| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
Biluška
Kdyby mi tu zazvonil ten, jehož jméno nesmíme vyslovit
.... To má bejt RD? Tak mu řikáte? Já se pochcám teď
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:17
- Nahlásit
Marush
.... To má bejt RD? Tak mu řikáte? Já se pochcám teď
To měl být cigán, ale tak rudíkovi bych ji nedala taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
bonc
že pan Nejvyšší a davídková maj stejný iniciály...... náhoda?? osud??
to je starý uš )))) psíček z toho žije už pár let ))
jinak moje děcko má též RD a můj poslední bejvalej byl též RD ,čili v o náhodě bych nemluvila a ni náhodou
P.S. e astrálu se doufám nepotkáme,nehodlám si kazit posmrtnej život
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:23
- Nahlásit
Biluška
To měl být cigán, ale tak rudíkovi bych ji nedala taky
Ale von byl do určitý doby v cajku,ne? Než začal léčit raka zběsilejma čakrama apod.což jsem se dočetla v jeho knize.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:23
- Nahlásit
znovu jsem debil. na FB vidím, že je zasnoubená Veronika nějaká. Tak přemýšlím, s kým je Gerdička zasnoubená...a taky proč má profilovou fotku s nějakým bílým psem. A prd Gerdička, vona je to pumpa. Myslím teda
dneska mám fakt úspěšný den.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
Marush
Ale von byl do určitý doby v cajku,ne
to uš ale dááávno neplatí a zhoršuje se to!
makrel
A prd Gerdička, vona je to pumpa
taky by to mohla bejt bajkofka.-)))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
to uš ale dááávno neplatí a zhoršuje se to!
Jo takhle...já viděla ty jeho stránky a tam se nedá teda nikam nic napsat bez souhlasu,to mi bylo podezřelý..ale zase bych nechtěla pomluvit někoho kdo by mě mohl kdykoli skolit a zakousnout do čumáku a navždy zlomit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:31
- Nahlásit
davidkova renata
o je starý uš
to mi bylo jasný, že asi nejsem 1. komu to došlo, ale čék je z toho stejně takovej rozpačitej když mu to vedení konečně docvakne víš jak, takovejch věcí mezi nebem a zemí, cysty a podobně, čék se musí dívat na svjet z různejch úhlů
du si nacpat teřich a pak budu muset dřít.
Gerda má sovu, doufam že jí zase nenechá chcípnout.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:32
- Nahlásit
Zdar osoby, co novýho?
Dnes mě štěňátka velmi, ale opravdu velmi srala jelikož jsem 5krát, opakuji 5krát za ráno vytírala komplet celou kuchyň. Ať už jdou ku...va ty zas....ný mrazy do pr...le a můžu je každý ráno pěkně vyexpedovat ven a nechat je tam dokud za prvé - neuklidím kuchyň a za druhé nevyvenčím komplet smečku.
V týhle kose by mi asi zmrzly chudinky, chodí ven akorát na kakání, což se jako ráno v jednom čéku fakt nedá stíhat, páč jedno moje já přebaluje a převlíká dítko, druhý já přemlouvá domácí psy, aby přestaly běhat jak kreténi a ještě pár minut vydržely do venčení, třetí moje já uklízí po štěňatech a pátý se oblíká mě
Štěňat pochopitelně jakmile se rozhýbou začnou sráti ihned, což já bohužel v tomto chaosu postřehnu dost často až, když je hovínko pěkně rozmáznuto po kuchyni páč mám rýmu a necejtim lautr vůbec nic ani štěňátkový hovínko
Kdo trpíte stejně jako já přihlaště se
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
Marush
Jo takhle...já viděla ty jeho stránky a tam se nedá teda nikam nic napsat bez souhlasu,to mi bylo podezřelý..ale zase bych nechtěla pomluvit někoho kdo by mě mohl kdykoli skolit a zakousnout do čumáku a navždy zlomit
a to si vem, že někteří jeho klienti ani nepřežijou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
BrendaBenji
ráda bych ti pomohla, ale v reálném čase to nejde, mysleli jsme si, že času bude víc, a že pro takovéto věci se naše domácí vybavení využije, ale připadám si jako slibotechna, dvěma lidem už to slibujem od podzima, že jak se udělá čas, uděláme jim boxy na psy...sama mám v transportéru 4 plastový megakenelky, ač je tím nevyužito spousta prostoru, abych vůbec v čem měla ty psy odkládat.
Tím ale nechci říct, že se na jaře situace nezlepší...když tak kontaktuj Tchoře, pokud bys měla zájem eště v budoucnu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:40
- Nahlásit
Eldoguero
a to si vem, že někteří jeho klienti ani nepřežijou
To je psycho,no já ho potkat,tak jsem okamžiě na zádech nejpodřízenější postoj zaujmu a modlim se
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
Tuná máš toho cézara, essi ho ještě někdo neposlal.
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=znalec+psi+duse
A tu neco k naroskám. Na víc zatim nejni.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:46
- Nahlásit
BrendaBenji
já mám v dodávce plastový, jsou rozhodně bytelný, nevybourá se z nich ani vzteklá malina. Dají se v pohodě unést. Je to z plastu, jak se vyrábí bazény, ale do havířova máš asi daleko. http://www.antr.wbs.cz/Boxy-do-auta.html
Rozhodně si nekupuj tu z toho obrázku, co jsi sem dávala, ta je k hovnu, i když na fotce vypadá pěkně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
taky by to mohla bejt bajkofka.-)))
No to by byl docela fofr
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:01
- Nahlásit
Marush
To je psycho,no já ho potkat,tak jsem okamžiě na zádech nejpodřízenější postoj zaujmu a modlim se
Tak to jo doufej, že ho nikdy nepotkáš, i když on machruje jen na psy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:07
- Nahlásit
Eldoguero
co novýho?
zima jak kráva
impact
Tuná máš toho cézara, essi ho ještě někdo neposlal
fšicíííse na mne vysrali díky moc,pni, pánbůch vám to voplatí na nudlích.-)))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:12
- Nahlásit
BrendaBenji
a s tou čistotou a dítětem to taky neni tak horký
(nebyl to úmysl)
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Ebony
jojo, totok jsem teď našla Vácha to má taky právě z plastů na bazény. A když teda i ty říkáš že to něco vydrží, tak to asi prubnu a zapátrám po kontaktu, měl by být snad někde u nás ve středočechách Díky díky
Sali
jasan v klidu zkusím pořešit ten plast, což by pro mě bylo asi ideální a kdyby něco ozvu se, dík
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Ebony
Známej má kenely z Holandska, zezačátku vypadaly luxusně, bytelně, fakt dobře, ale po cca roce začal plast na několika místech zároveň praskat. Když to chtěli nechat opravit, zjistili, že tento plast nelze svařit
Tak si pořídili jakýsi z Madarska, sice nevypadají tak luxusně, ale vydrží i úplně vymaštený psy a cenově vyjdou podobně jako kenely u nás.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:16
- Nahlásit
Eldoguero
já už taky nekoukám, jak to vypadá, ale co to vydrží, někteří naši psi jsou fakt dost nasraní, když jim někdo projde kolem auta, tak musíme mít něco bytelnýho. V autě mám hliníkovou s plastem a ta taky praská a nejde spravit a to stála o polovinu víc, než tyhle...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
zima jak kráva
to neni nový, kousek od nás na Jizerce dnes prý naměřily - 28 se z toho asi po...
Jinak ještě k těm bednám kámoš má v dodávce 4 bedy dělaný z dřevotřísky, jsou opravdu mega bytelný, super zavírání, dá se vzít každá zvlášť, postavit dvě na sebe atd. atd. Nejsou vůbec těžký, jeden člověk je v poho unese, pokud je teda dává všechny 4 do auta, tak je lepší to dělat ve dvou kvůli manipulaci, tuším, že všechny č ho vyšly na deset tis. ale už je má asi milion let a jsou pořád "jak nový"
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:17
- Nahlásit
kachna_
no tak já to nehodlám zase až tak prožívat, ale když jedu se zabláceným psem ze stop a hned tam budu rvát kočár tak je to na prd. A že teda vobčas jedeme jak totál pradata oba, já i čokl ))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:21 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
kachna_
no tak já to nehodlám taky nějak extra hrotit, ale když jedu občas ze stop s totál zablácenym psem a hned tam pak rvát kočár, nic moc. A že občas jedem jak slušný čuňata já i čokl. Zrovna teď nedávno jsem měla bláto až za kalhotkama, v hlavě i uších ))))))
Ale hlavně to potřebuju i z jinýho důvodu, potřebuju přepravovat čokle ne moje na výcvik a třeba jednu dobrmanici samotnou v autě teda rozhodně nenechám ))))))))
EDIT: já myslela, že ten první příspěvek se neposlal a ono joo )) hodilo mi to eror
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
Ebonyá mám v dodávce plastový, jsou rozhodně bytelný, nevybourá se z nich ani vzteklá malina. Dají se v pohodě unést.
to jsem si mysela taky...platí akorát že jdou snadno unést
Steklá malina asi ne, ale pakopes ferda vyrazí dvířka kdy chce, a chce vždy, když jde cvičit někdo jinej.
Do zadku budem muset udělat zas vařenou skládací a ke kastli šroubovanoudvouklec, jako byla v trosce, kenelky necháme jen na prostředku, odkud se furt vyndavaj a nandavaj
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:34
- Nahlásit
BrendaBenji
jaký dobrmany máš?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:37
- Nahlásit
Ebony
aha, ty máš voz odkatz, přehlídla jsme ho, já mám Vari-kenel
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:37
- Nahlásit
makrel
to já prosim
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:44
- Nahlásit
Pumpa, makrel
Bé svajba? Žranice? Alkohůl???? Jupííííí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:45
- Nahlásit
Ebony
Já mám dvě česká výroba, boční mříž kovová, fakt bytelný, maj jen jednu drobnou vadu - jsou obrovský a nevejdou se do naprosto žádnýho auta, který jsme zatím měly
|