Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:33
- Nahlásit

kejtlin
Nedočítám a nebyla jsem tu, ale chápu to dobře, že máš toho čivaváka? To je super
a ještě technička a prac. útulku o něm mluvila jako o tom-jestli si TO vemete, tak já vám TO ještě očipuju, počítejte, že vám TO brzo chcípne......
Hm, to jsou milovnice zvířat teda .... každopádně ti přeju, ať ti TO dělá radost a ať je TO dlouho zdravé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:37
- Nahlásit

Venta
jj mám ho doma, je skvělej fakt a je TO děsně akční na to že TO brzo chcípne fakt nevypadá
jinak je fakt krásnej, zejtra jde s náma na prochajdu to je jistý tak možná dodám nějaký fotky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:46
- Nahlásit

má tak hustý a dlouhý chlupy, že nechce ležet na gauči ani na žádném z pelíšků, leží na lině, asi mu je vedro

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:47
- Nahlásit

kejtlinwoe a hnet máš méno
TO Když bé zlobit, bude TOtáč, když bude hodnej, bude třá TObík

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:50
- Nahlásit

Crysa
TO Když bé zlobit, bude TOtáč, když bude hodnej, bude třá TObík

ba ne je to Bubáček-Bubi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:51
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem na chvilu tu
kejtlin
gratuluji k novému psu
promiň, ale nedočítám, co je to za pesa - vořišek či ňáká čistá ráce?

A jinak co nového, napíše někdo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:59
- Nahlásit

tak něco jsem nafotila, ale jsou to blbý fotky, vždycky otočil hlavu, ale aspoň něco

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 23:01
- Nahlásit

Eldoguero
čiva a luxusní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 23:05
- Nahlásit

kejtlin
Ta je fakt luxusní gratuluju

Lidi jdu spát, tak zítra dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 23:09
- Nahlásit

jako chrápe ale jako kdyby měl 50kg a ne 2kg, naštěstí do postele nebude protože by tam vedrem nevydržel, muš teda lituje, že nebude spát f posteli-Bubi, ne muš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 23:12
- Nahlásit

taky asi půjdu už, zejtra máme posranou poradu f práci, akce k hovnu a zbytečně pojedu z volna, vopčas se teda vymluvím, že jdu na kref nebo tak něco, ale nemužu se vymlouvat furt

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 00:20
- Nahlásit

Už sem doma pipkíííííí, kejtlinovi gratuluju k Bubáčkoj, je nesmírně překrásnej!

Děcka, sodoma gomora, du si z párkingu, nikde nikdo, vyhla sem se dvěma ožralejm úkáčkám, měli dobrej nápad mě obtěžovat, sem měla docela strach, jak du daleko z parkoviště, vedle baráku přes silnici jekot, nejdřív to znělo na puberťáky, co se po cestě z knajpy pošťuchujou a slečna ječí, ale vono to bylo přepadení, chopil se toho pán z okna a něco po chlapoj házel, bylo to za vzrostlejma keřma, v takový temný ulici, jen sem slyšela, lidi se začali sbíhat, otvírat okna od ložnic, chlap utek, slečna už pak jen plakala, s pánem asi volali poliše. Jako přepadení pod okny, už je to fakt nějaký přihuštěný. Sem měla pěkně nasráno, když sem pak šla s mařkou ven. Sme byli jen na pár minut a jen před domem pod lampou. Nejratší venčení, co jsem kdy udělala. Už je to vážně o strach na tomhle sídlišti. Zítra nepůjdu do práce, už toho mám po těch nočkách nějak plný zuby. Půjdem k panu doktoroj ukázat mařenkovy zoubky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 01:11
- Nahlásit

Gerda
pani to je hrozne a ja chodim dycky tak pozde vyvencovat psa i ted jeste musim jit. se budu bat

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 03:01
- Nahlásit

kejtlin
to je bobík mazlík!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 05:42
- Nahlásit

Makat lemuřice, jsemvás varovala, že se bude fstávat, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 06:36
- Nahlásit

ahoj lidi, Bubíček je překrásnej, povahově skvělej, nežárlí na ostatní psy, čistotnej-neznačkuje doma, ale má jednu strašně velkou vadu-chrápe a chrápe děsně moc, tak že je to slyšet přes dveře ložnice, celou noc jsem nespala, bude muset chodit spát na chodbu,stehně na gauči nechce ležet-je mu tam asi vedro, tak bude noclehovat na chodbě, protože to se fakt nedá

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 06:37
- Nahlásit

jo, fstávat a makat lemuřice, to je strašný jak se furt flákáte

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:24
- Nahlásit

Bré krásné ráno, sluníčko svítí, ftáčkové spívaj.... tagže deme co? Makat

kejtlin
číva je super, takovej chundelatej polštář s čumákem! Na kolik let ho vet odhaduje?

Gerda
máte v tom práglu strašný drámata, měly byste si s Maryjí pořídit ňákýho drsnýho velkopsa na vobranu vůbec nezávidim, bysem byla podělaná až za roh. Nemůžeš chodit domu v nějakou lidštější hodinu, kdy se ještě nepřepadá? Nebo parkovat tak abys to měla domu bezpečnější, ne okolo ňákýho devyjantskýho křoví?

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:31
- Nahlásit

dobrý ráno je vám přáno!

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:34
- Nahlásit

Gerda
Přepadení!

A máte s Mařenkou nějakou zbraň na obranu? Jako pepřák atd?! Jako nechoďte sami beze zbraně večír po sídlišti!!! Dyk je to nebezpečný jako bez prdele..na sídlištích se nejvíc znásilňuje a přepadá..jsem slyšela v Na stopě, který dost bedlivě sleduju bo jsem paranoidní dost!

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:46
- Nahlásit

dobré ráno, tramvaje v Ostravě měly zase nehodu, kdybych ještě bylela u našich, tak bych jela tou tramvají, která byla fest nabouraná

Dáška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:56
- Nahlásit

kejtlin
krásnej lev

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 07:57
- Nahlásit

kejtlin
ty jsis vzala tu čivu? kolik jí je?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:25
- Nahlásit

zdravím,
tak jsem včera po dlouhý době vzala dastíka i s holkama do stromajdy,no dasty lítal jako by nic,krásnej západ sluníčka jsem viděli,psiska se koupali v rybníkách a votravovali každého hafana,aleis sice hárá,ale nikdo o ní nejevil zájem,takže jí dasty měl zas celou pro sebe a užívali jsme si to,já pak jukla na hodinky a mazali jsme dom,bo jsem šla na noční a oni tady byli s jendou sami a prej o nich nebylo ani slechu
kejtlin
gratulejšn

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:29
- Nahlásit

jo a včera jsme tam potkali prasátko,jsem se tedy bála,že dasty a sindy jí něco udělaj bo lověj jinak,ale tohle vzali ok,normál přišli,očuchali to a šli dál

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:36
- Nahlásit

bonc
Monty
ty jsis vzala tu čivu? kolik jí je?

jj, vet ho odhaduje 8-13let, zdrav. potíže nemá tak hrozný jak mi říkali v Troji, jen tu tlamu má tragédní ale tihle mini jsou náchylní na zubní kámen a jestli mu to nikdy nikdo nečistil, tak mu může být i těch 8 let, ono na ty zuby se nedá moc spoléhat, no v úterý jdeme na vytrhání a vyčištění.
all
jinak trávení má plechový, jako my všichni vůbec nemá po včerejším grilování srajdu a protože je hubenej, přes chlupy to není vidět, tak žádná light seniorka se nekonala, ale mastná zátěžovka a žádnej problém nemá.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:42
- Nahlásit

gůd mórning

kejtlin
boží čoklíi, gratuluju!!!

děcka, ona se fakt na každou svini vaří voda, jeden vysoko postavenej pán z banky, kde nám dávali takovou sodu a dělali nelidský podmínky, musel rezignovat. bylo to takové to megahovado, student matfyzu, takže ho nikdo nechápal, když mluvil nebo psal maily. nicméně to byl sexista jak prase a brutální pokrytec s úplně pokřiveným žebříčkem hodnot. no tak mu to už spočítali, bylo na něj mnoho stížností.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:46
- Nahlásit

Gerda
paní s tím přepadením to je moc špatný, ale na pepřák pozor, když ti ho sebere, tak ho použije proti tobě a nemáš šanci nejmenší, to se stalo mojí kamarádce...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:48
- Nahlásit

Gerda

no ty vole, to je hustý jako!
kde to bydlíš??? to i v těch našich Nuslích je větší klid teda!

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:49
- Nahlásit

jbat

cha,chá tak vidiš....to mě potěší vždy zpráva,že nějaký hovado bylo po zásluze potrestáno!!! Bohužel se to nestává často...

<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání