| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:30
- Nahlásit
bonc
je krásná a fotogenická
je, kujíííí, o mě moc potěšilo
dneska je tam bobek, poprvé sama v novém doufám, že to kočka zvládne, ale teď by měla být na procházce se sousedkou a její labradořicí, kterou nesmírně miluje
v jedenáct budu volat, co a jak, jak to holky zvládly.
bonc
vona to zase taková sláva nejni
ale prdlajz - je, já bych to třeba neuběhla ani náhodou, ujít asi jo, ale ubhnout teda v žádném případě. Jste prostě dobrééééééé!!!!!!!!!!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:42
- Nahlásit
bonc
ste dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já bych to dala tak za 5 dní. Ale ne za sebou.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:48 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Monty
aby nedošlo k ňáký mejlce - já to samozřejmě neběžim, takový pako ještě nejsem, na to sou jiný experti. Dobíhaly sme jenom poslední asi 2km páč to ty paka za mnou vymysleli, že nás s Bóňou předběhnou a utečou nám... sem byla naprosto smířená s osudem, že teda dojdem 3., ale voni (a v tu chvíli ani já) nepočítali s šíleností bígla
Lola1
kujem, sem to rodině taky naplánovala na léto jako 4-denní vejlet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
bonc
tak dva km, bych asi dala, ale určitě bychom nebyly první, Sophyje možná jo, ale já určitě nééé
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
bonc
paní moc gratulíruju taky. mě taky láká trekink, ale jen mid, long bych nedala určitě skrz zdravotní stav, ale mid bych něgdy chtěla zkusit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
Někdo byste měl jít za mě pracovat. Nehlaše se všichni, na každýho se dostane.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
Gerda
Někdo byste měl jít za mě pracovat. Nehlaše se všichni, na každýho se dostane.
Hele já mám svých vinic až nad hlavu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Gerda
Hele já mám svých vinic až nad hlavu
a já čerpadel
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
jakých čerpadel???
já asi půjdu zítra na dopravku přepisovat šéfům auto, už se moc těším až tam budu zmateně pobíhat!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
bonc je velmi šikovná, bo stihla běžet, pohánět psa a ještě se fotit.
Jinak jste tu někteří nenormální. Protože dobrovolně BĚHAT to normální člověk nedělá.
Jdu makat. Páč jsem jak Rosáková, nechtělo se mi stejně jak jí dnes do Brna. Tak nejedu. Ono to Brno beze mě nějak přežije.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
Hoooooj. lidi, co novýho, co děláte a tak vůbec reference co se tu dělo o víkendu honem, honem
Jsem zpět z rodinné oslavy, zas příště někam s mušem pojedu
Jinak štěňáci přežili cestu ve vozíku (argoškuuuuu ) naprosto v pohodě (až na to, že se některý zeblily, což by teda provedly i v autě, ale vozejk se aspoň dobře meje. V Praze jsme jim ukázali kamiony, dálnici a hodně lidí - některý říkali, že celkem nuda teda, některý, že paráda a jedna fenka chtěla zabít auta na dálnici trochu, ale všechny bez strachu, v pohodě
Na místě určení viděly malodogy krocana a tři ho chtěli jíst, krocan byl trochu proti a naštěstí byl za plotem, tak malodogy přežily
Jinak teda jako granule co jsem měla mít ve středu, dorazí až dneska, což o to doma je to celkem fuk, krmím masem, ale víkend byl horší a vzhledem k tomu, že jsem tentokrát fakt jela na doraz, chudáci malodogy žraly tři dny zátěžovku, ale žijou
Jo a jsou strašně hodný, jak jsou z tý cesty unavený, jestě je mám doma, páč spí a ven je vyšoupnu až se vzbudí a začnou dělat bugr
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
Monty
Hlavně tam neudělej ostudu! Já jsem tam při přepisování svého prvního auta na takového úhledněho starého pána před pár lety tak ječela, že se seběhli všichni policajti, kteří tam zrovna měli po různých místnostech službu. Gentleman se za mě možná trošku styděl, ačkoliv jsem se ho zastávala. Asi by byl radši, kdybych to provedla víc potichu a vybranějšími výrazy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:48 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
nazdar paní, kolik máte doma ještě štěníků vůbec?
Vlčáčková
no ostudu tam udělám, nevím kam mám jet, nevím kde mám v té budově jít, vím jen, že budou chtít přepsat auto, to je vše
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Monty
To je dobrý. Najdi si tam nějakého fešáka a dělej blbou. To funguje a je to nejrychlejší postup.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:52
- Nahlásit
Monty
Ahoj, furt stejně pani
Asi jsem prošvihla svou životní příležitost, páč jsme je měli vedle auta na louce v ohrádce, sice jak byly zblitý, tak byly celkem dost špinavý, ale němci (byli jsme kousek od hranic, takže kolem projelo víc němců než čechů) přibržďovali a několik aut dokonce i zastavilo a lidi je vočumovali. No, a co myslíte pani, že já udělala - nic samozřejmě žádná cedule jako -"puppies for sale" za eura, nic
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:52
- Nahlásit
Vlčáčková
dík za radu zítra to vyzkouším, až na to, že já dělat blbou nemusím - JÁ JSEM
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:56 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
puppies for sale
vy jste pako paní
to o AD není zájem? vždyť jsou to moc hezcí psi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
Monty
Tak jestli tam budou policajti, tak MUSÍŠ dělat blbou. Protože tak blbej, jak oni, nikdo jiný není. Ani Ty. Nemám strach.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
Monty
nevím pani, no někdy je a někdy zas moc ne, bohužel hodně funguje i vzájemná nevraživost jednotlivých dogueros - jen si zkuste zavolat k nějakýmu jinýmu chovateli a zeptat se na štěňata moje nebo pani X či pána Y se dozvíte možná i spoustu nových vulgarismů, který jste do teď neznala a na některý lidi to holt platí no Když jsem měli A vrh, tak lidi volali jak divý, tenkrát bych prodala naprosto bez problémů 8 štěňat a do tří, čtyř měsíců by jich bylo pryč všech 10. Teď je to opravdu mrtvý. No, už se trochu smiřuju s tím, že mi něco doma zůstane, ale nerada bych všechno teda. S miminama koušeme, aportujeme, začala jsem i trochu poslučnosti a základ stop, tak třá to někdo ocení až půjdou, že nejsou úplně syrový
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:07
- Nahlásit
Eldoguero
no jo no krize a ještě navíc štěňata AD asi nebudou zrovna levné, co? Třeba jako nějaký jezevčík, nebo knír...
mohu se jen zeptat na chov. stanici Blánský les? moje kdysi kámoška (kámošky na život a na smrt, pohádaly jsme se samo jak jinak kvůli psa) si od nich vzala dvě AD tak by mě to jen tak ze zvědavosti zajímalo.
Jinak držím pěstičky, aby jste už jim našla páníky, kteří je budou milovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:15
- Nahlásit
Monty
Promiň, ale sem nebudu psát reference na žádnou chovku, můžu ti poslat emila jestli chceš, ale tady ne Mám k tomu dost pádné důvody
Jinak jasně, že nejsou za trojku, ale zase já mám myslím celkem rozumný podmínky. S cenou jsem šla dolů, nabízím možnost splátek a rozhodně jsem ochotná k dialogu. Noví majitelé mají u mě chovatelskej servis, kterej se týká i výcviku atd. no, myslím, že nemám špatný podmínky, ale ano, krize je cítit všude, hodně lidem zůstávají štěňata třá i do půl roka doma a různý plemena.
Děkuju za držení pěstí, bylo by potřeba už i kvůli nim, páč jak je jich šest, tak na ně nemám pochopitelně jednotlivě tolik času, vždyť mě trvá odpol. dvě hodiny jen obyčejný venčení s kraťounkou chůzí a tréninkem výstavního postoje, když je beru každýho zvlášť
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:31 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
tak to je jasné, to chápu
No ono umístit velkého a maléjo psa je tady asi rozdíl.
Chovatelka měla poslední vrch 6 westíků a polovina nebo i větší polovina jela za hranice. Jinak by možná taky měla problémy, no nevím, možná taky ne, ale měla to po své nejlepší feně, tak i ta cena tomu odpovídala.
Máš tedy sovu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:32
- Nahlásit
Eldoguero
ty jo, dost tě lituju krze neubývající množství malodog v baráku....
musí to bejt dost na palici takovejch čoklůch, a ještě drajvovejch až hrůůza
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:32
- Nahlásit
PANGAMÍNI DORAZILY!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:44
- Nahlásit
Monty
ok, jdu na odpověď
bonc
pani dík za politování, což o to já to ještě vcelku dávám, ale muš už je lehce na nervy na jednu stranu nevím proč, páč on se o ně nestará, nic s nima nedělá, max., tak dakrát, třikrát týdně jim dá kousnout na hadr, naprosto nic víc ohledně nich nedělá
No, snad už půjdou doufám brzy Jinak drajvový jsou jen 4 jeden pejsek a jedna fenka jsou celkem v klidu a hodný (teda pejsek musí být krmen zvlášť, páč jinak žere krom žrádla i ostatní štěňata a fenka se v sobotu pokusila sežrat auta na dálnici ale jinak jsou opravdu klidní), ty čtyři jsou různými způsoby "vymaštění" ať je to lovení koček, nebo naprostá nemožnost udržet ty mrňata chvíli v klidu ale je s nima zase sranda
kejtlin
Dnes krom granulí čekám též zakázku piv. kvasnic a druhou várku yuccy, doufám, že vše dorazí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
tak moje sluníčko bylo prý hodné a ani prý nekňučela
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:02
- Nahlásit
Monty
vidíš, byla ráda že má od tebe klid
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
makrel
fole, však snad do 14:00 mě tam bude mít, ona dělá blbosti ikdyž tam nejsem, jako s našima i bez nikoho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:04
- Nahlásit
Monty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:07
- Nahlásit
makrel