Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:32
- Nahlásit

Biluška
Taky mezi Bíbu (Lilátko), Bibi (Belinka, Puma) a Bí (univerzální volací kód při stahovačkách na agi pro fšechny psy) mám občas zmatky . Jinak f poho

a ještě se ňejak podobně jmenuje jedno tvoje pézetko, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo, to máš pravdu, to je Lálinka. Anebo to je taky šelmyje?

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:36
- Nahlásit

Gerda

hoj, du se pochlubit, dneska sem byla poprvně s Grínou stopovat ne že by mu to šlo, ale měl velkou radost na konci

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
a ještě se ňejak podobně jmenuje jedno tvoje pézetko, ne?
Pézetko je Pupy

Gerda
jo, to máš pravdu, to je Lálinka. Anebo to je taky šelmyje?
Lálinka je větší pézetko. Plete se s Lajenkou, šelmyjí číslo pět.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:50
- Nahlásit

Grin
a jak stopujete? Přes čtverec nebo rovnou stopu? A pamlskovou? My to s Máňou neumíme, Máňa možná vůbec nečuchá ))) Ale taky jí to baví, ráda hledá jídlo Jdeš v sobotu? A jedeš s náma v neděli?

Biluška
Plete se s Lajenkou, šelmyjí číslo pět.
to je ale lassie a lajdák...a taky lajenka? Víš co? Jdi do řiti i se svejma šelmyjema, do nedávna si měla jen čtyři a šlo to, teď máš šest, vůbec nevim, kerý to sou, vim jen Kofolu a hessinu a nýnu a pak je eště bombon a pak sou ty lajdáci a vůbec. Máš Lolitu a to stačí.

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:54
- Nahlásit

Gerda kam se razí v sobotu pani? já nic nevím

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:57
- Nahlásit

Gerda
to je ale lassie a lajdák...
Lassie a Lajdák nejsou jedna a tatáž Lassie je ta modrá s modrýma očima a krom toho, že je Lassie je taky Lasičák a Lasice. A občas Kapitán Lasárd. Lajdák je ta zlatá, štěně od Nýny a ofiko je Lajla. Nebo taky Lajenka, Lajka, Lajdášek a Lajdalůzije. Ale to máš fuck, ty dvě jsou stejně sijamský a jsou pořád spolu,takže ať zavoláš jakékoliv jméno od L tak přijdou obě.

vim jen Kofolu a hessinu a nýnu a pak je eště bombon a pak sou ty lajdáci a vůbec
Přesně tak. Staré šelmyje jsou Hesina a Kofola. "Velké" jsou Nýna a Bombon a "malé" - lajdáci.
Krom nich a Lolitky je tu samo ještě Puma. Pak 2x Akity, 2x německý ofčák - Bageta čili Geta a Rozára. Jeden buldok- Porše čili Ora. Vořech - Tex (správně Semtex). Špiclice Mia, foxteriér Arman, vořech Žuf (správně Žofré). Nic složitýho

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:58
- Nahlásit

Gerda
Zatim rovnou s pamlskama a na konci s krabičkou. Gríňa taky moc nečuchal, ale na to má čas, a hlavně se moc nesoustředil, páš kolem byli psi a on má furt ještě "klidový režim" kvůli tomu lokti, takže byl hroozně nevylítanej. Ale když našel krabičku, tak byl celej šťastnej
V sobotu jdu 100 % ale žádám, abyste mi napsaly do běloušů kdy se teda jde esli ráno nebo v 1, páč bych to tady nedohledala Každopádně půjdem se jenom s váma proskočit po poli, kousat tentokrát nebudem
Ofšem v neděli nemůžu máme cvičák a zrovna v úplně debilní hodinu, toť důvod č.1 a důvod č.2 je, že jsem až do odvolání (do výplaty) bez peněz a tudíš bez benzínu.

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:59
- Nahlásit

Biluška
napočítala jsem 17???!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:01
- Nahlásit

Biluška
kua, te´d jsem napočítala 19!!!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:06
- Nahlásit

Biluška se ti to zase nějak rozmnožilo ne? Neznám určo Žufa a Miou si nejsem jistá...... nebo se málo projevujou a ty o nich nemluvíš - měli by se urazit že jsi nám o nich nepovídala!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:06
- Nahlásit

Gerda
číva je jerry-bílej, Ricki je starej krysař

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:16
- Nahlásit

hancaw
šiš do prokopáku přece ))

Biluška
Staré šelmyje jsou Hesina a Kofola. "Velké" jsou Nýna a Bombon a "malé" - lajdáci.
Takže staré, velké a lajdáci. Víc vědět nepotřebuju. Lolitu a Pumu znám.

Grin
stopy si tu prober s holkama, co cvičej, my tu stopu s mařkou hledáme obě, pak sme obě ztracené, takže sme mimo hru. Tvůj důvod č. 2 není správným důvodem, to jde pořešit, horší je tedy důvod č. 1, že už něco máš. Neva, aspoň teda v sobotu.

kejtlin
číva je jerry-bílej, Ricki je starej krysař
vidiš, v tvejch čoklech se taky nevyznám, a to má každej jen jedno jméno, takže ani u Biluše by to nepomohlo )) Ten test mi jasně ukázel, že víc než 4 věci nejsem schopna rozlišit. Ale jsem si naprosto jistá, že rozlišim 4 milijóny peněs od 19 milijónů peněs. Takový lišení mi neva, zejména, dyš budu mít místo 4 jich 19. A jak se jerrymu bubák líbí? Už vytvořili čívaví kliku proti krysí klice? Koho má bubu nejraději?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:21
- Nahlásit

Grin
napočítala jsem 17???!!!
jo

kua, te´d jsem napočítala 19!!!!
To si počítala blbě, je jich sedmnáct . Plus Mášenek, dvě děcka, kůň, koza a dvě morčata

hancaw
se ti to zase nějak rozmnožilo ne? Neznám určo Žufa a Miou si nejsem jistá......
Mia je tu už dlouho, snad čtyři roky...fakt dlouho. Je fakt, že o ní moc nemluvím, ona je taková tichá a nenápadná. Akorát v pravidelně nepravidelných intervalech zdrhá a dokrmuje se na okolních hnojištích
Žufánek je tu od Silvestra, nějací moc milí a hodní lidi nám ho vyhodili z auta před barákem Je k adopci, furt ho inzeruju, jenže je starej a hluchej, takže výsledek je mizerný .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:35
- Nahlásit

Crysa
jj ve čtvrtek ráno se stav pro pangaminy, budu doma
Gerda
Koho má bubu nejraději?
od první chvíle mě úplně zbožňuje, kam se hnu tam se hne i on A DNESKA NECHRÁPE!!!!snad mu to vydrží i v noci. Ze psů je mu to jedno kamarádí se s každým a psi taky se s ním kamarádí, chová se jak kdyby u nás byl odjakživa

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:41
- Nahlásit

kejtlin
to je úžasný, na starý kolena bude mít hezkej domov jako trojský holky - je na mase nebo granclích? Zaplatila ti za nás Atuše pangoše? Páč buď ti dám hotovost ve Zlovsi, nebo poprosim Atuš, aby to poslala účtem a dám hotovost jí.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:42
- Nahlásit

Biluška
je jich sedmnáct

a velký máš teda 3? dva ofčouny a boxerku?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:45
- Nahlásit

děcka kolik ste na mne uš vybraly??????????????????????????????????????????? ??????? a nechci slyšet,že nic!!!!!!!!!!!!!!

jinak sem dokoukala Farmáře a mám asi tedlenten kůltůrní vorgazmus panebože to neni vůbec možný co to ja za kretény!!! twe kozí dědek uš nejni zamilovnaje,to byl fofr teda.-)))) Culík bulí do kapesníku,Buryjan je bez komentáře úpa))))))))))))) twe tu básničku jak recitoval f tom autě.-)))))))))) bože to neni možný vůbec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:45
- Nahlásit

Gerda
žere maso i grancle, co mají ostatní, má i on, když jsou ten den grancle má grancle, dneska je maso, dostane maso, ale musím mu ho nakrájet na kousky malý-už aby měl hotovou tu tlamu.
zaplatila, no přišli mi prachy z mnoha míst, je možný že od atuše taky, ale nevím, musím se zeptat až se ukáže....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
a gde to můžu vidět toho formáře??

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
už je na streamu? ráno furt nebyl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:51
- Nahlásit

makrel
zuzanarosakova
děcka já nevim já to nahrávala z telky ale rozhodně to sčíhněte!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
na netu to furt není

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

zuzanarosakova
makrel
jako stojí to za to, mě to málem zabilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
ach joooo, sem neviděla teda farmáře vůbec, no. Proč brečel taťka Péťa?

kejtlin
je to dobrá číva, hrdina Bubu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

Gerda
je to dobrá číva, hrdina Bubu!

jako on je fakt suverén, ještě jsem nepoznala tak odvážnou čivavu, celkem mě překvapil, jak chtěl běhat dneska s velkejma a štěkal jak měl radost, že je venku, má moc příjemnou povahu

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

Gerda
Proč brečel taťka Péťa?

páč je to "zamilované" pánské přirození

davidkova renata
užs viděla kareláky???????????????????

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:13
- Nahlásit

kejtlin
hele to mi pověz kterej ...... je schopnej takovýhodle minipejska vyhodit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:18
- Nahlásit

Alexa
hele to mi pověz kterej ...... je schopnej takovýhodle minipejska vyhodit

já nevím jestli ho někdo vyhodil, každopádně má sice ostříhaný drápy, al je vidět, že je měl vytočený bokem-jak je měl dlouhý, šklebí se na kartáč, pak zjistí, že mu to není nic platný a přestane, měl údajně kabátek, ten má takový chlupy, že leží na lině, na gauči a pelíšku mu je vedro.
Našli ho prej v noci, je teda hubenej, jsou mu cítit žebra a " sedací kosti " není dobrý aby byl tlustej, to je jasný ale řekla bych že je celkem vychrtloň

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:26
- Nahlásit

Alexa
páč je to "zamilované" pánské přirození

a do koho? do tý Johany nebo do tý druhý? Já poslední asi tři díly neviděla

<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání