Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se nový domov pro 7letou šeltii (Jižní Morava)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

kejtlin
Drahá, já si pro ní chci dojet už od včerejška.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Drahá, já si pro ní chci dojet už od včerejška.

vím, ale jak známo jízda autem by mohla vyvolat předčasný porod, ale neříkám, že by to byl tento případ.
a když od včerejška, tak by dnes byla fenka už někde jinde??

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Ne, celé tohle začalo zupáckým vystupováním Tvého partnera, který na srandičky reagoval evidentně překroucenými informacemi, které jsi měla hlavně ode mě, a osočováním.
Celé to začalo tvým a Eninčiným výbuchem a osočením mě z toho, že se štěňatama někde fláknu o zem.

V zásadě se ani nedivím, že Tomáš vybuchnul a vyjel po vás, z mého hlediska to bylo zcela oprávněné.

Přesně tohle jsem čekala. A víš, že už Ti nevěřím ani slovo? No, to už jsem nakonec psala.
Zavolej paní Sláčikovou, to je ta majitelka: 737 682 064

To má být jako rozkaz? Já po žádné paní Sláčilikové nic nechci, pokud chce ona něco po mě ať si zavolá mě

Prostě fenu i štěňata vrátíš, pokud je bude chtít, o tom vůbec nediskutuj.
Někomu kdo tu ještě předevčírem měl inzerát, že pro fenu nutně hledá nového majitele, neboť se o ni nemůže postarat, jo? Ha ha ha.

Mohla bys mi laskavě vysvětlit, jak to paní mohla vědět? Když dostala špinavého psa, který nechodil a ani veterinář březost nepoznal?
Zajít za veterinářem, který fenu v druhé polovině březosti pozná. A mimochodem, okoupat psa je otázka cca patnácti minut (pokud se s tím budu hodně flákat).

S fenama, jo?
Zatím jsi nikde nepsala, že má paní dvě feny, psala si, že má dva psy.
Taky jsi 4.5. na straně 2 psala tohle
Je tlustá. Možná bude mít do 14 dnů štěňata, ale to se odhaduje jen z doby hárání, bříško velké nemá.
Troufnu si říct, že 4.5. už ta fena musela mít slušně velké bříško, to co má teď jí určitě nenarostlo během tří dnů

No tahle diskuze fakt nemá význam, přijde mi to jako bavit se s volem o sobotě když jde v pátek na jatka.

Ona psa netýrala, naopak mu docela dost pomohla. Takže není důvod, proč jí psa odebírat. To znamená, že jí ho prostě vrátit musíš.
Tím, že ji nevzala ani na základní vyšetření, při kterém by se objevila ta březost? No to je fakt pomoc. Opět mě to vrací k té základní myšlence - proč proboha lidé při té pomoci nepoužívají zdravý rozum

To znamená, že jí ho prostě vrátit musíš.
Musím jenom umřít zlato.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

Vlčáčková
čoveče co blbneš,náčelníku??? dyk je to úpa zbytečný todleto!Esi se můžu vyjádřit,tak lájoš dle mne poněkud přestřelil,neb mi to nepřišlo celý myšlený až tak vážně,takže to bych odignorovala..
nicméně tohle už je pakárna a o tu čubu už ani tak nejde.. Víš,že tě mám celkem v oblibě,ale je jasný,že na některý "záchranný akce" máme zcela jinej pohled,mohla bych uvést příklady,ale je to zbytečný myslim.Někdy ta vaše péče a záchrana nadělá spíš dost škody než užitku a tohle je myslim zrovna ten případ.Můžem to klidně probra mailem,pokud budeš chtít,ale řekla bych ,že byste se měly trošku vzpamatovat a hodit do reálu s eninkou..fakt nemyslim,že máte pravdu ted..

btw..připbrala sem v březosti 26kg,dítě mělo 3,45 kg..máš nějaký vysvětlení? .-))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit

A jak už jsem psala, dál už to tady nebudu řešit.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže pokud to dobře chápu, tak ty jako zítra naložíš fenu po porodu a denní štěňata a povezeš je zase zpět jo?
Jako promiň, ale to je padlé na hlavu. Takže kvůli toho, že jste se tady pohádali, kvůli úplné píčovině, tak budeš riskovat život feny a popř. i štěňat?
Nevím co tady pořád řešíte, je úplně jedno jestli je není tlustá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška

Celé to začalo tvým a Eninčiným výbuchem a osočením mě z toho, že se štěňatama někde fláknu o zem
Laskavě mi ocituj mě, kde jsem Ti řekla vážně míněného křivého slova. O nějakém mlácení o zem ani nemluvě.

pokud chce ona něco po mě ať si zavolá mě
Nechtěla jsem jí dávat Tvé číslo bez dovolení. Tohle za dovolení považuji.

V zásadě se ani nedivím, že Tomáš vybuchnul a vyjel po vás
Řeší hovno místo toho, jak ten pes vypadal, když byl převzat od cikánů, jo? Tak to je teda borec. Dle mého názoru může jít tak leda do prdele.

Prostě fenu i štěňata vrátíš, pokud je bude chtít, o tom vůbec nediskutuj.
Někomu kdo tu ještě předevčírem měl inzerát, že pro fenu nutně hledá nového majitele, neboť se o ni nemůže postarat, jo? Ha ha ha.

Předpokládám, že tohle opravdu nemyslíš vážně. Tak to nebudu komentovat.

davidkova renata
Klidně můžeme po mailu nebo i po telefonu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit

Vlčáčková
A feně jsou cca 4 roky, ne 9.
To původní stáří bylo odvozené od toho tetování, které patřilo jinému psovi.

Fena má buď tetování začínající na číslo 5 - to znamená, že je narozená v letech 2002-2003. Nebo ono první číslo není 5,ale 3 - to by znamenalo fenu narozenou v letech 1996-7. To je blbost. Takže trojku jsme včera s poradkyní chovu vyloučili.

Nejpravděpodobnější je, že tetovací čísla nějaký vet "od krav" otočil v kleštích a natetoval je obráceně. Tomu napovídá i to, že čísla jsou vzhůru nohama. Na tohle číslo nám sedí pohlaví i barva feny, takže to pravděpodobně bude takhle.

Ještě k tomu věku. Moje Hesinka je narozená v r.1999 a má tet.číslo začínající na 4 . Nýna je nar. 2006 a má číslo začínající 6 . Čili Sába s číslem začínajícím na 5 odpovídá tomu rozmezí 2002-3 a je jí osm až devět. Doufám, že jsem to napsala dostatečně srozumitelně, aby si dokázal spočítat každý, kdo mi nevěří.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:07 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Vlčáčková
Řeší hovno místo toho, jak ten pes vypadal, když byl převzat od cikánů, jo? Tak to je teda borec. Dle mého názoru může jít tak leda do prdele.
Už 1.5. (před čtrnácti dny) byla tady v diskuzi. Čili u cigánů už nebyla. Za dva týdny nikdo nestihnete psa vykoupat a ustřihnout přischlý howno u prdele,jo? Tak hlavně, že budete stíhat péči o štěňata To jak vypadala u cigánů fakt neřeším, nejspíš stejně jako statisíce dalších týraných psů. Jak to souvisí s tím co řešíme?

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit

Biluška objevila se tu teorie, že fena je z Rakouska - to znemaná, že by bylo potřeba zjistit, jak se čísla pohybují u jižních sousedů

Vlčáčková jenom taková rada: pokud ti paní nedala souhlas, tak bych co nejrychleji smazala její tel. číslo (tohle kdyby někdo udělal mě - dal mé číslo veřejně na web, tak by mě nehorázně nas....).

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit

Tony
objevila se tu teorie, že fena je z Rakouska - to znemaná, že by bylo potřeba zjistit, jak se čísla pohybují u jižních sousedů
Ale to je teorie vůbec ničím nepodložená. Prostě si někdo řekl, že by vlastně bylo fajn, kdyby ta fena byla z Rakouska

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit

Biluška
Za dva týdny nikdo nestihnete psa vykoupat a ustřihnout přischlý howno u prdele,jo?
Dva týdny? Jsi normální??? Fakt asi ne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tony
Číslo paní dala na internet sama.

Biluška
Ale to je teorie vůbec ničím nepodložená. Prostě si někdo řekl, že by vlastně bylo fajn, kdyby ta fena byla z Rakouska
Tato terorie vznikla z toho, že chlap toho psa z Rakouska přivezl, když tam jezdil na práci. Opravdu bys měla řešit jen fakta, která znáš, a né své dojmy, na základě nichž tu pak s Lájošem děláte úplně zbytečně zlou krev.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Dva týdny? Jsi normální??? Fakt asi ne.
Jako je to málo? Potřebujete na to víc času?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Tato terorie vznikla z toho, že chlap toho psa z Rakouska přivezl, když tam jezdil na práci.
jaký chlap? Ten cigán?

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

BiluškaVlčáčková
tak já už tomu teď teda nerozumím vůbec...asi se nebudu ani snažit. Držím palce při porodu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit

Biluška
Cigánčin partner. To byl konkrétně necigán.

A milá, zlatá, paní psa koupala. To hovno tam musela natáhnout někdy těsně před nástupem do auta. A co se dělo od úterý půlnoci do čtvrtka dvanácté hodiny, kdy jsem jí měla já, jsem tu už psala. Fakt sorry, že jsem dala na Tvé ujištění, že ti to nevadí. Vezla jsem psa s hovnem k vetovi, páč když jsem jí sáhla na ocásek, tak nechtěla držet a nebylo jisté, jestli nemá něco s páteří. Pokud vím, tak ocásek je součást páteře. Nevadí. Měla jsem jí zakleknout, vyrvat ocas nahoru a hotovo. Že jí třeba něco způsobím, neva, že jo. A od veta jsem ještě musela domů udělat termínovaný účto, který prostě být muselo. Je mi líto, že jsem to fakt nestihla, je to hrozná můje neschopnost, přemýšlím, že se kvůli tomu půjdu zastřelit.
Hlavně ale už mám jasno, co udělám příště. Rozhodně nebudu už oslovovat lidi, jako jste vy dva.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:30 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Vlčáčková
Cigánčin partner. To byl konkrétně necigán.
Aha. To ale dost nesedí k tomuto:
Fenka je narozená v červnu 2004, zlaté barvy. Byla prodána do rodiny kynologů, kteří chovali i jiná plemena, fenka byla miláček hlavy rodiny. Další informace o jejím životě nejsou k dispozici.
V současné době byla zachráněna z romské rodiny, žijící na již. Moravě.

No mě se to zdá celé hodně zamotaná, hodně vylhaného a máloco pravda řečeno slovy klasika.

Fakt sorry, že jsem dala na Tvé ujištění, že ti to nevadí.
Mě fakt nevadí, že měla howno v chlupech. Prostě jsem ji dala do vany, vzala nůžky, zvedla ocas (ani zlomit páteř jsem jí kvůli tomu nemusela), ustřihla guwno, vykoupala fenu a zase ji z té vany vytáhla. Sumasumárum asi deset minut. Možná patnáct i s následným úklidem koupelny.

Edit:jsem to zapoměla dopsat. Mě vadí to, že nemáš čas ustřihnout blbý zaschlý bobek, ale máš čas starat se o štěňata, jo?

Nechápu co sem pořád taháš svoje účto. Mám tě politovat, že nestíháš? Tak lity,lity,lity.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:42
- Nahlásit

Vlčáčková
máš emila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Biluška
Já už si tu fakt připadám jak v nějakém ústavu.

No mě se to zdá celé hodně zamotaná, hodně vylhaného a máloco pravda řečeno slovy klasika.
Chápeš, že původně podle tetování mysleli, že se jedná o jinou fenu? Z toho vycházeli. Vím i jméno a město, kde měla být. Ale prostě to není ona, no. Majitelé psa předali stylem: "pocem, ty kurvo." Žádné kloudné informace, všechno se zjišťovalo po sousedech. Takže se ty informace vyvíjely.
Nevím, proč bych měla osočovat ze lží paní, která se jako jediná z širýho okolí o psa postarala.

Mě vadí to, že nemáš čas ustřihnout blbý zaschlý bobek, ale máš čas starat se o štěňata, jo?
No, nemám. Proto jsem sháněla někoho jiného. Ale v případě nejvyšší nouze, když se mi umístění nelíbí, se prostě postarám jinak, než bylo původně zamýšleno. Je to už jasný? Nejsi jediná na světě, která odchovala štěňata.

Prostě jsem ji dala do vany, vzala nůžky, zvedla ocas (ani zlomit páteř jsem jí kvůli tomu nemusela), ustřihla guwno, vykoupala fenu a zase ji z té vany vytáhla. Sumasumárum asi deset minut. Možná patnáct i s následným úklidem koupelny.
No ano, nezpochybňuji, že jsi nejlepší na světě.

A už fakt končím. Už jsem to říkala dvakrát a nedodržela. Takže teď už fertig. Dál se vyjadřovat nebudu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

Všem!!!
Vlčáčková chtěla a chce pomoct týranému pejskovi, o tom není pochyb. Při informování zdejšího fóra o jeho pravděpodobném původu a dosavadního života vycházela z informací, které jí byly dostupné, včetně toho, že dle vet. je číslo na čipu každopádně ze zahraničí, o tetování tím pádem nemá smysl polemiźovat, čip je dle mého důležitější info. O hovínku na zadku je škoda mluvit, když fenku přivezla a to cca o půlnoci den předtím, než jsme s ní jely ráno k vetovi, kde jsme zjistily, že ordinuje až odpoledne a Vlčáčková s ní byla celý den v práci, než byl k dispozici veterinář, od kterého mimochodem přijela až večer domů, je totální blbost jí vyčítat hovno, protože hned ráno vezla Sabču Bilušce a prostě to hovínko tam zůstalo.
Pokud vím, hovno zaschne za chvíli, řešit, že ho tam měla dva týdny je taky k ničemu. Kdyby Sabinka zůstala v původním prostředí, kopána trápena, měla by ho tam dodnec a nikomu by to nevadilo, že jo! Vyčítat ženský, která pomohla psovi tohle, je fakt trapný. Do doby, než Biluščin partner zasáhl do diskuse byla tato vedena v humorném slova smyslu, a to ze všech stran. Když si dělá srandu jedna strana, a druhá ji přijme a dá to najevo tím, že tuto srandu "bere" a tímpádem komunikuje na stejný vlně, tak nechápu, proč je pak jedna strana osočena, viz já, jaký to věci někomu říkám, a ta druhá strana je tohoto osočování ušetřena. Já se ani jednou nenaštvala, jakou srandu si dělají ostatní ze mně, tak nechápu, proč má sranda najednou "brána" nebyla, ale to je mi celkem jedno, jen konstatuji...
Mslím, že tady je podstatné, aby se dal týranej pes dohromady,
zvládl porod a měl další život lepší, než ten předešlý. Nechte na pokoji svý ega a ješitnost, nikam to nevede. Věřím, že Sabča vše zvládne a vše bude dobrý. A jestli někdo neudělal něco, co dle jiných měl, anebo udělal něco, co se někomu nelíbí, to se bohužel stává, nemyslím, že by měl být kvůli tomu pranýřován.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Eninka
Mslím, že tady je podstatné, aby se dal týranej pes dohromady,
zvládl porod a měl další život lepší, než ten předešlý

amen...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit

Eninka
Do doby, než Biluščin partner zasáhl do diskuse byla tato vedena v humorném slova smyslu, a to ze všech stran
No já jsem tedy ten konkrétní příspěvek (ty určitě víš, který myslím, se mi to nechce zase hledat) vůbec humorně nepochopila. Už to nechci řešit, jediné co momentálně chci je spát. Celkem se ani nedivím, že ho humorně nepochopil Tomáš, on má dost ve zvyku mě chránit a tohle ho naštvalo docela hodně. Fakt už to nechci rozebírat, možná to bylo přehnané z jeho strany, možná z tvojí, možná z obou, možná z žádné. Je to jedno.
Beru tvůj poslední příspěvek jako podanou ruku k smíru a přijímám ji. Odjebávám se odtialto a jdu se na chvíli svalit než přijede vet a nejspíš budeme muset na ten císař

Sabina leží a tváří se, že jí se celý ten porod prostě netýká.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

nehodlam to tady cist, tech 14 stran vasich nadavek prostridanejch vypisama z kalendaru a brainstormingu, ale mam dotaz, kdy se narodi ta stenatka a za jak dlouho se treba da poznat, s cim je to krizeny? popripade umi nekdo udelat plakatek, ze by se udelali nejake letacky pro pripadne nove zajemnce o stenatka? jestli bude rodit kazdou chvili, urcite by bylo dobry zacit shanet zajemce zavcas, aby stenatka sla do novych domovu v 8mi tydnech...

impact
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:54
- Nahlásit

Dobře. Měla jsem rozepsanej román, ale když už všichni končíte, tak držim hubu taky. Stejně ta diskuze mluví sama za sebe.

cernej caj
S čím jsou křížený poznáš tak možná v roce. A to ještě budeš hodně tipovat. Jinak s tvým příspěvkem zcela souhlasím a páč jsem Alfí letákový mák, tak samozřejmě pouze vyčkám na zdárný porod, fotky a hlášení, kolik čeho se narodilo a letáky vytvořím. Samo to dám i sem a můžeme sdílet/inzerovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:58
- Nahlásit

impact
a páč jsem Alfí letákový mák,
Hele ty letákový máku, mají se udělat ještě letáčky na žumpaland a hodit je k vám na úřad. Sem ti to zapoměla říct

Na inzerci štěňat už jsem samo myslela, ale počkám až po porodu - kolik jich bude, essi psi,nebo fenky, barvu a tak podobně.

Zatím se Sabina k žádnému porodu prostě nemá. Je otevřená (má ji jak díru do pekla), ale nemá stahy a vůbec se nesnaží tlačit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit

Biluška
tak do ní sáhni jestli nahmatáš štěně v porodních cestách

impact
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit

Biluška
Aha, tož já udělám. Jinak s těma inzošema určitě počkat aspoň na nějaký základní fotky. Holt pudete na císaře, no. Snad to babka zvládne.

kejtlin
Do šelmye?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:04 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

impact
Do šelmye?

no jasně
edit Biluška
a naklep ji v autě , nejlíp přes koleje-vážně myšleno

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:04
- Nahlásit

kejtlin
Nahmatám, je cca dva centimetry od kraje. Ale nevytáhnu ho, absolutně ho nemám jak chytit.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání