| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:57
- Nahlásit
Ještě jednou se ptám pražáků: Nechcete na úterý objednat něco z Falca?
A nechápu, proč na nás musela nějaká kráva volat policajty jen proto, že jsme si hráli na hřišti:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
Marush
kuwa, to bych se neuživila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
Marush
Co máš ty?Hata a komoně...a machruješ!
mám hatá, měla jsem morčatá, křečky of korz taky, zlatý i džungaráky a ještě jeden druh, křečík něčí, už nevim, ale to byly svině nekomunikativní, činčilu, králíky (ale na maso teda... nicméně jsem jim sama postavila králíkárnu!!!!), andulku, žaka šedýho, užofku červenou, potkánky, bílou myšku, tři vodní želvy, žížaly, pulce, zkoušela jsem chovat rejska, co jsem chytla na poli do živochytky, ale chcípnul.
cha.
no a plus čokle a jedna kobyla.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:00
- Nahlásit
Venta
A nechápu, proč na nás musela nějaká kráva volat policajty jen proto, že jsme si hráli na hřišti
jakto?proč, jste si hráli pěkně!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:08
- Nahlásit
jbat
no a plus čokle a jedna kobyla
uuuuuuuuuuu, já měla taky paželvu jsem zapomněla!!! No ale pozor,jednou jsem si koupila černýho křečka...a vodjela jsem na školu v přírodě a najednou mi volala máma že mám křečků 8,chápeš koupila jsem si těhotnýho křečka!!! Tak a teď to trumfni..jsem zvědavá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:08
- Nahlásit
Děcka už su jako nová, celá vydrhnutá, aji s vlasima. Hudební produkce vrcholí, práv zpívám se Širly Bejsy - gold finger a takový vypalovačky muzikálový a filmový, Maryje vlastně již omdlela. Dívá se na mě z boudy a řiká - ty si děsnej dement, poď rači ven. Tak musim, no.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Marush
8,chápeš koupila jsem si těhotnýho křečka!!! Tak a teď to trumfni..jsem zvědavá
to netrumfnu, nejsu blbá, abych si kupovala těhotný zvířata. ))))
Gerda
vlastně již omdlela. Dívá se na mě z boudy a řiká - ty si děsnej dement
)))))))))) fakt seš dement. jeď do Fukušymy. ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:13
- Nahlásit
jbat
no vidíš, tak teď už víš co je to kanárek
Monty
no tak náš není stříhanej od října a já se furt nemůžu odhodlat k tomu, ale už vážně budu muset, protože chudák fakt vypadá jak dredař
hej koňáci, řekněte mi proč kůň nesmí hrušky, jako důvod fyziologickej chci
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:18
- Nahlásit
Eldoguero
řekněte mi proč kůň nesmí hrušky, jako důvod fyziologickej chci
nevim to věděcky, ale zesíraj se z toho.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:28
- Nahlásit
Gerda
pani, vy ste argentinskej agitátor? )))))))
Né.Já agituju za bezpečí Gerdy. ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:29 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
jbat
to vim, ale právě jsem to chtěla vjedecky, jako proč
třá náš kůň sežral jednou kýbl hrušek a nebylo mu po tom lautr nic, ani sračku neměl, tak nevím jestli třá proto, že měl 7 metráků a těch hrušek bylo na tu váhu málo, nebo jestli třá jsou na to některý koně citlivější
páč sousedovic arabi sežrali asi 3 hrušky (teda jen jeden je sežral) a sousedka už plašila s veterinářem
(co se koní a vovcí týká, to se může posrat, páč na ně má dotace, ale chudáci čokle a děti její jsou furt někde zavřený)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:33
- Nahlásit
Eldoguero
vim, ale právě jsem to chtěl vjedecky, jako proč
třá náš kůň sežral jednou kýbl hrušek a nebylo mu po tom lautr nic, ani sraku neměl, tak nevím jestli třá proto, že měl 7 metráků a těch hrušek bylo na tu váhu málo, nebo jestli třá jsou na to některý koně citlivější
páč sousedovic arabi sežrali asi 3 hrušky (teda jen jeden je sežral) a sousedka už plašila s veterinářem
(co se koní a vovcí týká, to se může posrat, páč na ně má dotace, ale chudáci čokle a děti její jsou furt někde zavřený)
no to je kůň od koňa, my měli Lumíra, ČMB, ten žral i rohlíky se saláem i s papírovým ubrouskem a nikdy neměl ani náznak koliky nebo sračky...
jako essi sežral tři hrušky, tak se fakt může tak maximálně posrat, pokud nebyly hnilý nebo plesnivý. zas jako veta bych asi nevolala, jen bych koňa hlídala.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:41
- Nahlásit
Marush
jakto?proč, jste si hráli pěkně!!!
No právě ňáká ženská nesnesla, že na hřišti jsou i čoklové a tak zavolala měšťáky. Ty teda dorazili a chvíli se s náma bavili... nikde nebyl zákaz psů, takže ani neměli co řešit a zase šli. Aspoň měli procházku a pracovní náplň, no ni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:44
- Nahlásit
zdar terarystííííí,vůbec nestíhám a prdlo mi několik céfek neb jak batarie tak pračka jsou nerepabilní ,mušim koupit nový,okamžitě mi posílete prachy ,aš přídu z háku,spočítám kolik ste vybrali!
kejtlin
číva je nádherná vypadá vo 100% líp než na tý fotce!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:49
- Nahlásit
jbat
prej 3 hrušky, že mu je dala jejich sousedka chudák nevědomá, ale přiznala se veterináře volali, ale neudělal nic pochopitelně, pokud si dobře vzpomínám , tenkrát koňovi nic nebylo, myslím že určo nahnilý nebyly, to by zas pani tomu koňovi nedala, ona není blbá, jen nevědomá
Blbá je jen naše sousedka
Náš norik jako schroupal naprosto vše v poho, až nakonec teda rozštípal bedýnku s pšenicí a tu nedal no
Jinak ten kýbl hrušek jsem měla posbíranej pro prasata a on se k němu prostě dostal, už si nepamatuju ani jaký byly okolnosti toho.
Ale vím určitě, že mu nebylo vůbec nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:50
- Nahlásit
davidkova renata
číva je nádherná vypadá vo 100% líp než na tý fotce!!
jj na tý fotce vypadá ouplně blbje, no essi teda technička s ním dělala to co přede mnou tak se nedivím-schválně ho tahala za chlupy a tak dlouho provokovala až po ní začal chňapat, a píča se tomu smála, no nechápu , dotet´ ji nemůžu rozdejchat, psa jsem jí teda vyrvala z ruky
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:52
- Nahlásit
Dobrý den celý den, žeryk asi poletí komínem
Jdu zas podat hlášení ...
Eldoguero, dyš vás tu pani vidim - nestihla jsem vodepsat na mejla, ale mám to v patrnosti, včas se ozvu ... auto jde do správky až na konci příštího tejdne takže až někdy pak ... tak jsem si aspoň zatim domluvila (zatim teda jenom na vokuk) cvičák tady kousek.
Žeryk v neděli vrčel na malou (šestiletou) holku, co přišla na návštěvu, (občas se přidá k mamce, když s ním jde na prochajdu). Magor fakt. Vrčel, naježenej byl jak debyl, tak jsem mu strkla ksicht do koše a připla vodítko. Sklapnul nahodil pohled "já jsem ten koš velice nutně potřeboval, jinak bych asi vrčet nepřestal". Pak jsem ho zavolala, normálně přišel, vyskočil na gauč a usnul.
... konec hlášení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:52
- Nahlásit
kejtlin
schválně ho tahala za chlupy a tak dlouho provokovala až po ní začal chňapat, a píča se tomu smála,
fakt jo??????????? to sou tam takový mrdky?? já mluvila akorát s tim týpkem na recepci,takovej mladší,nařachanej ale zdál se mi v normě..jinak samo nevim..hlavně že je teda v hajzlu odtama!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:54
- Nahlásit
Tinta76
Pak jsem ho zavolala, normálně přišel, vyskočil na gauč a usnul.
já myslím,že dobré..konec hlášení příště ho na dobrou cestu na gauč eště nakopněte aby se mu lépe šlo )))))))))))))))))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
jj já taky jsem poprvé mluvila s pokérovaným frajerem, ten byl v pohodě, ale veterinární technička blbá jak vagón bláta a ještě píča, ale totální!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
já myslím,že dobré..
no já teda nevim protože mu vůbec nerozumim ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:01
- Nahlásit
Tinta76
v pohodě, až bude čas doražte pani
jakej cvičák jestli můžu vědět?
kejtlin
tý vole to byla ňáká pí... ne, jako proč ho tahala za chlupy zřejmě pani na svém místě, že
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:02
- Nahlásit
Tinta76
protože mu vůbec nerozumim
to bych neřešila hlavně dyš dělá co chcete vy
kejtlin
svině (((
du dřít děcka,prosymvás ty prachy mi zatim posííííílejtéééééé!!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:08
- Nahlásit
holky, ve čtvrtek mi příjdou zapojit internet, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:09
- Nahlásit
Eldoguero
v pohodě, až bude čas doražte pani
jakej cvičák jestli můžu vědět?
Dorazím, díky!
cvičák je v Jiříkově, ale nějak jim tam teď nefunguje "poslušnost" ... tak se toho ujala jedna holčina a s tou jsem teda domluvená ... budou tam každej víkend snad cvičit, tak to v neděli pojedem vomrknout ...
davidkova renata
to bych neřešila hlavně dyš dělá co chcete vy
no jasně, esi to bude takhle fungovat, tak cajk ... ale stejnak mě štve, že nechápu proč to dělá ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:10 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eldoguero
tý vole to byla ňáká pí... ne, jako proč ho tahala za chlupy zřejmě pani na svém místě, že
smála se tomu jak po ní chňape , na mojí otázku proč to dělá, mi řekla koukněte jak se umí nasrat a hrozná sranda, no psa jsem jí doslova vyrvala z rukou a řekla, že mi ho podrží kamarádka co tam byla se mnou, než vyřídím papíry, sem popisovala hned jak jsem si ho přivezla co mu všechno údajně mělo bejt. Zuby má teda děsný, zánět dásní taky, ale dle ní jsem měla nechat zuby vyhnít, protože má hrozně nemocný srdce a nedokáže si představit hazardéra, kerej by mu dal narkózu, byla jsem s ním ještě ten den u mýho veta a ten po poslechu řekl, jo je tam nedomykavost a šelest slabej,ale nevidím důvod proč bych mu nemohl dát narkózu, jasně komplikace můžou nastat, ale nemá z toho strach-kdyby měl, řekl by mi to na rovinu, jako mi to řekl, když se chystal uspat kolii mojí, za tejden jdeme na ty zuby.o pejskovi píča mluvila jako o tom-já vám TO načipuju, jestli si TO berete, brzo vám TO chcípne.....napůl už jsem vyletěla, ale kamarádka do mě kopla a řekla neřeš vole, vem ho ke svýmu veterináři on ti řekne.
edit: fakt jsem nepochopila jak může takovej člověk dělat veterinárního technika a proč to vlastně dělá....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:12
- Nahlásit
kejtlin
TO
by se mělo někde hlásit nebo co!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:16
- Nahlásit
Tinta76
hm, v Jiříkově to teda neznám, tak snad budeš spokojená
Monty
supééér
kejtlin
ty vole, a TOhle jako pracuje v útulku jo hm, to je výborný, doufám, že To je běžná praxe všech útulků teda takovýhle zaměstnaci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
vidělas kareláky???????????????? a před chvílí sem s ňou mluvila a budou i Blesku, prej to viděli v nově a dneska u nich byli na reportáži a focení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:16
- Nahlásit
Alexa
ne kdy kde????????????????
|