Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

leyenda
No ona mě doktorka straší gigantickou demencí. Prý je úplně dezorientovaná, neví, co se s ní děje, nerozlišuje čas atd. Jenže nevím, jestli to trošku taky nehraje, protože ona duševně v pořádku nebyla už mnoho let, akorát neměla úplné úlety před příbuznými. To, že v noci straší a ve dne spí v křesle, je otázka už někdy od mojí puberty. Navíc je to hysterka, ale teda ukázková hysterka i s vyhrožováním puštění si plynu atd., a hrozně si libuje v sebelítosti. Takže na ně částečně tu dezorientaci může i hrát, protože na nás hrála pořád něco - rakovinu, infakrty, žaludeční nevolnosti...
Takže jsem zvědavá, jak bude vypadat. Když se jí ptali, jestli si na mě pamatuje a jestli mi můžou říct její zdravotní stav, tak řekla dvakrát ano. Ale nejsem si jistá, jestli věděla a slyšela, páč hluchá je tedy ukázkově, nač odpovídá.
V LDNce na rehabilitaci po operaci zlomeniny krkčku kyčelního kloubu je od 10.2.!!!!! a já se teprve dneska dozvím, že jí vůbec něco je. Tak to jsem teda nasraná na svojí ségru, protože tohle mi měla dát vědět hned, že?! Takže matka je aspoň měsíc ve špitálu, kdy jí odvezli z domova s tím, že se do bytu dobejvali hasiči s policajtama. No, tak nevím, jestli ještě máme vůbec něco v bytě a zda jí to už mezitím někdo nevybral! Ono je tedy taky otázka, zda i při zlepšení stavu se teda bude mít kam vrátit! Protože kromě toho, že může mít vykradenej bezprizorní (a možná i nezabezpečený byt), tak taky jí mezitím mohl někdo navštívit v nemocnici a nechat si něco od ní podepsat!!! Ona totiž už takhle podepsala ponechání majetku v družstvu a darovala půlku baráku vnukovi své sestry, se kterou nemluvila 20 let, teď s ní nemluví už zase. A ta sestra bydlí od špitálu a LDNky cca (max.) 100 metrů. V LDNce jí ovšem navštivit nebyla, protože tam za mojí matinkou nepřišel vůbec nikdo z jejích příbuzných.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:03
- Nahlásit

impactjeee mnam to mam rada a vis jak je dobry tiramisu???pak je fernet v cokolade a visne v cokolade,taky jsem mela a myslim,ze jeste slzu doma mam.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:04
- Nahlásit

impact
Fernet v čokoládě
Zejtra tam jedu ten milánkuju pani učinila ste mě na zítra ščasnou

impact
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:06
- Nahlásit

danajasa
Zejtra tam jedu ten milánkuju pani učinila ste mě na zítra ščasnou
))))))))))))))))))

nemethova5
Možná zejtra zkusim ty višně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:08
- Nahlásit

impact
Hm, jsem si vzdycky myslela, ze visne v cokolade jsou bonbony.
O fernetu vim jen tolik, ze jsem v 17 vypila dve "piva" (fernet s myslim tonikem) a pak zvracela do kazde popelnice, kolem ktere jsem prochazela. Tim tak nejak zacaly a skoncily moje alkoholove radovanky
jablunka
tam byla babi
no, neco takovyho jsem myslela

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:10
- Nahlásit

impact
Hele měli dneska v Albíku v akci Fernet v čokoládě a musím uznat, že je dcl dobrej.

To ani já neznám zajímavý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:12
- Nahlásit

impactje to naprosto mnamozni zitra si to koupim na sobotni narozky taky,a to tiramisu je naprosto luksusni.hele a zkousela si ty rumovy pralinky,to je taky dobry.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:15
- Nahlásit

davidkova renata

sem mu to voznámila,bo si nána ani nestihla fšimnout,že uš ..jsa mnou zakrmována náležitě párkem.Tedle debil u nás si asi myslela,že je toreadoor bo v náně zlomil jehlu(to se mi eště nigdy nestalo.. ) a vona bjehala po vordinaci s pydlou v zádech)))))))))))))
a du vy kreténi!

Jako to vám asi ségrav yprávěla jak vet v Průhonicích naprosto bez skrupulí strčil Rockymu prst do zadku a pak se horzně divil,že ten štěňátkovsky vypadající malej pejsánek po něm skočil takovou rychlostí, že vetus měl velmi rychle plný kaťata ... my měli záchvat smíchu jakej je Rocky drsňák, že si uhájil pozadí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:17
- Nahlásit

cokoliv s čokoládou moc nemusím...ale ten fernet v čokoládě není špatnej

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:21
- Nahlásit

nemethova5
A co to jako je? Fernet s prichuti cokolady? Neni to hnusny?

Vlcackova
Jsem to ted docetla, to je pekna prekerka. Asi to nebude jednoduchy vyresit, ale je to mama, no..prece ti to neda se na ni vykaslat.
Marush
Ahoj, Marusko, jeste jsem te ani nepozdravila, ja vetsinou jenom docitam, kdyz tu nigdo neni. jmenuju se jako tvoje segra, mam dobrmana a kone a kocky a kralika a zlatou rypku. A tri pezetka.
A vetsinou dobrou naladu

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

nemethova5
si to koupim na sobotni narozky
pani, vy mate v sobotu narozeniny?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:30
- Nahlásit

krysy jsou dneska chemický zbraně....ale jedli to co ostatní a ti nic..

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:32
- Nahlásit

leyenda
Čauk, no já čekám na malonandičku,ještě nic nemám..chápeš žádný zvíře,takže v podstatě živořim hrozně!!! Vokaž fotku nějakejch zvířat
Já to nestíhám všechno číst vůbec, ale je to lepší než leckerej seriál

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:33
- Nahlásit

leyenda
Podle toho, co si představuješ pod výrazem "vykašlat".
Domů si jí nevezmu, mám tu schody i do koupelny a topit se musí v kamnech. Takže tady prostě být nemůže. Navíc já nemám ani postel, bydlím na staveništi v jedné místnosti a ostatní části domu jsou rozestavěné.
Doma být nemůže. Navíc bydlí 130 km daleko. A navíc mě do bytu nepustí. Už tak činí pár let, kdy se schovává za záclonou a dělá, že není doma. Klíče mi samozřejmě sebrala a pro jistotu i vyměnila zámek. Takže já nemám, jak se tam dostat.
No a to, že je to přece máma... NO a co??? Její manžel byl její manžel. Přesto mu zanedbala péči a znemožnila, abych se o něho starala já. Takže mu přímo přispěla ke smrti. Ono totiž zavolat k člověku, který omdlí, doktora - to je přece obtěžování toho doktora, a to se teda dělat nebude. On se párkrát probral, tak dobrý. Jednou se prostě neprobral ani po hodině, tak to teprve začala řešit. Ale samozřejmě blbě. A protože měl další nemoce, které mu zanedbala, tak se mu to v tu chvíli nakumulovalo a výsledek byl po pěti dnech exitus. Takže když žo shrnu: myslíš, že si zaslouží péči? Víš, jak jsem dopadla, když jsem jí několikrát pomáhala po úrazech? Dělala akorát scény, že tam mám psy ... a tiskárnu a notebook ... a pak mě ještě pomluvila, že prý jsem se od ní nechala obskakovat. To jo, obskakovala mě se zlomenou rukou, co? Tomu může věřit kdo???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

Marush

a proč mu tam ten prst strkal?

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

kejtlin
krysy jsou dneska chemický zbraně....ale jedli to co ostatní a ti nic..

cože?? cejtim že tu někdo něco má proti krysám.. ano, jim co ostaní, ale snad nejsem chemická zbraň a malá Crysa je atomová zbraň, ne chemická

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

No měli průjmy atd, chtěl ho nějak vyšetřit a zatimco Rambík u toho jen zlověstně bručel, Kokeš(Rocky) se s tim nepáral a okamžitě zaútočil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:41
- Nahlásit

Crysa
cože?? cejtim že tu někdo něco má proti krysám.. ano, jim co ostaní,
já říkám krysy krysaříkům a dneska děsně prděj, ale fakt hrozně, doufám že je to přejde, než si půjdu číst do ložnice, poněvadž když se to nakumuluje pod peřinou....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

Marush

ale furt nechápu, co tim prstem chtěl jako zjistit... žeby teplotu? co dyš by vystříklo hovínko?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

Marush
já čekám na malonandičku,ještě nic nemám..chápeš žádný zvíře,takže v podstatě živořim hrozně!!!
)) ty si nejvííííc jelito ))))))))) Vdechla sem kůli tobě čekuládu )))))))) Lejendička nedává fotky, je tajemná, dlouho byla virtuální až skrytá, ale pak přijela do čech na kafe, což netušila, že se zvrtne v první žumpa mítynk internešnl ))) Chtěla komorní setkání, tak nás tam bylo asi čtyrycet ))) aji malinka dojela, lolinka, biluše...strašně moc )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:43
- Nahlásit

Vlčáčková
hele sehnala bych nějakej stacionář, srozuměla s tím zbytek příbuzenstva a dál postupovala jako když bydlela doma. Vztah kterej spolu máte je dost komplikovanej na to, aby někdo čekal, že si jí budeš brát k sobě do bojovejch podmínek, obzvláště když nejsi jediný příbuzný.
Možná bych ještě udělala gesto a jela za ní, což jak jsem četla tak plánuješ, přivezla tam župan, spoďáry a nějaký ovoce a zbytek dál podle toho jak se bude vyvíjet situace. Nemám pocit že by to mělo nějaké jiné nepřeberné množství řešení.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:45
- Nahlásit

Crysa
Já ovšem jsem jediný příbuzný. Tedy jediný přímý potomek. Moje sestry nejsou její děti. Její příbuzní z místa za ní nechodí. A my se ségrama jsme jedna z Brna, druhá z Ústí nad Labem a třetí ze Špindlerova Mlýna. Matka v Jindřichově Hradci.
Přivézt prádlo jí celkem moc nemůžu, protože nemůžu do bytu a peníze na nový nemám. Ona má teď stejně plínky, takže s tímhle bych asi moc nepochodila.
Budu ráda, když od nich získám klíče od bytu, abych mohla jít zkontrolovat, jestli tam ještě má všechno, co tam má mít.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

Marush
Vokaž fotku nějakejch zvířat
Mily defce, ja su tady jedinej debil, kterej sem nedokaze vlozit fotku. Snad sis vsimla, ze vetsinou davam jen odkazy. Negdy, ve vyjimecnych pripadech se povede obrazek, ofsem to jde mimo me, vubec si neuvedomuju, co jsem udelala jinak nez jindy. A mimo to, nemam zadny misto na netu, kam davam svy fotky, zadny rajce, picasso atp. Jednou jsem za asistence maly dcerky vlozila fotku psa a kone na zasnezeny louce. Ale kdybys me zabila, nevim jak. A ani moc fotek nemam, u nas se proste nefoti, jsme jako emisove
Vlčáčková
Ja vim, no, je to tezky. Moc dobre ti rozumim, protoze mam dost podobnou matku. Nejlepsi by bylo, kdybys pro ni nasla nejake mistecko v peknem pecovatelskem dome, ne moc daleko od tebe, abys mohla jezdit na navstevy. Je to strasne smutny

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

kejtlin
PRDÍ PES, ŠTĚSTÍ DNES

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:51
- Nahlásit

Děfčata, jdu ven, zkusim se na vás z domku napojiti.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:51
- Nahlásit

leyenda
Víš, problém je v tom, že ona je fixovaná na Jindřichův Hradec. Tam v LDN být nemůže. Nejbližší je za Dačicemi, kde nikoho nemá, a v Počátkách, o čemž nevím vůbec nic a je to od J.H. taky docela daleko. Ona si totiž asi bude myslet, že za ní příbuzní budou chodit. No, nebudou, to je jasný. Ale pokud jí vezmu jinam a ona bude při smyslet, tak bude mela. A už vidím, jak jdu na návštěvu a v uvítání dostanu vázou mezi oči, hodí po mě pár "parchantů" a "hajzlů" a zase budu moct jít...
Kdyby měla zůstat dezorientovaná furt, tak by bylo jedno, kde je, protože to nepozná. Ale takhle teda nevím.
No, uvidím příští týden, jak bude vypadat.
Nic, končím. Musím ještě makat na účtu. Zatím zdar.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:52
- Nahlásit

leyenda
Mily defce, ja su tady jedinej debil, kterej sem nedokaze vlozit fotku.

To nejsi jediná, já jsem druhá

Lucie Kratochvílová

Já jsem retard..teploměr jim tam dával ne prst

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:53
- Nahlásit

leyenda
A ani moc fotek nemam, u nas se proste nefoti, jsme jako emisove
ale nebuj když tě vyfotí neseberou ti duši

kejtlin
dneska děsně prděj, ale fakt hrozně, doufám že je to přejde, než si půjdu číst do ložnice, poněvadž když se to nakumuluje pod peřinou....
no ale zas nebudeš mít problém se spaním páč upadneš do bezvědomí

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:53
- Nahlásit

Vlčáčková
Zdar a sílu!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

Marush
Já jsem retard..teploměr jim tam dával ne prst

<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání