Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:55
- Nahlásit

Monty
Co je tady nového???
hovno..maruš ho má f kufru)))
Biluška
Puma začala štěkat, Lolitka výt a Mášenek řval "co to je, kurwa co to je, vypni to"
bože vy ale taky nic nevydržíte,s váma se nedá dělat kultůůůra du se svalyt k farmářoj

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
boha jeho, proč ho má??? to jako od švagra alibaby???

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Pozor pozor.

Máme akutní nedostatek barfujících fotek. Pěkných barfujících fotek. Pejska u pěkné misky s krmením. Essi někdo má, pošlete na emil.

Konec hlášení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:00
- Nahlásit

Taky cíííííí vidět farmářeeee a su v práci a nevidím hoooooooooo a nemám tu telkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:01
- Nahlásit

Monty
to jako od švagra alibaby???
ne ,asi vot nyksyny))))

Dáška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:01
- Nahlásit

impact
Hej! A co moje ryba? To va jako, že tam nejni ta miska?

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

impact
Máme akutní nedostatek barfujících fotek. Pěkných barfujících fotek. Pejska u pěkné misky s krmením. Essi někdo má, pošlete na emil.

jak moc to spěchá????????? co načesaný toypudle se syrovym skeletem v hubě???????????
Monty
davidkova renata
boha jeho, proč ho má??? to jako od švagra alibaby???

asi rodinná tradice ni???? někdo drží vanoce, někdo skovává různě hovna no

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:06
- Nahlásit

Alexa
ještě že my držíme ty vánoce

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:15
- Nahlásit

nic, jdeme domů a spát, tak dobrou

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Dáška
Tebe musím přeposlat.

Alexa
Hele nespěchá to. V klidu, stejně se hned nedostane na všecky. Ale potřebujeme nějaký ilustrační ke Šťouračově BARFu.

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:16 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
Monty
Co je tady nového???
hovno..maruš ho má f kufru)))

no dovol,huš je pryč...si myslela že s nim jezdim po světě...no den jsem jezdila no a držte huby ženský

jinak jsem vám eště neřekla,Nyxá umí huš i lehni(ale nikdy to neuvidíte) a vůbec ani trochu nesere ni neščije doma...jen v autě jí to teda ulítlo,ale to byla nehoda spíš!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

sem tu, byla jsem ještě u Pochobradskýho. malýho mám je naprosto skvělej už proběhlo seznámení se smečkou naprosto v pohodě, vůbec ničeho se nebojí, pořád vrtí a chce si hrát, ofšem větší krávy jsem v útulku neviděla, přijela jsem tam, předem teda zavolala jo v pohodě přijet´te, tam mi řekla prac. útulku, že je to strašně starej pes a že má ščpatný zdravotní stav, že mi zavolá techničku že mi řekne víc, technička kráva od pohledu, má teda špatný zuby to teda má katasrofální to je pravda, ale údajně nejdou vytrhat, má prý hrozně nemocný srdce-šelest až několikrát denně modrá, to mě celkem vyděsilo-pravda je taková že celý odpo lítal doslova a nezmodral ani jednou, nekašle nic, má prý hrozně špatný nohy-patelly, pes lítal a skákal na lavičku a z lavičky bez potíží. Stavila jsem se u Pocho, vše jsem mu řekla, tak mi řekl po poslechu že má nedomykavost a slabý šelest, nebrání nic tomu, aby ho uspal a zuby udělal, jasně prý komplikace nastat můžou ale stav srdíčka je celkem normální, tak jsme objednaný na zuby v úterý, patelly má takový že jedna noha je zcela v pořádku a druhá vyskakuje ale vrací se, pes chodí normálně po 4, a že údajně modrá, no za odpo nezmodral ani jednou, to může mít od měkkýho patra a ne od srdce, kdyby modral od srdce, tak už je po něm, takže asi tak. Moc přátelský zvíře, zezačátku se šklůebil na hřeben-má hustou podsadu, zjistil, že si nepomůže tak i česání je v pohodě

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:24
- Nahlásit

kejtlin
nebrání nic tomu, aby ho uspal
Fuj, jsem se lekla.

Jinak super.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:33
- Nahlásit

Vy jste ale trubky! Tak perfektní dvojhlas, naprosto čistej, přesnej a Vy se vofrňujete. Du spát.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:34
- Nahlásit

kejtlin

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:35
- Nahlásit

děte spát lemuři. jsem naštfaná, tak vás nečtu, když tak zítra.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:35 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlin

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:38
- Nahlásit

FARMÁŘ!!!

Trochu naturalistický cucání culíkáče,trochu se mi zvedl kufr!!!Blicí smajlík chybí!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:43
- Nahlásit

Marush
Já to musím napsat.

Drž hubu.

Já se budu dívat až ze záznamu na netu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:45
- Nahlásit

paní technička v útulku ještě říkala, že ty zuby musím nechat vyhnít, já na to že to přece nejde, že by měl záněty že stejně ty zuby musej ven a ona že nezná hazardéra kterej by do toho šel.
jestli se po dnešní grilovačce nezesere, tak už po ničem, zatím to nevypadá že by měl průjem

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:47
- Nahlásit

impact
Drž hubu

tak to si dáš mňamku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:52
- Nahlásit

to je frajer, on se vůbec nebojí, všechno zkoumá a hned je všude jako doma, pořád je dobře naloženej, sice už chvílema usíná, ale najedl se a je unavenej takových vjemů za dnešek a fakt běhal celý odpoledne-na to jak má být údajně ve velmi špatném zdravotním stavu je akční až moc

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:02
- Nahlásit

oooooooooooooooooo taťka Peťka pláče, asi se pobleju

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:03
- Nahlásit

Alexa
oooooooooooooooooo taťka Peťka pláče, asi se pobleju

jak to že máš blicího smajla,je výbornej?!!! A souhlasim bleju z toho taky!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:04
- Nahlásit

Alexa
Marush
vy blejete já se řežu smíchy.....

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kejtlin
paní technička v útulku ještě říkala, že ty zuby musím nechat vyhnít, já na to že to přece nejde, že by měl záněty že stejně ty zuby musej ven a ona že nezná hazardéra kterej by do toho šel.

No to je úlet... Nechat vyhnít... Někdy skutečně nic jinýho nezbývá, ale bez pořádný prohlídky to na mne spíš působí jako jejich alibistický kecy .
Na trhání zubů není třeba hluboká narkóza. Toničce, která též měla šelest na srdci, patrně po prodělané viróze, jsem taky nechala vytrhat zuby. Nejsem si jistá, ale myslím, že jí dali diazepam a připichovali po malých dávkách dle potřeby.
Jinak na srdce Tonka brala léky, asi po půl roce jsem jí v souvislosti s operací kvůli pyometře nechala dělat kontrolní EKG. Srdíčko se jí zlepšilo, léky jsem pomalu vysadila a do dneška se obejde bez nich.

Už jsem to tady někde kdysi psala. Kdysi jsme měli psa Dona vulgo Bubáka, báječnej kříženec pointra, když k nám přišel, měl zápal plic a parvovirózu, dožil se 19 let.
Když mu bylo asi 15, začalo mu být zle, natekla mu bedra, motal se, no průser... Vet. v Praze ho chtěl utratit.
Jeli jsme na kliniku do Č. Brodu. Tam ho starý pan doktor prohlédl, podíval se mu do tlamy, bez uspání kleštěma vytáhl 2 zkažené zuby a nasadil ATB.
Problémy, které Bubák měl, byly z těch zkažených zubů, hnis se dostal dál do těla...
Za 14 dní byl Bubáček v pohodě a užil si jěště další 4 roky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:15
- Nahlásit

no byla tam se mnou kamarádka ta když viděla jak se na paní techničku tvářím a chci jí něco sdělit tak do mě kopla se slovy, neřeš vole a vem ho ke svýmu vetovi můj vet umí dobře intravenózní narkózu uspává mi krysaříka s nemocným srdíčkem, uspává mi starý zvířata, přispí a připíchává když je třeba, a kdyby byl opravdu problém s narkózou tak by mi to řekl, že se mu do toho nechce, řekl, že nevidí problém.Technička mi vyrazila dech

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:23
- Nahlásit

kejtlin
Technička mi vyrazila dech

evidentně čék na svým místě

Člen
- Nahlásit

kejtlin
no byla tam se mnou kamarádka ta když viděla jak se na paní techničku tvářím a chci jí něco sdělit tak do mě kopla se slovy, neřeš vole a vem ho ke svýmu vetovi

Dobře, žes tam byla s kamarádkou...

Jinak chápu, že útulek má svý limity daný financema a že třeba řeší akutní zdravotní problémy (snad) a na zuby už se nedostává, ale ty kecy si mohla paní technička odpustit...

No, hlavně, že jste si s pejskem padli do noty , hodně štěstí a zdraví přeju

kejtlin
Člen
- Nahlásit

a ještě technička a prac. útulku o něm mluvila jako o tom-jestli si TO vemete, tak já vám TO ještě očipuju, počítejte, že vám TO brzo chcípne......

<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání