| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:34 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Vlčáčková
Nebo neznámý vojín
nebo neznámý tulák...
Otec není ten, který dítě zplodil, ale ten, který se o něj stará
super, máme otce, bude jím Vlčáčková, ta se bude přeci starat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:43
- Nahlásit
Eninka
Nemůžu být otec, na to mi něco podstatného chybí.
Hurá, našla jsem mapu!
A už fakt mažu spát.
Dobrou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:47
- Nahlásit
Vlčáčková
však otec je ten, který se stará, jsi zmínila, na to žádný tělesný proporce nepotřebuješ!!!
dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 03:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Budiž, jsem ochotná ke kompromisům, tagže štěňata můžou mít hvězdičkový jména a nikoliv krásné žumpácké, ale musí být na F
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:30
- Nahlásit
Biluška
Zaspala jsem. Vadí Ti to?
Na F pomalu hvězdy ani nejsou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Zaspala jsem. Vadí Ti to?
Určitě ne, stejně trčí někde v koloně.
Herdek jsi mi mohla vzít ten mražák.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 13:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
No, vidíš, trubko. Já věděla, že jsem měla něco na tu stranu! Včera jsem se ptala, jestli tam někde a po cestě něco nepotřebujeme. Že ses neozvala. Došlo mi to víš kdy? Když jsem Biluši řekla, že je to tam samej cikán a ona povídala, že Ty taky máš na ulici cikány a proto je dobře, že máš Máfa.
Tak to už bylo pozdě, no.
Stejnak asi pro Sabinu pojedu zase kolem Tebe, tak ho vezmu příště. Když nebudu mít s sebou psy (o což se pokusím), bude to celkově bezpečnější.
VŠICHNI
Sabinka už valí domů k Bilušce. Biluška byla sympatická a koupila mi zmrzlinu, pročež jsem jí odpustila, že mě permanentně posílá do prdele.
Budu tu asi až večer.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:17
- Nahlásit
Jedna z těchh miminošelmyjí by se měla krz agi závody jmenovat Forsáž. A kluk by měl bejt Forman Miloš. A další štěně by mělo bejt Fzdálená hvězda, když chce Vlčáčková ty hvězdičky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Frederiko Felini. Faninka a Fimfárum
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit
Biluška
http://www.firmy.cz/detail/674299-koberce-prim-mw- partner-s-r-o-krnov-pod-bezrucovym-vrchem.html
Koberce Prim - MW & Partner s.r.o.
Prodej a pokládka koberců pro bytově a komerční účely, laminátové a dřevěné plovoucí podlahy, PVC - podlahové krytiny a linoleum, pokládka a renovace parket, korek, sportovní podlahy, nabízíme širokou škálu čisticích přípravků, lepidel a stěrek.
http://www.koberce-prim.cz
Adresa: Koberce Prim - MW & Partner s.r.o. Hlavní náměstí 48/16, 794 01 Krnov-Pod Bezručovým vrchem http://www.koberce-prim.cz
Telefon WORK: +420 554 614 066
Mobil CELL: +420 774 767 477
E-mail: EMAILinfo@koberce-prim.cz
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit
No, tak, dámy. Do Bilušky narazilo nějaké auto. Jsou obě v pořádku a Mášenek jede pro Sabču. Auto taky asi nemá žádné velké škody. Prý kousek od baráku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Do Bilušky narazilo nějaké auto
už zase???????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Rychlé zkratkozpravodajství. Sabi je úplně f pohodě, očuchala se se saní a šla se rozvalit na zahradu. Říkala, že se bude válet v paprikách. To sem jí nekompromisně zatrhla a padla první kurwa . Tak se šla válet ke slalomu, tam mi neva. Malé dítě ji tam hlídá, kdyby přece jenom nastaly nějaké cukatůry se zbytkem smečky. Ale nevypadá to.
Už jí teče mlezivo, porod očekávám dneska v noci, nejpozději zítra v noci, ale myslím, že tak dlouho to trvat nebude
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit
Biluška
já jsem moc ráda, že jste holky nakonec dojely skoro vpoho a že jste třeba neporodily po cestě, držím palce, ať ten porod zvládnete bez problémů a že to šlo takto se Sabinkou zařídit.
Podle počtu štěňátek vymyslíme ty jména...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:21
- Nahlásit
Eninka
Mezi štěňátkama určitě musí být jedno Ferrari, za tu dnešní jízdu si to zaslouží . Zbytek by mohl být třá Felicie, Favorit, Forman a Fiesta
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:26 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Kdybys měla málo, tak ještě Ford a Focus a Fiat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:15
- Nahlásit
Biluška
chudáci malí, vy jim zachráníte život a pak jim ho hned zničíte
takovýma jménama? to je týrání uší těch maličkejch, důrazně nesouhlasím!!!! a žádný "F", pěkně každej malinkej od každýho písmene něco, navrhuji použít pro hlasování zde vybrané a nejoblíbenější nicky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:17
- Nahlásit
Eninka
pěkně každej malinkej od každýho písmene něco
no to vůbec, to by v tom byl děsnej hokej My množitelé f tom musíme mít pořádek
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:18
- Nahlásit
myšleno ty nicky jako jména budoucích čistokrevných oříšků ze stanice Vlčáčková
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:22
- Nahlásit
Biluška
impact
Musí tam bejt Forsáž, trvám na Forsáži! ))
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:46 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Gerda
trvám na
trvám na tom, že nominace provede odpovědná osoba, nominujte nominující osobu!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:48
- Nahlásit
oprava: ne odpovědná, ale ZODPOVĚDNÁ
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:14
- Nahlásit
Eninka
navrhuji použít pro hlasování zde vybrané a nejoblíbenější nicky
Pani vy ste magor? Umíte si někdo představit, že někdo s tím čoklem pojede na venčící sobotu a tam na psa bude řvát Bilušeeeeeeeeeeeeeeeeee, Davítkováááááááááááá. Dyk to jedním slovem prdnou céfky všem kolemjdoucím.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:04
- Nahlásit
impact
Umíte si někdo představit
já si dovedu představit věcí...už se těším, která jména vyhrajou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:15
- Nahlásit
impact
Umíte si někdo představit, že někdo s tím čoklem pojede na venčící sobotu a tam na psa bude řvát Bilušeeeeeeeeeeeeeeeeee, Davítkováááááááááááá. Dyk to jedním slovem prdnou céfky všem kolemjdoucím.
Hlasuju pro Lucynkustimdivnymčislemcochodíjenvnoci
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:20
- Nahlásit
Biluška
to je ta Lucie co noci upije???
tak máme první jménóóóó: Lucie, Lucka,Lucinka
Co dělá šeltička? je v pohodě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit
Eninka
tak máme první jménóóóó: Lucie, Lucka,Lucinka
Takové obyčejné jméno, které má každá druhá čuba bych nedala štěněti ani za trest . Sem jasně řekla Lucynkastimdivnymčislemcochodíjenvnoci
Co dělá šeltička? je v pohodě?
Ostříhala jsem jí ty bobky z chlupů, vykoupala jsem ji, ona se rozvalila do PUMÍHO pelechu a válí se v něm. Ostatní psi chodí kolem a říkají "no ty woe, ty to teda slízneš" . Puma je venku a zatím to neví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit
Biluška
A já trvám na Fucking, popř. flundra. U Monty to neprošlo, tak ty snad nezklameš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak a dost!
Jménová Sodoma Gomora!!! Čili - k usměrnění Vašich vášní Vám říkám, dámy - že jsem si právě adoptovala Sabinku a jako zodpovědná babička taky budu vybírat jména. Nepočítejte ani Stímdivnýmčíslem, ani s Fordem, ani s čímkoliv podobným! Za poradce beru Eninku, ta má snad jediná rozum. Dalšími poradci budou Astřička, Bekynka a Vlčáček (pokud ho takové ženské záležitosti budou zajímat).
makrel
Zdar rybičko, co dělá Adalbert?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:40
- Nahlásit
makrel
A já trvám na Fucking, popř. flundra. U Monty to neprošlo, tak ty snad nezklameš
Já ti nevím, ale do takové hloubky asi nepůjdu . Na parkovišti jsem navrhla Ferneta a Vlčáčková vypadala, že to s ní sekne Nejspíš se budu držet toho automobilového tématu, to je dostatečně neutrální a přitom se tam dá vybrat .
|