| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
AlexaBarunu nějak moc slyšímNěkdo, nejšpíš otec jí blbě zavřel druhý dvířka vod kotceBaruna dostala do držky
ale vona ftom zjevně byla neviněěěě a Dženyna jí určitě provokovala a nebo jí ráno do huby vlezla aby to bylo všechno na někoho ynýýýýhoooo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:02
- Nahlásit
http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2606-199-kc-za-ves kery-sortiment-this-that-v-hodnote-400-kc
hele hele, můj oblíbenej opchod, kdybyste někdo chtěl.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:06
- Nahlásit
Crysa
ale vona ftom zjevně byla neviněěěě
jo pouze v tom že byla venku, ale ne že sotva zahlídla pudle hned bez rozmejšlení po nich skočila. Myslím že jediná klika je, že je vždycky chytne tam kde maj nejvíc chlupů a nepřekusuje.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
fšem kybicům!
vim že to nikdy neskončí..bylo to je zvolání
Alexa
to nevim,ale Jílový má huš vytetovaný na čele, neboj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:15
- Nahlásit
Eldoguero
včera byl fajn den, přišla jsem z práce po půl druhé, tak jsme šly ve tři se Soph ven, to bylo super, jinak se z práce vracím o po půl páté, takže dneska už ten teplý den už tak pěkně neprožijem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:15
- Nahlásit
jbat
dys end det mám taky ráda!!! Jdu kouknout
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
Alexa
To mají velmi velkou kliku, páč třá argentiny zásadně berou za hlavu a to by malopudel asi nedal chudák
Pamatuju jak naše zlatá, hodná, ze všech na světě nejhodnější Ambra (jako vážně, ne ironicky) pohodová na lidi, psy, domácí zvířata (krom prasat) aportovala půlroční liščátka (původně živá) tak, že jim rozkousla hlavu a pak mi je vždycky přinesla
Byl to dobrý pes
Crysa
Jooo super, gratuluju jsou to šikovné lišky (jsou to lišky ne )
Kaly měla předminulý týden křížení v prvním úseku srnčím a ve druhém koňma myslela jsem, že budu vražit, ale vcelku se s tím poprala taky dobře, na každým křížení zůstala chvíli stát, nasála, zapřemýšlela, ale nakonec pokračovala. Nebylo to 100%, ale úpa jí to nerozhodilo, tak jsem taky byla ráda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:18
- Nahlásit
Marush
to neznám, to tady nemáme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
Monty
To asi ne, odpol. už je pak chladněji, ale včera třá jsem byla venku skoro do osmi, sice už byla zima, ale pořád krásně
Tak, když se přioblíkneš zvládnete to i dnes Sophie má chlupy, ta to dá v poho
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:24
- Nahlásit
makrel
to neznám, to tady nemáme
taky bys mohla doject něgdy..což? Gdy bue nějakej ten sraz teda,kde je vůbec pani vedoucí?!!!A gde je pani Mařenovičová?! Nepracujte všichni! A co Rudik vlastně,už o něm dlouho nebyla řeč...ale měl něgde alfagramiádu...prej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:24
- Nahlásit
Marush
už mám dva voučry...
nevim, kdo vynalezl tyto slevomaty, ale zabil abych ho do hlavy hnet! ))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:26
- Nahlásit
Eldoguero
my byly včera od těch tří do šest něco, byly by jsme i déle, ale byla jsem domluvená s kámoškou, že příjde o půl sedmé, tak jsme spěchaly domů...
Jo jo Sophi je teplo pořád, ta lítá jak splašená
naštěstí je teď dlouho světlo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:27
- Nahlásit
Eldoguerojsou to šikovné lišky
Crysa je zrzatá, s tou to ani nehlo, fakt je ten že často šlapu poté co přes louku prolítnou 4kolky, že prostě kladu relativně slabý pach přes silně rozrušený podklad a to už jí nic nedělá.
Ferda je šedovlký vlčák služební
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:29
- Nahlásit
Crysa
Ferda je šedovlký vlčák služební
Ferda jest velký krasavec!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
MarushFerda jest velký krasavec!!!
no už konečně není až tak vošklivej a směšnej, ale klidně se zeptel Ebony, ta ho viděla taky ještě dloooouhýýýhooo, bezhrudníkatýho, křivonohýho, nenasvalenýho, ušatýho s čupčí hlavou a barvou vyblitýho zelí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:36
- Nahlásit
Marush
hele a jak ti je?
až budeš zas v Praze, můžem zajít ven s Nyksooou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
Psíček
Však ty taky Maruš!
no bodejť!
Crysa
je fakt krásnej ale!!!
jbat
až budeš zas v Praze, můžem zajít ven s Nyksooou.
pudem no,tak příští tejden můžem...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
Crysa
Ok dobře, šikovná liška a šedovlk
je to velmi krásný pes, aspoň ti ve službě nedělá ostudu obludností
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:47
- Nahlásit
Marush
Ferda jest velký krasavec!!!
no že jo a kdybys jí slyšela když ho dostala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:47
- Nahlásit
Marush
pudem no,tak příští tejden můžem...
OK.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:51
- Nahlásit
Alexano že jo a kdybys jí slyšela když ho dostala
To teď po pár letech přijela známá a ptá se "Kde máš Kačera?" a já na ní zůstala čumět, na koho že se jako ptá. Na to že jsou to 4 roky se mě to zdá už dávno, kdy jsem mu Kačer říkala, páč nic jinýho mi z huby směrem k němu nešlo. Teď už ho mám pro svou práci do něj vloženou ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
Nazdar ženy, tak si přectafte, že sem ráno tak zaspala, že sem už rači nešla do práce. Máme dnes s máněm volno, půjdem na zubní vílu. Už mám nakoupíno, peru, luksírung machen, ale víte co je strašný? Že jak sem dlouho spala a pak sem se hystericky probudila, museli sme rychle ven a tak, takže děcka, je jedna a já sem se eště nemyla. Fůůůj, praséééééé. Ale už se chystám, už se začínám probouzet. Krs ty noční zbraně - nemám pepřák, nejsu blázen, abych ho podala výtržníkovi a on mi ho celej vystříkal do ksichtu. Mám flexu, polovytaženou a neustále si s ní večer točim kolem sebe. Jsem hotova se s ní bránit či s ní útočit. Ještě jsem dělala to, že sem si provlíkala klíče mezi prstama jako bokséra, ale nemohla sem se rozhodnout, jesi sem pravák nebo levák, takže nevim, kerou rukou bych bila. U flexy vim, tu mám v levý. Ale stejnak, když se peru, tak kopu, takže na nohách mám kanady. Jsem večerně vybavená pro bitku ))) Ale stejnak myslim, že kdyby mě něko přepad, strachy se poseru a neudělám vůbec nic, nechám se přepadnout, okrást a znásilnit. Zabít snad ne, věřim tomu, že se v čéku může probudit strachová síla nebo nějakej ten záchovnej pud. Aspoň se tim uklidňuju při večernim venčení. Maryje by taky bojovala, min by mu prokousla nohu nebo by kol něj lítala a ječela, což je taky dobrý, páč to vyvolává paniku ))
Jak se máte?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/231191-polonahy-muz-be hal-po-poli-a-kricel-ze-zijeme-v-matrixu.html
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:56
- Nahlásit
Gerda
jako tvůj plán boje je fakt dobrej..vidim že seš připravená na vše
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
jbat
už jsem to četla....vždycky se bojim,že takhle budou jednou psát o mě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
Gerda
Volééééé, pani, vy ste normálně nebezpečnááááá
a já amatér mám jen dogy
Crysa
je z chovky nebo z výkupu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:02
- Nahlásit
Eldoguero Á je správně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:02
- Nahlásit
Marush
A mám ještě testovací fázi - když proti mě jde někdo podezřelej, dívám se mu celou dobu do očí a jdu přímo proti němu svíraje flexu, jakmile se míjíme, natáčím se k němu bokem a nenápadně sleduju, jeslti furt jde, nebo jestli se na mě vrhne zezadu jako srap ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:05
- Nahlásit
Gerda to že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě opravdu nejdou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:06
- Nahlásit
Gerda
když proti mě jde někdo podezřelej, dívám se mu celou dobu do očí a jdu přímo proti němu svíraje flexu, jakmile se míjíme, natáčím se k němu bokem a nenápadně sleduju, jeslti furt jde, nebo jestli se na mě vrhne zezadu jako srap
)))))))))))))))
výbornej systém. ještě se zkus naučit Rusky a mluvit tak na Máňu.
|