Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:59
- Nahlásit

můžete mi někdo říct, když přijdu programátorovi na dost závažnou chybu v programu, že mi odpoví, že se momentálně nepočítá s novou verzí?, tagže to hned tak opraený nebude ???????????????????????????????

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:07
- Nahlásit

Alexa
můžete mi někdo říct, když přijdu programátorovi na dost závažnou chybu v programu, že mi odpoví, že se momentálně nepočítá s novou verzí?, tagže to hned tak opraený nebude ??????????????????????????????

jo? rozčiluje tě to? víš co mně na to řekl náš programátor?
"jejda mane". a nedělo se nic.
a v programu na mě bliká hláška "Jedná se o chybu obsluhy", při čemž v reálu je chyba ta, že panáček zapomněl do nové verze natáhnout věci jak osazebník, číselník atd.
nebo ti řekne "tak aspoň se nenudíte, že, achachacha!".

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:31
- Nahlásit

Alexa tys tu nebyla jak jsem si psala s technickou podporou emailu na centru?

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
tys tu nebyla jak jsem si psala s technickou podporou emailu na centru?

jbat
a v programu na mě bliká hláška "Jedná se o chybu obsluhy", při čemž v reálu je chyba ta, že panáček zapomněl do nové verze natáhnout věci jak osazebník, číselník atd.
nebo ti řekne "tak aspoň se nenudíte, že, achachacha!".

nojo, ale my jim platíme docela dost peněz za to že to bude správně a vzhledem k tomu že je to sociálka, provázaná s daněma tak je to dost závažnej problém. no nic sem čikovná a už sem si to vyřešila a opravila sama

Crysa
budeš v neděli ve zlofsi?? možná pudu k nim s Baruškou na SchHA tak tam pojedu na trenink

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:45
- Nahlásit

Crysa
tys tu nebyla jak jsem si psala s technickou podporou emailu na centru?

JÁ TAKY NE,CO BYLO?
opět caps lock, neřvu...

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:46
- Nahlásit

vůbec nic se mi nechce dělat, mam totál lenoru....
ta holka na tý hatátytle je dobrej šílenec dyk mu ty pastelky může strašně snadno zachytit a leží pod koňouchem raz dva

Alexa
leyenda
děkuju, vyřídim

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:48
- Nahlásit

Alexa
nojo, ale my jim platíme docela dost peněz za to že to bude správně a vzhledem k tomu že je to sociálka, provázaná s daněma tak je to dost závažnej problém. no nic sem čikovná a už sem si to vyřešila opavila sama

úplně chápu. u nás je to program, který účtuje pojistné do pojišťoven a provize od pojišťoven atd.
a pan programátor něco zkurví a než by to řekl, tak mi např. vymaže fakturu. tzn. v číselný řadě mi chybí jedna faktura, o penězích nemluvím. a přišla jsem na to náhodou...
jako audit a tak mu nic neříká.
btw za novou verzi platíme vždy půl mega, nová verze je každej rok a rok od roku je ten program víc na hovno.

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:48
- Nahlásit

Alexa
zhledem k tomu že je to sociálka, tak je to dost závažnej problém.
no tak to samozřejmě, kdo má pak ty čunčárny řešit

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:50
- Nahlásit

bonc
ta holka na tý hatátytle je dobrej šílenec dyk mu ty pastelky může strašně snadno zachytit a leží pod koňouchem raz dva
šiš myslíš že je to jako vopravdu????? já myslela že je to animace
jbat
úplně chápu. u nás je to program, který účtuje pojistné do pojišťoven a provize od pojišťoven atd.
a pan programátor něco zkurví a než by to řekl, tak mi např. vymaže fakturu. tzn. v číselný řadě mi chybí jedna faktura, o penězích nemluvím. a přišla jsem na to náhodou...
jako audit a tak mu nic neříká.
btw za novou verzi platíme vždy půl mega, nová verze je každej rok a rok od roku je ten program víc na hovno.

no tak voni by se asi divili kdyby pak dostali penále a pokuty k úhradě, sou to hjajzli

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:55
- Nahlásit

Alexa
no tak voni by se asi divili kdyby pak dostali penále a pokuty k úhradě, sou to hjajzli

u nás to nehrozí, nevím, kterej degen s nima uzavíral smlouvu, ale tohle prostě nehrozí.
navíc si myslím, že te imbecil, co nám dělá """podporu""" ty seky dělá schválně, jelikož oni si každou opravu účtují a když sem jedou na vyúčtování (voni sem jezdí každej měsíc, protože ještě ani jeden měsíc nebyl bez chyby...), tak si účtují hotel, Pendolíno... pohoda jazz, výletík.
jako už jsem mu párkrát řekla, že pokud mluví se mnou, ať ani nezkouší být vtipný, jelikož bych mohla vybouchnout a říct mu velmi nelichotivé věci a to že snad nemáme zapotřebí...

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:56
- Nahlásit

Alexa
šiš myslíš že je to jako vopravdu????? já myslela že je to animace
no, to mě vůbec nenapadlo, že by to nebylo vopravdu, vzhledem k tomu co jsou lidi schopný s hajtrou vymyslet... přijde mi to tak stejně bezpečný přitahovat koni hnáty nad překážkou provazem, pokládat koně ze sedla špagátem atd...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:58
- Nahlásit

bože to byla porada... ani nemám výstřih,nevím, proč mě sem tahali.
no ale chlebíčky měli moc dobrý.
a dostala jsem bezva prezentaci, je v Italštině a z druhý strany v Němčině. neteře budou mít co vybarvovat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Alexano nic sem čikovná a už sem si to vyřešila a opravila sama
není nad to si všechno udělat sama

budeš v neděli ve zlofsi?? teoreticky bych mohla být, v práci snad nejsem, tak si vlastně můžu udělat jeden trénink zas Zlověstnej a popř. pak si na třetí čtvrtou přejet na domácí na pokec.

možná pudu k nim s Baruškou na SchHA tak tam pojedu na trenink

chvááálííím vzdělávání Mlazických tůůníííí

jbatJÁ TAKY NE,CO BYLO?
jsem na ně už po několikátý nasraná že nejdou odesílat přílohy a tak jsem jim to znova, tedy opakované napsala a tak jako že rozhodně ne zdvořile
No a výsledkem vlastně nic nebylo, nějakej šaman mi sdělil, že žádnou chybu hlášenou nemaj a že to zkoušel a že jemu to problm nedělalo. Před tím mi říkal že je to nevymazanejma Cookies, pak že blbej OS, pak blbej prohlížeč.. ale že u nich vše OK. Ale věc nad 1,5MB prostě přes ně nepošlu ani za živýho boha.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:22
- Nahlásit

holky, co děláte s falešnou březostí?

pro intelygenty sděluji, že se to netýká Hata.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:33
- Nahlásit

jbat
No tak já beru HA takže s faleškou celkem problémy nemám

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:44
- Nahlásit

jbat
řeknu mařence, ať neblbne, že by jí štěňata snědla všechno jídlo a maso a piškoty...ať je ráda, že je nemá a nepřivolává to.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:45
- Nahlásit

Biluška
No tak já beru HA takže s faleškou celkem problémy nemám

vole.
kolegyně si neví rady s pudlicí, chodí po baráku, brečí, třepe se (čokl, ne kolegyně!!!!!!), tahá si do pelechu plyšáky a ponošky (čokl, ne kolegyně)...
já to nikdy nezažila(u čuby), tak nevím, jestli to má prostě přežít, nebo jestli se jí dá nějak pomoct...? (feně)

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:47
- Nahlásit

jbat
se tu někde psalo, že dlouhej bič a krátkej dvůr a sebrat hračky.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:48
- Nahlásit

Gerda
že dlouhej bič a krátkej dvůr

nechápu

sebrat hračky.

když nemá hračky, bere cokoliv, třeba i noviny a časopisy a pak si je ňuňá v pelechu.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:59
- Nahlásit

jbat
Přidat práce, moc moc moc práce. Sebrat všechny hračky a cokoliv, co by mohla za štěnce považovat, sebrat živočišné bílkoviny z krmné dávky. Jakože na pár dní sebrat bílkoviny úplně!!! A hlavně hlídat mléčnou lištu stran zatvrdlin.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:00
- Nahlásit

jbat
Snížit dávky žrádla (hodně), zvýšit pohyb (hodně, prostě utahat, aby byla ráda, že leží a spí a neměla čas na ptákoviny). Pokud se jí nalívají cecíky tak chladit. Někde jsem četla i ubrat vodu, ale to mi přijde děsně drastický. No a čekat než to přejde.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:08
- Nahlásit

Biluška
Snížit dávky žrádla (hodně),
Já převádím holky, když se to stane, na zeleninu. Dostanou misku zeleniny s rýží, do toho čajovou lžičku vývaru, aby neřekly, a je vystaráno. Většinou nežerou jen první den. Pak vezmou za vděk i rejží.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:18
- Nahlásit

impact
Já převádím holky, když se to stane, na zeleninu.
Mě se to stalo všeho všudy dvakrát. Poprvé s malamutkou Gozérkou, která adoptovala starý hrnec (ničeho jiného nemaje ). Přešlo ji to poté, co jsem ji zapřáhla do postroje a nechala se cca dvacet kiláků táhnout . Pak jsem jí do hrnce nasypala granule a ona se vykašlala na kojení hrnce a šla radši žrát
Podruhé s Pumou, co si narodila pískacího dinosaura. Páč celá její faleška spočívala v tom, že dinoše tahala všude s sebou a jinak byla stejná jako normálně tak jsem ji nechala. Byla děsně roztomilá a byl to tenkrát vyjímečný týden, páč celou dobu nikoho nekousla.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:20
- Nahlásit

Biluška
Tak to mi do tahání čtěňátek nikdy nedošli. Spíš jim srážím žrádlo krz mlíko. A to zavčasu, abych se nedočkala zánětu. Páč to jsou zase jen peníze za veta. To je radši přiškrtím na mase, jak jim začnou cecíky nabíhat. Aspoň ušetřím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:25
- Nahlásit

impact
S nalitýma cecíkama jsme neměli problémy nikdy. Akorát jak Nýně umřeli ty štěňata. To jsme museli i na veterinu nafasovat jakýsi sirup, páč to bylo fakt krizový. Byla rozkojená a ona je hodně mlíčná

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:34
- Nahlásit

čauk,co novýhoooooooooo?

Jbat

to hovno jaks na něj měla podezření že Nyxa vytvořila v autě...no co myslíš? Měla jsem ho tam,ale našla až druhej den, bo nemám čuch vůbec....

zavrelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:47
- Nahlásit

Biluška
Jbat
jj při falešce sebrat i vodu - prý také podporuje tvorbu mléka, kritické dny u nás byly tak 2 - jen rýži - bez "přílohy" a nechat napít po jídle, před a po vycházce. 3 den už většinou byla v pohodě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:50
- Nahlásit

čus debylové,je vejcuc????????????????????????
a proč má hat falešku ,maruš hovno f kufru a uš má kejtlin chozého???
jbat
víš co mně na to řekl náš programátor?
"jejda mane".

twe huuuustýýýý ))) zistila sem empiricky že todle dovedu říct taky tagže mi sem házejte volný místa programatorůch páč mám dojem,že sou slušně placený za takovoudle práci

all
upizornuju fšecky,že dnes bé Farmář - rozuzlení!!!!! jinak mi kámoška u rybníčka poudala,že někde četla(asi v blesku či aha .-))) ),že kozí děděk se prý nezdá..má uš 3 roky přítelkyni prej!!

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:54
- Nahlásit

davidkova renata
upizornuju fšecky,že dnes bé Farmář - rozuzlení!!!!!
Tak to já mám dnes kulturnější zábavu. Jdu do Rudolfína na koncert na Coreliho a Mozarta. Takže i rozuzlení Farmáře mi zůstane utajeno až do zítřka, než to tady rozeberete

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:56
- Nahlásit

Baico
se z tý kultůůůry brzo posereš.-)))))) já na kondzert nemůžu,jednak mi to asi neba a dvanak bych usla uš na začátku

<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání