Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:34
- Nahlásit

pawLINka
Bude to jejich chůva.
může po nich maksymálně uklízet hovna,sameček
Hipík a Tonička a Rozinka
to je nějaká provokace ta první fotka s tou vyzáblinou??!! mám asi 5 tun nadváhu a prase přet pořáškou je proti mě velmi šlank

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:35
- Nahlásit

nazdar omrzliny
jak se máte co děláte, sem posnídala 4 kremrole a je mi fajn

BrendaBenji
Nemáte někdo zkušenosti s nějakým výrobcem tohoto ve středočeském kraji?
až někoho seženeš dej vědět, asi bych se přidala

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:37
- Nahlásit

Mám se zle, nestartuje knedlíček, musí k panu doktoru, až teď, úplně zmrzlá, jsem dorazila do práce snažíce se 45 minut nastartovat auto.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
mám asi 5 tun nadváhu a prase přet pořáškou je proti mě velmi šlank
Pani, než todle napíšete, vždycky se přectafte, jak vypadám já, ju?
Tydle vaše řeči mě totiž strašně krkaj.

A v sobotu v půl jedný u vás?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

Gerda
nestartuje knedlíček, musí k panu doktoru
možná u akorát zamrzly kolečka páč zima je naprosto!!!! nelická!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:41
- Nahlásit

Gerda
jestli si 45 min startovala auto tak sis vytřískala baterku
Já dneska musela mužovo auto roztahovat ve čtyři ráno

Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

davidkova renata
to je nějaká provokace ta první fotka s tou vyzáblinou??!!

jéééééé, že sem to netušila
To bylo přání, aby ses i cejtila hubeně... Seš furt jak lunt, akorát se tak odmítáš vidět vrrrrrr

a nezlob! nebo...

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

Gerda
nestartuje knedlíček
No tak to v tomdle mraze to vypadá na baterku. To neni zase taková trága.
úplně zmrzlá
sice jsem jela autem, ale i tak jsem dorazila zmrzalá. V osm bylo na Dejvický - 11. Copak jsme někde na Sibiři?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

Baico
Tydle vaše řeči mě totiž strašně krkaj.
a mě zas ty vaše páč tváří f tvář faktu že mi co chvíli ulítne knoflík a vipadám jak jelyto

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:43
- Nahlásit

Gerda
nestartuje knedlíček, musí k panu doktoru
možná u akorát zamrzly kolečka páč zima je naprosto!!!! nelická!!

jo jo, krabička - benátčan je stejně taky určitě nemocnej jenom z tý strašný sibiře, v životě takovou zimu nezažil! A marodit začal až s mrazama Asi mu nejde na mozek, proč by měl v tý ukrutánský kládě eště chladit, se snaží zahřát jak může.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:44
- Nahlásit

pawLINka
Tu smlouvu už máš?
Mám. Jednak něco poslala Bonc, kteréto tímžto děkuji a jednak sem něco našla na netu, tak jsem to jakž takž zplichtila.

Jenom? Teda jako v přepočtu na takový počet čoklůch? Já zkrmím denně 2 - 2,5 kg masa a to mám jen 4 psy, kočky a fretky.
Tak většina je jich díkybohu menšího vzrůstu takže moc nežerou. Z těch velkožravých je to akorát 2x NO, 2x akita, Lilátko a Orinka. Těch sedm kilo vychází přesně ťipťop. Když je finanční krize (jako třá teď když je nutně zapotřebí to nové auto, páč bez auta jsme v téhle prdeli fakt v prdeli) tak se to sakra pozná. A to je žrádlo pořád ta nejmenší položka, si vem třá spot proti klíšťatům - krát sedmnáct. Očkování - krát sedmnáct. Odčervení, teď uvažují, že nám zavedou na vsi povinné čipování (z celé smečky mám čipované akorát tři) to bude pálka, že se z toho poseru Loni v létě psincový kašel, celá saň na antibiotikách - to byla taková finanční darda, že jsme se z toho nevzpamatovali doteď....

davidkova renata
bonc
já to chápu,leč už sme vo tom mluvily..ve mě důvěru nějak nebudí a rozhodně se to nezlepšuje,spíš navopak vzhledem k chování
Ve mě taky, nicméně vzhledem k výše zmíněné Rikšiné touze zabít celý zbytek mojí saně mu ji stejně dám pokud tedy vůbec nakonec přijede. Pokud nepřijede tak se zcela vážně začínám zajímat, který útulek by ji mohl vzít (i když jsem si stejně jistá, že ji žádný neveme ), protože situace tady začíná být neúnosná. Navzdory všem bezpečnostním opatřením už jsme jí z huby tahali Armana (toho zachránila dlouhá zdredovatělá srst, díkybohu za moji lenost při česání a stříhání) a Getu (tak tu by asi nezabila, síly byli poměrně vyrovnané, ale Rikina měla navrch díky momentu překvapení, páč Geta logicky čekala, že se napřed očuchají a až pak servou, kdežto Rika útočila okamžitě).
Šílím nejen z toho, že vypustím Rikinu zatímco někdo z malých zůstane zapomenut na zahradě, ale i z toho, že se někdy z té klece prostě vybourá. Výstavní klece holt nejsou nerozbitné. Už se mi z nich během věků vybourala třikrát Orina, ikskrát Puma a jednou půlroční vižlák na hotelu. Podotýkám, že pokaždé z nové klece, vybouraná je vždycky akorát tak hozená do šrotu, protože spravit už nejde Co až se jednou vybourá Rika? Nechci přijít domů a najít tady sedm mrtvých, roztrhaných šeltií Za mě ji prostě dám komukoliv kdo si o ni řekne. Je to hnusné, já vím. Je to nezodpovědné. Ale není to moje zodpovědnost, je to věc Eviných dědiců, kteří se v notářském řízení handrkují o každý kabát, ale na psy serou

Zdá se, že Haryášovi je lépe. Ráno vstal, sám šel na zahradu (dobrovolně, nemusela jsem ho vynášet) a když Rikina vztekle řvala po vlčákovi co procházel kolem tak Harýsek dvakrát blafnul Vleže na schodech, vstát kvůli tomu zatím nehodlal, ale štěkal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:44
- Nahlásit

nebo...

nějaká strýtová atrakce že? trošku kvjetinové děcko

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
vipadám jak jelyto
No tak pani, upřímně. Jelito jako vy bych si nedala, protože by toho moc k jídlu na něm nebylo

Biluška
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
Mělo by to být lehké a snadno vyndavatelné
Nic takového neexistuje. Všechny ty klece jsou těžké jak kráva a proto je manipulace s nima dost obtížná. Pokud to bude lehké tak to bude z nějakého tenoučkého drátu, nebo z plastu a tudíž to zase nebude odolné. Si nevybereš. Nemáš lepší mříž za sedadla?

Člen
- Nahlásit

Biluška
Zdá se, že Haryášovi je lépe.

, moc držím palce, ať se z toho psisko rychle vyhrabe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:47
- Nahlásit

Biluška
kamarádce se vybourala z klece lousianka a zabila jí jorkšírku....
co stáhnout rohy a všechny části, co by mohli povolit, takovejma těm umělohmotnejm páskama, jak se stáhnou a nejdou povolit..?

Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
.... nebo místo anabolickýho svalouše s růžema, přijuchá senilní hipík , na druhou stranu, asi by s ním byla větší sranda než z krasavcem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:51
- Nahlásit

asi by s ním byla větší sranda než z krasavcem...
to si piš))) napadá mě asi mylyjon situací kdy by se dal využít)))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:51
- Nahlásit

kejtlin
co stáhnout rohy a všechny části, co by mohli povolit, takovejma těm umělohmotnejm páskama, jak se stáhnou a nejdou povolit..?
Zatím to řeším tak, že je pořád někdo doma. Aspoň děcka. Máme prostě u akity trvalou hlídkovou službu. Ovšem nehodlám to takhle řešit dalších pět let, nebo jak dlouho může ještě žít

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

Biluška
Ovšem nehodlám to takhle řešit dalších pět let, nebo jak dlouho může ještě žít
to jo, ale jsem myslela, jako prozatímní řešení než půjde pryč, že by jí to ztížilo případné probourání z klece

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:54
- Nahlásit

kejtlin
to jo, ale jsem myslela, jako prozatímní řešení než půjde pryč, že by jí to ztížilo případné probourání z klece
To jo, pro klid duše to udělat můžu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:57
- Nahlásit

Biluška
Tak si pořiď na doma aspoň jednu takovouhle klec,garantuju ti,že z toho se nevybourá.Jen jsou opravdu jen na doma,jsou poměrně těžké a ani do kombíka se nevleze. Ale má kolečka,když je tam chceš,takže po domě manipulace v pohodě.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:01
- Nahlásit

Sali
no tak to mi asi moc nepomůžeš

Alexa
jasan, dám vědět

Biluška
no mříž mám teď, jenže potřebuju za a. vozit dva psy a to tak že jeden z nich třeba není můj, tudíž je musím být schopná oddělit. Za b. potřebuju v tomtéž autě vozut i kočár a dítě, tudíž tam potřebuju i relativní čistotu, což teď teda opravdu nemám)) a za c. aby třeba v létě mohl být kufr otevřený.

Biluška
Alexa
nebo z plastu a tudíž to zase nebude odolné

no právě pan Vácha má box dělaný z nějakého plastu, a přišlo mi to dobrý. Má v tom dvě maliny a ještě jedna holka to má, a pro změnu na dobrmany. Tak to asi něco vydrží. Asi teda zapátrám po kontaktu a poptám se

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:02
- Nahlásit

Biluška
Tady je vidět trochu líp.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:02
- Nahlásit

jablunka
Mám jednu takovou na Pumu. Svařovanou. Podobnou jako tu co jsem ti prodávala na Cecíliji, ale větší a pevnější. Ale na rovinu, jednak teď nemám prachy na cokoliv, prostě bleskurychle musím našetřit na to auto a za druhé tu akiťačku tady fakt nechci. I když se nevybourá z klece tak je pořád hrozně vysoké riziko, že zapomenu malého psa venku zatímco vypustím je. Nebo, že v létě nezavřu okno a malý pes mi vyskočí ven když tam budou akity...nebo že akita skočí tím otevřeným oknem dovnitř (kuchyňské okno je půl metru nad zemí, takže žádný problém).
K tomu si připočítej fakt, že Puma, Geta a Harry si umí otvírat dveře. Takže když pustím akity ven musím ostatní psy a sebe vevnitř zamknout, aby Harry neotevřel a Rika nezabila. Prostě opruz, fakt mě to nebaví.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:04
- Nahlásit

Biluška
Ale na rovinu, jednak teď nemám prachy na cokoliv, prostě bleskurychle musím našetřit na to auto a za druhé tu akiťačku tady fakt nechci. I když se nevybourá z klece tak je pořád hrozně vysoké riziko, že zapomenu malého psa venku zatímco vypustím je. Nebo, že v létě nezavřu okno a malý pes mi vyskočí ven když tam budou akity...nebo že akita skočí tím otevřeným oknem dovnitř (kuchyňské okno je půl metru nad zemí, takže žádný problém).
K tomu si připočítej fakt, že Puma, Geta a Harry si umí otvírat dveře. Takže když pustím akity ven musím ostatní psy a sebe vevnitř zamknout, aby Harry neotevřel a Rika nezabila. Prostě opruz, fakt mě to nebaví.

Jo,to chápu.

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:06
- Nahlásit

Zdá se, že Haryášovi je lépe. Ráno vstal, sám šel na zahradu (dobrovolně, nemusela jsem ho vynášet) a když Rikina vztekle řvala po vlčákovi co procházel kolem tak Harýsek dvakrát blafnul

Ve mě taky, nicméně vzhledem k výše zmíněné Rikšiné touze zabít celý zbytek mojí saně mu ji stejně dám pokud tedy vůbec nakonec přijede.
já to úplně chápu, kdyby si někdo řek o bígla tak to asi taky nebudu moc řešit, páč ho stejně čeká útulek a co já vim kdo si ho odtamtud veme? Pán se sice snaží, nedává každýmu, ale co zmůže že jo. Jako úplně pochybný existenci bych ho nedala, ale vo tom nejni řeč. A to je to miláček, ale zůstat prostě nemůže, tak co má čék dělat...

hele, ale jedno + pro pána - všude ticho, Kdyby to byl jó průšvih, tak by ho musel někdo znát.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:08
- Nahlásit

Zdravim dámy

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:09
- Nahlásit

bonc
Jako úplně pochybný existenci bych ho nedala, ale vo tom nejni řeč. A to je to miláček, ale zůstat prostě nemůže, tak co má čék dělat...
Přesně tak. Kdyby mi tu zazvonil ten, jehož jméno nesmíme vyslovit, nebo asiat s nabroušeným nožem za zády tak ji taky nedám. Až tak daleko bych nezašla. Ale jinak holt přísný kritéria mít nemůžu

hele, ale jedno + pro pána - všude ticho, Kdyby to byl jó průšvih, tak by ho musel někdo znát.
Tak snad aspoň tak

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:13
- Nahlásit

teďkonc mi došlo, že pan Nejvyšší a davídková maj stejný iniciály...... náhoda?? osud?? potkali se f astrálu??

<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání