Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7326 . 7327 . 7328 . 7329 . 7330 . 7331 . 7332 . 7333 . 7334 . 7335 . 7336 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
tagže se mi jako posrala pračka??!!
No bože, tak to seber do pytlíku a vyhoď. Buď ráda, že se nepochcala, měla bys mokro až v chodbě

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:01
- Nahlásit

Biluška
No bože, tak to seber do pytlíku a vyhoď. Buď ráda, že se nepochcala, měla bys mokro až v chodbě

bože ty si debil, přijedeš mi vyčistit monitor a to nemluvim vo nosních dírkách víš jak je hnusný mít tam kafe????

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:11
- Nahlásit

Biluška
Takže má bejt vlastně ráda, že to nakonec dopadlo eště dobře Ty máš tak pozitivní přístup ke všemu... musíš mít jednoduchej a pohodovej život

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:17
- Nahlásit

Alexa
bože ty si debil, přijedeš mi vyčistit monitor
Nic, já ho mám kvůli tobě poprskaný furt . A vůbec, nemáš pít kafe takhle na noc, není to zdravý

Venta
Ty máš tak pozitivní přístup ke všemu... musíš mít jednoduchej a pohodovej život
Jinak bych se z toho musela zbláznit

impact
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:33
- Nahlásit

Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:34
- Nahlásit

Du se svalyt, bolí mě záda jak prase. To šplhání do kopců už pro mě nejni Kdyby aspoň jeden z těch psů tahal, ale to oni ne Tak dobrou s kobrou a nezapomeňte, že zítra není žádný víkend, ale maká se . Eštěže Makrelka mi rozumí

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:38
- Nahlásit

Biluška
Eštěže Makrelka mi rozumí
rozumí, ale už taky odpadává. zítra totiš opět dře

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:48
- Nahlásit

Eště že my dem zejtra ráno s Atušovejma na procházku a do práce až odpoledne, ooooo to se vyspíme parádně...třeba do osmi nebo tak )) nebo i dýl klidně....

krásný fotky, nejvíc se mi tam líbí Maryje moje, páč je to mimořádně nejhezčí pejsek ze všech, co sem dnes a v celém životě viděla. Normálně mezinárodní interšampijón, docent doktor sněhurka.

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:53
- Nahlásit

Jbat a Davídková ste jedna horší jak druhá! Co to sem cpete za fotky?! tak musím zkontrolovat co tam provedl Syreček ve spolupráci s Bůchem ne? Bp Atušovaci Duo Dutohlaff je nebespečný i pro kastráty

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:56
- Nahlásit

hancaw
Dutohlaff
Dutohlaff Cool Water - nová pánská řada intimní hygieny pro skutečné muže ))))))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

hancaw
Bp Atušovaci Duo Dutohlaff je nebespečný i pro kastráty
nebuď na můj psí gang tak škaredá, Kór když tu tvojí čubinu tak moc milujou!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:00
- Nahlásit

Já jedu zítra ještě koukat na ty závody, budou už poslední dvě disciplíny, hladký a kontroláky a budu foťákovat, teda kompaktovat a snad tam bude i ten bjelouš, esli teda nešel ve stopařích.. a bé tam Jarda s Janou co jezděj taky Prokopákovat. Aspoň ty ten závod nezapykali.
Pak pojedem obranit na cvičáka.

S Crysicí jsme ještě teda zaklikaly a pak jsem seděla na prdeli na trávě a hrály si s činkou. Myslím že ještě pár takových sedánků a budem zas nosit i tu činku, u který jsem jí solidně klikrem naučila dokonalou odmítačku.. zatím mám pocit že z toho sezení na vlhkym trávníku mám vlka.

Tak snad za chvíli bé na rajskym pár momentek z dneška

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:06 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Atusch f tom bych právě viděla ten problém......

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:06
- Nahlásit

Crysa
zatím mám pocit že z toho sezení na vlhkym trávníku mám vlka.
O jednu šelmu víc,nebo míň.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:08
- Nahlásit

Crysa
Máš husu, Cryso? ))
Ráda bych se jela na ten závod podívat, jenže už tak sem zrušila dva dny dovolený, co jsem měla mít teď čt/pá kvůli práci a raději budu celej den venku se psem někde, kde může i chodit, než aby byla zavřená kdesi v budce či autě a já jen koukala na závodníky, to bych jí tu procházkovou chudobu z celýho týdne moc nevynahradila. Věděla si, že Sisina je královák? Dosáhne Bajkofce až na krk, je to velmi velký pes.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:11 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaVěděla si, že Sisina je královák? Dosáhne Bajkofce až na krk, je to velmi velký pes.
tak to je ale nějakej gygant královák, ne?

Máš husu, Cryso? ))
mám Crysu huso

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:14
- Nahlásit

Crysa
Máš husu, Cryso? ))
mám Crysu huso

no jo, dyť to řikáš celou dobu )))

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Dobrý večer děfčata, co se tady zásadního stalo? nějaké nofinky???

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

http://tedeska.rajce.idnes.cz/MMR2011/

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:17
- Nahlásit

Gerdano jo, dyť to řikáš celou dobu )))
no jo porát, už mlčim a táhnu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:18
- Nahlásit

Monty
nějaké nofinky???
Už nikdy nevěř Maruš, že Nyxátor je Detonátor, neb sice dnes už nespala celou dobu, ale jen třetinu doby. Dvě třetiny doby poskakovala a nedělala nic. Ona nemůže běhat, víš? Někdo jí svázal zadní nožičky. Jinak sme si moc pěkně užili den Aleksičkovejch oslaf. Děsně sme jedli. Aleksa děsně dobře peče zákusky a mamka guláče.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:21
- Nahlásit

Gerda
jůůůva, vy jste se ale měly

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:22
- Nahlásit

Crysa
ty fotky s tim poserónem ukážem Pikslíku, že si má uši dávat jinak, jako opravdickej poserón, ne jako Pikslík ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:23
- Nahlásit

Crysa
voni tam maj i stánky?????

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:26
- Nahlásit

Alexavoni tam maj i stánky?????
letos prvně, byli tam z HSTčka a máme nový vodítko, hééééč, teda Crysička má jak votpustek že jí panička nevytáhla.

Gerdaty fotky s tim poserónem ukážem Pikslíku
ženo, tebe chytá fantas, ne? to je RTW

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:31
- Nahlásit

Bjelouš

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:50
- Nahlásit

Crysa
hele a proč tam všici čokle maj košíky?????

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:00
- Nahlásit

Alexahele a proč tam všici čokle maj košíky????
pže si tam moc z nich canisterapeutickou dečku nevyslouží. Navíc přes padesát čoklůch na malý ploše, kde když se začne tleskat, tak se to tam rozječí jak o život a jistota je jistota. Taky svoje košuju abych nebyla vystíhovaná kdy se k nim cizej pes zezádu přivandruje pod vocas a než stihnu přehmátnout vodítko tak jeden varovnej cvakánek naškubne ucho a přitom jinak jsou moji v pohodě.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:30
- Nahlásit

http://www.facebook.com/event.php?eid=197483813624 244
heléé, bé u Eldorádo vo čáry koncert a před ním bude k vidění Jabloň panna, ste se holky ani nepochlubily

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:32
- Nahlásit

Crysa
nepůjdeme zase v tejdnu venčit? já teda půjdu určitě

<< 1 ... 7326 . 7327 . 7328 . 7329 . 7330 . 7331 . 7332 . 7333 . 7334 . 7335 . 7336 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání