Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

Gerda
Klidně si někdy udělej volnej víkend a přijeď. My tě i Mařenku rádi provedeme Brnem

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:04
- Nahlásit

Gerda
nikdy neříkej nikdy

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:04
- Nahlásit

Gerda
o mi vůbec neva, já zvracím velice lehce, sama od sebe, jde to snadno, nepřemlouvám se, hned je mi pak lépe. Když to ovšem není rýže, ta se zvrací špatně. Taky je blbé, když si nevyměříš úhel, pod kterým zvracíš, a jde ti to i nosem a poleptáš si sliznice. To je velmi strašné, zejména, když vzracíš víno, to je i velice bolestivé.
Sme sijamský dvojčata!!!!
Když je mi hodně blbě od žaludku a vím,že mi nepomůže nic jinýho než se vyzvracet,tak mi stačí naklonit se nad mísu.
Dokonce sem to kdysi dopilovala k dokonalosti,že sem při důležitým zkoušení před tabulí nic neuměla,tak sem si zvracení schválně vyvolala. Ale to se mi povedlo jen jednou.
Jo a když se zvrací kolínka,tak to píská.
Alexa
víte jak je děsný když vám spadne do spoďár tujový jehličí a ste nabalený jak pumpy s čoklema na poli??????
Nevím,ale mám živou představivost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:05
- Nahlásit

Jdu domki, lumpíci. Sovisti mají ještě mail.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

jablunka
Jo a když se zvrací kolínka,tak to píská.
to se mi ještě nestalo....))) zvracela jsem již mnoho jídel a pitiv, neboť neumím požívati lakoholu, zvracím vždy, většinou je tam i večeře, takže s kolínky zkušenost nemám....je to ovšem velmi zajímavé! Dnes nám vyrazili jednoho kolegu, tak bude tryzna, tak to vyzkouším, budu pít opět morgena a možná i jiný rum. Já sem na panáky, víno by mě zabilo.

Ale teď už jdu.

kinta
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

Gerda
jděte do prdele k Cigi a Vlčáčkový a k Martinně

Klidně pudu, pani, se šestatřicítkou klidně i tam.

A do Brna přijeďte, podělím se s Maky a Trix o průvodcovství. Ráda Vás poznám a předvedu Vám svou prdel velikosti 36.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

Gerda
zkušenost nemám..
ještě mám jednu.......jako těhotná sem žrala na husto Haribo medvídky,takový ty velký balení klidně dvě naráz.Zkus i typnout,o kolik zvětší velikost za hodinu v žaludku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

twe tady dneska poteče kref!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co furt pýšete vy jelyta??????????????,
du se svalyt,akorát řeknu,že bleju snadno a vet dole v břevnovje píchá dost dobře,hnet sem mu to voznámila,bo si nána ani nestihla fšimnout,že uš ..jsa mnou zakrmována náležitě párkem.Tedle debil u nás si asi myslela,že je toreadoor bo v náně zlomil jehlu(to se mi eště nigdy nestalo.. ) a vona bjehala po vordinaci s pydlou v zádech)))))))))))))
a du vy kreténi!
aleksa
vim naprosto přesně jak ti bylo!!!!!!! zásadně mám cosi kdesi kam nemůžu a děsně to štípe a jedině v zimě dyš mám asi 562 vrstef na sobje

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
vet dole v břevnovje píchá dost dobře
a kerej pak tam je je aspoň pohlednej??? i když essi dobře píchá tak je to nakonec fuk žejo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:20
- Nahlásit

Alexa
a kerej pak tam je je aspoň pohlednej
a tak ted už je to starej pardál,ale svýho času sme na něj měli políčíno..bohužel je asi přihřátej(jak jinak při naší smůle) ale má aji děti taxe asi vyhranil pozdějc)))
ale žertujem s nim furt..právě sem mu tudle řekla Dochtore ,vy ale pícháte)))..se culil,buzík

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
no já pamatuju že jsem tam kdysi za mladejch let jezdívala za Sedlářem, měla sem ho moc ráda atak no....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

pawLINka
Vím, že mi vlčáčková nadá, ale právě jsme přivezli novou ledničku.
Si piš!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:29
- Nahlásit

davidkova renatahm,muj vet taky picha moccc dobre!to doktorka nechala jehlu v prdeli hajanovy tenkrat jsem ti rikala,jak lital po ordinaci jak pardal a rval jak lev,ted je mi to k smichu,ale pred tim jsem byla zarazena jak prd v lucerne,no von je hajan trochu hysterak!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:29
- Nahlásit

Ti zákazníci mě úplně zníčí!!!!!!!!!!!!!!!! Teď jsem 2,5 hodiny volala s jedním a hned na to přišel druhej a volal třetí. Práce stojí, kurva!
Tak to musím teď dohnat.
A navíc hledám nějaké ty LDNky, což je taky docela rachota.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:30
- Nahlásit

Gerda
sem precetla a odpovedela
Alexa
i když essi dobře píchá tak je to nakonec fuk žejo
no nevim... Hadaj se chlapi v hospode, kdo ma nejvosklivejsi manzelku, ruzne se predhanej, ale ten jeden tvrdi , ze ta jeho je opravdu uplne nejhnusnejsi. A tak se na ni jdou podivat. Ma ji zavrenou ve sklepe, jak je hnusna. Odemkne sklep, dole se ozyva "pockej, pockej", strachani a susteni, manzel pravi "nenavlikej si ten pytel na hlavu, nejdem sukat, chci te ukazat kamaradum"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:32
- Nahlásit

A ještě mě dneska strašně serou zvířata. Hajzlové, jen jsem přišla domů, tak jsou jeden průser za druhým.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

Vlčáčková
navíc hledám nějaké ty LDNky
Teda nevim, mozna se to zmenilo, ale pamatuju, ze LDN nemivaly zrovna dobrou povest, nemate tam nejake opecovavaci medikalni domy? Takova jako lazenska zarizeni?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:37
- Nahlásit

leyenda
Teda nevim, mozna se to zmenilo, ale pamatuju, ze LDN nemivaly zrovna dobrou povest,
Nezměnilo.
Spíš bych hledala nějakej slušnej hospic.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

leyenda
Vůbec netuším. Já vlastně teď ani nevím, jaký je zdravotní stav! Valím tam příští týden, tak uvidím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:40
- Nahlásit

leyendamuzu ti rict,ze kdyby kamoska nejezdila za svym manzelem kazdy den,tak ho tam nechaji i driv zhebnout,mel jit jen na doleceni,bude to asi i v soukromych dramatech u nas na prime!v jeden prisla jak o manzela,tak o psa!to neni lecebna dlouhodobe nemocnych,ale likvidace dlouhodobe nemocnych!!!!!
Vlčáčkovácim te serou???me ta svine cerna sere permanentne,jak je furt happy,degen kulha z hnaty na hnatu a jeste se u toho tlemi,jako fakt nemam normalniho cokla,zlatej hajan,to rikaji i ridici,s eptaji kdo je dnes,ten amin uz je tak proflaklej ze je to az ostuda teda.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

Vlčáčková

http://www.hospicbrno.cz/index.php/domaci-hospic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:46
- Nahlásit

nemethova5
Přišla jsem domů o cca 3 hodiny později, než jsem chtěla. Hlavu jak balón. A oni řvali, jak najatý!!! A né a né dát pokoj. Vlčák občůral písek, čímž mě nasral hned z úvodu. Astra udělala hovínko na příjezdovou cestu k baráku. Proč? Všude kolem pole!!! Vlčák obesral cestičku kolem plotu? Proč??? Všude kolem je to pole!!!!!!! A Bekyna sežrala hovno, který když jsem jí chtěla vyklepat z huby, tak mě s ním zasrala ruce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šli jsme domů a hned nato volala zákazníkova změstnankyně a 2,5 hodiny se mnou mluvila. Takže 3 h plus 2,5 h plus další 0,5 h další zákazník, který přišel osobně - a mám 6 hodin zpoždění!!!
Jsem nasraná vrchovatě. A zítra musím do jiné práce, kterou jsem myslela, že udělám v úterý, ale neudělala, protože oni nemohli. Takže zítra jsem měla být doma a dělat restíky. Nebudu, musím do Brna!!!
Tfujtajxl. To je zase tejden, totok.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:47
- Nahlásit

jablunka
Dík. Ten vypadá celkem dobře. Dávám si ho do seznámku. Navíc tudy můžu jezdit domů, byla by to jen malinkatá zajížďka.
Brnknu tam, protože je tam psáno, že berou Brňáky. To nejsem já ani matka.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

jablunka
nemethova5
Vlčáčková

no, prave, zalezi samozrejme, jak na tom pani je...
Ja teda muzu mluvit jen o tom, ze pro tatu, kdyz byl z dalsiho leceni vyrazen a nabidnuto bylo umreni v LDN, jsme hledali a nasli hospic. A taky vim, ze existuji takove objekty s malobyty, kde maji lide vicemene sve soukromi a dostava se jim potrebne pece a sluzeb, podle toho, jak chteji/potrebuji. Zalezi ovsem taky na tom, jestli to bude permanentni pobyt nebo jen docas, jestli je jinak v poradku, tak se treba po rekonvalescenci zase postavi na vlastni nohy a bude ciperka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Brnknu tam, protože je tam psáno, že berou Brňáky. To nejsem já ani matka.
Aha,já to až tak nekoumala,ale určitě v okolí něco takovýho ještě mít budete.
Ono to není levná záležitost,ale zase tam člověk už fakt nic nepotřebuje,takže důchod by měl stačit.....vím to,protože v jednom byla manželova babička,ale ten je u Mostu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

leyenda
hlavně aby na to vlčáčková měla love bo se to platí.. a ne zas tak málo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:53
- Nahlásit

Vlčáčkováno s tim hovnem rozmazlym jsi nejlepsi to bodujes!!!!hele to je normalni,to same jak amin lita s tim silenym biglem,jako ti dva si padli fakt do noty!oni maji silene iks prostoru,ale musi litat mezi nama,a tam silene obrovska louka,takze padame jak kuzelky,pac se ty dva nedivaji napravo nalevo,no a to same mas se psama,proc by meli chodit srat a chcat nekam daleko??pro ne je to tak lepsi,no a hele,vis co se rika???
prace nema nozicky,ta neutece!!!
a jinak lity,lity,lity
jo a ti mi degeni rvou taky porad!!!tak si z toho nic nedelejte!

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:55
- Nahlásit

Vlčáčková
A co ma? Oni jsou v hospicich zarizeni spis fakt na umirajici nevylecitelne pacienty, takze aby se ji tam nepritizilo psychicky

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

leyenda
A taky vim, ze existuji takove objekty s malobyty, kde maji lide vicemene sve soukromi a dostava se jim potrebne pece a sluzeb, podle toho, jak chteji/potrebuji.

Jj,tam byla babi nejdřív v Novém Bydžově( http://www.skrivany.cz/dum-s-chranenymi-byty/ ) ,ale když už potřebovala dohled,vzala si ji Tomova tea právě do Mostu.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:59
- Nahlásit

Hele měli dneska v Albíku v akci Fernet v čokoládě a musím uznat, že je dcl dobrej.

<< 1 ... 6795 . 6796 . 6797 . 6798 . 6799 . 6800 . 6801 . 6802 . 6803 . 6804 . 6805 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání