| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:01
- Nahlásit
kejtlin
tak to je stejně starej jak moje babuš
Loni jsem jí zakázala jezdit na kole.
Bude to asi silnej ročník
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:02
- Nahlásit
Mám to samou chybu,debilní klávesnice mi nedává písmenka!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:02
- Nahlásit
impact
V tom přípatku jsem nepochopila komentář jablůnky
ten jsem pochopila tak, že většinou nemá kdo vést dialog, že většinou jsou děcka po jednom....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
Koment mi zůstal o stranu zpátky...
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
a já jsem to nepochopila vůbec, spíš to na mě působí nějak strašidelně
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
impact
ted´ je to lepší ale vím, že zas bude hůř, u mě je to střídání nálad, bohužel několikrát denně
laguna
asi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:04
- Nahlásit
impact
tak tohle mi došlo,jen sem nějak nepochopila,že to má bejt jen o tom.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:05
- Nahlásit
Gerda
ten jsem pochopila tak, že většinou nemá kdo vést dialog, že většinou jsou děcka po jednom....
Krása je v tom,jak si to každej zpracujem po svém.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:06
- Nahlásit
impact
Copak, pani? Nechmurte. Hlavni kontext je strasne do oci bijici, az tak moc, ze je to trosku... no, mohlo to bejt subtilnejsi.
Udelame si putovni depku? Takovou stafetu. budem si ji predavat, protoze to je samozrejme krajne nespravedlivy, kdyz nektere z nas jsou skoro porad vysmate a nektere furt smutnonastvane.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
jablunka
makrel
impact
kejtlin
děcka, chápeme my se eště trochu? ))) Já už vám vůbec nerozumim, jak ste to teda mysleli????????? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:08
- Nahlásit
Gerda
děcka, chápeme my se eště trochu? ))) Já už vám vůbec nerozumim, jak ste to teda mysleli?????????
a co? jsem mimo....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:09
- Nahlásit
leyenda
Udelame si putovni depku? Takovou stafetu. budem si ji predavat
Pani, díky moc, nezlobte se, ale já tuhle hru hrát nechci, depku nepotřebuju a nechci a neputuju ))))
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Impact to myslela jak narážku na život po smrti,já tam viděla tu krásnou naivitu dítěte,že maminka je ta jeho jistota a ty to,že já myslela,že dvě děti si pokecaj,ale většinou je tam jedno.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Krása je v tom,jak si to každej zpracujem po svém.
To jo... Každej si tam promítne to svoje.
Odjebávám se odtial děti.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
leyenda
paní já takovou hru taky nehraju. úsoěšně vyhrávám nad svýma vlastníma, takže nebudu nic pokoušet.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:10
- Nahlásit
jablunka
Impact to myslela jak narážku na život po smrti
no vždyť jo, to je tam tak zřejmý, že jak to psala lejendička, mohlo to bejt trošku subtilnější )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:10
- Nahlásit
leyenda
Nějaká existenční krize mě potkala, tak mi není nejlíp..
S putovní depkou souhlasím. Hlavně si ju někdo konečně vemte...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda
no vždyť jo, to je tam tak zřejmý, že jak to psala lejendička, mohlo to bejt trošku subtilnější )))
a to mě právě asi děsí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:11
- Nahlásit
leyenda
Udelame si putovni depku? Takovou stafetu. budem si ji predavat
nikomu takovej hnus nepřeju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
impact
existenční????
makrel
to mě právě asi děsí
proč?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
impact
Chceš taky zařídit ekspresní převoz na psychinu? Béš to mít aj s kanystroterapijí, v Kroměříži mají
leyenda
Štafety se předem vzdávám v číkoli prospěch, já děkuji neci
Nemůžu za to, že některé z vás sou neustále smutnonasrané. Podle mě je to tím, že máte málo psů . Páč gdo má moc psů moc s nima běhá. Při běhu se uvolňuje serotonin či jak se to menuje a ten způsobuje pocit štěstí. Rada je jednoduchá, víc práce, víc psů, víc makat, rychle se hýbat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:13
- Nahlásit
impact
hlavne se tomu nepoddavej
Hlavně si ju někdo konečně vemte
na zejtra si ji klidne vemu, stejnak budu mit blbej den, ale pak me zas musi nekdo vystridat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:15
- Nahlásit
kejtlin
hele,že tě tu vidím.....když mi není ještě úplně mizerně,ale mám pocit,že by něco mohlo přijít a nechci za každou cenu chemii,tak beru Persen(někdy forte)tablety,Novo-Passit kapky,nebo přímo zklidňující kapky od Fytosu....zmírňuje to úzkostné stavy a je to přírodní,byliny.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:17
- Nahlásit
Biluška
Páč gdo má moc psů moc s nima běhá. Při běhu se uvolňuje serotonin či jak se to menuje a ten způsobuje pocit štěstí.
Tak to kecáš,mě se maximálně uvolňujou plíce a chě ven z hrudního košíčku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:18
- Nahlásit
Biluška
no, ale Kejtlin ma hodne psu a koukni na ni... ja mam jen jednoho a koukni na me
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:18
- Nahlásit
Biluška
nechci ti kazit iluze,ale myslím že se pleteš.
Podle mě je to tím, že máte málo psů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:23
- Nahlásit
jablunka
nj jenže mě je dobře a pak najednou mizerně zničehonic a věřím spíš chemii, byliny nezatracuju, ale asi máím trochu něco jinýho než ty abych nebyla utlumená zcela, po bylinkách, ono stačí, když pomine "mánie" a nastupuje depka tak nejsem schopná se ani zvednout z gauče
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:23
- Nahlásit
Biluška
nebo málo práce.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
Biluška
Při běhu se uvolňuje serotonin
ano, máš pravdu, ze serotoninu sem nasratá jak svině, páč v týhle zimě je tolika psůch zatrest!! a voni nejen že chtěj lítat, ale i cvičit a ták!! hyjenykrpatýchlupatývkožichunabalený.
Navrhuje změnu zvířátkových zákonů, psi dostanou povinost přes mrazy zahájovat zimní spánek jako medvědi a kdo se probere dřív než teplota vystoupá alespoň na +3°C, tak bé zaklet do hada, aby si to příště pamatoval
Jdu rozmrazit prdel do sprchy, páč už mám pocit že mi sádlo ztuhlo na aspik, ruce mám bez citu, že bejt slepec, tak si půl roku ani nepřečtu noviny přes ty omrzliny a nohy cejtim jen ke kolenům. A to bylo relativní teplo a slunko...
Jo a předávám štěfetově kašlík, rýmišku a nějakou zdechlou zmrzliu náladu!! Zn. komukoliv, spěchá.
|