Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:31
- Nahlásit

jablunka
e mu tak fajn,že si dokáže vylízt předníma na linku a sežrat sekanou.
to je šikula
nemethova5
ale ma jako fest tos trevo podrazdeny no.
hele na to je supr taková pasta v tubě s dávkovačem, kuwa nemůžu si vzpomenout jak se to menuje, ale dává se to i štěňatům no normálně mám vokno

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:33
- Nahlásit

nemethova5
taky smectu dávám stříkačkou do huby. pes by mi ji nesežral s ničím a sama z ní bleju, tak ji pro sebe vůbec nepoužívám

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:33 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

jablunka
stývý uš vypadá jako pes

Souhlas s holkama,znám to a je to na nervy,zachvíli ti z toho bude hrabat
já se furt utěšuju že to tu chvíli přežijem, máme ho jenom do jara (resp. do teplýho počasí ) než se bude moct vrátit do azyláku. Mi tady všici gratulovali k novýmu přírůstku, ale takhle rozmachlanýho, protivnýho a nepřizpůsobivýho čokla sem ještě nezažila. Na jaře maže zpátky na 100%

jablunka
Člen
- Nahlásit

Alexa
hele na to je supr taková pasta v tubě s dávkovačem, kuwa nemůžu si vzpomenout jak se to menuje, ale dává se to i štěňatům no normálně mám vokno

Calopet?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
chvilku ho budu muset rozvazat, vymackat diry a prolit je desinfekci
au! to byl pes či kočka,já to nestihla sledovat..
jinak mě se osvědčila voda))))))))))))) neustále sem máčela a ledovala atak furt dokola a za 2 dny pohoda..hlavně né k dochtoru..sou to šíílencííí
a tady mate takoveho zuriveho psika
je moc čany,vemu si ho s sebou na tu pláš aby mě nigko nevotravoval!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

jablunka
Calopet?
to asi ne, to mi nic neříká. Je to taková jakoby velká bílá injekce má to mačkadlo vroubkovaný a je tam na konci tý tuby takovej kroužek, kterým otočíš abys to měla nadávkovaný. určitě bude vědět crysa, ale ta tu bude až zejtra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

Alexa
probican?

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

jablunka
Calopet asi ne spis to bude Probican, nebo muze byt i Prokolin Protexin a pod. to jsou probiotika, pomahaji obnovovat strevni mikrofloru pri prujmech, po atb atd.. Calopet je vysoceenergeticka pasta a pri prujmech se moc nedoporucuje. Spis pri katechektickych zviratech, nebo kdyz dlouho odmita potravu.

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
probican?
joooooooo to je vono nemethova5 to si pořiď

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
halooooo,měla sem tu na tebe dotaz,ale asi zapadl......máme kocoura,je suprovej,ale má úchylku......okusuje vlasy,když se přijde mazlit.A ráno se mi dokonce stalo,že sem našla na polštáři vlasy okousaný a já na hlavě zuby. dá se s tím něco dělat?

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

jablunka
dá se s tím něco dělat?
zabít??????????????

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:38
- Nahlásit

nemethova5
Pani todleto se udělalo pakůni po vočkování proti parvě v 5kombinaci dostal ant.a za3dny byl gut,ale měl krvavej průjem a mě málem trefil šlak. Dneska sem ho vzala do pokoje ke krbofkám nechtěl tu bejt průdchal jazyk až na vestě a tvářil se že sem ho násilně přesadila na saharu a vehementně se rval do chodby kde je kosa tak neska opět bé v chodbě dyž odmítá pouštní postel pro dva

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
kocour me rafnul na vetosce pacos, ale ma skoro urcite fipku, takze mu moc zivota nezbyva tak jsem mu to odpustila. jsme ho vysetrovali on se nasral a ja nestihla uhnout.

bonc
Člen
- Nahlásit

Alexa
jo, je to probican. mam ho doma v lednici. x let prošlej, Bert na něm poslední rok života téměř žil, než vetovi došlo že to nebude zničená střevní mikroflóra ale ledviny

jablunka
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
Alexa
Samo že probican,sem to věděla,ne!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jablunka
já na hlavě zuby.
uka!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
chudák((((
hele ta fipka je smrtelná pokaždý?
vod kočky je to blbý,maj ty hlodáky jaxvině dlouhý a vostrý

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

jablunka
Samo že probican,sem to věděla,ne!
no já taky, celou dobu sem to měla na jazyku

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

Alexa
zabít??????????????

Tak to ani náhodou.....za kastraci a kýlu sme vyplázli celkem dost,je dobrej myšilovov,psi ho nechtěj sežrat a děti ho milákujou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:41
- Nahlásit

jablunka
dá se s tím něco dělat?
ukaz mu vecer fotku jakej chces uces a bud rada, ze usetris za kadernika

jedine si asi necim napatlat vlasy co by mu smrdelo, treba obecne citrusi kocky moc nemusej.

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
jedine si asi necim napatlat vlasy co by mu smrdelo
čeče nevim esli to bude lepší než vokousaný vlasy

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:43
- Nahlásit

......okusuje vlasy,když se přijde mazlit
jablunka
Normálně si je nalakujte nebo nagelujte bé prskat eště tejden a dosmrti už něco tak hnusnýho do huby nedá

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:44
- Nahlásit

bonc
jedine si asi necim napatlat vlasy co by mu smrdelo
čeče nevim esli to bude lepší než vokousaný vlasy

úpa to vidím zubatý a smradlavý vlasy

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:44
- Nahlásit

jablunka
já na hlavě zuby
prosim vas, pani, budte rada, ze mate zuby na hlave, si predstavte, ze byste je mela tra mezi lopatkama, jak byste asi jedla, no? A nejhorsi zuby sou ve sklenicce na nocnim stolku, to bych vam vubec neprala

Dneska fakt nemam cas docitat, je neco, co bych mela vedet? Bude nekdo tak hodny a sdeli mi to?,,

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
uka!
Ani náhodou,čekám na vejplatu a i doma nosím šátek a venku čepici.
lucYnka XIII
ukaz mu vecer fotku jakej chces uces a bud rada, ze usetris za kadernika
Hm,je celkem kreativec.
co by mu smrdelo, treba obecne citrusi kocky moc nemusej.
Tenhle kretén mi pije i čaj s citronem!!!A vytahuje vajgly z popelníku,žere sáčky vod čaje a logr z kafe!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
hele ta fipka je smrtelná pokaždý?

no pokud vim nevi se o prezivsi kocce s fipkou, takze asi jo. Jen u ni je pruser, ze za zivota zvirete nejde na 100% diagnostikovat, proste neexistuje moznost jak to zjistit. Kdyz je to mokra forma, tak se tekutina z bricha posila PCR a pokud potvrdi koronaviry tak je hodne velka pravdepodobnost, ze to fipka je, ale nemusi byt. Je to desna mrcha choroba a este se o ni moc nevi. Diagnostikuje se na zaklade tzv. skladacky, proste mas x priznaku ( hodnoty krve, klinicky stav, korona v tekutine......) a kdyz vetsina sedi predpoklada se fipka. Zkouseji se nejake nove lecby, ale jsou to zatim pokusne a desne drahe a nevim jestli je tam nejaka uspesnost.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:47
- Nahlásit

danajasa
Normálně si je nalakujte nebo nagelujte bé prskat eště tejden a dosmrti už něco tak hnusnýho do huby nedá
Jamu to nevadííííííííí!!!!!!!!
Alexa
úpa to vidím zubatý a smradlavý vlasy

A menuju se Kámen!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

jablunka
Nebo nos na noc cepec

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

eště vám povim ftip jo? Dneska volali ze servisu, vyměnili další kus krabičky což bude stát dalších vosum litrů. Celkově se za opravu jedný a tý samý věci (chlazení) už dostáváme na 22 litrů
to normálně nigde neřikam, aby sem se nemusela stydět, ale traktor Kia nás při koupi stála 26litrů - pravda, je jí 100, trpí gde čim, ale už rok slouží a servis fakt neviděla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

jablunka
doma nosím šátek a venku čepici.

to si chudák,vůbec se ti nesměju!!!
lucYnka XIII
ty vado tak to je ale dobrá sračka!!!

<< 1 ... 6804 . 6805 . 6806 . 6807 . 6808 . 6809 . 6810 . 6811 . 6812 . 6813 . 6814 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání