Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:17
- Nahlásit

davidkova renata
by se mělo někde hlásit nebo co!

no celkem jsem o tom uvažovala, že někam napíšu chování techničky a hlavně její odbornost. Několikrát denně prej modrá-od srdce, můj vet řekl, že může bejt cyanotickej, ale od toho měkkýho patra co mají trpaslíci běžně-proto i tolik chrápe, že kdyby modral od nemocnýho srdce, tak by bylo už po něm. Má hrozně špatný nohy, podle ní, pes včera a dneska lítal několik hodin a nic, nezakulhal, můj vet řekl, že jedna noha je zcela v pořádku a druhá občas vyskakuje, ale zase zaskakuje, pes chodí normálně po 4 neodlehčuje jednu nohu

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
ne kdy kde?????????????
sem sem dávala vodkaz tady
http://voyo.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny-18 -4-2011-2.html
cca 16,14

Tinta76
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:19
- Nahlásit

Eldoguero
hm, v Jiříkově to teda neznám, tak snad budeš spokojená
no to teprv uvidím ... a předpokládám tedy, že jiný cvičáky tady v okolí znáte ... znáte?

kejtlin
to je síla tedy ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:24
- Nahlásit

Tinta76
pominula jsem ještě fakt, že kdykoliv šla kolem okýnka, kde v místnosti seděli zaměstnanci útulku, tak do toho okýnka krkla-jako že hrozná sranda, nepobírala jsem ji vůbec

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:25
- Nahlásit

Čau děcka, měla jsem neskutečně náročný den. Teď jsem dojela z práce a hned jsem si nalila dvoudecku vína. Jsem alkoholik?

Radši tady svůj dnešní den popisovat nebudu (ty problémy, které v práci nastaly), protože bych asi rozpoutala další velmi plodnou diskuzi... Potřebuji jen politovat, že té práci budu za 2 měsíce velet...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:28
- Nahlásit

pawLINka
Teď jsem dojela z práce a hned jsem si nalila dvoudecku vína. Jsem alkoholik?

nikoliv.

Potřebuji jen politovat, že té práci budu za 2 měsíce velet...

lity lity na kvadrát. to zvládnete, pani.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

jbat
to zvládnete, pani.
Tím si právě nejsem tak jistá. V téhle práci hraje roli toliko okolností, které nemůžu ovlivnit. Nevím jestli nebudu mít strach. O sebe.

No nic, zase půjdu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:30
- Nahlásit

Tinta76
znám to na Studánce, ve Vanďáku jako takovým jsem byla jednou asi před sto lety, ale lidi od nich prakticky neznám, ze Studánky jo
kejtlin
kdykoliv šla kolem okýnka, kde v místnosti seděli zaměstnanci útulku, tak do toho okýnka krkla-jako že hrozná sranda, nepobírala jsem ji vůbec
Hm, to mi připomíná jednu mojí kamarádku, které jsme říkali "strejda Soňák" obrázek si udělej sama
Je to hnusný, nechutný zlozvyk. Hele, možná by stálo za to někde to nahlásit ne

Tinta76
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:31
- Nahlásit

kejtlin
no tyvoe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:33
- Nahlásit

Tak du, se s vořiškama projít. Zdar snad večír

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:33
- Nahlásit

kejtlin

si dělala prdel? tak to napiš aspoň na jejich stránky, ne? ať má trochu ostudu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:35 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

jbat
si dělala prdel? tak to napiš aspoň na jejich stránky, ne? ať má trochu ostudu...

nevím ještě

Tinta76
# Zasláno: 19 Dub 2011 15:36
- Nahlásit

Eldoguero
na Studánce je taky cvičák? tak to jsem netušila ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Takže my sme projité a vy zatím krkáte do okýnek?????? Mám velké potěšení, sme potkali pani, mařena si mezitim opakovala, jak se chodí u nohy, páč to nějak zapomněla celý, pak dělala slalom mezi nohama, pak šla pani s labroškou a řikala - jéééé to je ale šikovnej pejsek, to ta naše neumí, tak sem řikala - tak jí to naučte - a vona řikala - jéé, to už se nenaučí, už je stará, je jí vosum let slečno. Tak sem řikala - týhle je deset a rozjíždí kariéru závodníka, za poslední rok má dva poháry a jednu medaili, to se všechno naučila v devíti letech...)) a pani koukala a velebila Maryji )))

kejtlin
hele to je docela hnusnej přístup techniků v outulku...by mě zajímalo, jestli by takhle dráždila třeba takovýho buřtovitýho vlčáka, aby ukázala, jak je to humorný, když se pejsek vzteká. Je dobře, že máš Bubana doma. Bude ti ladit s tou druhou čívou - s Rickym? Moc se v malejch nevyznám, jak se jmenujou. V jazvečících taky ne, to sou Lilie )) všechny ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:17
- Nahlásit

čus žumpizny, su tu, ale dočítat vás nebudu. Su děsně unavená. Sem měla dneska třeťáky - ti byli super a namalovali moc nádhernou Orinku . Vám ji sem naskenuju . Pak sem měla šesťáky a ti byli na zabití. Po dvou hodinách jich už i Ora měla plné zuby Sem děsně litovala, že sem si nevzala akity,nebo Pumu ti by je mohli sežrat a byl by klid
Dělá něgdo výcuc?

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:37 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Biluška to jsem ráda že mám přidělený důchodce! Včera jsem byla terapeutit a byli moc fajní! Džína je má taky ráda bo jí nakoupili piškóty a další pamlsky a včera jsme terapeutily u jednoho pána a on jí hladil a furt si čuchal k rukám tak jsem přemýšlela co tím jako myslí a on se na mě pak vyčítavě podíval a říká mi : Vždyť ona vůbec nesmrdí!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:42
- Nahlásit

hancaw
Vždyť ona vůbec nesmrdí!!!
)))) Tak to zrovna nebyla akorát osliznutá od Bůcha ))))) JInak Džína lékař musí bejt úplně nejmilounkovitější, tu si musí chtít mazlit každej, bo jakou vona má srst, to je neuvěřitelný. Je to nejjemnější a nejhladínkovatější srst, jakou znám. Maryje by nemohla dělat terapyji, neboť nesnáší postižené lidi a lidi, co jí chtějí hladit, aniž by ji znali. Je to dobrý pes. Deš v sobotu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:45
- Nahlásit

hancaw
a říká mi : Vždyť ona vůbec nesmrdí!!!
Tak to si dovolila

Předminulý týden jsem byla v jedné školce, děcka se houfně vrhli na Lilátko a já se ptám učitelky essi náhodou někdo z těch děcek nemá alergii na psy. Než stihla učitelnica odpovědět přihlásil se jeden chlapeček, poskakoval a křičel "já, já mám dietu na psy"

Zato tihle haranti byli fakt příšerní. Jednou jsem musela dokonce zařvat (jakože fakt zařvat), asi desetkrát na ně řval učitel a v půlce musela jedna učitelnica vyexpedovat třetinu kluků do kabinetu a přidělit jim tam práci, páč jinak to bylo prostě neřiditelné

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:45
- Nahlásit

čus bus, co děláte? Já dnes makala od 5ti od rána a jsem z toho celá přehozená, přijde mi, že je už osum večer a ono je teprve skoropět je to úlet

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:47
- Nahlásit

zuzanarosakova
proč makáš tak brzo? Sem viděla v telce, že Naomi by před desátou nevstala z postele ani za deset tisíc doláčů. Měla bys už chytit nějaký móresy pořádný. Já sem naopak vstala tak pozdě, že už mi přišlo zbytečný jít do práce, tak sem nešla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:54
- Nahlásit

hancaw
Sledujte paní . A otočte si sama jako u Gerdoslavy, sem zapoměla

Gdyby to náhodou někdo nepochopil tak modelem stály šelmyje Nýna a buldočice Porše

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:57
- Nahlásit

Biluška dietu na psy
Gerda kam se razí? Já zase nic nevím!
nebyla osliznutá od Bůcha no to nebyla naštěstí páč to by pán asi nerozdejchal! Bo seděla u něj v posteli

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:59
- Nahlásit

kejtlíín
pro ti pangamíni bych se stavila asik ve čtvrtek ráno, až pojedu z práce, tos psala že béš doma, viď? Já na osmou končím taknějak 8:15- 8:30 bych tam byla. Šlo by to? Zítra mám 24ku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:00
- Nahlásit

Biluška krásná práce ta druhá s tím jemeryckym úsměvem je super

a já du venčit.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:01
- Nahlásit

Gerda
proč makáš tak brzo?

si vymysleli, že chtěj fotit východ slunce

Já sem naopak vstala tak pozdě, že už mi přišlo zbytečný jít do práce, tak sem nešla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:02
- Nahlásit

Crysa
ta druhá s tím jemeryckym úsměvem je super
Že jo. A nad tou první s těma popiskama jsem řvala smíchy

a já du venčit.
A já jdu česat Všechno to tu líná

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:03
- Nahlásit

Biluška
čéče na tom druhym vobrázku jsou trochu zlověstný

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:07
- Nahlásit

Biluška ty popisky jsou fakt boží

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:10
- Nahlásit

Biluška
huuustý vobráskyyyy - proč je to Orina, když je to Porše? Nebo máš ty boksérky dva? Bilu, už sem tě několikrát i viděla, tvoje psy taky, mnohokrát si tu dávala fotky a psala o svých psech - prostě nevim, kolik a jaký máš psy a jak se menujou. Lilátko poznám, šelmyje sou snad 3 nebo 4, a to je všechno. Řikej jim nějak jednotně, kdyby měl každej pes jenom jedno jméno, všechno by se děsně usnadnilo )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 17:27
- Nahlásit

Gerda
Porše je ofiko Porsche, ale páč jsme jaksi usoudili, že na buldoka nemůžem volat Porše páč to prostě neladí tak jí říkáme Ori. Ale je Porsche, páč Mášenek chtěl Porše. Už tomu rozumíš? Na přednáškách ji vždycky představuju jako Porše páč to děckám přijde děsně ftipný. Šelmyjí je šest

kdyby měl každej pes jenom jedno jméno, všechno by se děsně usnadnilo )))
To by bylo děsně jednotvárný a nudný. Každý pes má těch jmen aspoň pět . Jediný co se nám neustále plete je Lasičák (Lassie, šelmyje číslo šest) a Lajdák (Laila, šelmyje číslo pět). Taky mezi Bíbu (Lilátko), Bibi (Belinka, Puma) a Bí (univerzální volací kód při stahovačkách na agi pro fšechny psy) mám občas zmatky . Jinak f poho

<< 1 ... 7344 . 7345 . 7346 . 7347 . 7348 . 7349 . 7350 . 7351 . 7352 . 7353 . 7354 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání