že v noci psala ona?
Co se týče času, chtěla jsem pro ní jet. A měla bys po problému. Ale když ona ta fena už 24 hodin rodí a furt nic, tak to je jasné, že se pro ní jet nedá, že?!
Takže znova: buď tak laskavá a odpověz paní Sláčikové, co je se Sabinou.
Mě z diskuzí vynech, já Vám prostředníka už dělat nechci. Jen mě požádala, abych Ti to vyřídila, tak vyřizuju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže znova: buď tak laskavá a odpověz paní Sláčikové, co je se Sabinou.
Ještě jednou mi zkus něco přikázat a přestanu se ovládat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit

Holky, prosímvás, usmiřte se a nebuďte na sebe jak mochomůrky zelené... Jste v začarovaným kruhu a takhle se z něj dostat nedá... to už je pak každé slovo bráno jako narážka, či urážka, či něco podobného a to je k ničemu. Obě pomáháte psu, tak se soustřeďte na něj a ne na invektivy, dík za Sabču..

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit

Vlčáčková
Jen mě požádala, abych Ti to vyřídila, tak vyřizuju.
Tak řeknu "paní S. vzkazuje, že jí máš odpovědět" a nevysírám hned, ne?

Eninka
Souhlas. Ale některým to stále nedochází.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

Poslední z těch zpráv přišla v 6,30. Půl sedmé nepovažuje spousta lidí za "ráno" ani ve všední den. Ne tak v neděli. Nevím kdy přišla zpráva od paní Sladilíkové, či jak se jmenuje, ale bylo to buď v 6,30, nebo kdykoliv předtím To za prvé. Za druhé - když po někom chci odpověď a není to zrovna můj kamarád tak mi přijde slušné volat a nenutit cizího člověka, aby utrácel své peníze za mou odpověď.
A za třetí jsem jasně všem řekla, že AŽ SE TO NARODÍ TAK DÁM VĚDĚT. Nepřeju si, aby mě neustále někdo otravoval s dotazama jestli už. Kurňa si zapněte nějaké realityšou když potřebujete prožívat cizí životy, já chci v noci spát a ne odpovídat na sms

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit

Biluška
Kurňa si zapněte nějaké realityšou když potřebujete prožívat cizí životy
A vo tom to je - připravilas je o denní dávku emocí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Biluška
Mail Tě taky vzbudil? Ze Zita...

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

Vlčáčková
jaký mail? žádný nepřišel. Buď tak hodná a ani mi žádné neposílej, nemám zájem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

Biluška
Máš dojem, že jsem Zita? Ze Zita...atd. psala paní Sláčiková.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
Posílám Ti na mail mail té Zity. To je její sousedka. Komunikujte spolu, já Vám nepotřebuju dělat tlumočníka. Když pak něco nevyřídím přesně, tak se na mě zase bude akorát štěkat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak znova - ŽÁDNÝ NEPŘIŠEL. Ani z žádného zita, ani z žádného jiného. Jenom z Hyperslevy nějaký spam.

Mimochodem, včera ta paní volala docela dlouho, kecali jsme o kdečem, ale o tom, že by chtěla fenu zpátky se nějak nezmínila

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

Vlčáčková
Posílám Ti na mail mail té Zity. To je její sousedka. Komunikujte spolu, já Vám nepotřebuju dělat tlumočníka.
nechápu proč to děláš. Za prvé - nechápu proč a o čem mám komunikovat s nějakou sousedkou. Za druhé jsem tě před pěti minutama požádala, abys mi nic neposílala, že nemám zájem. Jsi schopná to akceptovat?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Biluška
No, tak vidíš. Tak už se domlouvejte spolu a mě vynechte. Totéž řeknu i jí. Nechápu, proč mi teda před hodinou psala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Vlčáčková
No to nechápu taky, protože včera jsme se jasně domluvili na tom, že až porodí, nebo když se nějak rapidně změní její zdr.stav tak jí dám ihned vědět. Zatím se nic z toho neděje.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání