Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:08
- Nahlásit

Eldoguero
no jo, vy máte dogy, ale já musim vochránit eště maryji, páč je to jen malej bojovníček )))) I když kousne dovopravdy, nebude tak zlopověstná jako vaše puntikaté kulky ))) Ty zas musej chránit Hapunku ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:09
- Nahlásit

toš sme spátky, Bubi nešel na vodítku, ale protože chtěl bjehat s velkejma zezačátku, tak sem ho odlovila a na asi 10 min připnula, měla jsem strach aby se mu fakt něco nestalo. Smečky se držel jak kdyby k nám patřil odjakživa, jinak je to sport´ák, pořát pobíhal, nevypadá že by chtěl brzo chcípnout, pochybuju, že mu je těch 12 let i když Gábinka moje první čiva byla akční ještě v 15ti...
Potkali sme zloděje dřeva, nevím kdo se koho lek víc, byli f pohodě, zeptali se essi můžou pohladit psy, tak je pomuchlali a my šli dál. Mám celkem dost fotek, tak sem nějaký za chvíli dám

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:11
- Nahlásit

Gerda
Potřebuješ nutně rusáka a děsně zlýho!!!!
A nebo si vem malodogu s puntíkatejma kulkama
Ale rychle protože už včera bylo pozdě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:11
- Nahlásit

Crysa
to si piš, že tady paranoidní sem, je tu děsně moc ožralejch úkáček, přestěhovaly se sem hospody z jinejch koutů prahy čtyři, na jendo malý sídlo máme devět hospod a tři nonstop herny, poslední dobou se tu událo několik přepadení u baráků, vykrádaný auta už ani nepočítám, a večer chodím po práci hlavně sama po venku, nikde už moc nikdo nebejvá. Tak to víš, že si dávám pozor, nebo se aspoň snažim bejt ve střehu )))) Páč nechci mít psa, co chodí ven jen kolem baráku vyčůrat a domu. Tak pendlujem nočnim sídlištěm a já sem z toho paranoid )))

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:12
- Nahlásit

kejtlin
tak to je dobře, že se čivák sžil s tvou smečkou
už se těším na fotky

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:16
- Nahlásit

Gerda

A mám ještě testovací fázi - když proti mě jde někdo podezřelej, dívám se mu celou dobu do očí a jdu přímo proti němu svíraje flexu, jakmile se míjíme, natáčím se k němu bokem a nenápadně sleduju, jeslti furt jde, nebo jestli se na mě vrhne zezadu jako srap

Tak jasný..můj postup,někdo jde za mnou...počkám nechám ho předejít, někdo jde proti mě,čumim mu do vočí,pokud jsme sami na ulici pozdravim ho...tim ho zmatu,oběť už se mu zosobní,odradim ho hned...a mám pepřáka a ot v photovostní poloze

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

Gerda tak tady takovejch máme taky dost, jen právě už nechodím nikam bez psů, teda teď jsem byla 3x bez psa na bruslích, na jednu i druhou stranu jsou menšinové obce a cejtila jsem se dost divně. Takže včera už jsem vzala Ferdu, naštěstí dal celejch 7 kiláků v pohodě a konečně jsem se cejtila normálně. Pže si bez psa připadám jak nahatá. A se psem se nebojím, i když třeba As i Crysa by spíš někoho ulízaly, ale je to pes a ukrajinci a menšinoobčani se psů všeobecně docela dost bojej a pak se nemusím bát já, páč aby jsme se báli dva mi příjde zbytečný

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:21
- Nahlásit

laguna
pani, vy ste argentinskej agitátor? )))))))

Maryje se ukryla, bo sem začala zpívat. Španělsky )))) Las flores de la vida ))) Jedu starý cédesa u praní a uklízení, ty, co už sem dlouho neslyšela. Nejvíc trápím sousedy tím, že pěji na balgoně u věšení prádla. Už přišla, zakončila jsem sólíčko zvoláním Aj dont lajk it lajk dzet )))))) Už sem jí prhlídla hubu, nikde žádnej zubní problém nevidim, všechny zuby krásný, bílý, jen na některejch už je trocha zubního kamene, jinak nic, co by ji mělo bolet....mám e s mámou po bytě ukrytý hrtany, mařena má skrýše, vůbec je nežere, jen je noí a zahrabává. A někdy je ze skrýše vyndá a jde je přenést jinam. Možná má za štěňata hrtany....růžovej hadr, medánek a míček byly asi lepší dětičky....než hrtany....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:22
- Nahlásit

Gerda
no jo, vy máte dogy, ale já musim vochránit eště maryji, páč je to jen malej bojovníček )))) I když kousne dovopravdy, nebude tak zlopověstná jako vaše puntikaté kulky ))) Ty zas musej chránit Hapunku ))))
No to musí to je pravda, páč Happunka se ani nechce bránit sám Šmarjá zrovna jsem si to nebohé zvíře představila v situaci, kdy mě někdo přepadne, já se snažím zuby nehty bránit a on chudinka poskakuje okolo, píská, mrská ocáskem a říká nechte toho,nechte toho, jsem ve velmi veliké deprézi

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:23
- Nahlásit

Eldoguero
co je Hapunka? králíček?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:24
- Nahlásit

Eldoguero
))) a ještě bude volat - buďte na sebe hodní, podejte si ruce, přeji si, ať je na světě mír! ))))

jdu se vyplavat, už je vážně čas, tolik hodin a já sem furt jak špína.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:32
- Nahlásit

Crysa
Tak to máme podobně, mám se část menšiny nastěhovala do paráku kousek pod námi a teda nic moc no jinak v okolí jich máme strašný kvanta, takže ve vesnicích je celkem běžný mít na zahradě velkýho hlídacího psa a někdy i víc. Třá v jednom baráku má chlap jihorusa a filu, tam bych fakt krást nešla
A co jsem zhodnotila jako pozitivum oproti tý strašný zaplivaný vesnici, kde jsme bydleli předtím, tady chodí dokonce i lidi se psema ven. Někdy je to určitě z bezpečnostních důvodů, ale to je ve finále jedno, páč projde se člověk i pes a všichni jsou z různých důvodů spokojeni
Gerda
začala zpívat. Španělsky )))) Las flores de la vida
Ale prd pani, to musíte zpívat Dont cry for me Argentina a dogy říkali, že můžete klíďo i v angličtině jsou svjetový

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:34
- Nahlásit

jbat
tssss kanárek veliký přece tuze pruhovaný, s pouhými 50 kily živé váhy, dle standardu prý vůči cizím nedůvěřivé až agresivní plemeno

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:35
- Nahlásit

Eldoguero
tssss kanárek veliký přece tuze pruhovaný, s pouhými 50 kily živé váhy, dle standardu prý vůči cizím nedůvěřivé až agresivní plemeno

vůbec nechápu.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:36
- Nahlásit

jaj v sobotu budu trimovat dva westíky, budu KO

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:36
- Nahlásit

tak děcka kdo se chcete kouknout tak tady http://voyo.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny-18 -4-2011-2.html

je ta kámoška s karelákama bylo to včera na nově cca 16.13 minuta

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:37
- Nahlásit

Gerda
Pani vy ho normálně znáte jak svý boty to snad jsou nějaký kouzla či co

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:39
- Nahlásit

jbat
šmarjá pani kanárská doga přece čili Perro de presa Canario - už dobrý?
Akorát, že von teda má trochu povahu květinového dítěte, měl se asi původně narodit jako bišonek nebo možná jako polštář na gauči

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:40
- Nahlásit

s prochásky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:41
- Nahlásit

Monty
nechceš to vzít při cestě k nám, potřebuju ostříhat již značně dredatýho velšíka

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:41
- Nahlásit

Eldoguero
šmarjá pani kanárská doga přec

ty vle copak jsem kynolók? já jsem terarista, na mě nemůžeš s takovým slangem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:43
- Nahlásit

jbat
jako sis vážně myslela že má 50ti kilovýho kanára

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:43
- Nahlásit

Eldoguero
no pán mi říkal, že byli naposledy trimovaní v listopadě - to bude pěkná makačka, já jsem si nenechala nikdy zarůst více než tři měsíce a to už někdy byli jak medvědi

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:44
- Nahlásit

Alexa

to zas ne, jako jsem hovnokynolog, ale ne multidebil.
spíš jsem nevěděla, jakej čokl se pod tím kódem skrývá.

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:49
- Nahlásit

kejtlin
nová čihuahua vyloženě barevně ladí do smečky...pěkně vydesignováno

Alexa

a proč by ne? Třá taková sýkorka koňadra sní tolik kolik sama váží...z čehož vyvozuju,že musí po každym jídle vážit jednou tolik a za chvíli už je vlastně spíš malý bažant a tudíž esli je na tom kanárek podobně...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:51
- Nahlásit

Marush
Třá taková sýkorka koňadra sní tolik kolik sama váží...z čehož vyvozuju,že musí po každym jídle vážit jednou tolik a za chvíli už je vlastně spíš malý bažant a tudíž esli je na tom kanárek podobně...

twe ty seš taky terarista... )))))))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:53
- Nahlásit

Marush
nová čihuahua vyloženě barevně ladí do smečky...pěkně vydesignováno

on se hodí vším-je to sport´ák, má plechový trávení, neřeší psy natož fenky, jen tím chrápáním mě tedy překvapil a to velmi nepříjemně prostě bude spát na chodbě, někoho tam dám s ním, aby tam nebyl sám.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:53
- Nahlásit

když má sýrorka 50kg, kolik musím mít proboha já???????????

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:55
- Nahlásit

jbat
twe ty seš taky terarista...

já jsem bejvala velkej terarista...hele vyjmenuju ti co jsem šecko chovala..piš si: Morčatá,myší,pískomily, křečky zlatý, džungaráky, holomyší, králíčka beránka, rybky....andulu...tak, moje teraristická karijéra v kosce

Co máš ty?Hata a komoně...a machruješ!

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:57
- Nahlásit

Monty
když má sýrorka 50kg, kolik musím mít proboha já???????????

jak se tvoje váha vztahuje k váze sýkorky koňadry?! Copak sníš tolik kolik sama vážíš?!

<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání