| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:39
- Nahlásit
kejtlinnepůjdeme zase v tejdnu venčit? já teda půjdu určitě
uvidím jak to sladím práci s tréninkama a příjezdem tetky- máminy segry.
POndělí denní, úterý trénink v Borku a stopy, takže dopo zabitý určitě, středa 24ka, čt dopo určo ne, to bych asi nedala, odpo bych měla být s tetou určitě. Pátek by asik šel, sobota asi bude Prokopák? neděle cvičák, pondělí 24ka.. jako ty dvě hoďky si určo na vychajdu najdu, páč to běžně chodím tady, takže bych se spíš ozvala tady operativně že "teď by to šlo". Možná do toho něco přibude, možná něco odpadne z toho co mě čeká.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:40
- Nahlásit
Moc hodin, na Kůlu hlásili: vyčůrat, pomodlit a spát
Jdu tak čunit, teda činit.
dobroooooooooooooooooooouuuuuuuuuu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:50
- Nahlásit
Crysa
jj ozvi se, já už od pátku nemůžu mám v pátek první denní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 06:56
- Nahlásit
Fstávat a makat. A né že né
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 06:59
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice. Neděli asi zahájím tím, že zabiju několik psů, jmenovitě Rozáru a Pumu, nějaký možná eště přidám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 07:25
- Nahlásit
No, kurvafix!
Sousedům ovčačka už zase před sednou začala řvát. Tak jsem na ní taky zařvala, ale nepomohlo to, štěkala 20 minut. Chtěla jsem jim zavolat, ale prý nemají telefon - pravili n 1180. Už mě fakt serou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 07:26
- Nahlásit
Biluška
tady stejně nikdo není. ty dyskomfortní lemury chrápou nebo se chystají na výlety. A my to zas za ně odedřem, aby měly na stáří nějaký důchot
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 07:38
- Nahlásit
makrelhelem ty duchode ja uz makam od peti hodin!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 07:50
- Nahlásit
nemethova5
tak vyste paní vyjímka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 07:50
- Nahlásit
Čauky
Z chvíli jedu na cvičák
Crysa
Jsem fakt dobrá. Jen podle tvého strohého infa, jsem přesně věděla, co je to za psa. A fotky mi to jen potvrdily. Koukni se dneska jak maká. Já ho viděla naposled před dvěma a půl lety a to jsme ho v BH s Bajkonůrem porazili
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 08:45
- Nahlásit
Biluška
makrel
Milý Deníčku!.Je neděle půl šesté ráno.Hlídací Andělka Bulíčková celou noc táhle kníkala a snažila se nacpat Tomášovi pod peřinu,on jí to nenechal udělat,což ona kvitovala ještě táhlejším kvílení.
Odešla jsem spát do obýváku.Tam se mě prozměnu snažil Vítek vyhrabat z pod peřiny.Doslova!Mám poškrábaná záda,krk a obličej....Stývý se hodně napil a následně poblil.V 5 ráno jsem rezignoval,vypila první kafe a vyvenčila je všechny.Nesnáším všechny zvířata v 5 hodin ráno,milý deníčku!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 08:56
- Nahlásit
Čus žumpo...
teda vám řeknu, to jsou starosti s těma zvířatama.
Hárá mi čuba....zrovna má krycí dny - a i tak se při pokusech mého psa ho snaží zabít - ono mi to teda zrovna nevadí, anžto štěňátka plánuju nejdřív za rok, spíš za dva. Horší je, že si už vybrala ženicha podle svého gusta - hrozně ošklivýho francouzskýho buldočka Arnoštka, co hrozně chrochtá a má křivý nohy... a normálně mu jí nastrkuje přes plot čůza!
No a aby toho nebylo málo, mam hrošici co jí tikaj biologický hodiny... samec co s nim je už s ní sice umí žít, ale nakrýt si jí ještě netroufl - a už mám celkem jasnou představu pryč - totiž když jsem jí pustila se svým zaručeně plodným donchuanem, co mu zatím všechny bez řečí daly, tak ho zmlátila takovým způsobem, že se k ní teď odmítá přiblížit víc než na metr a s hysterickým pištěním před ní prchá (jo a pokud si někdo myslí, že morčata nemají paměť, tak mají - pamatuje si to i po týdnu! )
Máte někdo nějakej tip?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:14
- Nahlásit
Dines
Dej jí náhubek a podrž ji. Mi gdysi radil jeden velkokynolok
jablunka
Stará baba Jaga-Rozára se díky tomu, že je hluchá vůbec neslyší. Takže ráda a nahlas štěká Nejradši tak ve tři ráno. Jelikož neslyší ani mé výhružky "drž tu hubu nebo vstanu a dám ti přes dršku" tak musím vstát a dát jí přes tu držku, aby zmlkla
Pumě poslední dobou hrabe čím dál víc a vztekle startuje (za patřičného zvukového doprovodu) po komkoliv kdo se nějak pohne ze svého místa. Např. když vstávám od počítače a jdu si lehnout...když vstávám z postele a jdu na záchod...jakýkoliv pohyb kohokoliv je doprovázen jejím vzteklým útokem na naše nohy a děsným štěkáním. A pochopitelně mojím řevem "kurva vzpamatuj se" a mlácením novinama, páč to jediné na ni zabírá. Takže všichni neustále nosíme v rukách letáky z Globusu a Mladou frontu
Žuf venku v noci štěká. Jen tak. Bez důvodně. I když je sám, i když je s Armanem a Getou. Připomíná takového toho plyšového pejska na baterky. Zhruba v minutových intervalech dělá takové nevýrazné "haf, haf, haf..." Vydrží to i tři hodiny, krypl Žuf puštěný do baráku 100% do rána zechčí celou chodbu (jinam nesmí). Není to o tom, že by nevydržel, on ji normálně označkuje a pochčí asi na deseti místech
Akitám je v noci horko a funí. Pustit ven je nemůžu, tam je Geta co hlídá, Arman co je autista a chce být sám a Žuf co chčí doma. Situace začíná být zoufalá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:19
- Nahlásit
Biluška
jsi úžasná, to si furt říkej.. děláš něco skvělýho. je super, že se o ty pejsky někdo stará, jsou debilové co by je dali pryč za menší prohřešky.
Můj miláček se mi dnes k ránu nakýbloval do postele a lehl si přes oba polštáře, tudíš jsem spala skrčená a bez poleštáře.. bolí mě za krkem jako sviň. (Miláčkem myslím psa.)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ach jo. Našla jsem baráčka, vymazlenýho miláčka. Se zahradou. NA SAMOTĚ!!! Skoro. Jen jeden soused. V poli, asi 400 m od obce. Natočený na JZ. Za celkem slušnou cenu. Nepříliš daleko od Vyškovské hvězdárny, kam bych se tedy mohla nasáčkovat k dalekohledu nyní opravenému.
A on musí být jen půl kilomeru od D1!!!! Grrrr.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:44
- Nahlásit
Biluška
Stará baba Jaga-Rozára se díky tomu, že je hluchá vůbec neslyší.
Mám obrovské podezření,že hlídací bulina Anděla je taky hluchá,nereaguje vůbec na nic,ani tleskání u hlavy jí nerozhodí,navíc majitelé teď jen tak mezi řečí do telefonu Tomášovi řekli,že má asi zánět v uchu!!! Taxem koukla a obě uši má plný hnusu,už je má vyčištěný a nasazen Surolan!!!
A Stývý už se po třetí poblil.....pěknou neděli přeju.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
jablunka
A Stývý už se po třetí poblil.....pěknou neděli přeju.
Ora se posrala v pelechu. Nápodobně
Vlčáčková
A on musí být jen půl kilomeru od D1!!!!
Asi proto je tak levný.
Grin
jsi úžasná, to si furt říkej.. děláš něco skvělýho. je super, že se o ty pejsky někdo stará, jsou debilové co by je dali pryč za menší prohřešky.
Houby, jsem kráva co si dobrovolně zničila život skrz cizí čokly Akorát Puma je moje, v jejím případě si ničím život skrz vlastní čokly
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
jablunka
Grin
Vlčáčková
Biluška
nemethova5
makrel
Dines
To nám to dneska pjekně začíná, ještě, že svítí sluníčko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Lola1
To nám to dneska pjekně začíná, ještě, že svítí sluníčko.
Gde paní? Tu je zataženo
Ale právě naklusali dělňasi a staví koníčkovu ohradečku Taky za mnou přišel soused jehož pozemky jsme chtěli odkoupit, že je teda jako prodá . Fór je v tom, že jsem se mezitím koukla na net do katastru nemovitostí a ty pozemky vůbec nejsou jeho, ale nějakých lidí z Rusína . Tak fakt nevím co mi vlastně prodá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
Biluška
ale notaak to z tebe mluví nevyspání ;)
Lola1
Viď? ale já jsem byla na klidoprocházce a psi straaaašně poslouchali, tudíš mám velikou radost a krom toho že musim do práce je mi lehko na duši
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
Grin
ale já jsem byla na klidoprocházce a psi straaaašně poslouchali,
Odpoledne jdu utavut všechny tři bílý......sem zvědavá jestli taky budou poslouchat a kdo to odnese jako první.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
Biluška
Ale né, jsou tam i levnější. To spíš proto, že je tak na samotě.
Lola1
To jo, to jo.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
jablunka
jestli taky budou poslouchat a kdo to odnese jako první
koukám že napevno počítáš jenom s tím, že to někdo odnese
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 10:37
- Nahlásit
Grin
koukám že napevno počítáš jenom s tím, že to někdo odnese
No jistě. A pokud to nebudu já,prohlásím tento den za úspěšný.
Ale vážně,ze svých psů obavy nemám,ale ta bulina je jelito tupounký,na vodítku chodit neumí,jenže já si ji jen tak pustit nelajznu,takže počítám přinejmenším s vykloubeným ramenem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:36
- Nahlásit
já makám už odvčera a dnes jdu taky večer znova makat, ale zejtra v tuhle dobu už budu asi na cestě do troji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:58
- Nahlásit
kejtlin
Takže ho bereš? Kolik už jich bude dohromady?
jablunka
Sme v létě hlídali bulteriérku Kodu. Taky úplně boží zlatíčko. Jednou sme šli na procházku na takový zrušený hřbitov v polích. Zrušený v tom smyslu, že už se tam nepohřbívá, ale ty staré německé hroby tam samo jsou. Ona uprostřed jednoho začala hrabat. Sem ji chtěla odtáhnout pryč, ona řekla, že ne a normálně jsem ji nemohla odvléct . A to teda sílu mám, bojovala sem jak lef, posunula jsem ji asi o deset čísel a to bylo všechno . Musel mi přijít na pomoc Mášenek, jinak by tam ta trupka vykopala myš a kostru Hermana Schuberta 2.5.1856 - 5.5.1945
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Sem ji chtěla odtáhnout pryč, ona řekla, že ne a normálně jsem ji nemohla odvléct . A to teda sílu mám, bojovala sem jak lef, posunula jsem ji asi o deset čísel a to bylo všechno . Musel mi přijít na pomoc Mášenek, jinak by tam ta trupka vykopala myš a kostru Hermana Schuberta 2.5.1856 - 5.5.1945
Jako já vydržím dost,ale aby mi skákala z křesla na křeslo a pak na gauč a tam hrabala jak debil,to nedávám.
To jsem jí povolila jedno křeslo,protože jinak chodí jak blb furt a furt a tahá nohy a mě z toho jebe.
Sem na to venčení zvědavá,teď sem se najedla,nechám si tak hoďku na načerpání sila a pak ......děj se vůle boží.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:10
- Nahlásit
Biluška
Takže ho bereš? Kolik už jich bude dohromady?
no teoreticky se jedu podívat, ale prakticky si vezmu obojek a vodítko
když ho započítám tak 13.
all
potřebuju pomoct vymyslet jméno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:14
- Nahlásit
kejtlin
potřebuju pomoct vymyslet jméno
čivavák může být jedině Rambo. Nebo Arnold. Eventuelně ještě Bruce Lee
jablunka
Cizí psi nabití energií a devastující můj barák mi jdou vždycky děsně na nervy. Ještě víc jak vlastní psi devastující můj barák
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
Biluška
Cizí psi nabití energií a devastující můj barák mi jdou vždycky děsně na nervy. Ještě víc jak vlastní psi devastující můj barák
No tak u vlastního si řekneš,že je to tvoje blbost,páč sis je neunavila,ale za tohle regulérně nasekám samečka do krmení,páč je to jeho známá a jeho nápad! A gdyž mi řekl ,že si páníčci jeli jen na votočku do Holandu pro semínka,mnohé mi došlo!
|