Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:35 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
moc velké ne. Myslím, že je to snad 120x90cm, my to kupovaly s kámoškou pro čokly právě do pelechu. A myslím, že stojí 19,-. V Brně je teda mají vždycky nastříhaný proužky jsem nikde neviděla

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Maky a Trix
Se zkusím stavit zítra v Ostravě a kdybych to nestíhala tak bych tě s dovolením poprosila o nákup. To holt budu stříhat no

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:41
- Nahlásit

Biluška
jasně, pokud jich nebude nějak milion, tak není problém je koupit, zabalit do mega krabice a poslat
(můžeš mi pak za to poslat zase nějaký popruhy )

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:48
- Nahlásit

Biluška
Pořiď si osla, ten by mohl bejt dobrá msta za lesní roh. A navíc by měl koník kámoše.

Gerda
Pani, kde to je takovejhle lom a koupání? To vypadá dobře

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:56
- Nahlásit

Maky a Trix
Pani, jestli je u vás maj za dvacku, nakupte jich cestou do práglu hodně, kolik vám peněz zbyde, za to je vemte, můžem je dát do outulku a udělat si z toho doma pelechy pro čokle.

Venta
Pani, kde to je takovejhle lom a koupání? To vypadá dobře
Pani, je kaolínovej či jílovej, tzn to jemňounká blátínko, co z toho pak je a všechno v bílo obarví, pak v bílý prach zaschne a všude se bíle práší. Je to super lom, ale je velmi bíloprašnej ))) A je u Atušů na poli

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:57
- Nahlásit

Taxme dneska odkousaný, vyposlouchaný i vystopovaný a je to divný. Fakt je ten minus jeden pes docela znát. dojela jsem dom a ještě měla sílu uklidit auto a asi ještě půjdu dát do kupy dílnu a bejvák po Harýskovi. Je to tu bez něj takový divně klidný. Nikdo nesurfuje po betonu v plechový misce, nikdo neštěká a nehlídá, nikdo neprudí Crysu, nikdo se nerve s Ferdou, když si tady sednu tak po třech minutách mám cukání se zvednout a jít je jekotem z vokna uklidnit, ale zaseknu se tím tichem.. ale kolega ještě nic nepsal že by ho chtěl reklamovat, teď jsem mu psala, tak uvidím co mi odpoví
Jen Crysáčkový ta noha porát bolí. Teda zvládla všechno, jak odkousat, hezký průstřely na hadr měla, takovou oddechovku, i poslouchání na žrádlo odPejrakovala, na stopě i zabírala, ale je to na ní vidět i když udělá fšechno. Asi zas nasadíme botu aby se to hojilo ještě rychlejc, ale bojím se že když to není přímo na tý ťapací ploše, že jí v botě zas zjemní celá tlapa a bude celá ťapací plocha zas náchylnější..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:59 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
já ještě nevim, jestli pojedu na ty čarodky autem. Pokud neseženu nikoho, kdo by jel se mnou, nechám auto v Brnu, protože na tu cestu prostě nemám peníze, vyjde to dvakrát dráž než vlak. ale kdybych sehnala spolucestující, tak deky rozhodně nakoupím a dovezu je.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

Crysa
na tý šlapací ploše je o fakt debilní, tam se to trhá porád a dlouho se to hojí - máčíš v hypermoši? Mě so hodně osvědčilo to zelenidlo lékařský, jakože tekutej obvaz, krásně to udělá vrstvu a ta nožka je chráněnější, než se dohojí.

Maky a Trix
jasná věc, tomu rozumim, kdyby to klaplo, paráda, kdyby ne, neni problém, akutní to beztak nejni. Je super, že na čarodky jedeš!

BAJKOOOOOOOO MAKY JEDE NA ČARODKY S NÁMA

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

http://glisnik.com/IMAGES/krchleby-vysledky-2011.p df
výběráky teď z víkendu, první NO je až čtvrtej, na bedně 2x BOM a 3. DOB

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:12
- Nahlásit

Zdravím fšechny! Kynolougije je velmi nebespečná a igelity zvlášť! Jak je možný že mě nigdo nevaroval?!
Mám na hlavě bouli jak zeměkouli! Spadlo na mě na cvičáku kus Áčka a vypadám jak klingon z vesmírný lodi Entrprajs až přijde Vlčáčková bude mít radost! Vesmír útočí třeste se pozemšťani

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

Gerda
už se taky těšíme, neviděli jsme vás milion let.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:15
- Nahlásit

hancaw
Mám na hlavě bouli jak zeměkouli! Spadlo na mě na cvičáku kus Áčka
Takže seš teď praštěná pavlačí vlastně ))))))

Maky a Trix
no dyť my už se taky těšíme simtě! Vemeš si stan? Máš stan?

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:16
- Nahlásit

Gerdana tý šlapací ploše je o fakt debilní,
jenže tam to ona nemá, tam bych dala normál botu, ona si uřízla tu špičku toho jednoto prstovýho trojúhelníčkatýho bříška, přesně schováno za drápem. Takže pokud je to po betoně, tak nezapajdá, páč jde přes dráp, pokud je to měkčí, jako třá tráva, hlína tak pajdá. Na váběhu na tom jejím běhacím oválu už to má vydupaný do tvrda a tam lítá jak pako. Pak se jde vysrat na trávu a Pejrakuje. Pak se zas za chvíli rozchodí po tvrdym a dobrý. Jen to tou botou prostě nechci zhejčkat celou tou nohou.

Léčíme to přes noc tím samolepícím obvazem a pod to Braunovidon nebo Betadina mast, přes den, tedy ráno jí to nastříkám sprejem na ošetřžení koní a hovězího dobytka, na kterej nedám dopustit ani u psů, tedy Aureomycinem. Jen to nesmím říkat před naším vete, páč tvrdí že je to už dávno překonaný (ale nic mi jako alternativu nenabídl) a že je to na dobytek. Tak jsem řkla že moji psi dobytci jsou, že jsou neustále jako prasata, chovaj se kolikrát jak krávové a jsou neustále v poklusu jak koně. Tak mi to teda objednal před když nám to došlo, páč je to na recept pže je to antibiotikální sprej s fcí tekutýho spreje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:17
- Nahlásit

Maky a Trix
Není problém, pro popruhy jedu v úterý tak ti můžu nabrat.

Venta
osla zvažuju už delší dobu . Teď už ho nemám kam dát, ale buď na podzim, nebo příští jaro budem od souseda odkupovat pozemky (teď ještě nemůžem páč na nich má zřícenou stodolu a tu musí nejdřív odklidit) a pak začnu o oslovi hodně moc uvažovat.

All
Akitačka má zase hotspot Tentokrát na krku pod obojkem. Řekněte mi někdo z čeho se jim to furt dělá když vůbec nejsou mokří? Můžou si to vylizovat třá z nudy? Když k nám přišli tak Rikina Herymu vykousávala pruhy srsti. Vypadal jak kdyby ho vyčesávali hráběma. Pak to dělat přestala a Hery se začal olizovat. Už má asi dvacátý hotspot, nestíhá ani zarůstat Rika má druhý Máte někdo tušení proč se jim to furt dělá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

hancaw
Se vám budou zítra důchotci smát

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

Gerda
jasně, mám stan pro dva až tři lidi. což je blbý, protože já si to nezadejchám, ale pokud se k nám s Máňou nasáčkujete, budeme mít i teplo
Biluška
to by bylo super ocenila bych jakýkoliv vzory (maj i vzorovaný, nebo jen jednobarevný?),, tloušťky i dýlky, je mi to fuk. Spotřebuju to. Zejtra jedu na výjezd, takže kdyby to šlo, napiš mi stran dek email. Kdyby ne, ozvu se až ve středu dorazím, poněvádž na statcích nejspíš nemaj wifi

Crysa
Člen
- Nahlásit

Biluškamá zase hotspot
nemaj alergii na bleší kousnutí? nebo vyblemcáno po vypadlym klíštěti?

Baico
Člen
- Nahlásit

Dobrý večííír!!
Stala se strašbá věc. Šla jsem ještě chvilku povenčit veverky, když měli dnska odpočinovej den. Tak jdu a najednou zjisstim, že běžím!!! Jsem ten okruh, co děláme 25 minut zvládla, za 10, protože jsem běžela. Okamžitě se musím začít léčit, protože todle už neni možný. Prostě už mám vytvořenej reflex neděle= běhání.
Gerda
BAJKOOOOOOOO MAKY JEDE NA ČARODKY S NÁMA

Výborně, takže jí nahlásím a zaplatím za ní těch 200 na občerstvení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
osla zvažuju už delší dobu
tak já přijedu..
Crysa
hele víš něco jak dopadla Jana a Jarda na mělníku?

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:24
- Nahlásit

Crysa
koukám koukám jak je naše současná špička dole teda kromě mýho největšího oblíbence Oskárka
Gerda
Takže seš teď praštěná pavlačí vlastně ))))))

šiš jak může bejt praštěná pavlačí dyž jí praštilo áčko????????????? je praštěná začátkem abecedy přece

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:25
- Nahlásit

Taky jsem se dneska prohrabala fotkama, tak se vám musím pochlubit, jak jsem bývala šikovná

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:25
- Nahlásit

Baicoak jdu a najednou zjisstim, že běžím!!! Jsem ten okruh, co děláme 25 minut zvládla, za 10, protože jsem běžela. Okamžitě se musím začít léčit, protože todle už neni možný. Prostě už mám vytvořenej reflex neděle= běhání.
a už s tebou nikam nejdu!!! ani do bazenu ani na ty brusle co nám ještě nevyšly!!! už jsi infekční!!!!

davidkova renatahele víš něco jak dopadla Jana a Jarda na mělníku?
Nevíš, páč na vyhlášení už jsem tam hodinu nečekala a jela dom, páč jsem musela taky se svejma něco konat. Ale špatně si nevedli, ale na bednu to nebylo.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:28
- Nahlásit

Baico
mám ti to poslat na účet?
pošli mi kdyžtak čislo na mail a já ti to ihned pošlu...

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:31
- Nahlásit

jéíéé, na Nova Cinema jsou Ať žijí duchovééééééééééééé

Dunkyžalky a co jáááááááá, dunkyžalky a co jáááááááááá Pramen zdraví z Posázaví

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:31
- Nahlásit

Maky a Trix
mám ti to poslat na účet?
V poho, dáš mi to až dorazíš. Nepospíchá to. bude čuník na rožni a sud piva
Crysa
už jsi infekční!!!!
Bohužel, ale kliky na zápěstí fakt dělat nebudu!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:33
- Nahlásit

BaicoBohužel, ale kliky na zápěstí fakt dělat nebudu!!!!
joo, tos vo běhání jen tak taky říkala

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:35
- Nahlásit

Crysa
oo, tos vo běhání jen tak taky říkala
Mám svoje hranice. Co mě bolí, to mě nebaví a tudíž to nedělám. A kliky mě bolej i normální, natož ty na zápěstí

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:41
- Nahlásit

Crysa
nemaj alergii na bleší kousnutí? nebo vyblemcáno po vypadlym klíštěti?
Nemají blechy, nemají klíšťata, mají expoty. Hotspoty mají dřív než expoty, takže z toho to nebude.
U Riky by se tenhleten nový možná dal zdůvodnit vlhkým obojkem, páč to má přímo pod ním. Obojek si mohla namočit když si ráchá hlavu v kýblu, to dělá ráda. Ale Herýs si je dělá nejradši na boku a na stehnech a ty fakt mokrý nemívá. Pokud venku zmoknou tak je fénuju než je zavřu a stejně to k ničemu nevede

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

Zdáár šupidupidup Neska sme bili venčit s Pawlínkou maj doma líhen sem poprvé viděla narozený lilputčí kuřátka a kuřátko s rousama na nožkách co už má z vajíčka jako výbavu jo a kačenky taky ůpa novorozený a pidi ovečky a pidi kozlátka.Pakůn obtěžoval pitbulí dámu tak mu dala taktně po držce pak nějak pochopil,že když ju nebude obtěžovat tak si budou hrát.Dneska bylo počasí jak objednané z tuzexu.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

danajasa
a byl seks?

<< 1 ... 7335 . 7336 . 7337 . 7338 . 7339 . 7340 . 7341 . 7342 . 7343 . 7344 . 7345 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání