| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
Zdar dámy.
Baysha
Jestli myslíš Vietnamce, tak nedávno jedna známá viděla jednoho, jak lákal psa u obchodu. Stála tam a dívala se, jak to dopadne. Načež přišel majitel a Vietnamec měl na něj ještě drzou hubu. Tak tam nakráčela, řekla, že všechno viděla a že volá policajty. Vietnamec přestal držkovat a začal utíkat...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
Vlčáčková
jojo, hlavně Vietnamce, ale i jiné...
mně tu povídala jedna paní, že tu komusi před Billou psa opravdu ukradli... neví se, kdo to byl, ale pravděpodobně někteří z výše jmenovaných, byl to velký mladý pes...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:09
- Nahlásit
Baysha
že tu komusi před Billou psa opravdu ukradli...
Mě jednou Hesinu před Bilou "ukradl" kámoš. Seděl v autě na parkovišti i s ní a dobře se bavil Já byla tehdy asi v osmém měsíci, dodnes mu vyčítám, že může za to jak je to děcko blbé
A vůbec nepyšte, jdu trasovat Lefy. Jsem zvědavá kam dneska zabloudím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Baysha
mě to taky vytáčí, jak někdo uvazuje psy před velkými obchoďáky, onehda jsem viděla jak v zimě (nevím kolik bylo mínus ale byla hrozná kosa) nechal uvazaného psa, a jak jsem odcházela, tak tam bobek ještě byl
Docela si říkám, že ti majitelé mají ale fakt dobrou odvahu nechat hafy u obchoďáku, ne jen, že je můžou ukrást, ale třeba i otrávit, někteří lidi jsou fakt ku.vy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:12
- Nahlásit
Baysha
Tak prej ještě cikáni, no. Ale Vietnamci už jsou v tom tak drzí, že je pak zkrmují ve svých bistrech a prý ukradli psa i bábám na návsi před očima. Báby seděly a plkaly a před nima běhal pes jedné z nich. Zastavila dodávka, Vietnamec hodil psa dovnitř a odfrčela. Babky jen zíraly.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:14
- Nahlásit
Monty
někteří lidi jsou fakt ku.vy
Myslíš majitele nebo ty traviče a zloděje?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
Vlčáčková
ukradli psa i bábám na návsi před očima. Báby seděly a plkaly a před nima běhal pes jedné z nich. Zastavila dodávka, Vietnamec hodil psa dovnitř a odfrčela. Babky jen zíraly.
tak to už je humáč největší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíš majitele nebo ty traviče a zloděje?
konkrétně mám na mysli v tomto případě...všechny výše jmenované
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:20
- Nahlásit
Monty
Jo. A jsem zvědavá, kdy se tu vyskytne nějaký multikulti a obviní mě z rasismu. Kdysi jsem s nimi za komunistů vycházela dobře, postupně se můj názor měnil. Dneska je nesnáším. Což ovšem nevylučuje, že s některými z těch, které jsem tehdy znala, bych se mohla kamarádit dál, že prostě tohle nedělají, ani jinou trestnou činnost typickou pro jejich komunitu. V globále ale si myslím, že bychom jich většinu měli vrátit tam, odkud přišli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
hmm tak jsem si nakrájela jablka a nechala je na stole, šla připravit psům jídlo dolů a když jsem po asi 10ti min přišla tak jablka v čudu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
kejtlin
to víš, no, pejsci si taky chtěli dát vitamínky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
Monty
jj zeleninu, ovoce, to mají rádi, já jim to nezakazuju, dávám jim je s masem do misek, ale ze stolu by si nic brát neměli.........si nevezmou-dokud jsem u toho...ovšem nesmím odejít a nechat tam COKOLIV k jídlu a papírový kapesníky třeba-to pak mám nasněžíno
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:51
- Nahlásit
kejtlin
Aspoň jim nemusíš dneska do jídla dávat ovoce nebo zeleninu, ne?
Pražáci
Hele, kam chodíte bránit do Prokopáku? Je tam i nějaká rovná louka, nejlíp i posekaná nebo nezarostlá?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 12:54
- Nahlásit
Venta
Aspoň jim nemusíš dneska do jídla dávat ovoce nebo zeleninu, ne?
bohužel mi jablka snědli než jsem jim to nachystala do misek, těch pár jablek na smečku nic není, a požrali je jen jezevci, krysy a čivák, velký psi byli mimo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:06
- Nahlásit
Venta
Hele, kam chodíte bránit do Prokopáku? Je tam i nějaká rovná louka, nejlíp i posekaná nebo nezarostlá?
je tam louka docela i rovná a dokonce ji i sekají, takže záleží kdy tam přijdeš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:20
- Nahlásit
Venta
yo, akurát je to pořád jedna a ta samá louka na kerý se brání, esli se nepletu, takže zas takovej klid na výcvik tam mít nebudeš, minimálně tvlj pes uslyší štěkot.-
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:25
- Nahlásit
muši sem řekla, že uvažuju vážně nat tim čivavákem s útulku a von místo toho aby mi vynadal, tak mě podpořil.....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:41 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Grin
ona ta louka je celkem dlouhá a dá se cvičit před a po bránění, a nebo se dá jít jakoby ke kozám dozadu a tam je i nějaká překážka a tak
Kejtlin
máš velmi dobrého muše! A co je to za čivaváka?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
Atusch
no jo ale štěkot je slyšet i nahoře na Butovicích
ale je fakt, že může svišit před a po.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
Grin
myslím, že štěkání nebude problém, pokud nemá psa obranáře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:48
- Nahlásit
Atusch
A co je to za čivaváka?
www.upoz.cz
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Grin
Atusch
No zrovna zejtra chceme s kamarádkou jít cvičit. Abysme teda ty medajle dovezly
Štěkot nevadí, vadí střelba.
A zítra se tam taky brání? Můžete i dát odkaz na mapu pls? já to tam neznám vůbec.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 16:56
- Nahlásit
Nazdar blázni starý
tak už sme to rozpustili, dary mi holky předaly, jsou mocinky krásné
Musím opět potvrdit že Nyxa je úžasně hodňoučké a roztomiloučké štěnátko a vůbec nekouše a s ouškama nahoro jí to mooooc slušánkuje
kejtlin
uvažuju vážně nat tim čivavákem s útulku
di do něj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:04
- Nahlásit
My už sme taky domkiiiiii, už peru a mařen večeří. Měli sme mocinky heskej den, hat měl rát mařenu, syreček sisinu, nanda aleksandru, aleksandra fandu, pikslík aleksandru, džina bůcha, bůch všechny, mařena nikoho a sisina taky ne. Hancaw řikala syrečkovi dutohlávko a bůchovi kreténe. Nyxátora měli rádi všichni, ale nyxátor zase spala a byla moc hodná, trvalo děsně dlouho než mě kousla a pak si musela odpočinout. Pak sme jedli a pili kafe a bránilo se a procházelo a pak se zas jedlo a pak se zas procházelo a pak sme jeli domu a mám asi úpal. Krááááásnej den.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:30
- Nahlásit
Atusch
Gríňa slyší štěkot a hůř se soustředí.. ale je to jenom štěno tagže vlastně z5
Gerda
Krááááásnej den.
kuaaaa to se tak někdo má .. já trčim v práci a ještě ke fšemu se hovno dneska děje tudíš si tu šici šťouráme holuby z nosu .. vrcholem dnešního dne bylo když jsme se s jednou redaktorkou dorozumívaly chvíli prstovou abecedou
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:33
- Nahlásit
Grin
Gríňa slyší štěkot a hůř se soustředí.. ale je to jenom štěno tagže vlastně z5
No tak to je jasný, my už máme psy v letech a navíc jim jsou ostatní psi ukradený
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:36
- Nahlásit
Tak já huš jsu taky doma, tak ráno jsem se nakonec neodpresentovala, Crysáče pajdá ale tak na 80 kroků má 8 bolavejch, že si nadlehčije a v tréninku mi nechtěla Ačko, že jí ty náběhový prkna tlačily přesně kde to bolí a metrovku taky nechtěla. Takže t by bylo stejně vymalováno kdybych nastoupila.
Ale v hlavním závodu jsou výsledky závodníků relativne vyrovnaný, nejsou tam žádný extremové. A soutěží i jeden bílej vlčák! v tom hlavním závodě. Ještě pojedu zítra po ránu kouknout na hladký a kontroláky co tam budou mít jako poslední dvě disciplíny.
Jinak psal Zlatovlásek, že je paní Dagmara už vzdělaná do úrovně IPO-V!
A my jsme tu doma už vyvenčený, ještě jdeme sekat trávu.
Jo a prej už Harýsek dělal designového poradce stran přepravního vozíku mého kolegy, páč do něj byl v noci pro svůj jekot kotcový zavřen, tak po nějaký době se z vozejku skoro vykousal, prej už byl hlavou venku. Takže je to opravdu pracák ten Harýsek Toť telegrafické zprávy co se ke mě donesly, kolega ještě nevolal že by si stěžoval či ho chtěl reklamovat
Jdem hrát trávníkáře. Čůůs
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:38
- Nahlásit
Alexa
di do něj
jj karanténa mu trvá do úterka a to mi akorát začíná volno, bude mít skoro 4 dny na to aby se seznámil se saní
all
stane se něco kdyš malýmu psovi dám něgdy omylem trochu víc alavisu? ono nabrat několik zrnek sypkýho pro 1.60 apod váhy je dost optížný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:39
- Nahlásit
Ahoooj žumpo ráno sem měla převelikou depku tak sme šli na dlouhý výlet okolo rybníků do bažantnice tož mě omlufte plácnu sem pár fotek Pronásledovala nás veverka,páč věděla že mám burákový tatranky tak ju pakůn vy¨hnal na strom aby nezavolala zrzavou armádu a nezmlátili nás krz ty buráky cedulky jsou nízko aby je mohli bažanti taky přečíst at ví kam patří pili sme kafé na mítince mnoho srnek pakůn je ignořil paráda náhubek měl páč ovčí babička měla strach aby nevdechl náký jehně jo a kvetou hádejte-lopuchy tož snad sem to nepřehnala s fotkama dyž tak mě vomlufte je to dočasné pomatení mysli z radosti krás světa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:41
- Nahlásit
Crysa
jééé achoj jsme na tě fspomínali essi teda jooo nebo néééé. Takhle podobně pajdala Bára a tím závodem by si to Crysa akorát rozbolavěla ještě víc.
|