| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit
Lájoš
dyť já celou dobu píšu o tom zadním, že má mít rozestup!!!
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit
Eninka
Podle sebe soudíš hubu plnou keců a skutek utek?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit
makrel
Tak promiň já už nějak začínám vidět rudě.
Opravdu ta omluva platí jen pro makrel. Jen aby si to někdo jinak nepřebral.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit
Lájoš
Ale tady podle tech správ za to může Biluše
to tady ani jednou nikdo neřekl!!! ale kdo chce psa bít, vždycyk si hůl najde, viď...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:54
- Nahlásit
Lájoš
jo, ok, právě čumím, proč mi to píšeš
Já se tě zeptám jen jednou jsi normální? Když Biluška zabrzdila a on ji vletěl do kufru tak za to může?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit
Eninka
Jo a ten pes jsi ty a Vlčáčková jen aby bylo jasno.
Jinak aspoň bys mohla vědět co píšeš
Eninka
Člen # Zasláno: 13 Kvě 2011 14:04
Citát
Vlčáčková
no to jsme Sabinku teda dali na porod "do dobrých rukou",
nejdřív s ní havaruje (kdoví jak to bylo, určitě jela jako ďas a za ní to nějakej chudák nedobrzdil
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:57
- Nahlásit
Eninka
Víš co? Nemám zapotřebí, aby do mě někdo vrtal. Víš dobře, že jsem se psem přijela o půlnoci, když jsem se u Tebe zastavovala. Druhý den jsem musela do práce, kde jsem měla přes týden skluz kvůli matce. Pak jsme byli u veta a pak jsem musela ještě dodělat pracovní průsery. Zase do noci. A ráno jsem už prostě zaspala natolik, že jsem musela koupit dálniční známku, abych to do Kojetína stihla. Od té doby jsem se doma jen mihla, protože z Kojetína hned k zákazníkovi, pak opět do noci účto doma. Dneska ráno dvoje výplaty, policajti kvůli zbrojáku, a od té doby jsem v práci. Budu do 17 h a jedu k dalšímu zákazníkovi. Pak doma účto, na které si přijde zákazník buď zítra nebo doufám, že pozítří, páč do zítřka to už přes noc asi nestihnu.
A nějakej chytrák mi tu bude něco vykládat. Dvakrát jsem si pro psa zajela až k rakouským hranicím při cestě za mámou a od mámy. V mojí situaci by se na psa každej vykašlal. Fakt mě nasral.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit
makrel
Opravdu promiň to mělo být na jiné individum tady.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Fakt mě nasral
Neboj bude líp.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit
Vlčáčková
teď jsi mě předběhla, to samý jsem tomu člověku chtěla napsat já, udělalas všechno, co šlo, aby byla Sabča vpohodě a dostala se do dobrých rukou a bylo o ni postaráno, za to si tě moc vážím a jsem ráda, že vše dopadlo prozatím dobře... ten, kdo neví o tom nic, nemá právo na tyhle závěry, ať si trhne!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:06
- Nahlásit
Lájoš
Jo a ten pes jsi ty a Vlčáčková jen aby bylo jasno.
Jinak aspoň bys mohla vědět co píšeš
Eninka
Člen # Zasláno: 13 Kvě 2011 14:04
Citát
Vlčáčková
no to jsme Sabinku teda dali na porod "do dobrých rukou",
nejdřív s ní havaruje (kdoví jak to bylo, určitě jela jako ďas a za ní to nějakej chudák nedobrzdil
já si naivně myslela, že zde funguje smysl pro humor...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:07
- Nahlásit
Eninka
ten, kdo neví o tom nic, nemá právo na tyhle závěry, ať si trhne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit
Eninka
mohl, když před ním prudce zabrzdíš, to je ta má logika...
brzdit máš, akorát když jedeš jak ďas a zabrzdíš, tak ten za tebou už nestíhá, snad už to je jasný, jaká je ta má logika
Tak znova. Když jedu jak ďas, vlítne mi tam děcko, dupnu na brzdy, zastavím, děcku nic neudělám (nesrazím). Ten za mnou nedobrzdí a vlítne mi do kufru. Kdo udělal chybu? Já, tím že zastavím, abych nepřejela děcko? (srnu,psa,lišku,motorkáře,opilce ležícího na silnici...)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit
leyenda
myslela jsem narážky Lájoše na Vlčáčkovou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:11
- Nahlásit
Eninka
. ten, kdo neví o tom nic, nemá právo na tyhle závěry, ať si trhne!
Jsi tu nová tak to asi nevíš. Lájoš je můj druh, žije tady se mnou a spolu se mnou se stará o všechny psy. Tedy i o Sabku. Takže o případu "něco" ví.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:13
- Nahlásit
Jste jak volové. Fena je v dobrých rukách, to snad víme všichni. Essi ji hodláte tahat jeden den tam, druhej zpátky, tak to je trochu extrém. Místo mlácení se krávovinama na diskuzi radši sázejte inzeráty na štěnce a šeltku. Já bych to viděla tak, že se udaj rovnou od Biluše. Nesmysl je tahat štěnce po měsíci zpátky k Vlčáčkové. Mám pocit, že se to poněkud zvrhává v honičku, kdo se nakonec poplácá po rameni, že ubohou šeltku a štěňata zachránil. Ale o hrdinství tady snad nejde. Nebo jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit
Eninka
nebo je u Vás někdo sežral (myslím psy)...
Myslíš, že takovou ňamku dám psům? Si blbá? Na tu se těším jak malá, budeme mít zase jednou maso Nejspíš je udělám jako čínu. Nebo s nádivkou. Nebo se šípkovou a se zelím . Ještě uvidím.
kejtlin
co je to kudrnatý? jak vypadá jak leekenois?
Nevytrimovaný foxteriér
jinak lilátko se šklebí všude, ono se nerado fotí??
Ono se nešklebí, ono tak vypadá normálně
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit
Biluška
no to samozřejmě může za to ten za tebou... já si fakt dělala legraci a nečekala, že se to vezme tak vážně, tak promiň.
Ty ostatní případy jsou např. když je na silnici díra, ty prudce zabrzdíš..- nepřizpůsobila jsi jízdu stavu a povaze vozovky, nebo třeba když ladíš rádio, hledáš něco v kabelce a tak a
pak prudce brzdíš, protože jsi třeba začala najíždět kvůli tomu na kraj vozovky, nebo třeba předjíždíš auto a v protisměru se někdo objeví a ty se musíš rychle zařadit před vozidlo za tebou a brzdíš, prostě tohle jsou případy, kdy za to může ten vpředu, snad už to všichni chápete, že jsem nechtěla nikoho označovat za viníka, jen jsem si Bilušku dobírala, panebože...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:17
- Nahlásit
Biluška
Nevytrimovaný foxteriér
aha díky
Ono se nešklebí, ono tak vypadá normálně
pámbů s náma a zlý pryč
a ještě to jezevčíkoidní bílý to je kdo? nějak se v tom začínám ztrácet......
jiak mi Sabča přijde úplně v pohodě sžitá se saní, ty zase na ní vyrejžuješ prachů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
Špatně jsi to pochopila. Já nemyslela po měsíci, ale hned. Aspoň Ti budu moct vzít ten mrazák.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:19
- Nahlásit
Eninka
Ty ostatní případy jsou např. když je na silnici díra, ty prudce zabrzdíš..- nepřizpůsobila jsi jízdu stavu a povaze vozovky, nebo třeba když ladíš rádio, hledáš něco v kabelce a tak a
pak prudce brzdíš, protože jsi třeba začala najíždět kvůli tomu na kraj vozovky, nebo třeba předjíždíš auto a v protisměru se někdo objeví a ty se musíš rychle zařadit před vozidlo za tebou a brzdíš, prostě tohle jsou případy, kdy za to může ten vpředu,
Chápu jaký případy myslíš, ale stejně bych řekla, že ten vzadu má dodržovat tu diskrétní vzdálenost. Jaký je rozdíl jestli ten vpředu prudce brzdí, protože uviděl ožralce co si ustlal na dělící čáře a nebo jestli na tomtéž místě uviděl díru?
jen jsem si Bilušku dobírala, panebože...
No sorry, ale já to moc jako srandu nepochopila. Myslím tím celý ten příspěvek, nikoliv jenom to bourání. Možná jsem zbytečně podrážděná páč mě bolí ten zup.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Nepochopila, přečti si to ještě jednou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit
impact
Tak nepochopila. To je fuk. Musím účtovat, nebudu to číst znova.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:22
- Nahlásit
Vlčáčková
promiň ale přijde ti normální fenu před porodem si přehazovat jak horkej brambor? a pokud vím tak nemophla u tebe porodit kvůli tomu, že na porod a štěňata nemáš podmínky.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:23
- Nahlásit
kejtlin
a ještě to jezevčíkoidní bílý to je kdo? nějak se v tom začínám ztrácet......
Mia - ta špice z množárny co není špice, ale jezevčíko-špice. Máma od Texla.
ty zase na ní vyrejžuješ prachů
Myslíš, že z ní bude aspoň půlka co z Kofíka? Jako prachy by se samo šikly, chci přikupovat ty pozemky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit
Biluška
tak vysvětlím... opilce na silnici nemůžeš předvídat, jelikož se tam běžně nenachází, tudíž za to nemůžeš (myslím v případě nárazu jinýho auta do tebe), díru na silnici předvídat můžeš, tudíž pak za to většinou můžeš ty, že jsi nepředvídala a nepřizpůsobila a ten za tebou tak stejně, takže pak je to půl napůl, ovšem jak to nakonec uzavře policie, je věc druhá..
a pak ještě tohle, je mi líto, že jsi můj příspěvek jako srandu nepochopila, když v každým jiným si tady dělají mnohdy srandu jeden z druhýho, nechala jsem se zmást a tímpádem jsem asi blbě pochopila tyto diskuse, bude lepší, když se jich už nebudu účastnit, a že je Lájoš tvůj druh by mě nenapadlo ani náhodou, OK beru na vědomí...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit
Eninka
když v každým jiným si tady dělají mnohdy srandu jeden z druhýho, hele a to je možná to, že ti lidi, kteří si tu srandu dělají, se už znají buď osobně nebo dlouho tady, takže to poznají, že to ten člověk psal ze srandy-neboť už ho znají. Např. mi stačí napsat, že jdu někam večer decentně a všichni se budou válet smíchy, protože to znají, jak to dopadá.... u "cizích" to poznat moc nejde, tak proto to možná celé vzniklo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:33
- Nahlásit
Eninka
díru na silnici předvídat můžeš, tudíž pak za to většinou můžeš ty, že jsi nepředvídala a nepřizpůsobila a ten za tebou tak stejně, takže pak je to půl napůl, ovšem jak to nakonec uzavře policie, je věc druhá..
Když pojedu řekněme stodvacet, vlítnu do té díry, urvu si kolo, logicky zastavím páč po třech kolech jet neumím a ten za mnou do mě vlítne? Podle mě je to pořád vina toho za mnou, páč prostě má dodržovat vzdálenost tak, aby byl schopen zastavit.
Jediný případ,kdy beru, že je to vina toho vpředu je když tě někdo předjede (pokud možno ve chvíli kdy ty jedeš dost rychle),zařadí se prudce před tebe a dupne na brzdy. V našich krajích momentálně hodně rozšířený způsob jak odepsat auto a shrábnou prachy z pojistky Rozšířený zejména mezi určitou sortou obyvatel
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit
Biluška
zastavím páč po třech kolech jet neumím a ten za mnou do mě vlítne?
to už je jiná situace, on do tebe nevrazil při tvým brždění, ale až už jsi stála, to je pak jen jeho vina...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Sabi na fotkách vypadá úplně jako můj Akimek. Skoro stejné znaky + sable barva
|