Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:01
- Nahlásit

jbat
twe Blbís si jel odpadkovej koš, tak nevim teda, jakou kariéru má v plánu...

blbís jede kariéru biologický toxický zbraně přece

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:04
- Nahlásit

nicméně to byl sexista jak prase a brutální pokrytec s úplně pokřiveným žebříčkem hodnot. to zní celkem zajímavě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

jbat
a trošku jogurtu nebo tvarohu a do toho mu to rozdrtit?

zkusím to zejtra, dneska jsem to do něj už dostala

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:11
- Nahlásit

makrel
to zní celkem zajímavě

tobě by se určo líbil.
úchyle.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:13
- Nahlásit

jbat
úchyle.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

Marush
jo,jo Fanda krasomil vlastně hodně jede to nářadí a garáž,nyxa spíš kancelářský potřeby apod
No on se připravuje na kariéru nějakého zručného řemeslníka. Ale nejspíš to bude tím, že je venku na dvoře. Kdyby byl doma, tak jsem si jistá, že je už teď z něj výborný bytový disajnér

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

jbat
tobě by se určo líbil.
úchyle.

že jo! Taky myslim

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:17
- Nahlásit

JAkto že není ještě na streamu farmář?????????????

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

makrel
JAkto že není ještě na streamu farmář?????????????

já to viděla heč! Kozííííííííííííííí dědéééééééééééék nejvíííííííííííííc

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:22
- Nahlásit

Marush
Já chci normální díííííííííííííííííl. žádné přiblbé speciály tříminutové

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:23
- Nahlásit

kejtlin
včera jsme u veta potkali už potřetí pána s paní-moc příjemní lidé, mají starého leonbergera, bavili jsme se tak říkali, že mě vidí potřetí a potřetí mám jiného psa, ale o to nic, mluvili jsme o kloubní výživě, že sami bysme si kloubovku za velký prachy nekoupili, ale pro psa samozřejmě a dejte mi to 3 krát

A nemají ještě jednoho ročního leonka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:26 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

laguna
no mají ještě mladšího říkali, ale kolik mu je nevím
edit: na zahradě mají prý rybníček

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

makrel
Já chci normální díííííííííííííííííl. žádné přiblbé speciály tříminutové

a culíkáč se tam nehorázně cucal,ale když řikám nehorázně..myslim nehorázně!!!!Bylo to zlý..to musíš vidět!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:28
- Nahlásit

Marush
no jo jenže to eště nigde není to dělají schválně, abych nic neviděla

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:30 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Kejtlin
Jestli bydlej kousek od Labe v mlíkoších tak maj moje miminko.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:30
- Nahlásit

kejtlin
zkus paštiku, ta se mi osvědčila vždycky nejlíp, jak je hodně aromatická tak to ty zmetci nepoznaj a tim že to narozdíl od sejra nebo šunky nekoušou, tak to spolknou a vůbec nic neví. Jenom musíš dát dobrej poměr paštika - prášek, u takovýho prcka asi na několikrát.. malej kousek prášku do lžičky paštiky a pesan ví prd

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:30 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdar fšicí!

Mám furt moribundus. Skoro nemůžu polykat. Vzala sem si dnes volno, abych to aspoň trošku doležela. Kámoška mi doporučila wobenzym krz imunitu. Tož sem koupila to největší balení a stál tolik, že ESI NEZABERE, TAK NĚKOHO ZABIM!

kejtlin
nádhernej čivák
s tím práškem se mi osvědčilo dát na lžičku vodu, na ni hodit prášek, zaklonit zvířovi hlavu a nalít mu to do tlamky - takhle neprotestovala ani naše kočka, jinak naprosto cimprlich dáma, která měla neustále paranoiu, že ji chceme otrávit jen nevím, esi to půjde, když má zánět dásní - ale možná mu tu hlavu zakloníš, i když ho chytneš kousek vejš, za lícní kosti...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

Marush
twe vidělas to, jo? tag mi hlavně neříkej, co tam bylo, chci to dneska číhnout, nebo zejtra vlastně, dneska jdem s kámoškou na suší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:36
- Nahlásit

laguna
Jestli bydlej kousek od Labe v mlíkoších tak maj moje miminko.

tak to nevím kde bydlej, až je tam potkám, tak se jich voptám
Baysha
když ho chytneš kousek vejš, za lícní kosti...

má bolavou celou tlamu a pokud mu nerozevřu tlamu tak ji zaklapne a můžu tlačit na lícní kosti kolik chci, za ty léta se smečkou znám tolik fíglů, jenže na něj neplatí nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:45
- Nahlásit

káva dopita, naobojkuju psy a vyrážíme, Bubi jde samozřejmě s náma, pro jistotu půjde i v lese na vodítku než si zvykne, pokusím se pořídit nějaký fotky.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

kejtlin
tak se se smečkou pěkně projděte, u nás je krásně, u vás určitě taky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

Monty
taky je krásně u nás

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:59
- Nahlásit

Ahoj fšem,
tak Bůch včera zase perlil, asi z něj bude elektrikář, rozkousal tátovi prodlužovačku a když ho zavřel doma tak mi sežral nugátový jogurt se třema rohlíkama, které jsem tam nechala s tím, že pes je venku...
Tatík ho asi nemá uplně rád, nechápu... ten pes nemůže prostě odpočívat s namoženou nohou. Je to pes ničitel největší.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:42
- Nahlásit

Nazdááár lidi, můžete mi něgdo vysvětlit proč nemá den aspoň 40 hodin, páč já permanentně nic nestíhám
Konečně jsem si uďálá "ranní" kávu a tak jsem na chvili tady.
Ale zase už jsem dnes stihla doma aspoň vyluxovat a vytřít (3krát, páč psi nejsou moc chytrý a furt mi po tý mokrý podlaze šlapali )
Takže dám kafu a du zas něco dělat.
Teď mi vokamžitě něgdo napište co novýho zde, ať nejsem úpa mimoň dík

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:45
- Nahlásit

Monty
kejtlin
U nás je taky nádherně, jako včera, jen bych řekla, že ještě o něco tepleji
Atusch
Mňam nugát ví co je dobrý no

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:46
- Nahlásit

Atusch
Je to pes ničitel největší.

von furt destrukt,dyk je huš velkej? Takže to nikdy neskončí?! Nikdyyyyyyyyy?!

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:51
- Nahlásit

Marush
něgdy to skončí... někgdy taky ne. Moje čuba má jednu specialitu, která ji drží od dětství- papírový kapesníky. Jakmile má někde po ruce belaní papírovejch kapesníků, je v rauši. A musí je prostě fšecky rozcupovat! A nejlepší je když je někde to balení, jak si z krabičky taháš jeen kapesník po druhym... dycky jeden vytáhne, rozcupuje na nejmenší kousíčíčky, a až pak vytáhne další

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:57
- Nahlásit

Nazdar blázni

teda dneska , vlastně už včera je den celou noc mě budily ty krávy starý páč furt štěkaly, zdálo se mi že Barunu nějak moc slyším, ráno když sem jí vyndaval Dženynu z huby sem zjistila proč. Někdo, nejšpíš otec jí blbě zavřel druhý dvířka vod kotce a ta kráva byla venku (štěkala mi pod voknem). Když sem po ní skočila hnula sem si zádama a vodřela sem si kolínko. nicméně Dženynka přežila, Baruna dostala do držky, tak snad si to bude chvíli pamatovat.
Marush
Takže to nikdy neskončí?! Nikdyyyyyyyyy?
a sis jako myslela že jo?????

když Nyxa tátovi rozhryzala diář,tak se moc nesmál
doufám že né ten kde má napsáno Jílový

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:57
- Nahlásit

Grin
Hm, tak to má stejnou úchylku, jako moje dcera
Marush
Třá jednou jo, až nebude mít už vůbec žádný zuby

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:58
- Nahlásit

Zdarec drásalice, koukám zas nikdo nemaká
My zas máme odkousáno, odčucháno, stopičku i s křížením, bo jsem jela vedle střelnice, že tam jedině není louka pohnojená jako všechny ozimy kolem. Koukám, po silnici kolem louky běhaj ozbrojení četníci, jedni tam, druhý sem, většina vověšená startovníma čislama, inu říkám si že to bé v poho, že bém mít rušivý vlivy. Ale když jsem měla pro Crysu i Ferdu našlápnuto, tak jeden mi doběhl k autu, vyděšeně se zeptal "jéé, ty nejsivodnás?? to je v kelu" a rozeběhl se přes tu louku na protilehlou stráň k červenýmu autu u posedu, kam všichni jinak běhali po těch cestách. Takže křížení prvního i druhýho úseku na stopách pro oba, časový odstup cca 10 minut, na zkouškách se kříží když už tak s větším časovým odstupem... Tak se opřu prdelí o auto, kecám telefonem, popíjím minerálku a koukám, von ten magor běží zas zpátky přes tu louku Takže oba měli na prvním i druhym úseku dvě křížení, tedy 4x přejito přes stopu ale v pohodě, Crysa si toho ani nevšimla, což jsem čučela, šla na jedničku s hvězdičkou, Ferda se zastavil u všech křížení, udělal hlavou vpravoheď a pak vlevohleď a šel dál. Takže takovýhle zážitky dneska.
Konec hlášení, jdu si ulovit něco k jídlu

<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání