| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:43
- Nahlásit
Dobré ráno
Sice je venku sluníčko, ale ta zasraná zima už by mohla jít.....
jablunka
Biluška
kachna_
Je krásný a dost mě to uklidnilo, že je to všude stejný Hádejte co bude dělat muš až přijede z práce? No jasan.....řezat a štípat dříví )) O víkendu taky tvrdil, že to ještě na týden stačí a ono co........no máme čtvrtek a nemáme čím topit )) že si nikdy nenechají poradit ))
Majitelce fóry taktéž přejeme všechno nejlepčííííí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:00
- Nahlásit
Paní davítkové přeju, ať se má co nejdříve takto:
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:00
- Nahlásit
Postupně vás dočítam, teď jsem u depkoštafety a klíďo se nabízim - teď stejně nežiju, jenom vegetuju, tak je to jedno, a až konečně dorazí jaro tak mi ňáká depka může políbit prdel bude zase ze mě šťastný blázen
jináč souhlasim s Biluší, na chmuronálady prostě nemam čas. A běhání jenom doporučuju, když se ti chce blejt, plyvat krev, plícím si utekla před dvouma kilákama a máš dojem že ti praskne xicht a ta uvařená krev se bude valit volně ven, fakt nepřemejšlíš nad tim, že tě nigdo nemá rád A to blaho pak ve sprše za to stojí.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:04
- Nahlásit
jo a taky souhlasim s krysou, že by čokle neměli chtít chodit v zimě ven, jen chci zimní spánek medvěda hnědého pro sebe!! Toužim po tom celej život a furt čekam, až konečně vjedcí pohnout zadkem a něco v tomto směru vykoumaj
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:09
- Nahlásit
Výrok Bohumila Stejskala ..fšak vašu piču som též neviděl a věřim,že jí máte
nejvoblíbenější. úplně moc nejvíc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nazdar vy líný strýtofky,gdo měl za úkol vypnout tu pojebanou kosu??? taxe na to vysral,vám řikám!!!
jinak se podte po ránu nažrat(dávejte bacha jaxe najednou náááhodně zjeví gabifi ))) )a dík fšem gratulantům,uš se vopakovat nebudu atsi to dohledaj laskavje
kafe bé aš dorazí gerda bo ho má f termosce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:11
- Nahlásit
bonc
já jsem taky zjistila, že chmuronálady většinou přícházejí při nedostatku činností (asi ne u každého), ale u mě teda jo. Když mám hodně práce a aktivit, tak mě nenapadne nad tím vůbec přemýšlet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
škoda, že mám dietu, ten první talíř vypadá moc mňam. A gde je chlast???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:22
- Nahlásit
makrel
A gde je chlast???
uš po ránu taghle??????????
a uš mi dejte pokoj
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
makrel
že chmuronálady většinou přícházejí při nedostatku činností (asi ne u každého), ale u mě teda jo. Když mám hodně práce a aktivit, tak mě nenapadne nad tím vůbec přemýšlet.
souhlas do puntíku
dočítání vzdávam, tolik času zase nemam, prokousala sem se konečně k informaci vo harýsovy, kterou považuju za kladnou - pokáď může bezbolestně přežívat, je to asi nejvíc v co se dá doufat. Eště by mě zajímalo, jak s to dopadlo s tou akitovou, odjela k nám? Co, Bilušová???
balim dorta z posledního vobrázku a mizim!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:40
- Nahlásit
bonc
balim dorta z posledního vobrázku a mizim!
Héj jako, já chci z něho ty jahody. Koukej navalit aspoň čtvrtku.
jak s to dopadlo s tou akitovou, odjela k nám?
Zatím je furt tady. Pán měl údajně včera havárku f Praze na Barandově tak nedojel. Ani se mi to teda neobtěžoval zavolat Sem kvůli němu nešla ani pytlačit, páč nespecifikoval hodinu kdy přijede. V pět jsem vyměkla a zavolala mu kde je, že bych si jako potřebovala skočit aspoň na poštu. Tak mi vyprávěl o té havárce a že určitě přijede hned jak mu pojišťovna dá náhradní auto. Prý pošle sms essi dojede včera večer, nebo dneska dopo. Sms pořád nepřišla, chlap taky ne. Už se tak nějak začínám smiřovat s tím, že mám Rikitánu nafurt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
děckáááááááááááááááá mám dotas!! daj se někde stáhnout k vypálení výdeja s Cesarem Millanem??? se ptá kámoška,taky ymbecyl přes písí
Biluška
Sms pořád nepřišla, chlap taky ne
hm,za sebe tě řikám,že bych ho poslala do řiti ted už tutově
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
hm,za sebe tě řikám,že bych ho poslala do řiti ted už tutově
Jo, jenže já za sebe upozorňuju, že denně zkrmím pět kilo masa + dvě kila příloh (což leze krapet do peněz) a navíc neustále šílím strachy, kdy zapomenu šeltku na zahradě zatímco tam vypustím Rikinu Poté co jsem ji viděla jak bravurně během zlomku vteřiny roztrhla napůl ježka mám o šeltky ještě větší strach. A fronta zájemců mi tu na ni bohužel nestojí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:50 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Biluška
denně zkrmím pět kilo masa + dvě kila příloh
Jenom? Teda jako v přepočtu na takový počet čoklůch? Já zkrmím denně 2 - 2,5 kg masa a to mám jen 4 psy, kočky a fretky.
Edit: Tu smlouvu už máš? Já doma nějakou darovací mám, kdyby to ještě bylo aktuální.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:54
- Nahlásit
Biluška
já to chápu,leč už sme vo tom mluvily..ve mě důvěru nějak nebudí a rozhodně se to nezlepšuje,spíš navopak vzhledem k chování
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
Biluška
Koukej navalit aspoň čtvrtku.
nooo, dobře, že seš to ty. Ale běda ti, jak na Lvech potkam jedinej kopec! Čtvrtku torta vrátíš
Prý pošle sms essi dojede včera večer, nebo dneska dopo. Sms pořád nepřišla, chlap taky ne.
to fakt nejni moc solidní jednáni, panáček smrdí čim dál víc
ych ho poslala do řiti ted už tutově
ale zase chápu že je to nejspíš jediná možnost jak poslat Rikitu do světa. Hele a nevíš nááhodou křestní? Se bez toho jaxi nemůžu hnout, bysem nečekala že je jich tolik
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:03 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
davidkova renata
Paní majitelko fóry, gde se dějí sasraky, vy máte dneska narozeniny? Jako vopravdický?????
Mám dárky a chci na oslavě hodně alkoholu
PS: Ten hnusnej chlap na prostředním obrázku je bonus.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
Biluška
Jak je akiťákovi?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
Dobré deň!
Dneska jsem zaspala. Chtěla jsem je to prahy vlakem v 7:20, ofšem vzbudila jsem se až v sedm a cesta na zastávku mi trvá min 10 min. Tak jsem holt jela do Prahy autem.
Jo a pozdravuje vás všechny Crysa. Prej nemáme moc drásat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:07
- Nahlásit
pawLINka
alkohol uš tady je, akorát jsme na něho minimálně 4. Ty, já, adydaska, Marush a asi i Ympatkík vlastně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:09
- Nahlásit
pawLINka
Mám dárky
twe ty sou božííííííí ,Marjána se posere aš to uvidí )))
chlapa nějak využijem,může třá poklízet ,běhat na nákupy a tak
tumáš
|
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
tumáš
Jej, děkujůůůů.
ympakta, Maruš a adydasku upozorňuju, že to víno je MOJE!!!!
chlapa nějak využijem,může třá poklízet ,běhat na nákupy a tak
Jo, na to by možná stačil. A ještě vám poňuňá a oblíže ty vaše štěňata. Bude to jejich chůva.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:17
- Nahlásit
Normálně jsem debil, čumím na tu fotku chlapa s růžema a zkoumám, co to má tam dole..než mi došlo, že to je RUKA!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Majitelce fora přeji hodně sluníčka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:26
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:30
- Nahlásit
ALL
Potřebovala bych poradit. Chci do auta pořídit klec. Něco zhruba takového
Musí to být dvojbox, s vyndavací a zastamdací přepážkou. Mělo by to být lehké a snadno vyndavatelné, odolné a samo levné
Nemáte někdo zkušenosti s nějakým výrobcem tohoto ve středočeském kraji?
|
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
... a teplíčka
PS: u nás slunce svítí, ale kosa je nesmírná teda, brrr...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
BrendaBenji
ad klec: jo holka, středočeský jsme, vybavení na to to na míru naměřit a svařit a předat ti to jako odkládací dvojbox na pes schopný vejít se na přemístění odněkud někam do konkrétního auta,
protže na definovaný autoboxy musí bejt crash testy,
vybavení jako máme, i jsme to chtěli sem tam někomu na míru uvařit, ale není čas.
|