| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Včerejší koncert byl moc pěknej. Velmi mě to navnadilo, že asi zase začnu hrát. Jen musím učitele přemluvit, abych mohla chodit do Velvar a nemusela se trmácet na Kladno.
kejtlin
Moc hezký psík. Tak ať vám to spolu klape.
Gerda
vono to bylo přepadení
To je fakt děs.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:52
- Nahlásit
Baico
a na co béš hrát???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:54
- Nahlásit
honza jede na iren mejdn,dostal vstupenky,já bych šla taky,ale nenechám tu psi osamotě,takže jede sám s kámošem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:01
- Nahlásit
Marush
cha,chá tak vidiš....to mě potěší vždy zpráva,že nějaký hovado bylo po zásluze potrestáno!!! Bohužel se to nestává často
tak nějak. jako v bankovnictví na těch vyšších postech snad ani nikdo jinej než hovada nejsou. vážně, to je takovej hnůj, že by člověk blil. kdo nezažil, nepochopí. a ještě se dozvíš, jak bereš nadprůměrný plat. nj, když on průměr platu v bankovnictví se dělá z platů jak přepážkových pracovníků, ta ktak ymanažerů poboček a ty rozdíly jsou tam tak brutální, že ti nakonec vyjde, že v průměru se tam bere 40 litrů. no mazec prostě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:09
- Nahlásit
Marush
a na co béš hrát???
Zase se vrátím k flétně, zobcový alt. Až do loňska jsem pravidelně chodila do hudebky. Ale pak přišel Fanda a přestala jsem stíhat. Ale včera jsem v tom Rudoůfinu zjistila, jak moc mi to chybí. Ale na Kladno fakt jezdit nestíhám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
včera jsme u veta potkali už potřetí pána s paní-moc příjemní lidé, mají starého leonbergera, bavili jsme se tak říkali, že mě vidí potřetí a potřetí mám jiného psa, ale o to nic, mluvili jsme o kloubní výživě, že sami bysme si kloubovku za velký prachy nekoupili, ale pro psa samozřejmě a dejte mi to 3 krát
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
Baico
máš hrozně moc aktivit,bych hned umřela vysílením...seš hustá,respect!!!
jbat
Hovno manažeři fšech světůch..vyližte si prdel!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:16
- Nahlásit
kejtlin
mě se kolegyně taky smějou, že Sophi si papká vepřovou kýtu a já žeru suché housky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:21
- Nahlásit
Monty
jj i se šampónama, psi mají za 200kč a já když si koupím za 40kč tak si myslím kdovíco nemám
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:27
- Nahlásit
Marush
máš hrozně moc aktivit,bych hned umřela vysílením
Hele ale zase se nemusím starat o nic jiného než o sebe a psy. To je prostě výhoda toho, že bydlím v baráku s našima.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:27
- Nahlásit
kejtlin
tak to máme zase přesně naopak, já mám šampón za 160 Kč - je to kofeinový šampón, mám děsně jemné vlasy, tak na om jediném nešetřím na šampónu, zato Sophi žáden nemá - westíci se nesmí koupat a už vůbec ne v šamponu tak kvůli toho, ale kdyby se mohla koupat, tak by samo měla ten nejlepší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:32
- Nahlásit
Monty
já mám vlasy nakrátko a silný, tvrdý,hustý já i kdybych si myla vlasy čímkoliv tak to na kvalitu nemá vliv.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
Baico
Hele ale zase se nemusím starat o nic jiného než o sebe a psy. To je prostě výhoda toho, že bydlím v baráku s našima.
já jsem ted právě už nějakej čas zpět u našich a taky pociťuju velké výhody tohoto....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
Monty
westíci se nesmí koupat????
jak to?? a jak se teda připravujou třeba na výstavu?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
Monty
Westíci se nesmí koupat? Proč?
Známá měla westíka a ta ho teda asi nekoupala, protože hrozně smrděl a když jsem ho pohladila, musela jsem si pak umejt ruce. No a ke stáru se teda z něj odlupovaly šupinky kůže asi se špínou
Pražícíííí
Když jsme u tý vyvážený stravy, nechcete někdo nějaký maso z Falca? Asi bych objednávala na příští týden.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:36
- Nahlásit
Marush
já jsem ted právě už nějakej čas zpět u našich a taky pociťuju velké výhody tohoto
Čas od času to má i nevýhody, ale výhody převažujou. Mám fakt fajn rodiče. A většinou mají i smysl pro humor Teď zrovna jsem zvedla telefon a ozvalo se: Tady kotelna. Tatík si po dvou letech našel mojí pevnou linku do práce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:38
- Nahlásit
Venta
jbat
nekoupou se, po šampónu by jim změkla srst a to by nebylo dobré, trimováním jim srst zhrubne a zdrsní a pak stačí špínu jen vyčesat, psi se na výstavu bělí, buďto na vlhkou srst solamylem nebo za sucha malířskou bělobou bez zinku.
Sophi vůbec nesmrdí.
Monty byl koukám (naši mě donutili, hlavně otec, nezajímalo, ho, že se nesmí koupat) - pak měl pořád problémy ze srstí.
kejtlin
tak to máš super, já mám hrozné vlasy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:41
- Nahlásit
Monty
ahá, ty vado. teda mně se líběj westíci moc, ale essi se nedaj koupat... když si vzpomenu na jeden vlahý večer s Blbísem u koní, kterak se první vyválel v kobylincích a pak ještě ve slepičincích a já bych pak musela čekat, až to zaschne, abych to z něj oloupala... fůůůůj.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:42
- Nahlásit
Monty
solamylem nebo za sucha malířskou bělobou bez zinku
hustý
Baico
táta dobrej Naši taky ujdou,ale teda když Nyxa tátovi rozhryzala diář,tak se moc nesmál
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:46
- Nahlásit
jbat
tak jasný když se vyválí, tak že se musí okoupat, o se nedá, ale jen vodou, šampónem v žádném případě. Sophi jsem myja zatím jen dvakrát a pokaždé jsem byla donucela, poprvé se mi vyválela v hov.u a podruhé měla asi al. reakci na bleší kousnutí, vet říkal okoupat v medivetu, já jen okoupala vlažnou vodou.
Sophi nesmrdí a myslím si, že není ani špinavá
tady je foto z tohoto víkendu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:49
- Nahlásit
Marush
tu bělobu jsem nezkoušela ještě, ale chystám se jí koupit, ale Solamylovaná byla už několikrát, chvíli smrděla po bramborách, ale hned to bylo pryč
existujou i různý pudry atd. ale lepší je ten solamyl a mal. běloba - v těch pudrech jsou bůhví jaké sajrajty chemické.
Chovatelčina nejstarší fena má 6 let, nebyla ani jednou koupána a vůbec nesmrdí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:50
- Nahlásit
Marush
když Nyxa tátovi rozhryzala diář,tak se moc nesmál
No táta taky neni rád, když Fanda objeví v garáži nějakej poklad a pak ho rozkouše. Takhle už táty přišl o malížskou štětku, několikery pracovní rukavice, tašku na nářadí a spoustu dalších věcí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
potřebuju pomoc-mám dávat prckovi Stomorgyl, nebo Stromorgyl-nevím, bílý prášek s růžovým potahem 1/4 denně, čivy jsou machři v zadržování jakýhokoliv prášku i když jim to strčím do krku, ovšem Bubi je v tom machr všech machrů, v salámu i sýru to vypreparuje, má navíc ultra maličkou tlamu, tak max na malíček, tu čtvrtku jsem do něj dostávala 10 minut, leda to rozmačkat vždycky a zamíchat to do trošky paštiky nebo já nevím nemáte někdo nějakej trik?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
Baico
Marush
já přišla o gladiátory když jsem si přivezla Gošu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:55
- Nahlásit
kejtlin
a já přila o nervy, když jsem si přivezla Sophi
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:55
- Nahlásit
Baico
o malížskou štětku, několikery pracovní rukavice, tašku na nářadí a spoustu dalších věcí
jo,jo Fanda krasomil vlastně hodně jede to nářadí a garáž,nyxa spíš kancelářský potřeby apod .
kejtlin
já přišla o gladiátory když jsem si přivezla Gošu
tak glády jsou pro psa největší dárek,ty může skvěle hlodat...to se nedivim no
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:56
- Nahlásit
kejtlin
I z taveňáku to ožmoulá? Tak asi fakt rozdrtit na prášek a napatlat na něco.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:58
- Nahlásit
Marush
malížskou štětku, několikery pracovní rukavice, tašku na nářadí a spoustu dalších věcí
jo,jo Fanda krasomil vlastně hodně jede to nářadí a garáž,nyxa spíš kancelářský potřeby apod
twe Blbís si jel odpadkovej koš, tak nevim teda, jakou kariéru má v plánu...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
impact
I z taveňáku to ožmoulá
jo, nechci mu moc násilím otvírat tlamu má zánět dásní jako prdel a bolí ho to šklebí se na mě, nemám strach, nemá mě vpúodstatě čím kousnout, ale nechci mu způsoboval bolest
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
kejtlin
a trošku jogurtu nebo tvarohu a do toho mu to rozdrtit?
|