| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
Crysa
Zdar a sílu!!
Najdu v sýru?
Pamatuješ, doufám, na Čtyřlístek???
A už fakt valím.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:58
- Nahlásit
Alexa
to nejde o bojeni, myslim, ze to vzniklo tim, ze se mi vzdycky v dectvi smali, ze vypadam na fotkach vydesene, asi mam naky trauma
Marush
To nejsi jediná, já jsem druhá
no, ale ty se to urcite naucis, uvidis. Driv to aspon taky neumela Kejtlin, ale ta uz to taky umi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
leyenda
Marush
kdyš sem se to naučila i já tak se to musí naučit každej, pravda stálo to celou žumpu velmi mnoho sil
Alexa
mi není jasný, že prděj jen krysaříci...., je to ale fakt děs...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:06
- Nahlásit
kejtlin
kdyš sem se to naučila i já tak se to musí naučit každej, pravda stálo to celou žumpu velmi mnoho sil
No já zatin nemusim,ale až bude čuba,tak vám jí sem budu chtít furt cpát, budu jí neustále fotit a zde skandalizovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Čtyrlístek mě vychoval, stejně jako Hoši od Bobří řeky a Rychlý šípové a časopisy Sluníčko a Mateřídouška, pak v televizi Studio Kamarát a Vega a Magijon.. a pak už nevím, pak už jsem měla na krku vlastní klíče od domu a byla závodníkem o titul "jsem furt v prdeli" a chodila s botama od hnoje domů jen spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:19
- Nahlásit
Děcka fšecka, přeji dobou noc, jdu jak správná Crysa prdět do peřin Zétra nepyšte, páč to v pátek dopo nestihnu dočíst pokajď béte drápat jak dneska a odpo už zas valim pá ochočovat Crysu.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:48
- Nahlásit
bonc asi tak před 380 stranama... de pa zlatko! Já jsem vždycky mířila jen a pouze na Madagaskar ! Na zýlent mi nigdo nedostane je tam moc turistůch a to já nerat!
Jo pani velmi ti rozumim ale drahouškovi je 26 je hnusná zima a po úraze má momentálně jen vycházky pod dozorem což nás s..e všechny páč on by nutně!!!!! potřeboval být venku ! A tak stávkuje kde může
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:56
- Nahlásit
je tam -14 ale pocitově mi přijde ještě větší mráz....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 23:04
- Nahlásit
Sem Vládikovi řikala, že když Jablůňka zvrací kolínka, tak to píská a von řikal, že kdsyž byl malej, tak jedl bavlnky a pak je vytahoval zpět ven
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 23:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Ahoj, moc prosím o radu. Minulý rok jsem dělala daň. přiznání (fyz. osoby) i za mámu za rok 2009.
V lednu a únoru máma 2010 nevydělala nic. Zemřela koncem února 2010.
Musím vyplnit a proškrtat daň. formulář nebo stačí nějaký prohlášení?
Díky, Š.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 00:43
- Nahlásit
Ahoj.
Tak mě zatím žádný pracovník nezemřel. Ale já bych to řešila přiznáním, jsem na něj zvyklá. Takže pokud nebyly žádné příjmy, dala bych to s nulou a zeptala bych se na kolonku "kód" na straně jedna - jestli tam nemám dát nějaký kod, který odpovídá úmrtí poplatníka. Myslím, že asi ne u FO, ale pro sichr.
Čestné prohlášení jsem dělávala akorát pro astronomickou společnost.
Také to může být ohraničeno obdobím jen za leden a únor. Nevím, jestli jsi úmrtí na FÚ nahlásila.
Takže když to shrnu - tak opravdu nevím, co je lépe, já bych udělala přiznání. Ale nejlepší bude, když si podle počátečního písmenka příjmení zavoláš správci daně pro fyzické osoby (od písmena ...) a zeptáš se přímo jeho. Kdyby sis nevěděla s něčím rady, tak za tímto správcem rovnou zajdi a vyplň to s ním. Od toho tam seděj, tak Ti určitě přesně poradí, co kam vyplnit. Vůbec se toho neboj. Akorát teda, že to sežere trošku času.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 01:22
- Nahlásit
Vlčáčková
díky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 02:02
- Nahlásit
Uz zase spite?
Marush
Ja taky strkam pejskum do zadku teplomery Mozna proto jsem pokousana
Ba ne pokousal me kocour, kteremu jsem nic do zadku nestrkala jen ho chtela podrzet a von me kous. Ale je hodne nemocen tak jsem mu to odpustila. Ale boli to zvlast, kdyz mi do toho dnes dr. stourala aby mi to vycistila a vymackala hnis jsem se skoro bolesti pocurala.
a brou noc stejne uz spite, tak rano me politujte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 05:42
- Nahlásit
Lity lity lucynce.
Ostatní fstávat a makat. jdu zmrznout se psem a pak do práce.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 06:16 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Pro Renatu
Renčo,vše nejlepší k narozeninám
a mnoho díků za tvou každodenní pomoc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 06:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
lity lity lity
a všecko nej majitelce fóry
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:25
- Nahlásit
Bré hnusné zmrzlé ráno. Dneska teplotní hlášení nebude, uš je mi to jedno. Hybernuju, ňákej stupeň sem nebo tam... to uš je fuk. Až se vrátí svět do normálních hodnot (tj. +10 a víc) tak mě vzbuďte.
kachna_
když tě vidim paní, bysem vám poslala emilka, je aktuální ten pod členem?
hancaw
Já jsem vždycky mířila jen a pouze na Madagaskar
tak to mě něgdo mystifikoval!!! V tom případku ste se neměla vůbec vracet, když vám nehrozilo zasypání
drahouškovi je 26
nó, to už je požehnanej věk. A to furt ještě nemá rozum že si ubližuje?
má momentálně jen vycházky pod dozorem
tim mě má drahá hatátitlá (jákákoliv) tejrala doost často. Nic jsem asi nesnášela víc, než jezdit každej den vodit nadupanejch 600kg, který se tě snažej zabít, lítaj vzduchem a vybuchujou a ty víš že k dobrému uzdravení by se měl ploužit kroksunkrok coby 90-ti letý důchodce. To teda lity lity, obzvlášť v týdle sibiři je to krutý.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:47
- Nahlásit
Dobrý den, dobrý den, dobrý, dobrý dobrýýýý den. Gdyž pozitývní myšlení, tak pozitývní myšlení.
Jsem se rozhodla, že dneska mě už nigdo nenasere.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:51
- Nahlásit
Někdo mi tu včera slíbil, že si vezme tu zapíčenou depku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:53
- Nahlásit
impact
Tu moji včerejší si asi někdo vzal, pač já jsem dnes frikulín.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:54 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
davidkova renata
čau ségra, přejí vše nej, nej, nej k narozkám!!!!!!
Posílám
a Dežo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:57
- Nahlásit
Makáte dámy? Matka pluku má dneska opravdický narozeniny? . Toš jí teda s celou saní přeju fšecko nejlepší, dárek jí dám něgdy během dne aš budu mít chvilku.
impact
Si ji bral Mášenek. Uš od sedmi ráno v těch mrazech řeže dřevo a je přesvědčený, že je největší chudáček nejchuďáčkovatější pod sluncem, páč nikdo jiný nemá doma takovou semetriku jako on
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:58
- Nahlásit
Neessi
Ahóóóóóój, srdečně tě zdravím, doufám, že se ti daří dobře v rámci možností a s patřičnou dáfkou optimismu od výše uvedené. .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:58
- Nahlásit
Biluška
Uš od sedmi ráno v těch mrazech řeže dřevo a je přesvědčený, že je největší chudáček nejchuďáčkovatější pod sluncem, páč nikdo jiný nemá doma takovou semetriku jako on
To teda nevim, s timhle přesvědčením odjížděl Michal, protože JSEM HO RÁNO VZBUDILA, poněvadž mu zvonil budík.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:01
- Nahlásit
kachna_
Dobrá tedy, můžeme spolu dnes soutěžit o titul semetrika roku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:05
- Nahlásit
Biluška
Co bych dala za to, kdyby musela jenom řezat dřevo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
Dobrá tedy, můžeme spolu dnes soutěžit o titul semetrika roku
obávám se, že vyhraju, páč až Michal dorazí z práce, bude muset nařezat dřevo (což je jeho chyba, protože ho v neděli nařezal málo s tím, že to "musí" vydržet).
bonc
mail je aktuální
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:24
- Nahlásit
kachna_
obávám se, že vyhraju, páč až Michal dorazí z práce, bude muset nařezat dřevo (což je jeho chyba, protože ho v neděli nařezal málo s tím, že to "musí" vydržet).
Začínám mít dojem, že můj a tvůj sameček jsou rodní bratři. Pokud nejsou rovnou sijamský dvojčata
Nám se totiž do dřevníku vejde zásoba tak na měsíc. Zbytek je nepořezaný venku. Kdybych já byla chlap tak bych logicky šla řezat před dvěma týdny když bylo to krásné jaro a venku bylo teplo . To ofšem nemělo význam, páč to v dřevníku ještě pár polínek bylo Tudíž musel řezat v sobotu. To se ovšem řezalo blbě když bylo těch mínus patnáct . Takže to krutě odflákl. Tak krutě, že jsem včera večer spokojeně hodila do kamen poslední tři polínka (přesně mi to vyšlo do osmi kdy přestáváme topit) a zavolala jsem mu do práce, aby se laskavě zařídil podle toho, že doma není ani tříska. Byl velmi nasrán a snažil se mi namluvit, že má zítra dopo produktové školení a odpo je v práci. Sem mu řekla, že to je jeho boj, já mám svoje povinnosti splněné . Nasraně teda řekl, že to pořeže zítra ráno, ale pak si veme auto,aby byl na deset v Opavě. Ráno o půl sedmé jsem ho budila a on mi říkal "sem vzhůru". Odpověď "no to seš, ale NEŘEŽEŠ" ho zvedla z postele takovým fofrem a s tak nasraným ksichtem, že z toho budu mít dobrou náladu celý den
Ještě pár let tvrdého výcviku a možná ho naučím, že jeho oblíbené heslo "co můžeš udělat hned odlož na pozítří a získáš tím dva dny volna" není tak docela pravdivé
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Sem Vládikovi řikala, že když Jablůňka zvrací kolínka,
ty si to vytáhla ven?!?! To se nedělá,už se nigdy nechci potkat s Vládíkem.
Biluška
kachna_
Takhle sem byla za největší megeru já,gdyž sem v sobotu řekla,že celou sobotu a neděli bude Tom dělat dřevo,aby byla obr zásoba a nemusela sem ho votravovat v tejdnu.Nemluvíme spolu pořádně eště dneska.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:38
- Nahlásit
Neessi
Ahojda zlatí,jak to šlape?
|