| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
Montynééééééééééé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:15
- Nahlásit
ahoj ženy, prosím o mocné politování, neb mám úplně bloklý krk. nejste někdo masér...? se nemůžu ani hnout, nic zvednout a mám tady asi 120 smluv, co mám nastrkat do obálek a prostě to nejde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
jbat
Masér nejsem, ale mám velmi velkou osobní zkušenost . Zkus to rozcvičit. Rovně si sedni, dej ruce na kolena a kruť hlavou. Ale jenom půl oblouky - od ramene k rameni. Napřed vzadu, pak vpředu. To pomáhá zhruba tak nejvíc. Taky je dobrý teplo, si zamotej na krk nějakou šálu, nebo něco.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:26
- Nahlásit
Eldoguero
Je mi po tom chuj, ale proč neizeruješ na bazoši?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:26
- Nahlásit
Biluška
Taky je dobrý teplo, si zamotej na krk nějakou šálu, nebo něco.
To mám, zamotáno.
Se mi udělá úpa na blití, když jdu přes tu bolest.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:30
- Nahlásit
jbat
skoč si k doktoru, ať ti píchne tu uvolňovací injekci, nech to v teple a ono to povolí. Bolest je to děsuplná, lity lity, znám znám. Naštěstí znám jen jednou v životě. Nechala sem si hned píchnout injekc a bylo to mnohem lepčí, páč krs tu blokaci můžeš třá vomdlít.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:32
- Nahlásit
kejtlinPANGAMÍNI DORAZILY!!!!!!!
a pan čivapes už takýýý ?
jbat litylity, nezávidím, já z toho bleju a trpím taky když to mám. Nalgesin, zamotat krk a sedět s oporou celých zat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:37
- Nahlásit
Crysa
a pan čivapes už takýýý ?
pro čiva psa jedu vyrážím cca za 10 min
all
jinak vléct ten 20ti kg balík pangaminů bude něco, naštěstí s PPL to přivezl kamarád tak mi to dovlekl do chodby, do auta to stejně celý nenaložím
jo Crysa chceš odvézt pangamin v neděli do zlovsi s ostatníma, nebo si ho vyzvedneš nějak u mě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
Lidi, myslím, že situace začíná býti zoufalá
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9800205/Daruji-ryb icky.php
jbat
Tak to nerozcvičuj a di k doktorovi jak říká Gerda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
jbat
s blokacema mám mnoho zkušeností, nejlepší je fakt obstřik.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
kejtlinhceš odvézt pangamin v neděli do zlovsi s ostatníma, nebo si ho vyzvedneš nějak u mě?
asi spíš u tebe. Teď tě huž nebudu zdržovat, ať je prcek už brzo doma
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:44
- Nahlásit
Biluška
určitě jsou agresivní, neber je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:47
- Nahlásit
makrel
určitě jsou agresivní, neber je
Napíšu mu, essi by je vyměnil za tři kusy psů. V tom případě bych do toho šla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:52
- Nahlásit
Gerda
já tady, pani, nemám dochotra. chodím do Mojí ambulance, kde jsou sice každej den do osmi a můžeš se objednat po netu, ale jinak je to taková fabrika, nikdo se ti moc nevěnuje, posledně mi na to dal nějaký dvoje šílený prášky, po těch jedněch jsem spala jak zabitá. ani mi na to nešáh, napsal recept od stolu a šla jsem domů.
kejtlin
Biluška
jak píšu, nemám dochtora...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:52
- Nahlásit
jbat
radu nepřidám, páč sem blokaci nikdy žádnou neměla, takže tě můžu jenom politovat a to ještě asi ne dostatečně, gdyž nevim jak moc je to velkej hnus. Každopádně lity lity, fů fů na bebíčko a masti k doktoroj jak raděj ostatní
koukam že sme měli šikovnou fotografku, má moc pěkný fotky, tak sem přihodim ještě dvě:
soustředení před startem
http://agilitytrebon.rajce.idnes.cz/Toulky_Trebons kem_16.4.2011/#DSC00688.jpg
Bonička nejkrásnější
http://agilitytrebon.rajce.idnes.cz/Toulky_Trebons kem_16.4.2011/#DSC00671.jpg
Biluška
ten inzerát je podezřelej, neni tam ani slovo o alergii nebo nedostatku času
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:55 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jbat taxi skoč do lékárny, kup si ty flastry napuštěný těma analgetikama, ty hřející, najdi si nějakej příjemnej teplej šátek kterej si omotáš kolem krku a ramen a dej si Nalgesin zapitej kafem a o fous by to mělo bejt lepší, aspoň tak, aby čék mohl přežít den.
Zbytek je už na rehábku a nechat někde zmasírovat hrp.
edit: ani tahle nebyla špatná jenm to trvalo dýlnež jsem to začala cejtit že to něco dělá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:57
- Nahlásit
Monty
Uf, konečně máš sovu
Impact
Inzeruju, o víkendu mi vypršela platnost, budu zadávat nový inzerát, navíc o inzerci se mi stará známá, páč já bych určo nepokryla tolik inzertních webů, ona to má zmáklý celkem
Jinak hurá dorazily granula a teď i yucca a kvasnice
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:58
- Nahlásit
bonc
radu nepřidám, páč sem blokaci nikdy žádnou neměla, takže tě můžu jenom politovat a to ještě asi ne dostatečně, gdyž nevim jak moc je to velkej hnus. Každopádně lity lity, fů fů na bebíčko a masti k doktoroj jak raděj ostatní
Děkuji, pani. Je to nějaké nechutné, minule to nebylo tak strašný... njn, kancelářská krysa, pak se seberu a jdu makat kekoním, bodejť by to nebylo znát.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
Crysa
kup si ty flastry napuštěný těma analgetikama, ty hřející, najdi si nějakej příjemnej teplej šátek kterej si omotáš kolem krku a ramen a dej si Nalgesin zapitej kafem a o fous by
takjá t opo cestě z práce ozkúšám. z práce nemůžu, máme za chvíli nějakou poradu s telekonferencí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar blázni
ty woe gdyž nevrtaj tak nám vypnou topení, je tu zima jak v ruský prdeli
bonc
mocinky pani gratuluju Bonince k vítezství, je úpa nejšikovnější, gdyž ten balík za sebou dotáhla jako první do cíle
jbat
jéé pani lity lity, sice sem to nikdy neměla, ale dle popisu je to děsný, najdi si jinýho doktora ne??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:03
- Nahlásit
Du ven, kolem zahrady mi pobíhá šílenec s tyčí a zaměřovačem v ruce, asi si sousedka myslí, že ten kousek obecní cesty si koupí ona tak to má fakt smůlu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:06
- Nahlásit
toš jedu, budu tady až večer, budu se ještě stavovat u kamarádky už s psékem, podám raport a možná budou nějaký fotky, tak zatím.
jbat
jj blokace jsou každá další bolestivější a bolestivější, časem se naučíš to podchytit včas, když to jenom tlačí a hned se nafetovat silnejma práškama, najdi si jinýho doktora.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
jéé pani lity lity, sice sem to nikdy neměla, ale dle popisu je to děsný, najdi si jinýho doktora ne??
BYCH RÁDA, ALE NIKDE NEPŘIBÍRAJ, SVINĚ. (((
jé, pardon, já měla zaplej caps lock, to jako nekřičím, jen jsem líná to přepsat...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:14 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jbat ještě na to, aspoň mě, pomáhá jedna banální věc, když si obě ruce na chvíli položíš do klína, uvolníš je, opřená celejma zádama, tak si chytíš jednou rukou mezi palec a ukazovák sval druhý ruky, který je mezi záprstní kostí palce a ukazováku druhý ruky a mneš ho do příjemnýho tlaku. Když to prvně chytíš, tak zjistíš, že je to srašně tuhý ten sval, měl by bejt uvolněnej. Tohle si udělej na obou rukách dokaď to nebude volný, nebo volnější. Mě to naučila mamina právě v těch stavech, kdy už se mě bála masírovat ramena a krk, že už to bylo fakt fnusně zablokovaný. Jen udrž tu ruku, kterou masíruješ uvolněnou.
edit: jo a má to výhodu, tohle se nechá aplikovat i při poradách, kdy zrovna nemusíš nic psát
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:22
- Nahlásit
Crysa
no příjemnej tlak se tomu říct nedá, to bych musela lechtat, bolí to jaxviňa. jsem ani nevěděla, že to tam mám, nějakej sval, ale masírovat se to teda nedá...
jak se jmenuje doktor, co to píchá? to dělá jen obvoďák, nebo i nějakej neurolog či kdo?
že bych zkusila někam rovnou zavolat, k odborníkovi.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:25
- Nahlásit
jbatno příjemnej tlak se tomu říct nedá, to bych musela lechtat, bolí to jaxviňa.
to by mělo bejt přeneseně zobrazení toho co máš na ramenou.. ač na ty východní medicíny tak extra nevěřím, tak tohle je super. Stačí to prostě mnout ne silou, ono to po chvíli povolí.
jak se jmenuje doktor, co to píchá? to dělá jen obvoďák, nebo i nějakej neurolog či kdo?
tak mě dělali obstřiky i na pohotovosti, většina takovejch sraček mě chytá mimo pracovní dobu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:34
- Nahlásit
ukradeno od wami z FB
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:43
- Nahlásit
ženy, kdy je teď někdy nějaká akce??
nemá být v květnu něco, nějací vořeši nebo tak? a půjdete na tu Pedigree vychajdu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:45
- Nahlásit
Crysa
ukradeno od wami z FB
peeekny, du to ukazat konikum, essi se nekterej chyti
jbat
lity lity, pani, drzim palce, at vas to brzy prejde
bonc
pani, jste sikovny a moc krasny
kejtlin
pro čiva psa jedu vyrážím cca za 10 min
jsi nejvetsi sberatel psu, co znam
vic nedocitam, nemam cas
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
leyenda
děkuji, pani.
jsem zrovna na poradě a je to děsná nuda, je to celý v Italštině a jelikož neumím a všichni to ví, tak mě posadili do rohu a nikdo na mě nemluví.
|