Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:59
- Nahlásit

zavrelka
při falešce sebrat i vodu
nechat napít po jídle, před a po vycházce
třeba to může být funkční, ale psovi bych přístup k vodě nesebrala, leda těsně před nějakou operací nebo tak, ale sebrat zvířeti vodu a dávat na příděl mi přijde hustý...nějaký kruťácký....

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:00
- Nahlásit

hmmm a já budu do noci v práci, takže to taky neuvidim.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:00
- Nahlásit

Gerda
třeba to může být funkční, ale psovi bych přístup k vodě nesebrala, leda těsně před nějakou operací nebo tak, ale sebrat zvířeti vodu a dávat na příděl mi přijde hustý...nějaký kruťácký....
Souhlas.. Taky vím, že se to dělá, ale neudělala bych to a nedoporučila bych to.

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:04 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
že dnes bé Farmář - rozuzlení!!!!!

jistě to musim dát!!! Sem četla že prej nakonec ta ženská vod kozího dědka má fůru dluhůch a von jí vyhodí..ale asi až po soutěži atd .
Dnes byl na procházce cirkus nenormálny, jsme byli ve městě a proti nám šli divný kenti s taškama,Nyxá se jich už z dálky bála a oni nechtěli uhnout z cesty kreténi...a jak přede mnou šla ještě máma, Nyxa se mi zamotala pod nohy stoupla jsem jí na nohu,vona zařvala a jí abych na ní nespadla(to by samozřejmě nepřežila )tak jsem jakoby přepadla přes ní a nabila jsem si hubu...to psa natolik vyděsilo tato scenérie,že se normál pochcala chudinka...tak jsem jí vzala do náruče a odnesla k pekárně,kde jsem jí koupila tvarohovej zákusek,aby jako byla dobrááááááá....to bylo zas něco

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:06
- Nahlásit

Marush
seš strašně hysterická.

impact
máš zas nějaký téma do časopisu? )) Maryje sklidila úspěch jako mediální hvězda, mámy šéfová už nám závidí a hlůedá někde po měst haranti, co by se nechali vyfotit s jejíma pejsvídkama ))

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:08
- Nahlásit

Gerda
seš strašně hysterická

já Nyxe řikala,ať nejni hysterická,ale ona se radši pochcala...chudinka malá,ty kenti určo žrali psy...jinak já mám neschopenku až do konce týdne,mám zánět průdušek a dusim se...proto kouřim že jo,aby mi bylo dobře...protože jsem kretén

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:09
- Nahlásit

Gerda
Leda za mříže do útulku. Jinak zatím nemám nic.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
se z tý kultůůůry brzo posereš.-))))))
A co mám dělat. Kdybych dneska nešla na koncert, tak bych měla zase určitě neodolatelnou chuť běhat jako včera

zavrelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:22
- Nahlásit

Gerda
to byl poslední pokus před lékama - z Bessy crčelo mlíko skoro proudem a vzhledem k jejím problémům před zažíváním to byla nejméně bolestivá metoda - naštěstí zabrala. Fakt to bylo jen ty 2 dny a dlouhodobě nepřichází v úvahu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:25
- Nahlásit

Marush
mám neschopenku až do konce týdne,mám zánět průdušek a dusim se
ty vole, ty umíš žít ti povim...v podstatě si nemocná už děsně dlouho, viď? Nechceš se nějak dát dokupy?

impact
Leda za mříže do útulku.
kdyby ta mámy šéfka napsala svůj příběh, jak přišla k psíku, co zován jest Pekáčkem, měli byste hustopříbjěch do časáku

Baico
bych měla zase určitě neodolatelnou chuť běhat jako včera
taky bys měla dostat antibiotika. Anebo paralen... mezi kolena - a pak běhej, barde! Vono tě to rychle přejde! )

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:26
- Nahlásit

zavrelka
z Bessy crčelo mlíko skoro proudem a vzhledem k jejím problémům před zažíváním to byla nejméně bolestivá metoda - naštěstí zabrala
ty jo, eště že zabrala, s takovou fenou bych asi mohutně zvažovala kastraci.

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:31
- Nahlásit

Gerda
si nemocná už děsně dlouho, viď? Nechceš se nějak dát dokupy?

já jsem nemocná furt, budou mi dělat nějaký imunocelkový testy(jestli asik nemám ten ajc :smirk) ...ale já jsem dost nedomrdlej chcípák okamžitě všechno chytim...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:35
- Nahlásit

Gerda
impact
nooo..jako vocad pocad..osobně mám názor ten,že docela dost psů lemtá jakoby z přeskoku..prostě neví co fčíl,je nervozní tak de a nalemtá se..tak to hovno,to netrpim a vodu klidně seberu..a za další jak psala ympaktík,že upraví žrádlo v zásadě na zeleninu))) tak ten čokl ani moc pít nepotřebuje,mám letama vyzkoušený že pokud psovi navařim je je tam dost vody,vůbec se nenapije bo mu stačí ta v tom žrádle.Pokud krmim grancle,sebrat vodu je vražda..takže bych to shrnula tak,že upravim krmení tak aby pes vodu ani moc nepotřeboval a hysterický lemtání )))) mu bez výčitek zathnu
Marush
tak jsem jakoby přepadla přes ní a nabila jsem si hubu...to psa natolik vyděsilo tato scenérie,že se normál pochcala chudinka
doufám,že je má uš na nyksím seznamu ty debyly!
kde jsem jí koupila tvarohovej zákusek,aby jako byla dobrááááááá...
jj,to se muší a tvaroch je zdravej)))
Sem četla že prej nakonec ta ženská vod kozího dědka má fůru dluhůch a von jí vyhodí..ale asi až po soutěži atd
twe to se těšim!!!
Baico
ok,di rači na kondzert

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
doufám,že je má uš na nyksím seznamu ty debyly!

byli tak moc nechutný,že je snad ani Nyxa nebue chtít zakusovat myslim
Tak jsem přišla na to že bych nemohla mít malýho psa z prozaickýho důvodu,že bych ho dřív nebo pozdějc zabila vomylem zašlápla,zasedla,rozdrtila mezi dveřma apod...proto jsem ráda,že Nyxina vypadá že bé pořádnej kombajnek

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
nikdo nepsal o hysterickym lemtání, ale o přístupu k vodě.

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:50
- Nahlásit

Baico

furt běháš,ploveš,kulturně žiješ...nestydíš se trochu už?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

Marush
na to že bych nemohla mít malýho psa z prozaickýho důvodu,že bych ho dřív nebo pozdějc zabila vomylem zašlápla,zasedla,rozdrtila mezi dveřma apod
..můj případ..zapomnělas napsat vyluksovala..
Gerda
nikdo nepsal o hysterickym lemtání, ale o přístupu k vodě
rozumim,ale spousta lidí to prostě nerozliší..osobně nemám zas takovej problém jí vodu v rozumný míře omezit , btw stává se to docela často bo vona vylemtá misku a já mezitim usnu))) takže pecháček

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
můj případ..zapomnělas napsat vyluksovala

to proto že sem neluxovala už vod Kuvajtu napadení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:08
- Nahlásit

Marush
už vod Kuvajtu napadení

..je to slatké jak hovno z nutrie..

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
je to slatké jak hovno z nutrie..

ale cestu kolem světa si dědek dal 2x pro jistotu..něco jak kozí dědek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:36
- Nahlásit

ty kráááááááááááso mááááám to !!!!!
fšicíííííííííííííí sem !! kam se sere bílá orchyje.-))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=aXWiSz2Ntdo

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:46
- Nahlásit

davidkova renata škovyvoči, toste paní nehlásila že jste slavná spjévačka!! I Bajša fkóji tam s váma, pjeknýýý holkýýýý

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe dala jsem první tři tóny a musela sem to vypnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:52
- Nahlásit

Crysa
škovyvoči, toste paní nehlásila že jste slavná spjévačka
si blbá?! mi málem povalilo stejně jak biluši ale su statečné ,dala sem to celý ale tetkonc mám ťyk nějakej...
hlavně mám vobavu aby to nechtěla hrát gerda s bajkofkou na zopcofku na žumpasrazech
btw je někde ta výsletkofka z mnělníka nebo je to tajem??
Biluška
musela sem to vypnout
vyděržáj pyjaněr!

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
hmmm dechovčička šmrnclá pastorálem...jak perverzní...jo,jo to se sem hodí

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renatabtw je někde ta výsletkofka z mnělníka nebo je to tajem??
já jí nemá, zkusím jí vymámit z Jany.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
Orchestr je falešnej, holky jsou sakradobrý!!! Akorát nevím, proč nevytahujou to poslední haleluje nahoru. Bylo by to hezčí.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:01
- Nahlásit

tak holky, moje holčička to zvládla na jedna mínus, nic není zničené, vítala mě sice jak kdyby mě rok neviděla, normálně u toho tak řvala a kousala mě radostí do ksichtu, to mínus má jen za to,m že jak sousedka pro ní šla, tak jí našla jak má hlavu v koši, takže zítra jde koš na linku a snad bude vzorná holčička

Co je tady nového???

u dr. děs, ale co, patří mi to - nejsem vzorný pacient

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
ty kráááááááááááso mááááám to !!!!!
fšicíííííííííííííí sem !! kam se sere bílá orchyje.-))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=aXWiSz2Ntdo

no ty woe a ty kroje k tomu sednou jak prdel na hrnec
vzhledem k tomu že origoš je moje oblíbená sem podobně jako biluše dala prvních pár tonů a poté jsem to rači vypla

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

davidkova renata
vyděržáj pyjaněr!
To nejde. Puma začala štěkat, Lolitka výt a Mášenek řval "co to je, kurwa co to je, vypni to"

<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání