| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:51
- Nahlásit
Maky a Trix
pokud se k nám s Máňou nasáčkujete, budeme mít i teplo
Zapomeň, já mám svůj stan, pro 4 lidi, kam se stěží já a Máňa vlezem, to je pro nás akorát, beru si s sebou nafukovací postel a peřiny, teplo bude, to se nebojim ))) Sem se spíš chtěla ujistit, že se nenasáčkujete vy k nám ))))
Alexa
je praštěná začátkem abecedy přece
no jo, to je vlastně pravda....
Crysa
máš strašně podchycený léčebný metódy!
Baico
Mám svoje hranice
jenže je neustále překonáváš a je to čím dál tím rychlejší a rychlejší páč byly nedvno doby, kdy si při slově bjěch zvracela. A teď běháš, i když vůbec nemusíš!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:56
- Nahlásit
GerdaBaico
Mám svoje hranice
jenže je neustále překonáváš a je to čím dál tím rychlejší a rychlejší páč byly nedvno doby, kdy si při slově bjěch zvracela. A teď běháš, i když vůbec nemusíš!
si budem muset dát za Baicovou ňákou čekuládu, viď? Taky se ti za ní dělá slabo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:59
- Nahlásit
makrel
byl seks
Jako pakoní?Né pochopil že dáma nemá zájem.Ináč já sem byla nadšená z těch mini drůbežátek Crysa
Já ne ten aureomycin krafskej taky nedám dopustit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:00
- Nahlásit
danajasanee, s pawlinkou, kde je pawlinka, tam musí bejt totiž seks. to sis nefšimla ještě?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
ŽENY!!ŽENY!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g3I7CCE3ZEE
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:07 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
danajasaJá ne ten aureomycin krafskej taky nedám dopustit.
já právě taky ne, na jízdárně se s tím stříkalo snad všechno a když se mi tam někde drbnul Fanča, tak šel dom zelenej nebo fialovej, teda tehdá fialovej, nyní je to zelený. A nikdy z toho nic neměli, ani záněty se nikdy nerozjely, i na kapsy po pokousání jsem to stříkala, pěkně to jen vypláchla betadýnou, přestříkala a byl klid. Jakýkoliv šrámy, škrábance, urvaný drápy, řízlý nohy.. i Cidloj jsem s tím v posledních měsících přestříkávala proleženiny i otevřený, a že byl bez imunity s otevřenejma ránama žil měsíc a žádný komplikace přímo z tý rány neměl a to šlo i proti kortikoidům který teda tlumily oučinky snad všeho.
Jako co budu mít zvířata, tak to z domu nedám a vždycky tu bude jeden sprej. Na vzdory veterináři
edit: dopr***e já nesci bejt zas na začátků, na koho jinýho to tu porát taky takle vychází, vokamžitě si to zas vemte spátkýý!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
makrel
sis nefšimla ještě?
Nevšimla náhodou byla zlatá pakůn ju furt štouchal do boku svou přerostlou kýbloidní hlavou a vůbec se nenas... Ps:lidi já furt topím takže už topím vpodstatě8měsíců v kuse(od září) a to teplo nechce k nám domů ani juknout proč???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:10
- Nahlásit
danajasa
Ps:lidi já furt topím takže už topím vpodstatě8měsíců v kuse(od září) a to teplo nechce k nám domů ani juknout proč???
DYť už jsem ti to říkala. Musíš udělat průvan a vyrovnat vnitřní a venkovní teplotu. Pak už to jde samo.
Jdu udělat hají buci s trpaslíkama z hradu Brtníkova.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:13
- Nahlásit
Biluška
Musíš udělat průvan a vyrovnat vnitřní a venkovní teplotu
To dělám každé ráno,ale náš dům patně stojí na neolitické ledové jeskyni takže po zavření oken a dveří okamžitě zamrzá od země
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:13
- Nahlásit
danajasa
no počkej až tam přijedeš příště, teď je možná jen oslabená kvůli tomu výbuchu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:20
- Nahlásit
Gerda to uš jsem byla před tím! Jak jinak bych se s váma mohla kamarádit?
Biluška nebudou nebo aspoň doufám že není až tak veliká že by ji viděli i oni. Zato se moc těším na tu slečnu co si mě objednanávala nejen že nevysloví moje příjmení ale ještě se dostaví klingon!
All Fšem děkuju za soucit! To jsem si zase nabjehla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:26
- Nahlásit
Crysa
si budem muset dát za Baicovou ňákou čekuládu, viď? Taky se ti za ní dělá slabo?
Bohužel sem vp ráci a čekuládu tu žádnou nemám, ale po cestě si ji jistě zakoupím, je mi z ní slabo, přesně, jak řikáš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:26
- Nahlásit
Gerda
já sem si dala za Baico tyčinky slané, ale zítra jdu do posilovny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:28
- Nahlásit
hancaw
Jak jinak bych se s váma mohla kamarádit?
nechceš si to přiznat, ale úplně v pořádku si asi teda nebyla nikdy.... )))))))
makrel
zítra jdu do posilovny
a teď di rači do řiti, lypko s takovejmahle nápadama!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:32
- Nahlásit
Gerda
tss, já jsem celý víkend makala, takže mám právo na blbé nápady. Stejně tam jdu jen očumovat svalouše
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:32
- Nahlásit
Gerda děláš jako bys ty byla nějak echt gold normální
Vypadám jak jednorožec už se těším až zapůsobí zemská přitažlivost a spadne mi ten otok přes oko a budu mít monokla se na nějakej vycvik můžu.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:38
- Nahlásit
makrel
já jsem celý víkend makala, takže mám právo na blbé nápady
taky dneska makám, i když víkendy nemíváme, je to peklo, zítra tu budem asi celou noc. Na blbé nápady už asi nemám ani sílu, ale aspoň hambáč si po cestě domki koupím )))))))
hancaw
děláš jako bys ty byla nějak echt gold normální
no já narozdíl od vás sem dost normální, páč slušnej člověk ))))
se na nějakej vycvik můžu.....
zmlať Džínu, bestak za to může ona krs igelity.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:38
- Nahlásit
čauvec, jak se máte? Máte někde někdo fotky z Jílovýho??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
máme se na hovno a ty?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Crysa
Jen si dejte. Ale já jsem přišla na to čim to je. Se ve mě probudil ten latentně spící vadnej gen, co se u ségry projevil hned po narození. U ní to došlo tak daleko, že ten tělocvik dokonce studuje a hraje závodně tenis. Ještě, že u mě se to projevilo až po třicítce a nerozjede se to takovým zbůsobem jako u ní.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Čest práci soudružko! Kdyby ses furt jenom někde nevystavovala, viděla bys je tu před asi padesáti stranama ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:42
- Nahlásit
Baico
Bože! Závodní gen se musí z populace vymýtit! Alespoň z tý Bajčí, musí halt stačit, že budou chytrý.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:44
- Nahlásit
tady máte zábavu na celou noc
http://www.radegast.cz/zabava/hry/toceni_piva/hra_ toceni.html
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:45
- Nahlásit
Gerda nic si nenamlouvejte pani! Klidně si přiznej že tě sice zatím nepraštilo áčko ale jinak to je tak fšechno
Zmlátila jsem jí hnedky bo letěla na houpačku zase jak magor! sem jí jasně říkala POMALU a čekej na BUM né vleť
tam jak cvok a pak se odpíchni a mohutným skokem se přenes až za tunel co stojí pět metrů od nás aby se do něj následně samozřejmě netrefila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:46
- Nahlásit
Jo a dneska jsem se dozvěděla, že na výstavě v Praze bude s námi ve třídě Fandův brácha. A prej je ještě hezčí než Fanda, což mě celkem sejří, protože potřebuju toho psledního CAJCe na junioršampóna
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:46
- Nahlásit
makrel
já se mám dobře a mám krásně ostříhaný pséky
Gerda
Čest práci soudružko! Kdyby ses furt jenom někde nevystavovala, viděla bys je tu před asi padesáti stranama ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemáš mít náhdou kocába dneska?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
Gerda
Čest práci soudružko! Kdyby ses furt jenom někde nevystavovala, viděla bys je tu před asi padesáti stranama
a v sobotu nebo dneska aspon??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
Moje fotky máš tudá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:49
- Nahlásit
makrel
nemáš mít náhdou kocába dneska?
no kupodivu nemám, protože mě kámoška včera odtahla domu už ve čtvrt na dvě, takže mi dnes neni vubec blbě
|