| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:27
- Nahlásit
Biluška
čivavák může být jedině Rambo. Nebo Arnold. Eventuelně ještě Bruce Lee
čekala jsem že něco podobnýho napíšeš , ale napadlo mě Bubi-Bubák, podle fotky mi to na něj sedí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:31
- Nahlásit
kejtlin
Bubíšek by mohl být. Ale k Bubíškovi nutně musí být ještě Mumlíšek . Ti najdu ještě nějakého prcka, jo?
jablunka
A gdyž mi řekl ,že si páníčci jeli jen na votočku do Holandu pro semínka,mnohé mi došlo!
No tak to by mě teda nasralo kardinálně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:31
- Nahlásit
nejsem zase taková pakuviňa jak jsem si myslela, v sobotu jsem zjistila až doma, že jsem zapomněla koupit piškoty-abych do útulku nejela s prázdnou, tudíš sem si nadávala, že tam budu muset v pondělí znova a zbytečně, nebude to zbytečný, potřebuju n utně koupit botasky, minulý se mi po 3 letech rospadly, koupím u vietnamců, u nás vietnamci nemají skoro nic, púo značném úsilí jsem našla jedny co mi byli a vypadaly obstojně, nicméně, nebyla druhá do páru , takže musím stejně v pondělí do města, ofšem sem schopná na piškoty zapomnenout i f pondělí.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:33
- Nahlásit
Biluška
Ale k Bubíškovi nutně musí být ještě Mumlíšek . Ti najdu ještě nějakého prcka, jo?
ne, děkuji, mám dost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
po nakrmení a vyvenčení saně jdu pokračovat ve spaní, chjo ty noční mě zabijou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:44
- Nahlásit
Biluška
No tak to by mě teda nasralo kardinálně
Tak mě tohle nesere,ať si tam jedou,hlídání platí,takže je mi to fuk.Jen to mnohé vysvětluje.....pes dělá pítchoviny a co si dělat chce,oni si daj každej brčko a jsou happy.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:48
- Nahlásit
jablunka
hele známý rozlovená čuba (kříženec RR a dogy) vyrazila za zvěří, kamarádka ji měla na vodítku omotanym okolo předloktí. Čuba jí přerazila ty dvě kosti v předloktí na 3x, vytrhla jí z kloubu loket a strhla asi 30 cm kůže z předloktí... musim říct že si A) už neomotávám vodítko okolo ruky a B) už si nestěžuju, když mě pes tahá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
kejtlin
Nemáš když si bereš čivránu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
kejtlin
to je jasnej Hektor!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
Grin
Čuba jí přerazila ty dvě kosti v předloktí na 3x, vytrhla jí z kloubu loket a strhla asi 30 cm kůže z předloktí...
Jako tu strhlou kůži chápu, i ten kloub bych pochopila, ale jak jí mohla přelomit kost
jablunka
To říkám pořád, že tyhle plemena si nejradši pořizuje určitá sorta lidí, která je má jako imidž. Nikdy tyhle lidi nepotkáš s pudlem, nebo kolií . Si dej bacha, aby pak nechtěli vrátit prachy za hotel páč jsi je diskriminovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:55
- Nahlásit
Crysa
mě přijde na Gremlina :-D
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:02
- Nahlásit
Biluška
hele třeba trpí osteoporózou, nevim ale fakt se to stalo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:05
- Nahlásit
Grin
hele třeba trpí osteoporózou, nevim ale fakt se to stalo.
leda tak.
Crysa
to je jasnej Hektor!!
Blbost, to je jasnej Hermann. Nebo Adolf. Nebo by se mi líbil Lešek. By jí ladil s Gošou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:10 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
BiluškaNebo by se mi líbil Lešek.
jako Semelka?
tak barva by seděla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:15
- Nahlásit
Zdár jen probíhám tedahele třeba trpí osteoporózou, nevim podle mě bylo důležité kam se otvíraly ty dveře jestli ven nebo dovnitř,páč mě tak picbum přikřáp ruku do futer-vyběh a tím vodítkem ty dveře zas zabouch ruka byla v půlce cesty na vodítku ven
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:30
- Nahlásit
Crysa
Tak na tohohle jsem si zrovna nevzpomněla, ale taky by mohl být
Nebo též velmi oblíbené polské jméno - Jarin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:08
- Nahlásit
Nazdar děcka, měli sme s Atušovejma bezvadňáckou destruktivní procházku, užili sme si tři hodiny u vody s Bůchem, byl prvně ve vodě a už z něj asi bude vodomilka. Byli jsme bohužel v kaolinovém lomu, jsme tedy všichni děsně bělostní od hlavy až k patě. Nejprve jsme zjistili, že Mařena je divná proto, že jí bolí zup. Plive pamlsky jako když ji do tlamy píchne vosa, musí k panu doktoru - dejte rady vy, kdož s tím máte zkušenostě prosím. Pak sme si hráli s Bůchem a mě se provlík prst do kroužku obojku a Bůch vyrazil, pročež prst tam furt byl, asi se zlomil nebo něco. Pak Bůch běhal za kamínkama do vody a přetočil se tak blbě, že si něco udělal s nohou. Pak se krááásně uměl litovat a krásně byl nešťastnej. Pak sme šli, oschli sme, zběleli jsme ještě víc, a teď už peru a psa mám vyčesanýho. Takže co s tim zupem?
Čivavák by se měl jmenovat Sorbon, páč je to velké jméno.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:15
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Čivavák může být jedině Čak. Noris, pochopitelně
Jinač hlásím úspěšný výlet do ikeji, máme nakoupený celý obývák, odpoledne nám to přivezou. Hurá, budeme mít pohofku Ale teda prodavači vochotní jak sviňa, celkem sem nahoru do prvního patra a zpátky dolů letěla štyrykrát Aspoň že v restauračce mají výborné kuře s ratatouille a japkový koláč
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:25
- Nahlásit
Jedu cvičákovat. Mňejtese.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:29
- Nahlásit
Crysa
jako Semelka
není třeba býti nechutní... takhle při neděli, no fuj...
Biluška
já bych to viděla že f tom hrálo roli to omotaný vodítko, ona má takový to s těma plastovejma kouskama u karabin a svárů.. nevim jak se to přesně stalo, takhle to popsala do founu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:32
- Nahlásit
a čivavák může být taky třeba Henry nebo Jindřich nemám k tomu důvod, podle jeho xichtu soudím že by byla sranda kdyby se menoval Jindřich v jakémkoli jazyce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Čivavák je Mexičan, takže se může jmenovat třeba Pedro, Rodriguo nebo Popocatépetl!
Nebo tak nějak. Vy Jindřiši, Sorboni...
Nebo Mercédes, kdyby se z něj vyloupla holka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:05
- Nahlásit
Lidi já su tak nasraná, že to normálně nemá obdoby Tak stavíme tu ohradu pro kůňíka. Stavíme ji na SVÉM pozemku. Je to dřevěná, kůlová ohrada, taková ta kovbojská. Myslím, že je docela pěkná, rozhodně žádná slátanina co by se člověk poblil když ji vidí. Spodní dědek od rána šmíruje venku a čumákuje co se tu děje. Zvědavej jak opice. Teď si dodal odvahy a začal na mě hulákat přes plot co to jako dělámu. Mu říkám, že ohradu pro koně. A on kde ten kůň bude. Páč ty ohrady jsou v podstatě dvě. Nebo jedna přepažená na dvě části, jak se to vezme. Ta jedna část sousedí s jeho pozemkem, ale z té strany kde sousedí je plot. Už dříve vybudovaný kvůli psům. Vysoký, absolutně neproniknutelný plot. Tak mu říkám, že kůň bude někdy nahoře a někdy dole, podle potřeby. On se začal vztekat, že prý on toho koně tady nechce. Sem ho odpálkovala, že ať si teda žádného nepořizuje když žádného nechce. Do toho kde mám já SVÉHO koně na SVÉM pozemku mu nic není. A že mu pořád všechno vadí - psi mu vadí, koza mu vadí, teď už mu vadí i kůň (ještě nedávno ho přes plot krmil a byl nasranej, že jsem mu to zatrhla). On na to, že kůň mu nevadí, ale že mu vadí ta ohrada, prý kdo se na to má dívat a že mám udržovat sousedské vztahy Kurwa tak on mi háže přes plot posekanou trávu a bordel, on pořádá grilovačky pro stopadesát lidí a dělají tam bordel až do rána, jeho vnučka se učí hrát na lesní roh a už tři roky umí akorát dva tóny (zato je velmi vytrvale hraje skoro každou neděli od osmi ráno do oběda , nejraději na zahradě ), ale já neudržuju sousedské vztahy tím, že postavím ohradu pro koně. Doteď kůň bez problémů chodil po celé zahradě včetně té části kde sousedíme s ním . Su nasraná. Su tak děsně nasraná, že si asi koupím další zvířátko. Velmi intenzivně uvažuju o pávovi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele španělsky Jindřich je Enrique já říkala že nezáleží na jazyku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:08
- Nahlásit
Biluška
kup papouška, ty straaašně řvou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:12
- Nahlásit
Grin
Dobrá. To by šlo.
Biluška
Kup mambu černou a hoď jí dědkovi za ten neproniknutelnej plot. Ať se s ní nějak popasuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:12
- Nahlásit
Grin
Seženu sovu. Nějakou co v noci hodně houká. A voliéru postavím k plotu
Když tak nad tím přemýšlím tak taky potřebuju nové hnojiště...původně mělo stát tam co to staré, ale možná ho přestěhuju
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:25
- Nahlásit
Biluška
správně takhle se na to musí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:34
- Nahlásit
čus bus marodi
Gerda
bolavej zup je nejlepčí vytrhnout, s pudlema už sme na pár trháních byly. Blbý je že musej do narkozy aspoň do malý
Kejtlin
čivavák essi mexičan jedině chosé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:44
- Nahlásit
ahoj destrukti, jak se máte? mám v bytě vlhko, jak jsem vyprala tři pračky.
děláte někdo nějaký jídlo z avokáda?
já to rozmajdala s česnekem a solí a je to dobrý na chleba nebo k čipsům. a tím moje fantazie končí.
|