| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:50
- Nahlásit
Baico
dikes
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
tsss. mi jeblbě, z práce, z chlastu mi bude až o víkendu příštím, ale asi pořádně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:56
- Nahlásit
Přátelé kamarádi, medajle vám nedovezu, protože se jdu svalyt!!
Dobrou!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:59
- Nahlásit
BaicoSe ve mě probudil ten latentně spící vadnej gen, co se u ségry projevil hned po narození.
tak vona to není jen viroza, ale virozou aktivovaná degenerace Holka holka, taková tragédyje..
Já si jdu z vás snat račí lehnout, bo tu je to samej vykousanej pes s flekama, samý ourazy při sportech, samý marodi co z toho běhaj, samej v práci trýzněnej čék.. ousko a slabo je mě za vás... du čerpat sýlu do peřin a čekulátkou u huby, aby mě nic takovýho nepostíhlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:05
- Nahlásit
já ted´ přišla z obchůzky a dočetla vás
hancaw
pošli prosím maila já ti pošlu číslo účtu a zašli mi prosím 680kč na pangaminy, díky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:05
- Nahlásit
lemuřizny, nebyl víkend a zítra se pokračuje v makání! du se svalyt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:10
- Nahlásit
makrel
zítra se pokračuje v makání! du se svalyt
depak mě zítřkem začíná volno
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:12
- Nahlásit
já mám jet zejtra do Brna a nechci!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:15
- Nahlásit
Tak už půjdu z práce domki, již je čas.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:18
- Nahlásit
kejtlin hanca.w@centrum.cz Diky!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
já mám jet zejtra do Brna a nechci!
To jsme na tom stejně.
makrelko
Co Adalbert?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:48
- Nahlásit
tož si zahréte taky:
http://www.radegast.cz/zabava/hry/pexeso/pexeso.ht ml
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 23:02
- Nahlásit
Už spíte? Tak dobrou....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 06:44
- Nahlásit
fstávat a makat a prtínat se a honem vy lenivice
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 06:59
- Nahlásit
Fstávat a makat, zejména vy, jež z víkendu se radujíc a oslavujíc, schválně jste mě s tím provokovaly, tak i na vás teď došlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:13
- Nahlásit
já se jdu prtínat do postele po druhé noční, až se proberu z mrákot, tak zavolám do troje a vyrazím koupit piškoty-do útulku a boty-na moje nohy a ž to pořeším tak vyjedu směr troja, resp. roztoky u prahy a do útulku se nechám převézt přívozem bo autem bych tam nikdy netrefila a když tam tak určitě ne zpátky a celý 4 dny volna bych strávila hledáním cesty k domovu
jinak dobré ráno všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:33
- Nahlásit
dobré ráno, ikdyž je pondělí tak se až tak moc nezlobím, dneska totiý končím v práci ve 12:15 hod, jdu k Dr. je fajn, ale asi dostanu za uši
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:37
- Nahlásit
Čus žumpičky, máme se? Já sem mam naprosto sqele, úžasnej, naprosto luxusní víkend s dokonalym trekem, nádherná krajina třeboňskejch rybníků, rovina, rovina a zase rovina, sluníčko, prostě paráda. A to úplně nejlepší na konec - sme s Boničkou vyhrály, Bóňa je vítěz!!!!! Má svojí vlastní medajly, deštník, grancle a poukaz na deluxe vobojek - ručně šitej, koženej, za 700,-. Bude mít jednu hodobóžovou věc!!
Musim teda přiznat že konkurence nebyla příliš početná - 40km ženský nás bylo jenom 5 z čehož 2 to měli jako celodenní pohodaprocházku, došly asi 4h po nás, taxe taky moc nepočítaj... ale zbylé 2 holky bojovaly, strašně nás na konci prohnaly, poslední 2km sme dokonce musely běžet By mě normálně ani nehlo, ale vysvětlete bíglovi, že se má nechat předběhnout chrtem, fletem a ryčbekem Normálně bojovala jak závodní kůň, musel to bejt pohled pro bohy - v řadě za sebou klusající ryčbek, chrt a malej prcek a pak flet a ze zadu vyráží ječící šílející pidicosi, co smýká za sebou 60kg mrtvé váhy a postupně bojuje hlava hlava s jednim, pak ho předbíhá a útočí na dalšího..... ale ta radost když je všechny předběhla!! Pak už jsem jí to nemohla zkazit a dovlekla své odumřelé tělo poklusem až do cíle, Bonička sice vyhrála svůj dostih ale netušila nic o minutách konkurentů k dobru, taxem to už s největším sebezapřením musela dotáhnout do konce
Výsledné časy opravdu neuvěřitelné, seřadily jsme se pěkně po minutě za sebou tak jak jsme startovaly: 5:45, 5:46, 5:47
a zde důkaz místo slibů, že fakt po 40km do cíle dobíham!!!! Bonita nemaje před sebou konkurenta už netáhne, běží si na volno a já to musim urvat sama:
http://agilitytrebon.rajce.idnes.cz/Toulky_Trebons kem_16.4.2011/#DSC00940.jpg
a na asfaltu posledních pár metrů už fakt neběžim, jsem mrtev, Bóňa trvá na tom že poběžíme dál:
http://agilitytrebon.rajce.idnes.cz/Toulky_Trebons kem_16.4.2011/#DSC00942.jpg
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:41
- Nahlásit
bonc
HOLKY, JSTE DOBRÉÉÉÉÉ, CO DOBRÉ? SKVĚLÉÉÉÉ
GRATULUJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
Monty
děkujeme děkujeme, podpisy rozdává Bóňa na letišti
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:26
- Nahlásit
bonc
na kterém, kdy a v kolik hodin??? to si nemůžeme nechat ujít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:42
- Nahlásit
bonc
Moc velká gratulace ty blázne starý - tisíckrát tě odrážim za ten bjěch, ale teď se bdueš moct kamarádit aspoň se stejně postiženou Bajkofkou. Jste dvě připošáhlý pipky! ))))
Bonita je velkobígl!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:53
- Nahlásit
Monty
a kterém, kdy a v kolik hodin?
karlovarské mezinárodní letiště, velikonoční pondělí, 15:30
Gerda
děkuji, služebníček, sme si musely ňák vykompenzovat že už i Maryje je medyjální hvjezda jenom bíglová furt nic Tam sem tvrdila že bonice má obrofský srdce závodníka, ale tady můžu přiznat že to nejni tak poetický, že má jenom chorej mozek psychopata
Fčéra se venku tvářila že sem jí min. měsíc nepustila z baráku a byla strašně radostná a šílená, že si konečně může pořádně zaběhat a lítala celou prochajdu jak magor
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:53
- Nahlásit
zdar vy kreténci,je pindělí ,je třeba se prtínat ale páč je hásky pudu se prtínat k rybníčku
bonc
jako si magor?????????????????? todle je jediný co nás rozděluje,drahá,páč 40km bysem neujela ani f autě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
magor je pes, celý mí pinožení je jenom snahou toho čokla konečně unavit a tak míříme stále dál, a výš, až ke hvězdám.... našim cílem jsou longy, 100km
a taky se musíme ňák realizovat, tady je to samá selebrita, medyjální hvjezda, některý žumpice sou slavný i mezinárodně, to je samá zkouška, televize... tak abysme nedělali žumpě vostudu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:11
- Nahlásit
Dobré deň!!!
bonc
Moc a moc gratulujeme! A klaním se, protože se 40 km v nohou už bych rozhodně nepopoběhla ani krok.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
bonc
tak abysme nedělali žumpě vostudu
tak než budete slavné selebrity tak se nemusíte cítit blbě, my nejsme nic co jsi jmenovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
Monty
co kecáš, jsi známá na poště
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:19
- Nahlásit
makrel
no vlastně jóooooooo, jako nejvíce balíků přijímaná osoba
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:23 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Monty
určitě procpeš bílýho knírače u impakta do časáku, esli teda ještě nikde nebyla, je krásná a fotogenická na rozdíl od bíglýho soudku
all gratulanti
vona to zase taková sláva nejni, ale proto si to právě musíme pořádně užít. Protože až za 3 týdny vyrazíme na Krušky na řádnou kopcovitou 40km s řádnou nadupanou účastí, bém rádi když se doplazíme za 8h třicátý ze 40. A vo stofce ani nemluvim, tu jedeme k Biluši se snahou za a) přežít a za b) dojít. Víc cílů rozhodně nemáme. I tak to bude fuška splnit voba body
|